Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zmiany w dostepie do dzialu Media Silver

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Od dzisiaj wprowadzilismy Dzial Media Silver bardziej Elitarne. Poniewaz sa umieszczane pelne gale postanowilismy dac dostep tylko dla tych osob, ktore udzielaja sie na forum, albo na Attitude. Nie ma okreslonej liczby postow ktore trzeba miec zeby sie dostac do dzialu. Dostep ustawiam ja recznie.

Dzialanie to zostalo wprowadzone w celu wykruszenia pijawek z naszego forum.

Jezeli uwazasz ze powinienes miec dostep to wyslij mi PM.

Pozdrawiam

Oto osoby, ktore maja dostep do tego dzialu:

1) Vampirro

2) Scorp

3) Killah

4) G0L0B

5 fh316

6) Eugene

7) fr3d

8) Sinner

9) DX-Pac

10) navroth

11) sixter

12) Viruss

13) drvampire

14) mnih

15) Koper

16) me-nOOb-

17) bbombel

18) pokrytyśniegiem

19) RVD

20) Forest

21) Y2J

22) Tilo

23) DDP

24) SixKiller

25) rey023

26) Rabol

27) Deliquent

28) STRONG FAN

29) Dejv

30) SPoP

31) Lukki

32) Sowa

33) pery3

34) stinger

35) skatewujo

36) BenefitA

37) Piotrekmilan

38) baddayy

39) Urban

40) RvR

41) alternativ

42) Romo

43) Wee Man

44) nathan

45) BeeRek

46) Spear_Master

47) Punisher79

48) krzysztof

49) Luk

50) Robak

51) tomo

52) Ganzes

53) Ziutek

54) GrimReaper

55) Maxi4

56) archonus

57) mefisto

58) Gotthen

59) boozy

60) Zousz

61) thebooker

62) Lil Abyss

63) Kraven

64) dch_99

65) Korek

66) Sandman

67) Scythe

68) Tiger

69) Bonkol

70) Jupiter

71) LegendKiller

72) mysterio82

73) Arti707

74) kajojto

75) AX

76) Alacer

77) -Raven-

78) Anakin

79) Grisza

80) MrTNA

81) bolek

82) bRAYO

83) Vaclav

84) raafaello22

85) wiorec

86) Ichty

87) Spinebuster

88) yanni

89) Sothiz

90) Marcelinho91

91) Myst

92) g0veRn

You can be next :)

Edytowane przez RazorR

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

24

• Przemk0

10

• SixKiller

8

• g0veRn

7

Top użytkownicy w tym temacie

czemu takie faszystkowkie metedy ??? no coz, moge jedynie powiedziec, ze mi przykro..ale nie rozumiem co przeszkadzaja Ci/Wam "pijawki". no ale Wasze forum, Wasza wola...

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   22

Kroki które podejmujemy nie mają nic wspolnego z faszyzmem (polecam sprawdzic w slowniku jakie dzialania okresla sie faszystowskimi)..

Forum tworzymy razem.. poswiecajac temu czas, a przypadku Media Silver czasem wlasne konta/lacza/servery.. Ciezko jest to robic dla osob ktorym starcza tylko inwencji czasu zeby puscic marne thx.. a nie zainteresuje sie nawet reszta naszych zasobow..

Zreszta dostep moze miec kazdy.. nie chodzi tutaj o ilosc postow itd.. tylko o ich jakosc..

A co do "pijawek" to tez chcemy miec gwaracje ze osoby udostepniajace nam konta/servery na gale (takie jak Forest czy Killah) nie beda narazeni na zbyt duze obciazenie lacza.. Kiedys juz byla sytuacja ze ktos podal link z konkurencyjnego serwisu (WF) na forum zachodnie i servery WF zostaly po chwili zawalone.. My tego nie chcemy..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Forum tworzymy razem.. poswiecajac temu czas, a przypadku Media Silver czasem wlasne konta/lacza/servery.. Ciezko jest to robic dla osob ktorym starcza tylko inwencji czasu zeby puscic marne thx.. a nie zainteresuje sie nawet reszta naszych zasobow..

coz, mozna zadac nastepujace pytanie - dla kogo to tworzycie ? dla wszystkich, czy dla siebie (waskiej grupy fanow, ktora moze liczyc u nas z max 1000 osob).

A co do "pijawek" to tez chcemy miec gwaracje ze osoby udostepniajace nam konta/servery na gale (takie jak Forest czy Killah) nie beda narazeni na zbyt duze obciazenie lacza..

forum liczy niecale 300 osob - to nie duzo. takze nie rozumiem tworzenia "elitarnej grupy". gdyby to bylo pare tyesiecy to jest to zrozumialy krok, a tak ?

Kiedys juz byla sytuacja ze ktos podal link z konkurencyjnego serwisu (WF) na forum zachodnie i servery WF zostaly po chwili zawalone.. My tego nie chcemy..

utworzenie takiej grupy wcale tego nie wyklucza, conajwyzej zmnieszy prawdopodobienstwo ;) poza tym widac przeciez ile osob sciaga te cotygodniowe raw'y ktore uploaduje Luk. 20 ? moze 30 ? myslisz, ze teraz liczba by wzrosla do 500 ? nie sadze...

ale jak juz napisalem to nie moje forum, Wy ustalacie zasady, ja to respektuje, jednak wydaje mi sie troche paranoicznym zwezanie i tak bardzo niewielkiej grupy.

pozdrawiam

129287286446c8a666924a3.jpg

liczba sciagajacych spadnie, servery beda odciazone. kazdy moze sie do media dostac trzeba tyko troszke wysilku i pomyslu. trzeba jeszcze pamietac ze nowe osoby dodane nie moga spoczac na laurach. Moze zwiekszy to aktywnosc w dzialach o dyskusjach

• Urządzenie:  Android

Zgadzam sie z razorRem w 100% :)

Dobrze za przyklad podal zachodnie fora, z ktorych co dziennie sciaga w ..... osob a wiekszosc mowi tylko thx :-x

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

bardzo dobrze sie stalo ze nastapila wstepna selekcja, a zeby byc czlonkiem razormedia/attitude to naprawde wiele nie trzeba wystraczy istniec , dajac pewne tego dowody a nie tylko THX w dziale media.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Według mnie to nie jest żadna selekcja,tylko krok mający na celu ożywienie forum.

Great idea.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

racja WeeMan, swoja droga musze powiedziec tak z innej beczki ze Viruss ma swietny niemal tak dobry jak moj ,obrazek pod wpisami swymi.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

To ja Gotth, tylko pod nowym kontem. Na tamte nie moglem sie zalogowac, wiec jestem pod tym nowym i dlatego mam malo postow. Mogłbym rowniez otrzymac dostep??

brawo, brawo i jeszcze raz brawo! Niech sie zaczna udzielac na forum, bo to wcale duzo wysilku nie kosztuje, a tym bardziej, jesli naprawde lubicie wrestling to dla was nie powinien byc zaden problem jeden czy drugi temat w dyskusjach...

Uwazam to za dobry pomysl i popieram tego typu dzialanie. Mam szczera nadzieje, ze za niedlugo grono liczace ponad 50 osob powiekszy sie o wiele osob.

oza tym widac przeciez ile osob sciaga te cotygodniowe raw'y ktore uploaduje Luk. 20 ? moze 30 ? myslisz, ze teraz liczba by wzrosla do 500 ? nie sadze

hmmm....raczej wiecej niz 30 osob sciaga cotygodniowe RAWy...

Po Twoich wypowiedziach typu "faszystowskie metody" itp. stwierdzam, ze Ty sam jestes tu po to tylko, aby sciagac media...a dobrze wiemy, ze forum sluzy do wyrazania swoich opinii na dany temat i wymieniania ich z innymi uzytkownikami...

To ja Gotth, tylko pod nowym kontem. Na tamte nie moglem sie zalogowac, wiec jestem pod tym nowym i dlatego mam malo postow. Mogłbym rowniez otrzymac dostep??

czytales wypowiedz Razorra? Jezeli chcesz byc w mediach to napisz do niego PM...

Gotthen? jak chcesz to tamto konto uaktywnie tzn haslo mu zmienie. odezwij sie na gg albo na ircu i na tamto dam dostep

RazoR gdzie mnie zgubiłeś :-)

20003137424285fb9541ec1.jpg

Ja równiez popieram tego typu akcje.Wkurza mnie to ze 3/4 ludzi zarejestrowanych na tym forum tylko daje symboliczne "thx" a pozatym nie pisze zadnych postów i nie prowadzi dyskusji.W koncu po to powstalo to forum aby prowadzic dyskusje o wrestlingu a nie zasysac gale i co wiecej - miec jakies "ale" do Luk'a bo za szybko link padl itd itp. Powinniscie Lukowi postawic pomnik za to ze sie chlopa stara :).

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ha! Już dawno mówiłem, że powinno się z tym coś zrobić... i się doczekałem, najpierw nastąpił podzial na Media Leeched i Media Silver, a teraz jeszcze to, więc gratuluje. Kiedyś przy okazji dyskusji na WrestleFans ktoś powiedział, że głównym zadaniem serwisu jest dostarczanie informacji, a download powinien być tylko dodatkiem (było to w czasie kiedy na WrestleFans pojawiało się niewiele newsów ale za to aktywnie działał download)... tak więc podobnie jest tutaj, forum jak sama nazwa wskazuje słuzy do wyrazania opinii i prowadzenia dyskusji, a download jest tylko dodatkiem. Wystarczy popatrzeć na to forum... jak ono by wyglądało gdyby nie garstka osób, które sie właśnie udziela? evertonian wspomniał o pijawkach... jakiś czas temu był taki okres, w którym na forum niewiele się działo (żeby nie powiedzieć nic) i wówczas wszystkie pijawki znikły... nie, to nie zbieg okoliczności ani przypadek... nastawiliście się na ściąganie do upadłego, a o dyskusji nigdy nawet nie pomyśleliście.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...