Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

escandalo .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

escandalo , pomyślałem sobie . oszustwo jak w pieprzonych derbach łodzi .

siedziałem w szatni , w jakiejś hali na obrzeżach białegostoku . przed chwilą wszedłem , panienka o urodzie syberyjskiej informowała mnie przy wejściu , że mam jeszcze troche czasu bo show dopiero się zaczęło . show ? oni to nazywają show ? pieprzona , polska biedota . powoli zaczynałem nienawidzić tego kraju , prawie jak kraven . tylko kraven sam jakiś taki niemrawy ostatnio , pomyślałem se . w każdym razie szatnie mieli nawet cąłkiem przytulne , co prawda dostałem najdroższą i najlepiej wyposażoną bo sie wykłóciłem ale hm .. nie zawiopdłem sie , a to był dla nich jebany komplement . wkurwiało mnie , że tu jestem , w jakimś prawie , że rosyjskim mieście , bez ekipy , bez wódy .. bo przecież musiałem jeszcze wrócić sam , a nie będe jebanym oszustem jak mind mower pijący sok jabłkowy o nazwie whiskey . wyjebałem torbe do kąta , siadłem na sofie . nawet nie chciało mi sie przebierać , byłem zmęczony tą drogą , tą rolą .. kurwa , czy ja wyglądam jak pierdolony stand uper w jakiejś podrzędnej mieścinie za 300 euro za godzine ? może dla kogo innego ( hehe , może dla Ciebie nawet . :twisted: ) przejażdżka porsche 911 do białegostoku byłaby frajdą ale ja czułem sie jakiś zmęczony . pomyślałem o urlopie nawet przez chwile , a coraz częściej zdarzało mi sie myśleć wogle o jebanej emeryturze . siedziałem i patrzyłem sie w sufit , a do szczęscia brakowąło mi tylko jointa . nie frajdy z pokonywania kolejnego leszcza , zdecydowanie . szczególnie , że łatwość , z którą to robie jakby gdzies znikła . a może tylko mi sie tak wydawało ? sięgnąłem po torbe , wyjąłem z niej cygaretnice i władowałem se brązowego blanta w pysk . poszukałem zapalniczki w torbie ale nie było , wywaliłem wszystko na sofe , przerzuciłem dwa razy z jointem w pysku ale , kurwa , moje złote zippo wyraźnie grało ze mną w chuja . rozejrząłem się dookoła ale poza czujnikami dymu na suficie i napisem ' zakaz palenia ' na drzwiach nie dostrzegłem niczego , co pomogłoby mi rozwiązać ten jakże ważny problem . co to za jebana dziura , pomyślałem sobie . escandalo . jak to sie wogóle stało , że zgodziłem sie tu przyjechać osobiści i wyjść do tych jebanych kmiotów ? .. acha , nie miałem wyjścia , przypomniałem se natychmiast . wstałem , otworzyłęm drzwi na korytarz .. zobaczyłem sprzątaczke , która zamiatała akurat korytarz .

- masz może ogień ? - zapytałem jej .

- ale tu nie można palić . - odpowiedziała z charakterystycznym , białostocko rosyjskim , zaciągającym akcentem . i wskazała na duży znak z przekreśloną fajką .

- a czy ja , kurwa , pytałem o pozwolenie na palenie ? masz ten pieprzony ogień ? - nie chciałem nawet dyskutować , dawaj ogień suko i spierdalam stąd , pomyślałem sobie .

- nie mam . - skłamała , widziałem to po jej jebanych , wściekłych oczach , które wypełniała powoli radość ze zwycięstwa z kolejnej slownej potyczce . - chyba sobie nie zapalisz . - dodała dumna jak paw i już miała się odwrócić kiedy w kieszeni w kieszeni spodni poczułem zippo .

- po pierwsze .. to nie przypominam sobie , żebym pozwolił Ci mówić do mnie bez dodania ' królu ' , szmato ze słaba pracą , a po drugie .. - wyciągnąłem zapalniczke , przypaliłem jointa i nie zaciągając sie dmuchnąłem dymem w jej strone . - pierdol sie .

odwróciłem się , wszedłem spowrotem do szatni i zamknąłem drzwi . aroganckie ścierwo , pomyślałem sobie , escandalo . spojrzałem na zegarek , który powiedział mi , że mam jeszcze całkiem sporo czasu . podszedłem do okna ale na złość tej kurwie nie otworzyłem go tylko posnaowiłem nakopcić w środku . co to za wredne miasto wogóle , ja pierdole , pomyślałem sobie . gdyby ten jebany poznaniak nie był zwykłą cipą to nie musiałbym tu siedzieć . zachowałbym pas i wszystko byłoby piękne jak 2:0 dla łksu . ale być przecież nie mogło bo w mojej drużynie grał najgorszy zawodnik meczu . wkurwiało mnie to całe zamieszanie z mowerem , nie chciało mi sie czekać na swoją kolej w tej pieprzonej dziurze . wręcz nawet nie zostawie tutaj torby , pomyślałem sobie . zabrałem ją ze sobą , założyłem niedbale maske psycho i ciągle paląc jointa wyszedłem z szatni , nawet nie zamykając drzwi . chciałem sie dowiedzieć , gdzie jest centrum dowodzenia ale jak miałem zapytać tą wredną szmate , co sprzątała korytarze to wolałem sam poszukać . i zgodnie z moimi przewidywaniami , drzwi z napisem ' studio ' prowadziły do studia . w którym dookoła monitorów i innego gówna siedział jakiś technik , obserwował walke na jednym z małych telewizorków . widząc mnie od razu kiwną przecząco głową , pokazał mi kartke z kolejnością . moja ksywa była na końcu . wiedziałem jak trzebapostępowac w takich sytuacjach , naucyłem sie tego na kursach i tak dalej . wyjąłem więc portfel , wyciągnąłem dwie dwusetki i wsadziłem mu w kieszeń . od razu zmienił podejście , wskazał mi drzwi , które zaprowadzą mnie na arene . otworzyłem je i zamknąłem , ciągle paląc jointa podszedłem za zasłone .. z doświadczenia wiedziałem , że trzeba chwilke poczekać zanim kmiot ze studia wrzuci moją muze wejściową jednak ten był nieśłychanie szybki , usłyszałem ją po krótkiej chwili . nawet nie poczekał aż tamte ciecie przestaną robić na ringu przedstawienie . cóż , pomyślałem . trudno . odsłoniłem zasłone i wyszedłem spod felixtronu na arene , muza dudniła dobre ale ja nie miałem nastroju ani na słuchanie muzy , ani na gadanie z dwoma pajacami , którym przerwałem robote , a szczególnie nie miałem ochoty na przebywanie na tej brudnej arenie i gadanie do tych gówno żerców . oczywiście dookoła dało sie czuć atmosfere znienawidzenia , wszyscy buczeli jak pierdolone krowy w ubojni , a dwóch pionków na ringu stało zdezorientowanych i lekko przestraszonych całą sytuacją . patrząc na nich zabrałem ze sobą krzesło , wskoczyłem efektownym rope flipem na ring , że mi prawie spadła maska ale to sie wytnie . postraszyłem jednego krzesłem i zrozumiał bardzo szybko , drugi miał chyba wątpliwości , co do twardości tworzywa , z którego owe krzesło było bo nie chciał iść po dobroci . cóż , pomyślałem i wyjebałem mu tym krzesłem w twarz . zrozumiał natychmiast ocb jak nowa płyta ostrego , sturlał się z ringu i razem z niedawnym rywalem znikneli pod felixtronem . rozstawiłem se krzesło na środku ringu , dostałem mikrofon . ludzie buczeli jak skurwysyn , może zazdrościli mi tego , że byłem tak zajebiście ubrany ? nieważne , pomyślałem . dopaliłem powoli jointa , myślałem , że sie troche , kurwy , uciszą ale skądże znowu . buczeli jak zwykle , jakbym im rodzenstwo sprzedał rumunom . to sprzedałem im wszystkim naraz headshota w przenośni bo rzuciłem niedopalony gwizdek w strone tłumu .

- stulić mordy bo tak samo , a może nawet bardziej mi sie nie podoba , że Was widze , a nie dre sie jak niewychowany bachor w supermarkecie przy stoisku ze zbyt drogimi zabawkami jak na Twój porfel . - przypaliłem nowego jointa . - chuj wie co sie w tej federacji dzieje ale nie podoba mi sie to i zamierzam tego chuja dopaść i mu , kurwa , wyjaśnić , ze nie tak sie umawialiśmy . sprzedajesz dusze szatanowi żeby wygrywać wszystkie walki , a tu wpadają jakies kmioty i zobacz , co sie dzieje . przegrałem fuck the world title przez pieprzonego , słabego jak trabant z seryjnym silnikiem w mistrzostwach polski na 1/4 mili , pseudo wrestlera , którego najwyzszą półką jak do tej pory była drużyna young fuckz czyli dwóch jebniętych poznaniaków , którzy ze słomą w butach ładują sie na drogi bankiet . i zdaje im sie , że jak wszyscy odchdozą w drugą strone to znaczy , że sie boją . - przypaliłem jointa - mind , nie boją sie , po prostu śmierdzisz brudem i wiejskim gównem . ale to nie kwestia tego , że ostatnio kąpaliście sie z brianem jak stick jeszcze żył . nawet prysznic nie pomógłby w tym przypadku , po prostu urodziłeś sie w złym miejscu . - zaakcentowałem - kurewsko chujowym . - rozejrzałem sie bo ludzie jakby przestali buczeć . - tak chujowym jak ta wiocha , psy dupami szczekajo .

arena ' ożyła ' .

- buczeć też , kurwa , umiecie tylko z ruskim akcentem , kmioty . - przypaliłem jointa - najchętniej zapakowąłbym sie do mojej drogiej fury i wypierdolił stąd gdzieś , gdzie średnia zarobków przekracza trzy stówy miesięcznie . śmierdzi biedą . - powąchałem swoją koszule ostentacyjnie - ale to nie ode mnie . śmierdzi to miejsce ale dziękitej cipie bez talentu musiałem tu swoją drogą dupe przywieźć . mower , bo Ciebie mam na myśli , jakim cudem Ty chciałeś wygrać cokolwiek ? nadajesz sie , kurwa , do projektu wyspa , z całym swoim kinder składem jesteście atrakcyjni dla 40 letnich cepów ze swoimi 5cio letnimi dziećmi zakochanymi w EWF , jesteś tak bardzo słaby , że gdybym chciał Cie pokonac w walce jeden na jeden to pewnie nawet przyjąć wpierdolu byś nie umiał . i co ? - przypaliłem jointa jakby czekając na odpowiedź ... - i znowu jesteś w mojej drużynie . wieele bym daał za to , żeby spotkać sie z kimś , kto ta walke wymyślił . porozmawialibyśmy sobie .. szczerze . - przypaliłem blanta . - a Ty , jebany , małorolny wieśmaku postraj sie , kurwa , bardziej niż ostatnio bo to , co pokazałeś było warte mojego wczorajszego , niedokonca strawionego obiadu straaaigh from my stomach , u fool . przez Ciebie nie dość , że przegraliśmy walke to jeszcze pas , który należy do białego skurwiela czyści teraz pastą do butów jakaś cipka .. - pociągnąłem jointa . - cipka z białegostoku . - dodałem z ironicznym uśmiechem , żeby ożywić publiczność . i tak , jak chciałem , buczeli jak na zawołanie . - a Ty , mower , podobno polujesz na world title , co Ci sie śni po nocach , hehe .. już niedługo będzie Ci sie śnił na moim ramieniu . a Ty masz takie szanse na ten pas jak świnia na sex z Twoją przyszłą żoną . a to dlatego , że ja ją pukne , żeby Ci zrobić na złość . swoją drogą skoro tak bardzo marzy Ci sie world title to spróbuj najpierw zdobyć ftw ? może być średnio bo nawet koło nassa jazowskiego wyglądasz jak parodia wrestlera z taniej komedii erotycznej puszczanej o 2 w nocy na kino polska . a najśmieszniejsze , że to właśnie na przeciwko nasa między innymi , musimy stanąc w tej chujowej walce . nie myśl sobie , farmerze z rodziną zastępczą , że ja odpierdole całą brudną robote w tej walce . będzie tak , jak tydzień temu , a nawet lepiej bo mam konkretnie wyjebane na Ciebie , na jazzowskiego i jego kumpla , który jest pieprzoną podróbą prostop z amerykańsikiego wrestlingu i w końcu na tag team titles . te śmieszne pasy mogą cieszyć kmiotów Twojego pokroju , mind . ale spróbuj dac dupy jak ostatnio . a nie będe już taki pobłażliwy i zrobie Ci z mordy kebab z gyrosem i dużą ilością ketchupu . escandalo , co ja , kurwa , robie w tej walce . i w tym jebanym białymstoku .. - kibice troche ożyli . - swoją drogą .. ta dziura powinna nazywać sie czarnystok , brudno tu jak w bramie na brooklynie .

przy ostatnich słowach przebijałem sie już przez heel heat , otrzepałem koszule z urojonego kurzu , pociągnąłem jointa .

- eh .. - wykonałem gest ręką , że są z tym buczeniem nudni jak pani profesor od psychologii . - do rzeczy . ten , co chce mnie uczyć , jak sie walczy i chce mi pokazywać , która półka jest moja . chcesz mnie uczyć , nas ? cóż , szkdoa , że po takich lekcjach wypadłbym najlepiej ale w evolution division . kmiocie , wytrzyj mleko spod nosa i naucz sie szacunku dla starych wyjadaczy , doświadczonych skurwysynów , którzy nie muszą wygrać każdej walki ale nie przegrywają , którzy doświadczeniem pokonują Cie przed wejściem na ring . prawda jest taka , że solo jesteś przy mnie mały jak pieprzona córka smerfetki , ostatnio jeden na jeden ' straciłeś przytomność ' , pajacu , szkoda , że akurat w tym chujowym momencie , kiedy wygrywałem walke . frajerze ze wsi , chcesz mnnie ustawić w szeregu ? najpierw zapamiętaj , że miejsce takich jak Ty , frajerów , którym sie poszczęściło jets tam , gdzie tacy jak biały byli jakieś hm , 4 lata temu ? chcesz mi powiedzieć , że lepiej być 5 minutowym world champem niż wogle nim nie być ? cóż , prawda jest taka , że lepiej nie być nim wogle niż być takim , na wspomnienie którego wszyscy parskają śmiechem . pozatym cóż , zawsze możesz powiedzieć , że byłęś też ewf evolution champem , tego ' trofeum ' biały w swojej kolekcji nie ma . a wiesz dlaczego ? bo to trofeum dla śmieci . nie było mnie tam bo nigdy nie byłem tak słaby , Ty byłeś i to długo , nie mogłeś sobie poradzić ze scottem , którego na urlop wysyła jego włąsna żona ! ( pozdro king . :D ) pozatym , nas , nigdy ze mną nie wygrałeś , nigdy nie odliczyłeś białego , 1 , 2 , 3 i nie możesz powiedzieć , że jesteś lepszy więc stul swoją wiochmeńską morde i wróć do pisania wierszy . w poprzedniej walce mind był tak słaby , że pokonalibynas pieprzeni amatorzy z san marino , jedną gwiazdą sie meczu nie wygra . zresztą psycho nie zawsze wygrywa ale nigdy nie przegrywa . wygraliście tą śmieszną walke bo mind mower to pizda , a w finale o mój pas musiałeś sie mierzyć z niemniejszą pizdą więc swoje chwile triumfu pozostaw na czas , kiedy obronisz kilka razy pas z graczami wartymi więcej niż reebok . powinieneś zrozumieć , że to , co imponuje laskom to to , czego Ty nigdy mieć nie będziesz . ale pewnie nie zrozumiesz bo jesteś zbyt elokwentny . chciałeś mnie upokorzyć po raz kolejny ale zaraz , zaraz , chyba pamięć robi mnie w chuja bo z tego , co pamiętam to na tablicy świetlnej , w konfrontacji biały skurwiel , psycho kontra straszna cipa , nas jazowski jest jeden zero dla tego pierwszego . i jak narazie sie to nie zmieni bo sram na Ciebie i Twoją lige , możesz czuć sie jakbyś był na wysokiej półce i polerować sój pas ale przyzwyczaj sie , kmiocie , do tego , że biały od zawsze był o level wyżej , jets o level wyżej i będzie . chcesz zobaczyć jakim jestem , kurwa , wojownikiem ? frajerze , gdybyś miał w drużynie kogoś , kogo ksywa od razu strzela ci samobója to wiedziałbyś , że motywacja jeśli chodzi o taką walke jest równa zeru . wsadź więc sobie swoje paski w pizde bo nie mam nawet zmaiaru sie zniżać do Twojego poziomu i Ci je zabierać . mam , kurwa , ważniejsze rzeczy na głowie niż nas jazzowski , panie cyrkonia prosto z bazaru na rogu . taka z Ciebie cyrkonia , śmieciuchu , jak te , co je małe chinki naszywają na bluzke Twojej panienki kupioną w sklepie wszystko za 3.99 , myślisz , że pokonałeś children o' sensi ? buraku , scotty whiped zeżarł cie dupą bo byłęś nowicjuszem , pieprzonym beniaminkiem , żeby wskoczyć na jego miejsce potrzebowałeś tego , żeby zniknął . i zniknął , poszedł na pieprzony urlop więc wskoczyłeś na jego miejsce , później scyther , którego tak bardzo chciałeś pokonać , że nie przeszkadzało Ci to , że nie mógł chooodzić przez złamaną noooge , chcesz tak samo załatwić białego ? dobrze Ci idzie , nie wygrałeś ze mną walki jeden na jeden nigdy , kurwa nawet we śnie , a masz mój pas . jak zwykle po całości szczęśliwie i w wyniku jakiegoś nieporozumienia jak spalony w derbach łodzi , escandalo la mierda !

- jednak nie myśl , że pozwoliłem Ci wskoczyć na moje miejsce . po prostu przejąłeś pozycje , której ja już nie chce , a skoro Tobie sie tak bardzo podoba to , co tam zostawiłem to oprócz ftw title zostawiłem też kilka gwizdków to se możesz złożytć nawet pół jointa , kilka pustych butelek po whisky to możesz se zrobić jeża i dużo śmieci , pogrzeb to może znajdziesz z dyche . obchodzi Cie wygląd moich jaj ? mnie world title . i na pewno nie jesteś tym , który powstrzyma mnie w zabraniu najważniejszego pasa ewf tam , gdzie jego miejsce . to znaczy w rękach najlepszych , popaprańcu . a jeśli ciągle wątpisz , że do nich nie należysz to , kurwa , zapraszam ale jeden na jeden , bez dodatkowych frajerów , których w drużynie mam zawsze i właśnie przez to cieszysz sie z wygranej . nie dlatego , że jesteś dobry . dlatego , że moja drużyna , a konkretniej pieprzony mind mower potrafi wjebać se samobója nawet wtedy , kiedy nie ma go na arenie , nawet Ci ludzie wiedzą , co znaczy mower . pieprzona nuda , ironia i fałszywa pewność siebie , mower , mower . - spojrzałem w strone ludzi , którzy odpowiedzieli mi heel heatem . - swoją drogą to Ty też w drużynie na najbliższą walke nie masz nic ciekawego i zbyt imponującego . no , chyba , że imponującym partnerem nazwiesz frajera , który największe sukcesy święcił 15 lat temu jak szakal był w 3 lidze . koleszko , dla Ciebie ta walka to będzie apogeum kariery , jak znajdziesz sie z białym niszczycielem przez chwile na ringu to czuj sie spełniony bo o to , kurwa , własnie chodzi w karierach tych wszystkich kmiotów z niższej klasy . pobyć chwile obok gwiazdy . i to wszystko , frajerze . bo jeśli 15 lat temu było Cie stać na tv title , a teraz biegasz zadowlony z trofeum ligi mevolution to Twoje miejsce jest na boiskach okręgówki . a ja tu jestem , kurwa , reprezentantem ligi mistrzów . i to jest wrestling na najzajebistszym poziomie , a nie pieprzone ćwiczenia rozwojowe , wróć do podstawówki bo w walce z białym skurwielem szanse masz takie jak weeman na występ na wrestlemanii . ( cokolwiek to by nie było . :D ) powiedz panu czesiowi , żeby przygotował dodatkową pare boxerek bo tak Ci pojade , że po walce przydadzą Ci sie drugie . bo przecież chyab nie będziesz podrywał panienek na postawe w stylu ross geller z pełnymi spodniami . wróć do stołu biladrowego i pobaw sie kijami z kolegami bo może do tego nadajesz sie bardziej niż do obskakiwania wpierdolu . - przypaliłem jointa . - myśle sobie .. że nienawidze takich towarzyskich i uśmiechniętych pajaców , szkoda mi ich za każdym razem kiedy musze wycierać mate mordą któregoś z nich . jak będziesz dostawał wpierdol swojego życia to też będziesz taki uśmiechnięty ? nawet nie będe wymieniał Twojej ksywy , śmieciu bo to nie mnie płacisz hajs za promocje . te kurwy na krzesłach na pewno wiedzą , o kogo chodzi . - na ring poleciały jakieś kubki z colą , paczki z popcornem - escandalo , co ja tu , kurwa , robie . - wstałem z krzesła , dopaliłem jointa . - chuj mnie obchodzi .

zostawiłem mikrofon , technik zorientował się , zaczął grać method i redman - i will not lose , a ja marząc o kąpieli i zmycciu z siebie smrodu tego miejsca wyjebałem do szatni . i tak , jak powiedziałem , pomyślałem . chuj mnie obchodzi .

**

ewf 2009 .

w słabym stylu , że to jest skandal i zgadnij czemu .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

mu 1 odpowiedź