Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Do or Die Wrestling 8 sierpnia 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

jak uzbieram z 3 tysiące które do ringu mi są potrzebne to myślę że coś sie skombinuje, jeśli chodzi o inne wydatki typu trener, wynajęcie jakiejś salki to będziemy się dzielić po równo, ludzi przynajmniej z 10 będe miał spokojnie, myślę że nie więcej jak po 300 zł na łebka nas to wyjdzie, nie licząc ringu bo na ring daję razem z kolegą, więc kolesie chcący trenować płacili by tylko za sam trening a nie za ring, trenera bym musiał poszukać jakiegoś w miarę taniego
http://total-nonstop-action.blogspot.com/ - Świat TNA!!!-Najlepszy Blog w Polsce poświęcony TNA Wrestling.

13693993954dde481a95f4b.jpg

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arthur Credible

28

• SixKiller

11

• Brejver

8

• -Raven-

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

jak uzbieram z 3 tysiące które do ringu mi są potrzebne to myślę że coś sie skombinuje, jeśli chodzi o inne wydatki typu trener, wynajęcie jakiejś salki to będziemy się dzielić po równo, ludzi przynajmniej z 10 będe miał spokojnie, myślę że nie więcej jak po 300 zł na łebka nas to wyjdzie, nie licząc ringu bo na ring daję razem z kolegą, więc kolesie chcący trenować płacili by tylko za sam trening a nie za ring, trenera bym musiał poszukać jakiegoś w miarę taniego

No kurde sory ale czytam Ciebie i jakbym czytał Weemana po raz drugi :) To z czego chcesz ten ring zrobić? Wiesz w ogóle z czegot aki ring się składa :)? Trener? W Polsce poza Donem nie ma żadnej osoby, która mogłaby uczyć wrestlingu. 10 osób? Jeśli na DDW zgłosiło się 66 osób a zjawiło się 4 to skąd u Ciebie 10 :D

Mała rada :) nie fantazjuj bo fantazjujących już przeżylismy :)

Mała rada 2 :) Lepiej wynająć salkę, materace i zrobić coś na wzór PUW i PIWG :)

5199219949eed950a51bb.png

może i troche fantazuje ale niezmienia to faktu że mam gotowy plan ringu, teraz zbieram na materiał, a z ludzmi to niema problemu w swojej okolicy mam prawie wszystkich, ring po mojemu to niwiele się od profesionalnego będzie różnił, konstrukcja stalowa z kątowników, podłoże jakieś deski lub coś w tym stylu i mamy w sklepie wypatrzoną zarąbistą matę o gróbości 5 cm damy ją podwójnie mata jest jakby do fitnesu czy czegoś, fajne jest to ze jest w miarę twarda i sie pod nogami tak sie nie ugina, pod spodem oczywiście sie na złomie kupi amortyzator od jakiegoś auta i liny i było by na tyle
http://total-nonstop-action.blogspot.com/ - Świat TNA!!!-Najlepszy Blog w Polsce poświęcony TNA Wrestling.

Patrząc na przykładowe "głębokie Indys" ze Stanów, to na gale takich fedów przychodzi po kilkanascie osób. 30 to już jest tłum. Nie muszę chyba dodawać, że są to bardzo regionalne widowiska, i nikomu się nie chce ruszyć w drogę tych kilkanascie kilometrów, tylko po to żeby zobaczyć jakichś tam "no name" kolesiów. U nas byłoby identycznie, a nawet znacznie gorzej. Poza tym bez dobrego trenera byłbyś skazany na porażkę. I nie miałbyś szans na sciągnięcie 20 - 30 widzów na każdą galę, no chyba że mówisz o kumplach ze szkoły, którym wystarczyłby prawdopodobnie backyard.

A Backyard to już całkiem napierdalanka przy grillu bez większego sensu.

Dlatego też cieszę się, że znalazł się ktoś kto wyłozył kasę na profesionalny ring, a następnie zapowiedział Ariesa, który wystąpi na pierwszej gali. To jedyny sposób na ściągnięcie na show fanów wrestlingu, jak i tych, którzy przyjdą z ciekawości.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Ładnie, ładnie...

Ledwo szkółka DDW ruszyła a już są ludzie którzy twierdzą, że zrobią to 10 razy lepiej i wykopią feda Roida z rynku :lol: :lol:

trenera bym musiał poszukać jakiegoś w miarę taniego

Trenera wrestlingu? Jakiegoś poza Roidem żyjącego w naszym pięknym kraju? Ehe, już to widzę :lol:

Co do rodzaju wrestlingu jaki powinien byc...

Absolutnie nie techniczne - bardziej widowiskowe (HF),

Zawsze myśłałem, że high flying jest techniczny. Ale pewnie chodzi o wygibasy ala Bret Hart :wink:

Ale zgadzam się. Potrzebne jest coś aby przyciągnąc ludzi a w tym mainstream wypada najlepiej. Co z tego, że przyjdzie imc Ruckus i odstawi szoł wrestling na wysokim poziomie podczas gdy przeciętny 12-13 latek woli ogladac kogoś o aparycji bodajże Legenda walącego clothsline'y, powerbomby, spinebustery i piledrive'y, szarpiąc przy tym linami jak Batista (czy Warrior).

Najpierw shit aby przyciągnąc a potem real deal.

że najlepiej dla federacji byłoby jakby miała po trochu z każdego stylu (jak w good ol' WCW) :twisted:

I sądzę,

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

powiedzmy że dla mnie ważniejsze od zrobienia biznesu jest samo to że realizował bym swoją pasję i zrobię tą federację choćby dla 5 osób, które lubią taki styl federacji, nie bede zmieniał swoich upodobań tylko po to by na tym zarobić, dziecinada mnie nie interesuje

trenera bym musiał poszukać jakiegoś w miarę taniego

Sorry, ale to już jest zabawne :) Tylko pamiętajcie, broda do klatki piersiowej ;)

Od kiedy zarabianie kokosów na swojej pasji to dziecinada?

Trza zadzwonic do wujka Vince'a, że robi dziecinadę. Na pewno nie podpali przy pnie cygara studolarowym banknotem i nie powie, że jakieś wsioki z Polszy (czy gdzie to tam jest w Rosji) sobie robią "tru wrestling"

Wybacz, że sugeruję się wiekiem ale typowe "brakuje mi tylko funduszy" jest właśnie zaporowym "jedynym" problemem który trudno obejśc. A te teksty o realizacji i nie zmienianiu przekonań to zostaw dla Weemana okej?

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

sorry ale jakbym miał robić za debila w takim DDW za pieniądze to ja wolę siedzieć w domu, a to czy mi się uda czy nie to zostaw mi bo nie jesteś w to zaangażowany więc nie wiesz na czym to polega, ja to widze całkiem realnie

a to czy mi się uda czy nie to zostaw mi bo nie jesteś w to zaangażowany więc nie wiesz na czym to polega, ja to widze całkiem realnie

No przeca, że się nie będę wtracął. Tylko wiedz, że nie jesteś pierwszym (ani pewnie ostatnim) któy miał taki plan i niewiele z tego wyszło bo zapał okazał się zbyt słomiany.

Może jakiś backyard wam wyjdzie i może nie pozabijacie się (za szybko) ale nie liczyłbym na sukces.

Nie jestem w to zaangażowany ale wysłuchaj dobrej rady: radze nie oszczędzac na materiałach na ring aby nie tylko jako tako wyglądał, i był sprężysty ale żebyście się nie pozabijali po 2 upadkach. Wierz mi, WWE nie bez kozery daje te ogłoszenia DON"T DO THIS AT HOME AND SCHOOL (wiem, nic nie mówią o backyard ale co tam) :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

poczekamy, zobaczymy nawet jak będzie to "federacja" na której gale przyjdzie z 5 osób to bedzie to już sukces

powiedzmy że dla mnie ważniejsze od zrobienia biznesu jest samo to że realizował bym swoją pasję

Jak się nie ma innego wyjscia to tak jest :)

i zrobię tą federację choćby dla 5 osób

W takim razie zwiniesz ring szybciej niż go rozkładałeś, bo takie coś nie ma prawa bytu

które lubią taki styl federacji

Ale jaki styl może mieć federacja, która szuka taniego trenera? i która nawet nie ma szans na znalezienie takiego :)

nie bede zmieniał swoich upodobań tylko po to by na tym zarobić

Z tym, że nie masz najmniejszych szans żeby na tym zarobić, więc o co biega?

dziecinada mnie nie interesuje

Stary, to nie zakładaj "fedu" :)

ArturusHBK wbij trochę na luz, bo niepotrzebnie toczysz pianę i robisz z siebie jakiegoś herosa, który w końcu pokaże o co chodzi w tym biznesie i stworzy "niedziecinny" fed z tanim trenerem na czele i pięcioma fanami. Jesteś młody, pełen energii i entuzjazmu itd. rozumiem to, ale zejdź na ziemię.

ok, nie będe wyjeżdzał tak w przyszłość, teraz jak zrobie ring to będzie dla mnie sukces, może któryś z was usłyszy kiedyś o PCW i pomyśli że kiedyś w to nie wierzył

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

ok, nie będe wyjeżdzał tak w przyszłość, teraz jak zrobie ring to będzie dla mnie sukces, może któryś z was usłyszy kiedyś o PCW i pomyśli że kiedyś w to nie wierzył

Chuja zrobisz za przeproszeniem na nie ring. Zeby wykonac taką konstrukcje trzeba mieć jakiekolwiek pojecie na ten temat, a 17 latek (gimnazjalista?) na pewno takowego nie ma. Przestań pierdolić takie farmazony, juz jednego Weemana mielismy, ktory robił bumpy na widelce, komentowal gale na ES, tworzył wlasna szkole wrestlingu, byl na WM, i bedzie walczył na wm 30 z rockiem. Drugiego takiego nie chcemy, wiec kolejny post dotyczący tego co chcesz zrobic będzie usuwany

i jezeli 800 zl to dla ciebie za duzo to powodzenia! :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Lepiej jeśli nie usłyszymy... Bo jak usłyszy to raczej w wiadomościach: "Fani wrestlingu połamali się ćwicząc walki"... Popieram jakiś ruch w kierunku uświadomienia ludu i zareklamowania wrestlingu, tylko czy warto stawiać swoje zdrowie i życie by zrobić wszystko lepiej od ludzi którzy jak Don zajmują się tym już kilka lat. Nie w tym kraju stary... Tutaj nie ma się wyboru gdzie chcesz trenować i z kim i za jaką cenę. Może jak DDW trochę podziała to i ceny się zmniejszą ale na to trzeba czasu i tyle.
Kimi no yuku miohi wa kimi ni shika wakaranai

12809223664a5b90866d3fe.jpg