Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Breaking Point 2009 [SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

jak dla mnie to kofi niech trzyma pas, ale jego postać musi być trochę bardziej wyrazista bo to jest tylko jedyna

Postać Kofiego byłaby bardziej wyrazista , gdyby od raz na jakiś czas pozwolili mu walnąć jakieś promo - wiadomo , że mistrz nie posiadający dobrych mic skilli jest mistrzem nijakim . Walka pewnie będzie całkiem do przełknięcia i skończy się zwycięstwem Miza ( trudno jest mi sobie wyobrazić , że Kofi trzymałby pas kolejny miesiąc ) .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fracek

38

• -Raven-

16

• josser

16

• Vercyn

14

Top użytkownicy w tym temacie

Kofi pas trzyma i trzyma i trzyma... i nic się nie dzieje! Czekam, czekam, aż w pewnym momencie zapomniałem o pasie US, co innego np. IC (ciekawy feud Jericho vs Mysterio).

Jedynym normalnym rozwiązaniem jest wygrana Miza i bardzo dobrze. (jeśli WWE nie zrobi tego, to świadczy, że Vince jest jeszcze głupszy niż sądzę).

Jedynym normalnym rozwiązaniem jest wygrana Miza i bardzo dobrze. (jeśli WWE nie zrobi tego, to świadczy, że Vince jest jeszcze głupszy niż sądzę).

Zgadzam się z ta wypowiedzą.

Najbardziej czekam na walkę

Submission Match for the World Heavyweight Championship:

CM Punk vs Undertaker

I może zobaczę walkę Khali vs Kane-będzie ostro

16202396274ad586ffdf930.jpg

będzie można na necie oglądnąć to PPV?

• Urządzenie:  Android

Tag Team Championship

Henry dostaje KO Slapa od Showa, a Jericho pinuje Henry'ego.

stlii champz - Y2J & Show

US Championship

Kofi trafia Miza Trouble in Paradise'm po irish whipie.

still champ - Kofi

DX vs Legacy

Shawn Michaels tapował po kombinacji Figure 4 wokół narożnika (Rhodes) i Cobra Clutch (DiBiase)

Singapore Cane Match

Kane spinował Khaliego po Chokeslamie. Nie, nie pomyliłem sie przy pisaniu :twisted:

ECW Championship

Regal nadciągał z Knee Tremblerem, lecz CC uniknął i szybko wykonał KillSwitch po czym odliczył sir Regala

I Quit

Cena przez całą walkę przykuty kajdankami do różnych części ringu i przyjmujący punishment. Na koniec zmartwychwstaje i z pomocą kajdanek zakłada STF po czym Oron quituje :/

World Heavyweight Championship

Znów zabawa w restart, choć zdeka zjebali sprawe. Teddy oznajmił że wygrana Takera po Hells Gate zostaje anulowana, gdyz nadal obowiązuje zakaz tego submission na Smacku. Mówie że zjebali, jakoże Deadman bezproblemowo wygrał w tym roku kilka walk używając swego submission (pamiętam bodajże jego ostatni występ przed kontuzją i submission na Sheltonie). Końcówka dość interesująca. CM Punk ledwo załozył Anaconde na Takerze a sędzie nakazał uderzyć w gong i zakończył walkę. Jednak komentatorzy wiekokrotnie powtarzali że Taker NIE TAPOWAŁ, co również było doskonale widoczne na replayach. Czyżby kolejny Montreal Screw Job? :twisted: Czekam na Smacka i rozwój sytuacji.

20502835285345d49c46e75.jpg

Tag Team Championship

Jak na opener było zdecydowanie za wolno(oczywiście jak w ringu byli Show z Henry'm).

Słaba końcówka Henry powinien na dokładkę przyjąć jeszcze Codebreaker'a. Ale dobrze ,że pasy zostały w rękach Y2J'a i Show'a

US Championship

Świetna walka zważywszy na to ,że The MIz to nie jest jakiś "król" jeśli chodzi o ring skille. Obaj pokazali się z dobrej strony tylko szkoda ,że pas zachował jamajczyk który jako champ nic nie pokazuje.

DX vs Legacy

Mnie osobiście ta walka nie przypadła do gustu ta z SS była o niebo lepsza. Na plus na pewno to ,że Shawn tapował i na plus przypomnienie Screwjob'u :D

Singapore Cane Match

Jak zwykle w przypadku takich "tuzów ringowych" dobrze ,że było krótko i dobrze ,że nie wygrał Panjabi Playboy. Mam nadzieje ,że ten żałosny feud się zakończył i Kane'a wplączą w jakiś inny.

ECW Championship

Chyba najlepsza walka tej gali oboje pokazali duży repertuar ciosów i chyba już najwyższa pora żeby Regal przejął ten pas a Christian powędrował do któregoś z ważniejszych brandów.

WWE Championship

Od początku było wiadomo ,że Jaśko nie wypowie tych 2 magicznych słów i tak się stało ale walka miała swoją dramaturgie choć z góry było wiadomo jaki będzie wynik. Zobaczymy jak dalej się to potoczy ale na RAW jest potrzeba wypromowania nowych zawodników bo ciągle tych samych walk nie da się już oglądać.

Czyżby jakiś heel-turn Teodora? :twisted: . Na plus ,że Punk zachował pas choć wiadomo było,że Punk nie wygra czysto można to było lepiej rozegrać. Ale teraz przynajmniej będę z niecierpliwością czekał na kolejny Smackdown i ich walkę na HIAC.

Nie wiem może się myle ale jak olbrzym może spinowac jeszcze większego olbrzyma, po

Chokeslamie.

WHC - MONTREAL SCREW JOB 2 !!!!! - no cóż Vinnie dokonał tego czego chciał... I wilk syty i owca cała, ani Taker nie tapował, ani Punk nie stracił pasa. Walka wydała mi się troche przykródkawa zważywszy na poziom tych dwóch zawodników. Teddy zapowiadał niespodzianke na BP i taka też była.

Legacy vs D-X - przypomnienie Screw Jobu - boskie :D. Walka dobra, stypulacja w miare ok. Mam nadzieje, że D-X jeszcze się nie rozpadnie i będą walkczyli o Unifed TT Champions

Wracając jeszcze do roku 1997 i MSJ, myśle że Vinnie chciał pokazać, że to co stało się Bretowi Hartowi jest na porządku dziennym i nie powinien tak tego odbierać. Wiem jaka jest prawda, ale po wczorajszej gali i tych 2 nawiązaniach do tego wydarzenia, zwykły mark może powiedzieć:

- Kurcze, nawet Undertakerowi przydarzają się takie niemiłe sytuacje, więc czemu Hart to tak przyżywa do dnia dzisiejszego???....

Takie było może pierwsze odczucie w czasie tej walki...

Co do reszty wypowiem się troszke później, bo nie mam teraz czasu...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Kurcze, nawet Undertakerowi przydarzają się takie niemiłe sytuacje, więc czemu Hart to tak przyżywa do dnia dzisiejszego???...

Bo Taker wiedział co go spotka a Bret nie.

Śmiech na sali nie PPV. Gdybym coś za to zapłacił , to chyba chciałbym refundacje kosztów.

Tag Team Championship znośny kiedy na ringu byli MVP i Y2J , dodatkowo po raz kolejny walka kończy sie w ten sam sposób (KO punch BS i pin)

US Championship - jedyna walka która zaskoczyła mnie in plus , ale fajerwerków nie było.

DX vs Legacy nie przepadam za tą stypulacją , dodatkowy poza wielkim chaosem nie wiele zobaczyliśmy , a Figure four leg lock wykonany na narożniku wyglądał strasznie naciąganie i koślawo , oczywiście jeśli ktoś z DX ma tapować to tylko i wyłącznie HBK , bo HHH jest niezniszczalny.

Singapore Cane Match odbył się (więcej nie warto pisać)

ECW Championship to była przyzwoita walka , a biorąc po uwage jaki "ogrom" mamy technicznego wrestlingu w WWE można by powiedzieć , że dobra. Zawodnicy pokazali dobry (szeroki) repertuar ciosów , przyjemnie się oglądało. Zaskoczyła mnie słaba reakcja Kanadyjczyków na i rodaka.

WWE Championship czytelny schemat z jeszcze czytelniejszym zakończeniem.

World Heavyweight Championship 13 min na ME? Ja rozumiem , że panowie mają walczyć za 3 tyg na kolejnym PPV , ale ja sie pytam to na cholere dawać w ogóle taką walkę? Pomijam fakt kretyńskiego zakończenia (heel-turn Teodora , jak ktoś tu wspomniał) , to nic ciekawego nie zobaczyliśmy.

Po raz kolejny wyszło , że WWE MA ZA DUŻO PPV W CIĄGU ROKU , czego efektem jest zapychanie czasu antenowego Patem , który nic ciekawego nie wnosi , czy wystawianie kretyńskiego ME , czy dorzucanie walk w ostatnim momencie.

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

Up, pytanie, czy oglądałeś BP na żywo? A jeśli nie, to gdzie mogę obejrzeć bez ściągania (np. YT, chociaż tam nic nie ma).

Mam takie drobne pytanie... Nie widziałem walki tag teamów z HH i HBK. Na czym w tym przypadku polegało przypomnienie Montreal Screwjob? Z góry dzięki

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Dla mnie Breaking Point nie był zbyt ciekawy.

Mark Henry&MVP vs. Big Show&Chris Jericho

Na początku walka była jeszcze nawet fajna. Ale oczywiście Chris Jericho zachował pasy dzięki

pomocy Big Show'a.

DX vs. Legacy

Bili się praktycznie wszędzie. Legacy wygrali tylko dzięki temu że Triple H nie był w stanie wstac i ich rozwalic.

Kofi Kingston vs. The Miz

Tu walka była całkiem wyrównana, ale myśle że Jamajczyk straci pas na następnej gali.

Kane vs The Great Khali

Już mam dośc tego feud. Mogli by wreście skończyc

John Cena vs Orton

Było to do przewidzenia że Orton straci pas.Już za długo już go trzymał.Oczywiście John Cena całą walke obrywał i na koniec wstąpiły w niego nowe siły i wygrał.Normalka :D

Cm Punk vs. The Undertaker

Wkórzyłem sie że Undertaker przegrał chociarz nie poddał się jak oglądałem to niewiedziałem że Undertaker klepał w ring ani w Cm Punk'a. Ale mam nadzieje że na Hell in a Cell będzie walka Undertaker vs. Cm Punk w walce Hell in a Cell lub w Ladder Match'u.

Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Urządzenie:  Windows

UTTC

Zawiodłem się na tej walce. Dynamiki bardzo mało, żeby nie rzec wcale. I znów ta monstrualna dłoń Big Show'a, co już się robi bardzo nudne. Moim zdaniem pasy powinny trafić do MVP/WSM, a tak będziemy mieli znów szukanie kolejnego skleconego na szybkości team'u albo do walki stanie DX, żeby wrzucić tą walkę na następne PPV.

USC

Miz zaliczył jeden z lepszych występów ostatnio, ale nie była to walka jakiegoś wielkiego formatu. Poprostu widać postęp w walkach Miz'a, a Kofi, jak to Kofi- dużo podskakiwania, machania nogami. Żaden z tych dwóch panów nie zasługuje w tym momencie na USC. Czekam, aż do walki stanie Swagger.

Submission Count Anywhere

Jakoś nie przekonał mnie to zakończenie walki. Podobał mi się za to submission założony na Codym przez (najpierw) Triple H i do tego włożył go przez krzesło, a później dosiadł się HBK ;)

Singapore Cane Match

Walka była, Kane wygrał ;)

ECW Championship

Zgodzę się z przedmówcą, który stwierdził, że to była najlepsza walka z dużym repertuarem ciosów. Sądziłem, że Regal wygra, ale kiedy speaker oznajmił, że Kozlov i Jackson muszą odejść do szatni to wiedziałem, że Christian obroni pas. Tak czy tak walka bardzo dobra. Zobaczymy co przygotują na następną ppv.

"I quit" Match- WWE Championship

Scenariusz był znany, tak jak wszyscy piszą, ale walka moim zdaniem nie była zła. Nie spodziewałem się jednak kajdanek w wykonaniu Ortona. Domyślałem się, że będą schody, krzesła, może śmietnik czy stół ale kajdanek się nie spodziewałem. Za to zobaczyć minę Ortona, gdy zobaczył, że jest spięty z Ceną- BEZCENNE ;)

Submission Match- WHC

Sorry, ale taki ME to można sobie robić w WWE Superstars, a nie na gali ppv, gdzie od kilku tygodni lansuje się niepokonanego Undertakera, a tu nagle okazuje się, że sam zainteresowany nie wie, że jego submission jest zablokowany. Sorry ale to jest śmieszne. I to zakończenie, którego nie było, i jeszcze ten szybko spierdalający sędzia. Uciekał szybciej niż CM Punk, który ma już w tym wprawę. Mogli odpuścić tą walkę wczoraj, przełożyć na Hell in a Cell i rozkręcić trochę ten feud.

A co do innej części gali, to mieliśmy zapowiedź feud'u Morissona i Zigglera.

Wracając do Montreal ScrewJob to speech HHH i ta mina HBK'a, kiedy HHH powiedział, że to wszystko wina Shawn'a, było zajebiste ;)

Tag Team Championship

Słaba walka , podobne oglądaliśmy na raw -,- Do tego zakończenie znowu takie same,kompletnie bez emocji - Ko punch showa i Jericho odlicza. nudaaa

US championiship

Tego nawet nie oglądałem

DX vs Legacy

Walka z początku ciekawa , potem troche nudziła , koncówka do dupy a ten figure four leg lock założony jakos nieporadnie.

Singapore Cane Match

Nie wiem co ta walka na ppv robiła , mam nadzieję że już więcej tych panów oglądać nie będziemy.

ECW Championship

Solidna walka ,bardzo mi się podobała. Regal pokazał się w tej walce z bardzo dobrej strony i moim zdaniem powinien dostać pas . Czyżby od banowali regalplex ? walka super a regal jest bardzo dobrym zawodnikiem trochę nie docenianym .

WWE Championship

Walka taka se ,wynik był wiadomy ale podobał mi się motyw "torturowania" ceny przez ortona ;d Prawie jak w filmach i to cucenie wodą xD

Cieszy mnie wygrana cm punka ale zawiodłem się na tej walce .

Przede wszystkim za krótka.Końcówka to taki 2 screw job xD Do tego heel turn teodora :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif