Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Extreme Wrestling #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

WEW

http://www.rva-inc.com/images/WEW_LOGO.jpg

WEW Chempion:Kane

Blood Chempion:Tommy Dreamer

Women Chempion: Mickey James

GM:Mick Foley

Komentatorzy: JBL&Jim Ross

Oficjalna Piosenka:Red Hot Chili Peppers - Can´t Stop

Na ringu pojawia się grupa Red Hot Chili Peppers która odgrywa oficjalną piosenkę Gali WEW.

Po zakończeniu cała hala zostaje oświetlona czerwonym światłem a kamery przenoszą się na stanowisko komentatorskie

JBL:Witamy Państwa na Debiutanckiej Gali WEW w Houston.. Kłania się John "Bradshaw" Layfield

JR : I Jim Ross

JBL: Na ringu stoi już GM naszego Show Mick Foley

Kamery są skierowane na ring

Mick: Witam. Nazywam się Mick co już pewnie wiecie i jestem GM tego Show. Chciał bym przedstawić państwu Mistrza WEW Kane'a.

{Widownia Szalej}

[Pojawia się muzyka kane'a]

Mick: Pewnie zastanawiacie się dlaczego akurat Kane'a mianowałem Mistrzem naszego Show. Tak naprawdę nie wiem ale kogo to interesuje.<śmieje się>

Kane:Jak to nie wiesz. Każdy wie że jestem najlepszy na świecie nikt mi nie dorówna. Pokonał bym każdego. Nieważne czy jest Silny czy sprytny. Jestem Najlepszy.

{Nagle włącza się muzyka The Great Khali który wchodzi na Ring}

Khali:Ty jesteś Najlepszy? Ty? Przecież ty nawet Hornswoggle'a byś nie pokonał. A ty muwisz że jesteś najlepszy

Kane: Tak

Mick:Chłopcy spokojnie.

Kane wyrzuca za ring Micky

Daje serie ciosów Khali'mu

Khali odpycha go i mówi

Khali:Jeśli jesteś taki mocny zawalcz ze mną Dziś o Pas WEW.

Kane:Z przyjemnością cię zniszcze.

Khali:Nie bądz taki pewny siebie

Mick: Ok Wy jeszcze dziś zawalczycie ze sobą w walce First Blood. Komu pierwsza poleje się choćby kropelka krwi przegra.

JR: O mój boże First Blood czy ty wiesz co to znaczy

JBL: Ja tak ale nie wiem czy nasi widzowie wiedzą.

Spoiler:

First Blood Match - Walka prowadzona do momentu kiedy jeden wrestler spowoduje u drugiego krwawienie

JBL :ale teraz mamy już następną walkę W której wystąpia dwa znani Wrestlerzy

Batista vs Big Show w walce Falls Count Anywhere Match

JR: Walka zapowiada się bardzo ciekawi. A więc zobaczmy na czym polega ten typ walki

Spoiler:

Falls Count Anywhere Match - W standardowej walce, zwyciężyć przez Pin można wygrać tylko na ringu. W tym meczy ta zasada nie obowiązuje. Nie obowiązuje również Count out. Zawodnicy mogą jednak zostać zdyskwalifikowani za opuszczenie areny. Te mecze zawsze toczą się w różnych miejscach hali. Ten mecz może mieć dodatkową stypulację np.: "No DQ" czy "hardcore match" tak więc wrestlerzy mogą używać do walki dodatkowych przedmiotów.

JBL: Jak myślisz kto wygra??

JR: Nie wiem ale na pewno będzie to zacięta Walka

JBL: Masz Rację ale w końcu to WEW tu wszystko może się Zdarzyć

JR: Gdzie jest Big Show?

JBL: Nie mam pojęcia

Uderza Batiste Krzesłem {Otrzymał wielki heat od widowni.}

Podnosi Batistę i rzuca go o ziemię.

JR. Jezu co on robi.

Show wchodzi na narożnik z krzesłem i skacze.{Ponownie otrzymał ogromny Heat od widowni}

rozwścieczony Show biegni Ray wykonuje Drop Toe Hold. Poczym Show leż y na linach.

Ray wykonuje 6-1-9 & West Coast Pop .{Widownia Szaleje}

JBL:To było piękne

619 pomaga podnieść się Batistcie.

Big Show wstaje Batista próbuje wykonać Batista Bomb. Jednak Show Unika atak. Robi na Ray'u iBatiscie The Chokeslam .

JR: To już chyba koniec

JBL: Na to wygląda

Show liczy 1....2.... Batista wyskakuje . Batista Łapie Show'a od tyłu. Po czym Ray uderza go 2 razy krzesłem.

Batista liczy Show'a 1....2... Show się wyrywa. Ray prubuje go ponownie uderzyć krzesłem. Jednak Show unika atak i wykonuje Big Boot . Batista biegnie na Show'a ten wyrzuca go za liny.

Uderza jego głową o metalowe schody. Spod ringu wyjmuje stół. Rozkłada go i wykonuje Double Chokeslam. Liczy 1.....2.....3..... to koniec.

Jak ktoś taki jak ty mógł myśleć że Wygra. I to jeszcze ze mną hahah {Otrzymał wielki heat od widowni.}

Show: Nie wiem co ty sobie myślałeś ale pod każdym względem jesteś ode mnie słabszy.

Pokonał bym cię w każdym rodzaju walki.

Batista: Jesteś pewien? Po prostu dziś miałeś szczęście ale tylko dziś

Show: Tak,Tak możesz sobie mówić i tak jesteś słaby

Batista: Taa to na następniej walce zmierzysz się tylko ze mną w Cage Of Death

Show: CO??????

Batista: to co słyszałeś Cage Of Death chyba że się boisz??????????

Show: Ok tylko potem nie płacz.

JR: Słyszałeś to Cage Of Death nie mogę w to uwierzyć

JBL To będzie wspaniała walka

{Na ekranie pojawia się informacja o Walce}

Cage Of Death W klatce znajdują się różne rzeczy (stoły, krzesła, drut kolczasty, jarzeniówki, kaktusy itp.). Chodzi o wygraną poprzez Pinfall.

JR:To będzie naprawdę brutalna walka

JBL: Masz racje ale to nie Moda na Sukces tylko WEW.

==============Reklama==================================================

JR: Witamy po przerwie.To WEW najlepsze Show od czasów WCW.

JBL: Jeszcze Dziś zobaczymy walkę dwóch Gigantów The Great Khali vs Kane

JR: Ale jeszcze przed nami wiele innych walk.

JBL: Masz Racje teraz czas na walkę TAG TEAM (NO DQ)

JR: To prawda ale nadal nie wiemy kto będzie walczył

JBL:Zaraz się dowiemy

{na scenę wychodzą RUN-DMC i grają Voice D-Generation-X}

JR: OMG to Run-Dmc

JBL: I D-GENERATION-X

JR : HBK i HHH

{Triple H bierze mikrofon}

HHH: Już dziś nastąpi przełom w historii Wreslingu. Ponieważ do gry ponownie wraca

HBK: D

HHH: Generation

HBK: X

{Widownia Szaleje}

HBK: I dziś udowodnimy że DX nadal jest najlepsze

HHH: Masz Racje nikt nas nie pokona

{włącza się muzyka Cryme Tyme}

JTG: Yo Yo Yo

Shad: Słyszałeś to J'y

JTG: Jasne ale co ???

Shad: O nie myślą że są najlepsi

JTG: Yo oni hahah Pokarzemy im Shad co to Cryme Tyme. Co nie Shad?

Shad: No Jasne! Ale tak walka o nic to jest bez sensu. Może zagracie o coś

Hbk: Ale o co??

Jtg: Money Money Yeah Yeah

HHH: Ok ale nie szkoda wam tej kasy którą stracicie???

Shad: Hyba wy???

HBK: To się okaże gramy o 1000$ co wy na to??

JTG : OO SHIT

Shad: Ok stoi

HHH: Zaczynajmy

{Widownia szaleje z radości}

Pierwsi walczą Shad i Triple HHH.

Siłują się. Po czy Hunter odaje seria ciosów w Shada.

Shad robi Belly-to-Back Suplex. Triple H leży.

Hunter się podnosi ale Shad robi Samoan Drop.

JR:OMG

JBL:To było piękne

Shad zmienia się z JTG

Hunter wstaje JTG próbuje wykonać G-9 ale Hunter unika po czym robi Spinebuster'a

Zmienia się z HBK. JTG Powoli się podnosi lecz HBK wykonuje Piledriver 'a.

Liczy 1....2.... JTG się wyrywa. HBK wchodzi na narożnik i wykonuje Flying Splash .

Shad bignie z krzesłem na Hbk ten wykonuje Sweet Chin Music . Jtg próbuje go zatakować od tyłu jednak Hunter wykonuje na JTG The Pedigree. Dobija Shad'a krzesłem kiedy HBK liczy JTG

1.......2.......3.......

JR: D-Generation-X powraca w wielkim stylu

JBL: Masz racje JR ale Cryme Tyme nie rozpoczęło dobrze swojego sezonu

JR: Masz rację o 1000$ do tyłu

{Hunter bierze}

HHH: No i co Shad gdzie nasze 1000$

HBK i HHH: Money Money Yeah Yeah

JTG:Eee Yo to nasz tekst

HHH: Już nie

HBK i HHH: Money Money Yeah Yeah

{DX opuszczają ring}

==================Reklama==============================================

JR:Witamy po przerwie z Houston gdzie odbywa się WEW

{Na ring wchodzi Mick Foley}

Mick: Już za chwilę zobaczycie walkę o pas Blood Chempion tak tak tak dobrze słyszeliście Blood Chempion ale najpierw muszę wam powiedzieć jaki typ walki będze o tuż będzie to........................... Sadistic Madness

JR:OMG to bardzo brutalna walka pokażmy naszym widzą na czym polega.

{na ekranie pojawia się informacja o walce}

Sadistic Madness - Wymyślony w TNA specyficzny mecz w którym przy pomocy obiektów trzeba doprowadzić przeciwnika do krwawienia i dopieo wtedy można go pinować. Jeśli przeciwnik nie krwawi, a spinuje się go to nie wygrywa się walki. Zazwyczaj jest jednak tak, że wszyscy walczący krwawią i dopiero zaczynają się piny.

Mick: A więc o pas będzie walczył już prawie legenda Wrestling, Ostatnim czasem występował w TNA. Powitajcie Stinga.

{Sting Wchodzi}

JBL:Mick Dobrze Powiedział Czysta legenda zobaczmy jego dane

{Informacje wyświetlają się na ekranie}

Mick: I jego przeciwnik znany z ECW. WEW Blood Chempion. Tommy Dreamer.

{Tommy Wchodzi}

Gogng

Zawodnicy zaczynają się siłować Tommy upada Sting wykorzystuje sytuację i robi Frog Splash

Po czym oddaje Tommy'mu serie ciosów w twarz po czym Tommy powoli się podnosi ale Sting wykonuje Shinihg Wizard, ale krew jeszcze nie leci.

Tommy wstał, Sting próbuje wykonać Powerbomb jednak Tommy Unika Ataku. I odpycha Stinga do narożnika po czym robi mu The Face Wash. Tommy wychodzi za ring i bierze krzesło.

Próbuje uderzyć Stinga Krzesłem lecz nie trafia, Ponawia a tak jednak Sting wyrywa mu krzesło i celnie uderza go w twarz. Tommy leży a Sting wykonuje Anaconda Vice .

Tommy jest u końca swoich sił Sting wchodzi na narożnik z krzesłem Frog Splash prosto w twarz Tommy zaczyna krwawić jednak Sting nie ma zamiaru tak szybko Go policzyć.Podchodzi do trybun zabawiając publikę naśmiewaniem się z Tommy'ego. Nie zauwarzalnie Tommy wstaje i bierze kij owinięty drutem kolczastym. Podchodzi do Stinga szturcha go, ten natychmiast się odwraca, Tommy oddaje atak prosto w twarz. Sting leży na ziemi. Dreamer uderza go jeszcze pięć razy kijem w twarz bo czym zaczyna bardzo krwaić. Tommy wrzuca Stinga Na ring po czym go liczy 1........2........... Sting się wyrywa.

{Z trybun wybiega Tazz}

Tazz wbiega na ring z kijem do Baseball i z Tommy'm biją Stinga. Po czym Tommy zaczyna liczyć Stinga 1.....2....... Sting znowu się wyrywa Tazz podnosi krzesło i wchodzi na narożnik czeka na Dreamer'a który wyszedł za ring i zabrał pas WEW Blood Chempion. Tommy wchodzi na ring i staje obok narożnika na którym jest Tazz. Tazz wykonuje z krzesłem Frog Splash. Następnie Tommy wraz z pasem wchodzi na narożnik i wykonuje Frog Splash. Następnie liczy

1.......2.....3.....

{Tommy bierze mikrofon}

Tommy: Zapewne myślicie że powiem teraz że ECW Orginals Powróciło nic z tych rzeczy ECW i ECW ORGINALS już nie istnieje niestety teraz jest BLOOD STAR tak dobrze słyszeliście Blood Star. I nikt nas nie powstrzyma Ani tak legenda jak Sting{Tommy pluje na Stinga} Ania D-GENERATION-X,ani Cryme Tyme nikt nie jest w stanie nas powstrzymać.

{Blood Star opuszczają ring}

JBL: Słyszałeś to Jr. Blood Star

JR : Tak słyszałem to bardzo dokładnie. Moim zdaniem jest to bardzo poważna grupa z którą mało który Tag Team będzie w stanie powstrzymać.

JBL : Masz masz racje Jr ale jak mamy inną również ciekawą walkę dwóch gigantów

The Great Khali VS KANE w walce First Blood Match.

JR: Masz racje to będzie na pewno ciekawa walka zobaczmy dane naszych dzisiejszych zawodników.

{na ring wchodzi The Great Khali}

{następnie Kane}

JR:Już się nie mogę doczekać tej walki na pewno będzie bardzo ciekawa

JBL: Zależy dla kogo dla tego co przegra na pewno nie!

GONG

Obydwaj zawodnicy stoją koło siebie. Kto pierwszy za atakuje. Khali atakuje z Big Boot jednak na Kane nie robi to większego wrażenia. Kane odpycha Khaliego który rozpędza się do lin po czym Kane wykonuje Tilt-a-Whirl Slam . Khali wstaje Kane prubuje zaatakować z Big Boot jednak Khali robi unik i atakuje Kane Giant Chop 'em.Kane leży Khali wykorzystuje sytuację i robi

Legdrop. Khali schodzi za ring i bierze krzesło. Kane wstaje i od razu dostaje krzesłem, po czym upada. Rozpędzony Hali biegnie żeby ponownie wykonać Legdrop ale kane wykonuje Drop Toe Hold. Po czym Khali upada. Obaj leżą kto pierwszy się podniesię?? Powoli wstaje Kane ale po chwili ponownie upada. Kane i Khali równocześnie wstają. Kane zadaje mu Uppercut . Na Khaliego najwidoczniej to nie działa. Khali wyrzuca go za ring, po czym sam schodzi .

Uderza twarzą Kane o schody.Kane w odpowiedzi daje mu Big Boot. Khali pada na ziemię.Kane wchodzi na narożnik i wykonuje Flying Clothesline jednak nie trafia. Zwija się z bólu.Khali podnosi się i wykonuję to samo co Kane(Flying Clothesline) Trafia. Khali bierze metalowe schody po czym czeka aż Kane wstaje.Kane próbuje się jakoś bronić ale bez efektu Khali z całej siły uderza schodami o twarz Kane. Kane zaczyna obkwicie krwawić. Sędzia przerywa wlkę i oznajmia

nowego WEW CHEMPIONA.

{Następnie wchodzi GM Mick Foley}

Mick:Nowym mistrzem naszego show zostaje The Great Khali.

{Khali bierze pas i pokazuje go publiczności)

JR: A więc mamy nowego mistrza WEW

JBL: Tak ale Kane zapamięta tą walke na długo zobacz jego ranę

JR: Jest Olbrzymia nie chciał bym być na jego miejescu

JBL: Niestety to już koniec tego wielkiego widowiska ale zapraszamy na koleją Gale tylko w WEW TV mówili dla państwa John "Bradshaw" Layfield

JR: Jim Ross

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Szymekr98

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No,no nawet ciekawe, ale jest pare literówek. :lol:

9447139534aa53f86790b7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Haha
        • Lubię to
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...