Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fantasy War: Aj Styles vs Shawn Michaels

Który z zawodników wyszedł by zwycięzko z tego starcia ?  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z zawodników wyszedł by zwycięzko z tego starcia ?

• Shawn Michaels
      48
    • Aj Styles
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Po dłuższej przerwie wraca Fantasy War, mam nadzieję że tym razem na dłużej. Przypominam zasady Fantasy War: W temacie prezentujemy walki które nigdy się nie odbyły i które najprawdopodobniej nigdy się nie odbędą. Użytkownicy forum attitude w ankiecie oddają głosy na wrestlera, który ich zdaniem zwycięsko wyszedł by z tej walki, a w temacie piszą dlaczego tak uważają.

Dzisiaj do "walki" stają prawdziwe dwie ikony swoich federacji, Aj Styles i HBK Shawn Michaels. Obaj są wspaniałymi wrestlerami potrafiącymi doskonale odnaleźć się w prawie każdym stylu walki. Który z nich zwyciężyłbym twoim zdaniem ? Serdecznie zapraszam do dyskusji !

Nie bierzcie ze mnie przykładu.
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rudolf

2

• Fedor124

2

• Hrystek

1

• Kosa

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głosuję na Aj'a. Jeśli bierzemy pod uwagę najlepsze czasy walka byłaby wyrównana. Z jednej strony Wielokrotny WWE Champion, z drugiej osoba, która posiadała wszystkie pasy TNA. Jako mark nie mogłem zagłosować inaczej. Edytowane przez ajfan

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Gdyby obaj spotkali się w najlepszych latach swojej kariery to z pewnością walka byłaby zacna :-) Jeśliby stawiać na umiejętności to raczej AJ, wyszedłby zwycięsko. Jednakże gdyby patrzeć pod względem charyzmy/gimmicku, to lepszy jest HBK. Ciężko jednoznacznie wytypować zwycięzce, aczkolwiek śmiem postawić na AJ'a. :P

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Według mnie wygrałby HBK, AJ Styles może jest lepszy w ringu, ale HBK aż tak od niego nie odstaje. A jeszcze to że HBK potrafi pobudzić w człowieku marka, ożywić publiczność i poprowadzić każdego, czyni go w moich oczach zwycięzcą.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Ja postawiłem na AJ. Jest lepszy, ale oczywiście nie tak bardzo i walka była by wyrównana

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Według mnie nie wygrał by HBK. To on gdy walczy prowadzi większość swoich pojedynków. On jest osobą która w moim opini potrafi z byle jakiej walki zrobić coś wielkiego. Nie musze już chyba wspominac tu o jego charyzmie ;)

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Ja stawiam na Michaelsa który wciąż mimo upływu tylu lat robi świetne pojedynki, i sądze że wygrał by z AJ.Po pięknej i dramatycznej walce :D

Ja stawiam na Michaelsa który wciąż mimo upływu tylu lat

Przypominam tylko, że w Fantasy War chodzi o walkę w najlepszym momencie kariery, więc wiek nie jest tu najlepszym argumentem :-)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Hmmm... Naprawdę trudne mi powiedzieć który z zawodników mógł by wygrać... Na pewno była by to znakomita walka i bezcenne widowisko, po dłuższym zastanowieniu oddaję głos na HBK Shawn Michaels.

Wybrałem Aj'a ponieważ bardziej przypada mi do gustu jego styl walki.

Choć szanuję umiejętności AJ'a i jego talentu to jednak stawiam na Mr. Wrestlemania/The Showstopera/Harbreak Kid'a - Shawn Michaels, my man!

Dlaczego? O charyźmie, umiejętności prowadzenia pojedynku i znakomitości techniki mimo wieku wspomniano już wcześniej.

A do tego jak przypominam sobie jego zajebistą formę z walk z Hallem z 94r. albo feudy z Hartem z 96-97.

Nuff said! :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

AJ jaki Shawn to bardzo dobrzy wreslterzy, Styles to świetny technik i tak dalej, ale Shawn to doświadczenie, jednak stawiam na Shawna, ponieważ doświadczenie z zasady przerasta wszystko inne. Shawn to taki wrestler, co nie lubi przegrywać, chyba, że bookerzy coś zjadą ;)

Myślę, że to jednak AJ powinien wygrać. Legenda federacji, do AAO 09 bookowany na każdym PPV, 5 star match, umiejętność robienia walki w stypulacji, bez niej, gwarancja porządnej walki. W zasadzie to samo można powiedzieć o Michaelsie, ale to AJ'a cenię sobie bardziej, może dlatego, że AJ ma trochę płynniejsze walki, w dodatku ciężko znaleźć przeciwnika, którego by nie poprowadził do porządnej walki.

Stawiałbym na AJ'a , ponieważ ten gość nie dość , że ma cholernie duże umiejętności i potencjał , walczy zajebiście efektownie i potrafi sprawić , że walki jego są zapamiętane na długo . Potrafi też dobrze " poprowadzić " walkę , nawet jak walczy z beznadziejnym wrestlerem.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Piszecie że HBK wygrałby za charyzmę. Oczywiście Harbreak Kid ma zajebisty chwytliwy gimmick, te umiejętności przy micku AJ'owi chyba tez nikt nie odbierze. Wystarczy posłuchać jego jakiekolwiek promo, nawet półminutowe przed walką o nic. Aż ciarki po plecach przechodzą. Plus to że styl Stylesa bardziej lubię, więc mój głos idzie zdecydownie do Phenomenal One.

Swoją drogą jak juz zostało podkreślane świetny dobór wrestlerów. AJ legenda TNA, Michaels legenda WWE. Obaj wielokrotni mistrzowie (jednak z przewagą dla Triple Crown Championa). Obaj potrafią zrobić wspaniałe widowisko z kimkolwiek i wcale niepotrzebna im stypulacja.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"