Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF HD "Eutanazja"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Z radością zawiadamiam, że druga gala z cyklu EWF HD jest już gotowa. Gorąco zachęcam do komentowania, recenzowania i dzielenia się swoimi opiniami na temat "Eutanazji". Chociaż oczywiście nie liczę na cud i nagły wysyp recenzji.

EWF HD "Eutanazja"

Dnia 27 sierpnia 2009 r., w święto św. Moniki, matki św. Agustyna i w 517 lat po wyborze Jana Olbrachta na króla Polski oraz w inne ważne święto, w ósmym roku naszego panowania.

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

2

• nathan

1

• damiandziki

1

• Robespierre

1

Top użytkownicy w tym temacie

a ten pierwszy to nei mial byc elimination match?? chyba mial byc... a tu wbiegł jeden chlop zpinował jednego chlopa i koniec....

• Styl:  Jasny

Hmm, gala jak zwykle świetna, ale zawsze mogłaby być lepsza i pewnie następna "Ekskomunika" będzie właśnie tą lepszą jak to na EWF przystało. Duuużo Szakala w Eutanazji to na +. Wynik nierozstrzygnięty mojej walki, aż prosi o napisanie lepszego RP'a od poprzedniego, bo inaczej... Nie wiadomo co może być... :] . To już któryś raz z kolei piszę, nie będę wklejał cytatów. Program Wyspa jak widać coraz bardziej się rozkręca, ciesze się, że moja postać zostaje wykorzystywana w segmentach. To Tyle. Keep Going :). Edytowane przez HcK

7894118684ede4cf290d46.jpg

Co mogę powiedzieć, tradycją stało się że kolejna gala EWF jest na bardzo wysokim poziomie. Hogański i Szakal jak zwykle zajebiści :lol: Ciekawe rozwiązanie sytuacji z tajemniczym napastnikiem (długo czekałem żeby się dowiedzieć kto to jest :P ), dobre segmenty z progarmu "Wyspa 2009" i wiele innych, sprawia że gala oczywiście jak najbardziej na duży + !
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Na gali wiele niespodzianek, zaskoczeń, emocji. Znów porywające segmenty. Świetne walki i masa prześmiesznych tekstów. Całe dobre EWF. Jak zwykle dodam : Oby tak dalej.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Oczywiście gala jak zwykle na poziomie. Tym razem najwięcej rozrywki serwował chyba duet komentatorski jak również Szakal we własnej łysej osobie. Widać, że Eutanazja miała charakter build-upu pod Wrestlepalooze 100 i świetnie spisała się w tej roli. Tylko jak wykorzystać tych wszystkich returnowiczów :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Bardzo dobra gala w moim odczuciu. Wiele niezywkle ciekawych roztrzygnięć, w dodatku kapitalne segmenty z komisarzem Szakalem, który to na każdym kroku mnie zaskakuje. Równie genialnie zaprezentowała się jego paprotka, której speeche należą do ścisłej czołówki EWF :) Hogański nie zawiódł, trzeba przyznać, że jego niektóre teksty spowodowały u mnie uśmiech na twarzy, choćby ten:

Komentator powinien być uważny i czujny. Tak jak ja. Nawet anomalia kolanowa Nalepa się przede mną nie ukryła.

Niestety pośród plusów muszą być też minusy. Po pierwsze: brak nóg Esmeraldy na żywo w HD, po drugie: mało Shamana na gali. Trzeba przyznać, że mimo tych mankamentów gala trzymała niezwykle wysoki poziom, co nie oznacza, że nie mógłby być wyższy. Wręcz przeciwnie - EWF powinna rosnąć w siłę, ażeby ludziom żyło się lepiej i takie tam...

[ Dodano: 2009-08-27, 13:55 ]

a ten pierwszy to nei mial byc elimination match?? chyba mial byc... a tu wbiegł jeden chlop zpinował jednego chlopa i koniec....

Przecież Grabarz wyeliminował wszystkich swoją łopatą, dlatego nie rozumiem Twoich zarzutów.

Dobra lecimy, miałem gale skomentować wczoraj, ale zabrakło mi siły tak więc, aby uniknąć sytuacji, w której smerf byłby posiadaczem FTW title niezwłocznie i obszernie zrobię to dzisiaj. :P

Na samym wstępie pragnę pochwalić grafoanonima, który stworzył plakat Eutanazji, zawsze to jakieś miłe urozmaicenie, drugim urozmaiceniem, odrobinę mniej pozytywnym była kolorystyka gali - taka poważna nazwa, a różowa kolorystyka ?

Z oceny walorów estetycznych chciałbym przeskoczyć na ocenę segmentów, jedne były lepsze inne wybitne, naprawdę nic nowego. Jak zwykle brylował Szakal choć o dziwo to nie segment z jego udziałem najbardziej mnie rozbawił, a oto właśnie:

The Great Barri (który jest trochę nad nimi) – Zamknijcie się! Chcecie, żebym zrobił wam to samo co małpie?

Cała trójka robi głupie miny.

The Great Barri – Nie o takie coś mi chodziło! Idioci!

Odetchnęli z ulgą.

Karl Daniels (który też jest w okolicy) – Bo przeprowadzę na was aborcję! Myślicie, że to przyjemne?

Diego Huarez – Chyba nie.

Craig Crawford – Czy bolało?

Karl Daniels – Jeszcze jak.

The Great Barri – Zamkniecie się wreszcie? Jeszcze długa droga przed nami. Chcecie, żebym tam do was zszedł i zrobił wam krzywdę? Zastanówcie się lepiej. Szczególnie, że The Great Barri ma 223 cm wzrostu i waży 175 kg!

Diego Huarez – Wow!

Cris Banito – Wow!

Craig Crawford – Biedna małpa.

Parodia wysokich lotów. Natomiast z segmentów bardziej wrestlingowych do gustu przypadło mi najbardziej spięcie pomiędzy Psycho, Toolem i Nasem, które lekko podgrzewa atmosferę przed walką o World Title na Paloozce 100. Skoro już o tejże walce mowa to warto również poruszyć sprawę shotów, która ku mej uciesze została rozwiązana całkiem rozsądnie, a największy plus to to, że trochę od siebie z P1 odpoczniemy. Ponadto warto wspomnieć również o wielkich powrotach Hangmana i Bubby, ratującego Vaclava z opresji. Dodając do tego Kravena i Szakala mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że Palooza 100 będzie chyba najmocniej obsadzoną galą w historii EWF. Mam zarazem nadzieję, że legendy nie zawiodą i napiszą tego jednego eRPa z tej wspaniałej okazji.

Kolejna sprawa warta uwagi to ujawnienie oblicza prześladowcy Vaclava, teraz kiedy sprawa została rozwiązana, mogę powiedzieć, że moje przypuszczenia się nie sprawdziły - przez cały czas uważałem, że to Tool i Nilsen prześladują swojego partnera ze stajni, czego skutkiem byłby faceturn Vacka i ślub z córką adoptowaną Tony'ego. :P O Backstabberze i Immortalu szczerze mówiąc nawet nie pomyślałem, co nie zmienia faktu, że miło znów widzieć Grima na pokładzie oraz tego, że sam angle był prowadzony świetnie.

Mimo rozwiązania tejże tajemnicy w EWF pozostaje wiele intrygujących zagadek, między innymi sprawy Castro i Kravena na Kubie oraz połączenia EWF z chińskim konsorcjum - czuję przez skórę, że fuzja doprowadzi do czegoś grubszego, choć trudno mi przewidzieć do czego dokładnie. :P

Pieśni chwalebnych na temat komentarza Tony'ego śpiewał nie będę, bo uczynili to już moi poprzednicy, ale miło mi, że na gali poprowadzony został motyw z mojego RPa o przypadkowym zdobyciu PCW Polish title przez Tony'ego. To chyba wszystko co chciałem napisać w tej mini recenzji.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

logo wgryza mi się w psychike i sieje popłoch . :boje: :D

moja recenzja będzie w samą pore .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

o w mordę... Stabber i Mortal wrócili !! ??

• Urządzenie:  Android

Zaczne od minusow. Pare literowek, jakby wiecej niz zwykle. Hoganski obnizyl loty :P Za to trenujacy Szakal to swietny widok. licze, ze na ekskomunice y2j bedzie w rozowym stroju ;). Rozwiazanie problemu Vaclava dosc zaskakujace. Ciekawe jak to bedzie dalej.

o w mordę... Stabber i Mortal wrócili !! ??

That's right! 8)

Musze przyznać, że moje przypuszczenia co do tajemniczych prześladowców kompletnie się nie sprawdziły - myślałem, że to Knifer i Bubba. Gala na bardzo, ale to bardzo wysokim poziomie. Ale jak tu się dziwić skoro byli Ci co zwykle - Tony i Szakal, a powrócili Crazy (w bardziej aktywnej formie), Bubba i KRAB! Palooza 100 będzie chyba galaktyczna:)

8363302634890420816486.jpg

Cóż, Komentarze Tony'ego, wielka obecność Łysej, acz komediowej postaci szanowanego komisarza Szakala, wyszył stanowczo na plus. Poza tym, nie wiem czy tylko ja to zauważyłem, ale Jan Kowalski też się ostatnio ożywił ;)

Tak czy inaczej, najbardziej podoba mi się coraz większa obecność mojego wrestlera na gali. Tak trzymać :P

Z braku lepszych perspektyw na dzisiejsze popołudnie przeczytałem a jak już przeczytałem to pozwolę sobie na krótki komentarz, pomimo, iż nie jestem zapisany.

Mimo, iż klimat trochę nie mój (bliżej mi do nauk ścisłych, historia i ustroje polityczne nie dla mnie) to dobrze mi się to czytało. Naprawdę w większości przypadków konkretne segmenty z uczestnikami zabawy - ich dialogi/monologi świetnie pasują do postaci (choć zawartość rosteru przeczytałem pobieżnie ;) ) i nie są lamerskie czy pisane na siłę (wyjątek Oscar i Thornpike). Jedyny szczegół do którego muszę się przyczepić to zwrot grzecznościowy w wykonaniu Nasa Jazzowskiego (?) w stronę publiczności (chyba pierwszy segment z jego udziałem) - wydaje mi się, że pisanie wy/was z wielkiej litery to błąd.

Mam rozumieć, że Oscar nie napisał RP? :P

Aha, coś mi tu nie gra:

Mroczna sielanka trwa w najlepsze, gdy słychać delikatne pukanie, a następnie z hukiem drzwi do szatni otwierają się. W pomieszczeniu pojawiają się stali goście, czyli ubrani w eleganckie garnitury Koreańczycy, w wraz z nimi ich wódz, Hae Baeguk. W tym momencie drzwi do pomieszczenia otwierają się. Do szatni spokojnie wchodzą ubrani w garnitury Koreańczyków, a wraz z nimi ich wódz i pan Hae Baeguk.

Dużo tych drzwi po drodze ;)

Pzdr.

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

:arrow: szakal .

to , co sie dzieje ostatnio z tym gościem to przechodzi ludzkie, kurwa , pojęcie . nie sądziłem , że łysego drechola można tak bardzo sprzedać . tak bardzo , że kocha go 95% wszystkich . :D

:arrow: powroty .

wszystko świetnie ale szkoda , że nie wiadomo czy wrócili na stałe czy tylko na palooze sto . panowie , ogarnijcie sie , jedna erpoza na 2 tygodnie to nie problem .

:arrow: world title .

zajebiście . myśle , że każdy jest podpalony na ten angle tak samo , jak ja i niewazne , czy bierze w nim udział czy nie . gdybym miał wskazać faworyta to rzecz jasna postawiłbym na siebie :twisted: ale to wcale nie takie oczywiste jak zawsze . can't wait .

- Brak komentarzy pod ostatnią galą naprawdę prędzej czy później zostanie nagrodzony gimmickiem Tatu. Zawsze też fascynował mnie pomysł na gimmick Smerfów.

:lol:

[ Dodano: 2009-09-01, 16:13 ]

iż nie jestem zapisany.

to sie zapisz , tuan ciągle jest gwiazdą , stary . 8)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg