Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasz Nowy Uniwersalny Mistrz (Jimmy Hendrixon RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Jimmy – No tak, kiedyś się to musiało stać. W końcu, wasz najgorszy koszmar w przeszłości i w teraźniejszości został posiadaczem pasa Daemusin. Tak, dobrze widzicie, Jimmy Hendrixon na poprzedniej gali zdobył piękne złoto. Nie będę się powtarzał, bo ileż to ja razy mówiłem, że zdobędę pas? No właśnie nie zliczoną ilość. Nie dość, że wygrałem pierwszą walkę to i jeszcze drugą i to na tej samej gali, cóż wy małe głupie ludziki musicie przyznać, że we mnie drzemie potencjał który niedługo się całkowicie uwolni i zapanuje nad EWF. Cóż, na następnej gali mam walkę z niejakim Vegard’em Jacobsen’em, to ten baran co interweniował w mojej walce i „niby” mi pomógł wygrać… Ta nikczemna ściera która niczego nie umie, niech teraz się nie uważa za lepszego ode mnie, to jest wiadome, że z mojej następnej walki wyjdę znów zwycięsko, a to dzięki moim komunistycznym taktykom. Nikt mnie nie powstrzyma. Co? Pewnie myśleliście, że po przegranej z tym od marki butów już nie wzniosę skrzydeł, cóż jak widać zdołałem wznieść. Vegard cóż o nim mogę powiedzieć… Głupi norweski śmieć który ma swojego osobistego tłumacza. Nie dość, że jest lekki jak piórko to jeszcze myśli, że może mi zagrozić… Cóż myli się, ale żeby zapieczętować te jego „mylenie się” to pokaże to mu w mojej walce. Jeszcze nigdy nie byłem tak zmotywowany do swojej walki, w końcu będzie to moja obrona nowego pięknego, świecącego pasa. Ja nigdy się nie zmienię, cały czas będę uparty i będę dążył do celu, a po swojej drodze zostawiał pogrążonych w bólu prostaków. Nie rozumiecie, że jak stajecie naprzeciwko mnie do walki, to i tak przegracie choćby nie wiem co, jeśli nie teraz to później. Ja się zawsze odegram. Pas od dłuższego czasu mi się należał i nie zamierzam go oddawać w najbliższym czasie. Tylko Karol Marks może mi pomagać i doradzać w ciężkich chwilach, inne śmiecie niech się schowają, bo nadchodzi nowa era, Komunistyczna era.

Jimmy po dłuższej chwili rozmawiania do samego siebie wstał, i kierował się nie wiadomo gdzie. Po chwili zajrzał do swojego plecaka którego dostał przed wyjazdem na wyspę, po czym wyjął kamerę i zaczął kręcić.

- Kamera się obraca w lewą i prawą stronę.

Jimmy – Tak, możecie zauważyć jak żyję. Wy takie małe wypierdki, na pewno nie poradziłyby sobie w takich warunkach. Jeśli nie masz co jeść to jesz robaki lub inne tego typu gówno za przeproszeniem.

Jimmy z kamerą w ręku dalej kameruje krajobrazy po czym wchodzi do swojego legowiska i obraca się z kamerą o 180 stopni.

Jimmy – Tak, dobrze widzicie, w takich warunkach tutaj się śpi. Tutaj jest mój dom. Nie dość, że muszę prawie codziennie biegać to jeszcze mam takie warunki do spania, ale jedno jest najlepsze w tym legowisku.

Jimmy wychodzi z legowiska i obchodzi je z zewnątrz.

Jimmy – Tak dobrze widzicie, przynajmniej mam coś obronnego. Jeśli jeszcze się nie domyśliliście, to Wasz mistrz, zrobił sobie najlepsze legowisko z wszystkich tych śmieci co są razem ze mną, ale cóż, ja tylko zasługuję na to by być, mądrzejszym, bardziej utalentowanym i bardziej wytrzymalszym od tych prostaków. To na dzisiaj wszystko jak dla takich kmiotów jak Wy. Film jest złej jakości, bo nie uważam, żeby takie śmieci powinny oglądać filmy w dobrej jakości.

Jimmy zdejmuje z pleców plecak i chowa kamerę.

Jimmy – Gdy się rodziłem to bez krzyku, bez płaczu. Tak usłyszałem to od swojego własnego ojca, teraz rolę mojego ojca pełni Karol Marks, to on przecież mi we wszystkim pomagał. Mój ojciec już o mnie zapomniał, cóż muszę dalej żyć z tym, czy bez tego. Teraz jestem mistrzem, dla wszystkich tych zapchlonych fanów jak i dla zawodników. Jestem osobą ważną, której nie da się od tak wyzwać od najróżniejszych. Vegard przez dłuższy czas po naszej walce nie zapomnisz o mojej gębie. Masz szanse o walkę, masz szansę na pas, ja Ci te wszystkie twoje szanse i marzenia zniszczę w jednej chwili. Popełniłeś duży błąd mieszając się w moją walkę. Poobijam Cię bardziej niż ten głupi prostak Thornpike, bo co ten pionek mógłby Ci strasznego zrobić? No właśnie, nic. Teraz pewnie siedzisz sobie w miękkim fotelu i marzysz, że już niedługo pas Daemusin zawita na twoim ramieniu. O nie. Mylisz się, a ja to już Ci udowodnię. Nie jestem zwykłym zawodnikiem, jestem uniwersalny, a wyróżnia mnie moja siła i szybkość jak na moją wagę i wzrost. Popełniłeś błąd, Ja, Karol Marks i Władek wystawimy Ci srogi rachunek za niego. Ucieczka ode mnie nic Ci nie da, bo i tak prędzej czy później Cię złapie w moje łapska i zrobię z tobą to, co od samego początku trzeba by było z tobą zrobić. A gdy już zrobię to wszystko, to znów założę pas na ramię i wyjdę z mojej walki jako zwycięzca. Moi przeciwnicy muszą być głupi, aby stawać naprzeciwko mnie. To jest uzasadnione. Reebok wygrał ze mną na przedostatniej Wrestlepaloozie, ale na ostatniej wypadł jako pierwszy. A co to znaczy? Że jeśli nie dorwę tego kogoś teraz, to dorwę tego kogoś kiedyś. Proste. Dla mnie to Ci wszyscy co są ze mną na wyspie, to są zwykłe pionki, to oni powinni się uczyć ode mnie. Vegard spójrz na siebie, nawet się nie potrafisz nauczyć prostego polskiego. Prostaku głupi, musisz mieć gówno podczepione w postaci twojego tłumacza, bo w tym wielkim świecie sobie nie poradzisz. Nie jestem jakimś pieprzonym bogiem dobra, pewnie sobie myślisz, że te położenie mnie na Ieshige na ostatniej walce coś złagodziło u mnie, ale nie, tak samo Cię potraktuje jak Flying Man’a którego niszczyłem w każdej swojej walce. Dam ci radę, wstań z fotela weź pieniądze i leć do ciepłych krajów. Jestem pewny, że nie chcesz przeżywać tych bólów których będziesz uświadczał podczas naszej walki. Myślisz, że powróciłeś silniejszy? Cóż ja Ci pokaże, że się myliłeś i to bardzo. Pół rosteru to nowicjusze nie wiedzący co mają robić, Ty właśnie do nich należysz. Hmm co do twojego imienia Vegard Jacobsen (Jimmy robi głupią minę) dawno jeszcze nie słyszałem czegoś takiego porąbanego, no może oprócz Reebok’a i Mister’a Nalepa. Co to w ogóle jest ? Jak ta kawa… Aha, twoje wejście jest równie popieprzone jak twoje imię, po co się podlizywać tym głupim matołom? Oni Cię nie wspomogą a będą się tylko zachowywać jak dzicz. Chyba nie wierzysz, że zdołasz mnie pokonać? Jesteś chudy i pewnie uważasz się za sprytnego? A ja uważam się za… Nie chociaż nie, nie będę się powtarzał. Powiem Ci jedno, ciemno Ci się zrobi przed oczami podczas naszej walki. Pożałujesz tego, że tutaj powróciłeś. Kiedy będziesz uciekał… Ale… Choć nie, ty nie będziesz uciekał, zostaniesz zbity jak mały szczeniak i nie będziesz po prostu dawał rady chodzić, a co dopiero biegać.

(Jimmy wstaje)

Jimmy - Nadszedł czas zmian, obecni mistrzowie zostaną w niedalekiej przyszłości zniszczeni przeze mnie, to nie uniknione. To ja jestem przyszła uniwersalną gwiazdą, nikt tego nie zmieni nawet mój najbliższy przeciwnik, ani nawet moi najbliżsi przeciwnicy.

Jimmy wyjmuje z plecaka jeszcze raz kamerę i zaczyna coś pstrykać

Jimmy – Zobaczmy ile jeszcze czasu zostało do wykorzystania. Hmm. 30 sekund. Starczy.

Jimmy wychodzi ze swojego legowiska i kieruje się na plażę, po czym włącza kamerę i zaczyna się razem z nią obracać i mówi.

Jimmy – Popatrzcie wy małe popierdółki, tutaj nie ma willi z basenem, jest tylko popieprzona szkoła przetrwania, a pokazuje to wam, po to, żebyście docenili najbliższego zwycięzcę mojej walki, bo nim będę JA! Uważam, że dla was, takich głupich matołów starczy tego nagrywania, bo i tak w sumie nie zasłużyliście, a to, że wam coś pokazałem to jest tylko i wyłącznie moja zasługa.

Jimmy wyłącza kamerę i chowa do plecaka.

Jimmy – Po prostu, ja się urodziłem jako mistrz. Zresztą, udowodniłem to. Nie ma to jak przypieprzyć komuś z krzesełka lub drabiny, ahh… Ta ekstremalność, taaaak… Jestem do tego stworzony, jestem po prostu świetnym pieprzonym mistrzem Daemusin, pierwszym od reaktywowania tego pasa. To na pewno zapadnie w historii. A te małe śmiecie mnie zapamiętają jako najlepszy mistrz Daemusin w EWF. Palooz’a w mieście niejakiego Nasjazzowskiego, nie wiem czemu, ale do tego gościa mam wielki respekt. Praktycznie ja się rozwijam tak jak on, to nieuniknione, że dojdę tam samo gdzie on. Gość za wszelką cenę próbuje wygrać i próbował dostać się na szczyt i wreszcie się dostał. Wracając do Vegard’a, powinieneś być mi wdzięczny, bo to JA uratowałem cię na ostatniej gali przed eliminacją w pierwszej rundzie wykonując na Thorpinke Jackhamera szybciej niż Ieshige swoją egzekucję na tobie, więc już jest 15 punktów dla mnie, że wygram naszą walkę. Z dolnej półki rosteru EWF wszyscy są marni i tylko umieją się bić z dresami i zabijać małpy… Wszystkich bym pokonał, jak już pokonałem kilkunastu „zawodników” (o ile można ich tak nazwać), to czemu nie mam pokonać JEDNEGO i to tego samego którego pokonałem w swojej walce o pas… Moja Kawo Jacobs, podczas naszej walki zostaniesz zalana krwią, obiecuje Ci to, to już nie będą przelewki. Chronię tutaj swój piękny pas, więc nie możesz liczyć na litość. To co poczujesz podczas walki możesz to nazwać, masakrą. Mnie to już zaczyna krew zalewać jak zauważę, że jakiś gość sobie robi nadzieje o wygranie ze mną walki. A kto by nie miał? No właśnie, jakiś debil, ale nadzieje o wygranie ze mną są zerowe… Powtarzam ZEROWE ! Jak drugi gość będzie lepszy to ja będę lepsiejszy i tak dalej… Jacobs, nie uważaj się za Wielką Gwiazdę, bo nią nie jesteś, zauważysz kto jest Wielką Gwiazdą niedługo, musisz jedynie poczekać do Eutanazji. Myślisz, że dużo o mnie wiesz? Znasz moje czułe punkty? Jak zwykle, mylisz się głupi norweski śmieciu. Ja dla ciebie jestem tak samo nieosiągalny jak FTW title, którego tak bardzo pragniesz. Przychodzisz tu z jakiegoś podrzędnego kraju, który nawet nie należy do Unii Europejskiej i od razu mierzysz tak wysoko ? Myślisz, że tytuł, który był przepustką do main eventów największym gwiazdom EWF stanie się teraz waszym narodowym trofeum ? Zapomnij śmieciu, to tak samo nieprawdopodne jak to, że kiedykolwiek puchar Norwegii w skokach narciarskich wygra wojnę ratingów z Wrestlepaloozą. I to tak samo nieprawdopodobne jak to, że w najbliższej walce zdobędziesz to cudeńko (Hendrixon klepie czule leżący na jego ramieniu pas Deamusin). Jestem w tej federacji od reaktywacji, zdobyłem dwukrotnie Puchar Szczęściarza, ale przy tym to marne trofeum jest niczym. To ten pas niegdyś trzymali tak wielkie legendy jak Bullzeye, Lukki, Shambler, Lord D.U.P.A czy Jimmy Hendrixon, jak przy tych wielkich osobistościach wyglądałoby nazwisko norweskiego śmiecia ? JAK ?!

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

1

• Ja Myung Agissi

1

• HcK

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

No, no chyba Twój najlepszy RP. Bardzo długi, mocny i trafny speach do Norwega. Podobała mi się agresywność Hendrixona w tym co mówi. Myślę, że masz spore szanse na udaną obronę pasa.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Po pierwsze można było bardziej wykorzystać potencjał wyspy. :P Gadanie o robakach może nie jest przyjemne, ale nie doceniasz ich roli. Czyste białko i tak dalej. ;P Speech jest, długi nawet, zmoblizowałeś się widzę z racji posiadanego pasa do szerszej pracy nad erpem - to plus. Przeciwnik także oddał erpa, za co mu chwała, a wynik? wynik będzie zapewne uroczy. ;P Na koniec chciałbym pochwalić szczególną lirykę i ludyczność tego erpa. To tyle ode mnie. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Zgadzam się, że bardziej można było wykorzystać motyw wyspy, zrobić jakiś opisowy wstęp itp. , ale z drugiej strony cieszy mnie tak duży nacisk położony na speech, który wyszedł całkiem dobrze. Podsumowując - jeżeli poprawisz błędy stylistyczne, zastosujesz jakieś opisy (nawet skromne), będzie dobrze.
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg