Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Epicka batalia - Tool vs Nas 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

===== Jazzowski Promo =====

+++ Muzyka : Lesiem - Fundamentum +++

=================================================================================

Na ekranie zostaje ukazany majestatyczny wizerunek World Title, który po chwili znika i pojawia się twarz Nasa Jazzowskiego, tło jest czarne...

=================================================================================

Nas Jazzowski - Pragnę tego tak samo jak każdy.. ni mniej ni bardziej.. World Title to ziszczenie marzeń każdego wrestlera, bez względu na staż i dorobek.. to rzecz, która symbolizuje potęgę i wywołuje respekt u rywali.. to jak korona dla króla, który przez całe życie przygotowywał się do objęcia władzy.

Jazzowski położył rękę na nieżywym Toolu. W Szakalu obudziła się żyłka sędziego. Od razu wkroczył do akcji i zaczął wykonywać swoją pracę sędziego..... pin..............1...................2...................3!!! (Zwycięzcą i nowym EWF FTW Champem jest: Nas Jazzowski!!)

Jan Kowalski – Kto by się tego spodziewał! Jazzowski wygrywa FTW title! Cóż za błyskawiczna kariera!

Nas Jazzowski - Oni mogą mnie nienawidzić, ale to w żaden sposób mnie nie zatrzymuje.. ja nie mogę się zatrzymać.. nie zależy mi na ich przyjaźni i przychylnej opinii.. to, że moja kariera toczy się jak toczy jest efektem ciężkiej pracy i wsparcia ludzi, na których mi naprawdę zależy.. mogą mieć do mnie żal, że zburzyłem dotychczasowy porządek panujący w main eventach, ale dlaczego nie chcą zdjąć klapek ze swych oczu ?. dlaczego nie chcą zobaczyć, że przez ostatni rok wykonałem pracę kilkukrotnie cięższą niż oni ?. nie byłem gwiazdą, która rozpoczynała z ugruntowanej pozycji.. zaczynałem od zera i do wszystkiego doszedłem sam.. czy to ich tak boli ?

Słynny utwór pana Kazimierza gra dalej... a po chwili na rampie pojawia się.... John Hangman we własnej osobie!!! Publiczność nadal szaleje ze szczęścia, komentatorzy są zdziwieni, a Szakal tym bardziej, że ktoś ośmielił się popsuć mu jego święto. Hangman ma w ręku mikrofon, więc jest doskonale przygotowany.

Nas Jazzowski - Wrestlepalooza 100 zbliża się wielkimi krokami.. to bodajże najważniejsza gala w historii Extreme Wrestling Federation więc nic dziwnego, że wracają.. Kraven, Hangman, Bubba.. oni są ikonami EWF więc w pełni zasługują na występ na tejże gali.. dla mnie jednak ich obecność nie zdaje się być zagrożeniem, bo czas, w którym święcili swe największe triumfy minął bezpowrotnie.. na pierwszej Wrestlepaloozie faworytami do zwycięstwa w battle royal byli zawodnicy PCW.. jak to się skończyło ?. teraz nie będzie inaczej.. World title z pewnością nie znajdzie się w rękach żadnego z nich.

Bryndza podaje Toolowi World title... ten spogląda na nie jakby nie mógł uwierzyć, że jego marzenie w końcu się spełniło. W międzyczasie zaczęło grać "Did my time" – KoRn. Nowy mistrz długo wpatruje się w mieniące się złotem trofeum. W końcu unosi je w górę... Tool wchodzi na każdy narożnik i zaczyna świętować.

Nas Jazzowski - Czy się boję ? Podobno tylko szaleńcy nie odczuwają strachu.. Tool nie jest tym samym człowiekiem co niegdyś.. jego psychika zamknięta w czterych ścianach samotności staje się coraz większym zagrożeniem dla otoczenia.. mu nie zależy na zwycięstwie tylko sprawieniu przeciwnikowi jak największego bólu.. dlatego nie mogę czuć się bezpiecznie w walce, w której warunkiem zwycięstwa jest doprowadzenie przeciwnika do krwawienia.. już raz go pokonałem i głęboko wierzę, że uda mi się to po raz kolejny.. jedynie stypulacja sprawia, że odczuwam lekki strach .. on jednak z pewnością czuje to samo.. on też się mnie boi....

Ciemność.. mroczna jak tajemnice skrywane przez Putina o II wojnie światowej.. ciemna jak kobiety Psycho One.. i tajemnicza jak sukces osiągnięty przez Nasa Jazzowskiego.. ta sama o której niektórzy potrafiliby napisać pokaźnej długości poemat, ukazuje się teraz oczom widzów EWF TV.. próżno im czekać na napisy końcowe, bo to dopiero początek transmisji, która z całą pewnością pozostanie w ich pamięci na długi czas.. bardzo długi. Po chwili błogą ciszę przerywa dźwięk, który mimo stosunkowo niskiego tonu w zaistniałej sytuacji wydaje się być niezwykle głośny.. to dźwięk naciskanej klamki, którego następstwem jak nie trudno się domyślić jest skrzypienie otwieranych drzwi. Kiedy odgłosy po raz kolejny milkną, oczom widzów ukazuje się sylwetka dobrze zbudowanego mężczyzny stojącego w drzwiach.. po upływie kilku sekund człowiek ten robi krok do przodu co wywołuje reakcję reflektorów, które oświetlają niewielką część pomieszczenia.. to Nas Jazzowski we własnej osobie. Zawodnik ubrany w stylowy garnitur w zadumie patrzy na umiejscowiony na jego lewym ramieniu FTW title, natomiast w drugiej ręce trzyma on mikrofon, który po kilku sekundach zaczyna podnosić w kierunku swych ust...

Nas Jazzowski - Kiedy wchodzisz tu po raz pierwszy wszystko wydaje się obce.. nie wiesz jaka czeka cię przyszłość.. nie wiesz jak potoczy się twoja kariera.. nie masz pewności.. nie masz nic prócz ambicji i wielkich chęci.. ścieżka prowadząca na szczyt z początku wydaje się zupełnie nieznanym szlakiem, na którym czyhają różnej maści niebezpieczeństwa.. jednak z biegiem czasu wszystko zaczyna się przejaśniać.. zaczynasz zauważać, że mityczna droga na szczyt to nic innego jak kompilacja wyborów i wyrzeczeń okraszonych ciężką pracą i nutką szczęścia.. dla niektórych to tylko, a dla innych aż.. ja potrafiłem przejść nią stosunkowo szybko zostawiając za sobą ludzi, którzy z początku wydawali się nieosiągalni.. Nilsen, Whiped, gdzie jesteście ?.. gdzie się podziały wasze hucznie zapowiadane sukcesy ?.. Children of Success, gdzie jesteście ?.. Shambler gdzie jesteś ?.. wszyscy zostali daleko w tyle, choć według wcześniejszych prognoz to oni powinni rozdawać teraz karty.. wszystkim im zabrakło czegoś co posiadam ja.. zabrakło im pokory, umiejętności i woli walki.. dlatego też to ja na Ekskomunice zmierzę się z Toolem w walce, której stawką będzie title shot na najważniejszy pas w EWF.. w walce, w której czeka mnie kolejne wyrzeczenie.

Jazzowski po raz kolejny ze smutkiem spogląda na umiejscowony na lewym ramieniu FTW title.

Nas Jazzowski - Taka jest właśnie cena marzeń.. taka jest cena szansy wejścia na najwyższy poziom.. muszę oddać tytuł, o który stoczyłem najcięższy bój w swej dotychczasowej karierze.. muszę oddać go człowiekowi, którego w tymże boju pokonałem.. Tool możesz się oszukiwać.. możesz mówić jak Psycho, że mierzysz wyżej.. że Fucky to przeszłość a priorytetem jest World Title.. że porażka, którą poniosłeś była dokładnie przemyślaną strategią.. prawda jednak na zawsze pozostanie zgoła inna - ty tą walkę przegrałeś dlatego, bo byłeś słabszy!. liczyłeś, że po pokonaniu Psycho i Mowera czeka cię spacerek.. zignorowałeś mnie co okazało się być jednym z największych błędów w twej karierze.. uznałeś, że tak niedoświadczony zawodnik nie może sprawić ci żadnego problemu.. stałeś się kolejnym, który zaślepiony odnoszonymi sukcesami nie zauważył, że postęp, który czynię z gali na galę zagraża porządkowi ustalonemu w main eventach kilka lat temu.. tym razem jednak zdobędziesz ten pas bez względu na to czy tego chcesz czy nie.. czy na niego zasługujesz czy też nie.. z pewnością jednak nie nazwiesz tego triumfem.. to spowoduje lawinę sytuacji, w które do tej pory nie chciałeś uwierzyć.. to ja dobiję Discipless of Sorrow tak jak zrobiłem to z Children of Sensi.. dobiję, bo wasza zachłanność sprawi, że wykończycie się sami.. na Eutanazji dostaliście niepowtarzalną szansę.. szansę na występ przedstawiciela waszej frakcji w main evencie Paloozy 100.. szansę na zdobycie World Title.. jednak pazerność i postawienie dobra własnego ponad dobrem stajni pozbawiło was tej sposobności.. przed walką wykonywaliście przyjacielskie gesty, wymienialiście się uprzejmościami, lecz dźwięk gongu zabił Disciples of Sorrow.. umarła przyjaźń i wzajemne wsparcie.. obaj byliście w stanie zabić za tego shota.. gdyby nie interwencja Backstabbera jeden z was do dziś z zazdrością i zawiścią spoglądałby na drugiego.. to tak właśnie wygląda przyjaźń w świecie wrestlingu.. tak w stosunku do siebie zachowują się ludzie, którzy publicznie ślubują sobie wierność, a w głowach darzą siebie nienawiścią i pragnieniem wyższości.

Nas zaczyna iść do przodu, co powoduje reakcję kolejnych reflektorów, które oświetlają umieszczone na ścianie fotografie przedstawiające najważniejsze momenty z kariery Toola w EWF. Jazz zatrzymuje się przy zdjęciu z jego debiutu, w którym zwyciężył on w Hardcore Battle Royal.

Nas Jazzowski - Tool wbrew wszystkiemu.. wbrew twym haniebnym czynom z ostatnich miesięcy ścieżka, którą zmierzaliśmy do miejsca, w którym jesteśmy teraz do pewnego momentu była łudząco podobna.. pamiętasz gdzie to wszystko się zaczęło ?. Białystok, to właśnie w moim rodzinnym mieście postawiłeś pierwszy krok w drodze na szczyt.. to właśnie tam odniosłeś swe pierwsze zwycięstwo.. być może z perspektywy czasu oceniasz to jako nic nie znaczącą błachostkę, ale to ta walka wszystko zapoczątkowała.

Jazz zaczyna iść do przodu zrzucając ze ściany wszystkie zdięcia przedstawiające sytuacje, o których wspomina, jako że są one w szklanych oprawkach wydawany przez nie dźwięk nie jest przyjemny dla uszu widza.

Nas Jazzowski - Debiut.. koalicja z Marco.. reaktywacja Devil Pact.. sprzymierzenie z Bubbą.. zdobycie tag team titles.. Konstantynopol title.

Po wspomnieniu o duchowym prekursorze Evolution title, Nas zatrzymuje się przy zdjęciu przedstawiającym moment, w którym Tool po zwycięstwie w 4 way matchu pogardliwym wzrokiem patrzy na swą zdobycz.

Nas Jazzowski - (z ironią w głosie) O wielki Phantomie czy pamiętasz ten moment ?. czy pamiętasz jak ukazałeś światu swą moc zrzekając się tego podrzędnego tytułu ?. to niezwykle zabawne kiedy zawodnik, który nie osiągnął w swej karierze nic prócz pasów tag wykonuje taki nonszalancki gest pod tak honorową przykrywką.. prawda jest taka, że ty wcale nie byłeś zbyt dobry, aby posiadać tenże tytuł.. wręcz przeciwnie, ty pokazałeś, że jesteś jeszcze zbyt słaby by udźwignąć brzemię ciążące na indywidualnym mistrzu.. wiedziałeś, że twe umiejetności nie są wystarczająco wysokie, aby podnieść prestiż tego podupadłego pasa.. nie byłeś tak dobry jak ja w momencie gdy zdobywałem Evolution title.. kiedy po latach upokorzeń w rękach zawodników pokroju Banksa, Nilsena czy Shamana stworzyłem z niego coś o co walczą teraz legendy tej federacji z Y2Jem na czele.. ty wolałeś się go zrzec po to, aby w dalszym ciągu dzielić odpowiedzialność tag team champa pół na pół wraz z Marc'iem.. zachowałeś się jak tchórz działający pod szlachetną przykrywką. (robi groźną minę) To żenujące.

Nas uderza z impetem mikrofonem w szklaną oprawkę, co powoduje upadek fotografii na ziemię. Wrestler natomiast idzie dalej wymieniając poszczegóne etapy kariery Toola i zrzucając przy tym kolejne fotografie, które je przedstawiają.

Nas Jazzowski - zdrada i odejście Marco.. powstanie Justice League.. kolejne sukcesy - tag team titles, PCW Polish title.. walka ze złem szerzonym przez Game'a i Kravena.. to nas łączy Tool, ty kiedyś też byłeś tym, który wsłuchiwał się w głos ludu i spełniał jego życzenia.. obaj przyczyniliśmy się do upadku największego zła naszych czasów w EWF.. obaj przyczyniliśmy się do zdewaluowania wartości ludzi, którzy nie zasłużyli na zajmowane pozycje.. warto jednak wrócić do pojęcia "nasze czasy", którego użyłem chwilę wcześniej.. twój czas minął wraz z momentem, w którym wyrzekłeś się prawych wartości.. rok 2009 należał do mnie, a udział w main evencie Wrestlepaloozy 100 i zdobycie World title będzie jego wspaniałym uwieńczeniem.. a ty akurat powinieneś wiedzieć najlepiej, że w ostateczności to dobro zwycięża.

Nas po raz kolejny rozbija oprawkę zakrywającą zdjęcie przedstawiające tłum fanów trzymających transparenty „Justice League 4 life”. Następnie podchodzi do obrazu, który przedstawia Toola świętującego zdobycie World title.

Nas Jazzowski - Oto początek końca prawości Toola.. nie bój się, nie zachowam się jak wiecznie poszkodowany, przesiąknięty nieludzką zazdrością Psycho.. nie będę podkreślał jak długo byłeś w posiadaniu tego tytułu, bo dla mnie to nie ma znaczenia.. dla mnie zawsze liczyło się to, że wziąłeś udział w tej walce.. że doszedłeś tak daleko choć zaczynałeś od zera.. to budziło mój podziw.. podziw, który utraciłeś przez swą pazerność.. przez całą karierę stałeś w cieniu Bubby.. przez całą karierę z pokorą patrzyłeś na to jak on święcił największe triumfy, podczas gdy ty musiałeś się zadowalać drugorzędnymi tytułami.. nigdy jednak nie odważyłeś się mu powiedzieć, że coś ci nie pasuje.. kiedy natomiast zdobyłeś World title coś wybuchło.. blask tego tytułu oślepił twój umysł.. spowodował reakcję łańcuchową, której efektem ubocznym jest obecny Tool.. pozbawiony uczuć.. nie znający litości.. który pragnie sprawiać ból i cierpienie.. doskonalę zdaję sobie sprawę, że to właśnie będzie twym głównym celem w najbliższym starciu.. doskonalę zdaję sobie sprawę, że krew spływająca po mej twarzy jest widokiem, którego porządasz.. wiedz jednak, że w tej walce go nie ujrzysz.. nie ujrzysz tego tak samo jak nigdy więcej nie dotkniesz World title.

Jazzowski zrzuca na ziemię obraz przedstawiający triumfującego Tool i miażdży go swą stopą, a następnie wykonuje krok do przodu i staje na rozdrożu dwóch korytarzy - jeden z nich jest ciemny, drugi natomiast doskonale oświetlony.

Nas Jazzowski - Tu właśnie nasza wspólna podróż dobiega końcowi, a drogi nasze rozchodzą się na wieki w dwie różne strony.

Wrestler wchodzi do oświetlonego korytarza.

Nas Jazzowski - Ty wybrałeś ścieżkę samotności, w której możesz liczyć jedynie na ludzi, którzy w głębi serca darzą cię szczerą nienawiścią.. ludzi, którzy nie mogą przeboleć, że znaczysz więcej niż oni.. ludzi, którzy niebawem obrócą się przeciwko tobie wywołując efekt deja vu u widzów Extreme Wrestling Federation.. uczynią ci to samo co ty Bubbie.. bo zawsze zło, które sam stworzysz obraca się przeciw tobie ze zdwojoną siłą...

Nas popycha szerokie drzwi stojące mu na drodze. Na arenie rozbrzmiewa Kult - Poznaj swój raj co wywołuje wybuch nieziemskiej euforii wśród bydgoskich fanów przybyłych na show promujące zbliżającą się galę EWF HD Ekskomunika, światła przybierają barwy niebiesko czerwonej a spod FeliXtronu wyłania się postać Nasa Jazzowskiego, który stosunkowo szybkim krokiem zmierza w kierunku ringu przybijając przy okazji kilka piątek z fanami. Kiedy jest już w pierścieniu przykłada do swych ust mikrofon.

Nas Jazzowski - Z Białegostoku wprost do Bydgoszczy, a powitanie wciąż tak samo wspaniałe (cheer).. EWF po raz ostatni gościło w waszym pięknym mieście 6 lat temu.. ta z pozoru smutna wiadomość jest jednak zalążkiem czegoś pięknego - jednej z najwspanialszych gal w historii Extreme Wrestling Federation.. (cheer) Szakal udowodnił, że poza swymi żenującymi zachowaniami potrafi stworzyć coś pięknego.. coś czym jest karta na galę EWF HD Ekskomunika. (cheer) Przypomnijmy sobię jednak co miało miejsce niespełna dwa tygodnie temu na gali w mym rodzinnym mieście.

Na FeliXtronie wyemitowana zostaje końcówka Dumpster matchu z gali EWF HD Eutanazja.

0:05

Publiczność zaczyna głośno odliczać...4...3...2...Mower znów próbuje sie wydostać, wyciąga jedną z rąk poza śmietnik, obok kończyny stoi Psycho One, ale zamiast pomóc partnerowi, ten pluje na jego rękę...2...Psycho odchodzi w stronę FeliXtronu....1.....0......!! (Zwycięzcami i nadal EWF Tag Team Champami są: Nas Jazzowski i Y2J!)

Nas Jazzowski - To starcie.. nie wiem nawet czy mogę to nazwać walką.. było przykładnym pokazem tego jak małe są wielkie indywidualności w walce gdzie najważniejsze są zgranie i wzajemne zaufanie.. nienawiść, którą odczuwali do siebie Psycho i Mower sprawiła, że widzowie nie byli świadkami epickiego widowiska.. dla nich wynik od początku do końca był oczywisty.. pasy tag pozostały w rękach ludzi, którzy na nie w pełni zasługują.. Y2J i Nas ukazali, że w chwili obecnej są największą potęgą Extreme Wrestling Federation.. duetem, którego nikt nie jest w stanie powstrzymać.. ani na następnej gali, ani w najbliższej przyszłości. Bydgoska Ekskomunika ukaże to w sposób jasny i klarowny.. nawet jeśli potrzebne będą ofiary..

Nas po raz enty ze smutkiem spogląda na umiejscowiony na jego ramieniu FTW title.

Nas Jazzowski - Bydgoszcz...Tool już dwukrotnie miałeś szansę zdobyć tu FTW title.. czy to nie piękne, że tym razem udowodnisz tej publiczność piekną zasadę do trzech razy sztuka ?. pokażesz im, że nie jesteś nieudacznikiem, za którego cię uważają.. zdobędziesz ten tytuł, ale to będzie jedyna zmiana w stosunku do twych wcześniejszych występów na tym ringu.. bo przegrasz po raz kolejny.. po raz kolejny twą twarz pokryje czerwona ciecz.. po raz kolejny zaznasz na własnej skórze cierpienia, które tam bardzo lubisz zadawać innym.. ja nie zadam ci go jednak z przyjemności a konieczności.. poznasz na własnej skórze definicję słowa porażka, a mimo to wrócisz do swego obozu z cenną zdobyczą.. nie najcenniejszą, bo ta przeznaczona jest mi.. ty całkiem niedawno otrzymałeś szansę, o którą teraz walczymy.. niepodołałeś Scytherowi, którego ja pokonałem dwie gale później.. przyczyniłem się do wyeliminowania go z gry i.. w żaden sposób tego nie żałuję, bo ten człowiek nie zasługiwał na to, aby w niej uczestniczyć.. kolejną moją ofiarą byłeś ty.. doskonale zdaję sobie sprawę, że winą za poniesienie porażki podczas Abortion matchu obarczysz Szakala.. wiem, że trudno ci uznać moją wyższość.. ale zanim zarzucisz mi wrestlingowe hochsztaplerstwo przypomnij sobie dzięki czyjej interwencji zdobyłeś pierwszy pas tag w swej karierze.. dlaczego Sandman zalał się krwią w waszym pierwszym starciu o Polish title.. kto pomógł ci wyeliminować Rottweilera w walce, w której wraz z Bubbą zdobyłeś pasy tag.. i wreszcie w jaki sposób zdobyłeś najcenniejszy tytuł w EWF - World title ?. Powiesz, że odkopuję relikty zamierzchłej przeszłość, których kulisy są dla mnie zupełnie obce.. że teraz Tool jest tak dobry, że nie potrzebuje niczyjej pomocy by święcić kolejne triumfy.. powiedz jednak w jaki sposób zwyciężyłeś w pierwszej walce po reaktywacji EWF ?. mimo, że na tej samej gali uznałeś styl tego zwycięstwa za niegodny byłego World champa fakt pozostaje faktem.. kamień może rzucić jedynie ten kto jest bez winy.. ten argument w twych ustach jest bronią, która nie może uczynić mi żadnej krzywdy. Jeżeli spróbujesz mnie w ten sposób zranić.. utwierdzisz się jedynie w tym, że jesteś zakłamanym, zakompleksionym człowiekiem, który manipuluje prawdą w wygodny dla siebie sposób.. kiedy jest to dla ciebie korzystne rozliczasz ludzi z błędów, nie bacząc na to, że sam popełniłeś je w przeszłości.. mówisz o lojalności choć to właśnie ty okazałeś się jednym z największych zdrajców w historii EWF.. Judaszem Iskariotą tej federacji.. zdradziłeś człowieka, dzięki któremu stałeś się kimś więcej niż popychadłem z tag team division.. to on stał po tej samej stronie barykady gdy wszyscy parweniusze zaślepieni obiecanymi im korzyściami weszli do koalicji Sierp i Komercja.. teraz ty postąpiłeś tak samo jak oni.. stałeś się człowiekiem o ideałach, które jeszcze tak niedawno wzbudzały twe obrzydzenie.. pragnienie władzy.. pragnienie bycia autorytetem.. zdobycie pierwszoplanowej roli.. to twoje 30 srebrników, za które sprzedałeś swoje poglądy.. patrzyłeś Bubbie prosto w oczy i zapewniałeś, że nie pozwolisz, aby Disciples of Sorrow splugawiło dobre imię EWF.. że razem jesteście w stanie ich pokonać.. mówiłeś to wszystko tylko po to, aby na następnej gali stanąć nad jego zakrwawionym ciałem i po raz kolejny spojrzeć głęboko w oczy, żeby tym razem ujrzeć tkwiące w nich cierpienie i rozczarowanie. Ludzie, którzy zachowują się w ten sposób nie zasługują na szansę walki o World title.. ich udział może jeszcze bardziej nadtarpnąć i tak już podupadły wizerunek tego tytułu.. dlatego też bądź gotów, bo to starcie będzie jak wojna.. (podnosi głos) wojna, którą muszę za wszelką cenę wygrać !. wojna, której celem jest przywrócenie pasowi World title dawnego blasku !. zmazania haniebnych śladów, które pozostawiły na tym tytule niegodne dłonie Scyther !. Tool bądź gotów.. ty staniesz się jedną z ofiar tej szlachetnej wojny !.

Jazzowski nagle milknie... Zdejmuje ze swego ramienia FTW title, kładzie go na środku ringu i w akcie żałoby pochyla głowę...

Nas Jazzowski - ... bo jak wiadomo wojna wymaga ofiar po obu stronach barykady...

Ekran powoli przechodzi w ciemność, co można uznać za koniec transmisji.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Camp

1

• nasjazz

1

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mocno! Ciężko będzie Cię pokonać :] Ale czekaj, czekaj. Ja jestem w połowie dzieła - niech wygra lepszy.

Jak napisał Camp, bardzo mocno! Wzorowy RP ukazuje emocje Jazzowskiego. Naprawdę zapowiada się świetna walka a kto zawalczy o World Title? Nie mam pojęcia. :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• 3 tygodnie później...

Chwilę przed wydaniem gali postanowiłem Wam pokomentować to i owo. Ładnie piszesz Paweł, erp jest mocny, kolejne etapy dobrze ukazałeś, tak jak na przykład "zdjęcie z debiutu"; "Justice League" etc. Co najważniejsze argumenty są trafne czyli takie jak być powinny. Ten RP przeczytałem już dawno, lecz zabrakło czasu wolnego aby przelać moją opinię. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg