Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jeff Hardy opuszcza WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szkoda że Jeff odchodzi będzie mi brakowało tych słantomów . :-)
CM Punk JEST

9211253354a99838fd39cb.jpg

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fracek

11

• Lord of Darknes

6

• josser

4

• Smiechu

4

Top użytkownicy w tym temacie

Dla mnie był on jednym z lepszych restlerów w WWE. Uwielbiałem jego udział w walkach : TLC, Ladder, Table. Zawsze robił jakąś extremalną akcje np. swantom bomb z drabiny (jak w jego walce na SummerSlam).Brakuje mi jego ale mam nadzieje że wróci i zdąbędzie pas WWE . :-)
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Tak szybko nie wróci, prędzej go wsadzą na dobre, podejrzewam, że Vince zastanowi się nad ponownym przyjęciem Jeffa i myślę, że może go nawet nie przyjąć (za duże ryzyko).

Czy najnowsze wydarzenia będą końcem Jeffa jako main eventera w największej federacji?

Vince zastanowi się nad ponownym przyjęciem Jeffa i myślę, że może go nawet nie przyjąć (za duże ryzyko).

Vince przyjmnie go, jesli na ćpunie będzie mógł zarabiać.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dla mnie jeśli na nim będzie chciał zarobić, to odwróci się to przeciwko niemu i federacji, bo zapłacą karę za kolejne "wybryki" pana Jeffa.

Ah... Mi to sie wydaje, ze nieraz piszecie, zeby pisac. Skad w ogole te domysly? Jeff odszedl- to jest fakt. Jeff chce odpocząć- kolejny fakt. Jeff bedzie robił co chce- ćpał, srał, czy napierdalał słantony w domu- jeszcze jednen fakt. Ale to, czy Jeff wroci, czy nie- to juz nasze domysły. A juz w ogole nie rozumiem skad wnioski, ze skojo juz wroci to akurat vince go przyjmie i akurat na tym straci, bo akurat wyjda na swiatlo dziene wszyskie wybryki Jeffa z narkotykami i akurat bedzie to mialo wplyw na straty Vinca.

15192108424405e31546cee.jpg

• 2 tygodnie później...

Szkoda Jeff'a. Był taki oryginalny.
Dziewczyna ;D

19490493704abb635e7571d.jpg

Szkoda ze Jeff opuszcza WWE. Był świetnym zawodnikiem i jedną z największych gwiazd WWE. Będzie mi Go brakować.

I bardzo dobrze ;) jeżeli TNA mieć go nie może to WWE tym bardziej ;) szczerze to Jeff w WWE się marnował :/ nie to co w TNA ;] tylu fanów :D takie zarobki, żyć nie umierać ;]
Wrestlesite.pun.pl ZAPRASZA !!

A dla mnie jak dla niektórych Jeff był jednym z moich ulubionych wrestlerów, a CM Punk jest, był i będzie po wsze czasy moim najgorszym wrestlerem i nic mego zdania nie zmieni. Niech Undertaker go zgniecie jak mrówe, a Jeff powróci i odbierze pas tam byle komu.

P.S Wiem, że mój post zabrzmiał troszku dziwnie 8)

1623504524b1fd2301336b.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Nie - zabrzmiało idealnie jak post bałwana.

1005187806541accfacb3d6.jpg

A dla mnie jak dla niektórych Jeff był jednym z moich ulubionych wrestlerów, a CM Punk jest, był i będzie po wsze czasy moim najgorszym wrestlerem i nic mego zdania nie zmieni. Niech Undertaker go zgniecie jak mrówe, a Jeff powróci i odbierze pas tam byle komu.

P.S Wiem, że mój post zabrzmiał troszku dziwnie 8)

To brzmi jakbyś nie wiedział o co w tym sporcie chodzi :P Rozumiem, że twoimi ulubieńcami są Cena, Mysterio i Hardy ale Punka złym wrestlerem nazwać nie można.

5944677854b349bd3406ba.png

Moim zdaniem to że przegrał z Punkiem to jedna wielka podroba.Jeff po prostu nie chciał pożegnać się z fanami w ten sposób:Muszę odpocząć.To była podpucha i już.Za rok lub pare np.2 lata wróci bo czytałem na Wrestlefans.

9447139534aa53f86790b7.jpg

No niestety :cry: walka była dobra . jezeli punk nie zatakował go przed walką . Zgadzam sie z szymekr98
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Robespierre
      Lubię takie informacje. Napawa mnie to optymizmem.
    • Grok
      WWE potwierdziło, że Tiffany Stratton rzuci open challenge o tytuł Women’s United States Championship podczas dzisiejszego odcinka SmackDown. Po udanej obronie pasa przeciwko Kianie James dwa tygodnie temu, mistrzyni ogłosi Women’s United States Championship Open Challenge. Ponadto Carmelo Hayes przekaże wiadomość dla United States Championa Trick Williamsa oraz Lil Yachty. Rhea Ripley otworzy dzisiejszy odcinek SmackDown. WWE potwierdziło, że Rhea Ripley rozpocznie piątkowe SmackDown w Lex
    • mu
      reszta mojej erpozki wjedzie w swoim czasie , juz jest prawie skonczona , ale jeszcze nie jestem w 100% zadowolony
    • mu
      @Przemk0 CZEKANKO
    • Grok
      Adam Copeland uważa, że swoją ceremonię pożegnalną już miał w 2011 roku po kontuzji szyi. W wywiadzie opowiedział o swojej przyszłości w wrestlingu oraz o wpływie wieloletniej kariery na jego ciało. W rozmowie z Clutch Points Copeland poruszył temat kontuzji i przerw, które są doliczane do jego kontraktu z AEW, co sprawia, że data jego wygaśnięcia pozostaje niepewna. „Złamałem nogę, więc doliczono mi czas na rehabilitację. Musiałem też nakręcić Beekeeper 2 i Percy Jackson, więc to również zost
  • Dodaj nową pozycję...