Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF HD "Aborcja"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszam do przeczytania oczekiwanej i wytęsknionej "Aborcji". Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do jej powstania. Jak zawsze proszę o rozbudowane komentarze, recenzje i różnego typu opinie.

EWF HD "Aborcja"

Dnia 12 sierpnia 2009 r., w święto św. Joanny Franciszki de Chantal i w 910 lat po zwycięstwie Krzyżowców pod Askanlonem w czasie I wyprawy krzyżowej, w ósmym roku naszego panowania.

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nathan

2

• mu

2

• Camp

1

• Fedor124

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Gala jest śwwwwieeetna, nie będę spoilował, ale pogratuluje w spoilerze.

Gratulacje Nasjazz, za ciężko wywalczony tytuł EWF FTW Championship, w końcu od dłuższego czasu Ci się on należał :)

Walka Vaclava na prawdę była Hardcorowa :twisted: butelki, stołki, na każdym kroku coś się ciekawego działo. Vaclav wygrał, no cóż następne gratulacje. Ale nie można zapomnieć, że Vaclav został po walce ostro poturbowany :].

Gratulacje również dla Y2J'a, dla którego od dłuższego czasu należał się jakikolwiek pas, bo od jego powrotu nie napisał RP'a nie na poziomie :)

Nie muszę mówić, że Tony jak i Jan znów byli w formie, wiadomość iż SR-Crazy będzie tym trenerem na wyspie bardzo mnie ucieszyła. :) Przynajmniej była miła niespodzianka :). Cytatów Szakala czy Jan'ka i Tony'ego nie będę przytaczał, bo jest ich mnóstwo, więc jak ktoś przeczyta galę krok po kroku na pewno je wyłapie :) . Co do wyników moich walk...

Chyba nie muszę mówić iż jestem bardzo zadowolony. :D

Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam :).

Również bardzo dziękuję King'owi, który bardzo mi pomógł w mojej karierze :)(bez Ciebie prawdopodobnie nie zaszedł bym tak daleko :) ).

Dla Nasjazz'a również lecą nie małe podziękowania. :)

Oh, i najważniejsze dziękuję dla Imperatora, bo to on mnie podbudował do napisania lepszego RP'a swoją ostatnią przegraną z Reebok'iem :).

7894118684ede4cf290d46.jpg

Jestem ostatnio aktywny jak Szakal na ostatnich paloozach, więc będzie dosyć krótko - EWF w HD prezentuje się imponująco - komisarz wraca do akcji, będzie rzeź, Tony wspaaaniały jak zwykle. walki na wysokim poziomie. Gratulacje dla Jeya i Nasa :) Należało się wam chłopaki.

8363302634890420816486.jpg

Gala na stałym, bardzo dobrym poziomie. Cytatów nie będę dawał, bo mi się zwyczajnie nie chcę, ale jest tego mnóstwo. Szczególne gratulacje należą się naszemu nowemu FTW Champowi (pamiętaj nas kto cie namawiał do e-fedów :twisted: ). Przyjemnie się czyta, oby tak dalej ;-)
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Gala krótko i treściwie: "zajebista". Walki pełne emocji, a szczególnie najbardziej rozbroił mnie dark match :D Co do mojej walki:

Bardzo i to bardzo mi się podobała...

Oby tak dalej ;)

Ech szkoda ze przegralem , kiedy okazalo sie ze jedno miejsce sie zwalnia o EWF Deamusin Title pomyslalem ze to moze szansa dla mnie , coz zawalilem troszke RP tak wiec mowi sie trudno , gratuluje Hendrixowi aczkolwiek stawialem na Ieshige. Cieszy mnie chociaz to ze wyeliminowalem Knifera:P

Co do gali to ogolnie zajebiscie...wszystko w HD i Tony TosterHoganski tez jest swietny , jak zwykle , dzisiaj to wiodl prym , Szakal spiacy tez dobry pomysl , nastepna gala pod wodza Szakala i panienek moze byc...co ja mowie bedzie na pewno pelna niespodzianek. Czekam teraz na karte i jazda...

• Reputacja:   1

EWF debiutuje w HD, co nie powinno nikogo dziwić, bo najlepszy produkt zasługuje na najlepszą oprawę. Nie wyrwę się z ogólnie przyjętego kursu, lecz dodam za resztą - gala świetna. Tony i Janek to już nie tylko zwykli adepci sztuki komentatorskiej, lecz wręcz nazwiska obowiązkowe do znania dla przyszłych pokoleń "sports announcers." Tylko bez wiesia jakoś tak z deczka smutniej jest... Segmenty, hmm. Tu już trochę nie mieścimy się w granicach wrestlingu, bo mamy nawet pożar! No ale czego to się nie robi dla atrakcyjności produktu. Cała Polska, jak i zagranica, patrzyły z łżami w oczach na tyle zmarnowanego dobra procentowego. :cry: Szakal trzyma formę ponad normę, nawet gdy kolanami nie może za wysoko machać. Wyspa 2009 jednak musi się rozkręcić, bo na razie jest to same ganianie kółek. I wreszcie, to co najważniejsze, czyli walki (na pewno one są najważniejsze?). Jest hardcorowo, jest ekstremalnie, jest fajnie. Tylko pierwsza faza Aborcja match nie przypadła mnie do gustu, bo jakoś nie zwykłem do zasady submission w backowym brawlu. No to tyle...

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Cóż, zgodnie z tradycją było ciekawie i... uroczo? Chyba można tak to ująć za śliczne serduszko narysowane przez Chiaki :)

Jedynie ubolewam nad tym, iż mistrz Szakal przespał tyle gali. Bez niego świat staje się taki smutny :( Lecz w zamian za to najbliższa gala będzie dziełem honorowego komisarza i zapewne pozwoli Eutanazji wspiąć się na szczyty.

Swoją drogą biedny ten Huarez. Zrzucony ze skały, pobity przez aktywnego komisarza. Dobrze, że jest tylko jobberem, bo byłoby mi go szkoda.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Gala świetna.Gratulacje dla zwycięzców ;)) Trochę lepszy eRP w moim wykonaniu ale znowu plama ... Lecz każda poprawa cieszy

• Urządzenie:  Android

Myslalem, ze Aborcja bedzie musiala jako wstep byc o klase gorsza od Wrestlepaloozy, ale zostalem nawet milo zaskoczony. Bardzo ladnie sie to rozwija, tylko obawiam sie, ze niedlugo bedzie tak duzo nierozwiazanych spraw i zagadek, ze jedna gala nie wystarczy zeby je wszystkie rozwiazac( oba mystery opponents, w tym oprawca Vaclava, oraz przeciwnik Kravena i wyjsc Felixa na Kube). Eutanazja to moze byc bomba z Szakalem jako komisarzem i trojca prezydencka. No i moja walka tez napawa mnie nadziejami, bo rozwoj sytuacji moze byc dosc ciekawy ;]

Gala poziomem się nie wybiła, była równie zajebista jak poprzednie Paloozki. Mniejszą aktywność Szakala w 100% zrekompensował mi Tony bardzo żywo przeżywający stan zdrowia mistrza. Ponadto sieć intryg i tajemnic w EWF jest już tak duża, że nawet sam Malanowski miałby problem z ich rozwikłaniem. Co jednak najważniejsze ostatni sprawiedliwi podobijają EWF, oby tak dalej. :D
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

zauwazelm tylko 1 niedokladnosc w dark matchu bo am smirnof czy jakos tak wchodzi na rong gdzie bylo 2 ludkow klepie jednego i potem go spokojnie pinuje.. a drugi co wystarszyl sie czy cos??? xD :D

• Urządzenie:  Android

Dla pewności postraszył jeszcze Crisa tulipanem, aż ten sam uciekł z ringu. 

Szakal – Nagle poczułem, że sen mnie wzywa. Może faktycznie ostatnio zbyt zabiegany byłem. Zbyt aktywny. Zasłużyłem na urlop albo inny rodzaj wypoczynku. (ziewa) Dobranoc kurwa.

gala ? jak świeże bułki z mięsem i serem popite zimnym , zielonym piwem . śpiący szakal aktywny na sój sposób największą gwiazdą ewf ! hehe , następna gala będzie kozacka . już to czuje . 8)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Szakal uśpiony wróci z podwójną siłą , ja Wam mówie :) Gala zajebista , ilość scenariuszy wgniata w fotel, a najlepsze, żę prowadzone są zajebiście ciekawie. Brawo!