Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

co do mnie to:

pilka nozna od 1990 roku (kiedy pierwszy raz pojawilem sie na meczu III ligi)

koszykowka 1991 - NBA, a od 1999 roku przeszedlem bardziej na hokej, czyli na NHL. Ostanio takze zwracam uwage na PLH.

biathlon od 1994 roku (sztafete pozniej mielismy zarabista...Sikora, 2x Ziemiannin i Topor...bardzo lubie Svena Fischera z zagranicznych biathlonistow i S.L. Perunke z biathlonistek)

skoki od 1994 roku rowniez - mielismy tylko Wojtka Skupienia, a potem pojawil sie Adas :P,

Kiedys takze ogladalem F1, ale obecnie wole ogladac motorki z MotoGP.

W sumie to by bylo na tyle, inne sporty takze sporadycznie lubie poogladac, takie jak siatka czy lekka atletyka. Ostatnio wracam do uprawiania pilki i kosza, ale tylko towarzysko, zeby sobie pograc. :)

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tommy

5

• Maxi4

4

• Hartfan

2

• boozy

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja tam glownie inwestuje w pilke nozna :)

Z ligi polskiej ide za GKSem Katowice a z zagranicznych to lykam glownie lige Wloska (tu od samego poczatku ide za AC Milanem i AS Roma). Lubie tez NBA (Huston Rocket czy jak to sie tam pisze :P ). Reszta sportow hmmm ogladam tam jakies bzdety niekiedy :-) ale zeby sie tym jako trako podniecac to nie :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Jeżeli chodzi o mnie to poza wrestlingiem od lat oglądam NBA oraz Premiership i większe gale bokserskie. Kilka lat temu doszło MMA. To tyle :)

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Pilka Nozna.. Pilka Reczna.. najlepiej w tylko w wydaniu krajowym.. ot :-)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

piłka nożna - Widzew,Arsenal

żużel - Stal Rzeszów

nba - New Jersey Nets,Phoenix Suns

nhl - New Jersey Devils

i oczywiście potrochu wszystkimi sportami walki

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Ciekawy temat...

Pilka nozna... Poczatki moje to sezon 85-86... Ehhh stare to lata... Kiedys tylko Polska liga... Teraz tylko Premiership, ktora to ogladam nieprzerwanie od ponad 10 lat... Arsenal... Inne kluby ktorym kibicowalem to Barcelona i Bayern M.

NBA - ogladam od 91 roku... Wlasciwie zylem NBA... Mecze, statystyki, rekordy... Mam to wciaz wszystko na kompie, w ksiazkach i w glowie. Obecnie mam NBA TV wiec mecze ogladam codziennie... Go Miami ! Go Wade !

Kolarstwo zawodowe - dla wiekszosci z Was nudna dyscyplina. Dla mnie przeciwnie. Ogladam zawodowe kolarstwo od wielu wielu lat. Nie przepuszczam zadnego wyscigu.

A wszystko zaczelo sie w polowie lat 80 podczas transmisji Wyscigu Pokoju i takich asow jak Piasecki, Ludwig, Raab, Abdujaparow... Pamieta ich ktos ? :)

Tenis - Andre Aggasi od zawsze... Ogladam tenis w wydaniu meskim i zenskim...

To tyle z tych wazniejszych...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

ja ogolnie pilka nozna od dziecka - pierwsze mecze to chyba legii w lidze mistrzow sezon 95-96 , i tak legia stala sie moja ulubiona druzyna , poza tym jagiellonia na ktora jestem skazany przez wzglad na miejsce zamieszkania:) ,

kolarstwo -3 wielkie toury , glownie tour de france jako ze sie odbywa na wakacjach , i czesto sie zdarzalo ze ogladalem cale etapy , to chyba glownie dzieki komentatorom

nba-Denver Nuggets

nhl -Philadelphia Flyers

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

• Reputacja:   1

Piłka nożna - oczywiście Nafciarze mniej więcej od 1993 roku :), zawsze jak jestem w Płocku staram się być na meczu przy czym nie zliczę, ile już sobie razy obiecywałem, że "więcej na te niedojdy chodził nie będę" :):)

Średnio bawi mnie oglądanie piłki w TV - jeśli już to czasem liga polska i reprezentacja. Nie bawią mnie kompletnie mecze bez stawki, jakieś sparingi etc. i między innymi dlatego nie pasjonują mnie potyczki z lig zagranicznych. Nie bardzo też rozumiem oglądanie meczów dla jakichś technicznych fajerwerków, samej radości gry, żeby pożytecznie spędzić czas przed TV muszę być emocjonalnie zaangażowany w jedną ze stron (Wiadomo, że jak już trzeba, a żadna drużyna nie budzi emocji, to wybiera się słabszą :) <-- pewnie dlatego kibicuję kadrze Janasa :P )

Cóż więcej...jakoś tak od 1992 do mniej więcej 1998 markowałem Borussi Dortmund (ach, te żarówiaste stroje, kiedyś marzenie życia :) ), a w obecnym finale LM najchętniej zobaczyłbym, jak Inter kopie w dupę aroganta Mourinho ;)

Z innych sportów piłka ręczna i też przygoda z Nafciarzami od sezonu 1991/92 właściwie do dzisiaj (choć na mecze nie chodze już dobre 3-4 lata, to staram się być z nimi na bieżąco)

Kiedyś, młodszym będąc dużo tego było - oczywiście koszykówka (głównie NBA, najpierw Szaranowicz z Łabędziem, potem DSF,TVN i na chwilkę Canal+, ale teraz jak nie mam dostępu to znów nie to) tenis ziemny (Szacunek i respekt Harty :) )

Ostatnio parę razy miałem przyjemność obserwować zmagania hokeistów i stwierdzam, że to przednia zabawa, zwłaszcza w polskiej lidze, gdzie największym problemem często nie jest strzelenie bramki, ale raczej utrzymanie się na lodzie :)

Na wiosnę za to wybieram się na mecz laskarzy :), zawsze frapował mnie hokej na trawie i mam zamiar skonfrontować swoje marzenia z rzeczywistością :):)

Ehh, ale sie rozpisałem :) Boć to i temat rzeka...ale już wystarczy na dzisiaj :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Piłka nożna tradycyjnie, tak samo skoki, biathlon, oraz przede wszystkim te w których polacy coś znaczą no i formuła 1, podczas olimiady prawie wszystki sporty.

175399202844658d164bb2d.jpg

kolarstwo -3 wielkie toury , glownie tour de france jako ze sie odbywa na wakacjach , i czesto sie zdarzalo ze ogladalem cale etapy , to chyba glownie dzieki komentatorom

Tak, uwielbiam tych wspaniałych komentatorów, o czym już wcześniej wspominałem (także pan Probosz 8-) ). Oglądam wszystkie trzy wielkie toury i zazwyczaj nie zdarza mi się przegapić ani jednego. No i z pewnością najwięcej czasu spędzam właśnie na TdF, gdyż tak jak mówił Navroth odbywa się to w czasie jakże wymarzonym przez wielu - w czasie wakacji. Poza tourami zdarza mi się też obejrzeć jakieś etapy bądź tylko finishe wyścigów klasycznych i innych z pro-touru, które są pokazywane od czasu do czasu na Jurospourcie

Ostatnio parę razy miałem przyjemność obserwować zmagania hokeistów i stwierdzam, że to przednia zabawa, zwłaszcza w polskiej lidze, gdzie największym problemem często nie jest strzelenie bramki, ale raczej utrzymanie się na lodzie :)

Buehehehehhe :) Przedni text :)

Widze juz mecz powiedzmy miedzy New York Rangers a takim Podhalem Nowy Targ :) Polowa Polakow sama by sie kontuzjowala w czasie tego meczu :))))

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

co do sportow to:

1. pilka nozna (od urodzenia :) )

2. wrestling (od gdzies 1992 -3 roku )

3. MMA (pride fc, ufc, k-1, od 3 lat )

...