Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hard Justice 2009[Uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Więc ja bym powstrzymał się ze słowami, jakoby miałby to być żart ze strony TNA, myśle, że federacja wie co robi, mam nadzieję, że zabookoują Joe tak aby pokazał trochę więcej od tego co pokazywał jako przedstawiciel "Nacji przemocy".

No tak , ale ja się już trochę przyzwyczaiłem do tego , że o pas X dywizji walczą cruisweighterzy :) Nic nie mam do Samoańczyka .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• K-PEL-K

6

• Tupak

6

• Przemek_1991

4

• Midian

4

Top użytkownicy w tym temacie

Ten pas to jedyne co zostało po cruisweighterach. Teraz niestety jak Samoa Joe wygra to będzie lipa. Liczę na Homicide

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Urządzenie:  Windows

Ten pas to jedyne co zostało po cruisweighterach. Teraz niestety jak Samoa Joe wygra to będzie lipa. Liczę na Homicide

TNA nigdy nie miało pasa typowego dla leciutkich... Ten pas trzymali z reguły Light-HeavyWeighterzy i Cruiserzy, ale taki Joe miał całkiem niezły reing z nim, a nikomu chyba to wtedy nie przeszkadzała.

• Reputacja:   1

Rzeczywiście taka dziwna sprawa, bo w ciemno obstawiałe, że Team 3D obroni tytuł na iMPACT (no bo Brytole nie walczą w Japonii), a tu niespodzianka, na szczęście New Japan nie uznaje reignu Invasion za oficjalny.

New Japan nie uznawało nowych mistrzów bo nawet nie wiedzieli, że pasy zmieniły właścicieli na Impact'cie. Obecnie British Invasion są rozpoznawani jako 53ci mistrzowie IWGP Tag Team. Nie wiem co TNA sobie myśli, że to dla nich pas NWA, przy którym też nie informowali nikogo o zmianie mistrza.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

No to sytuacja teraz wygląda trochę inaczej. Rzeczywiście nieładnie ze strony TNA była ta zmiana pasa. Rozumiem gdyby jeszcze poinformowali o planach, ale jeżeli wynika z tego, że NJPW nic o tym nie wiedziała...

Steel Asylum

Suicide vs. Chris Sabin vs. Amazing Red vs. Alex Shelley vs. Jay Lethal vs. Daniels vs. Consequences Creed

Na pewno najciekawsza walka na HJ. Do wygrania tego pojedynku wykluczam Danielsa gdyż ma on kontuzje kolana. Wątpię żaby pomogli mu Alex i Chris którzy będą strać się wygrać no i pomóc drugiemu9Nie Danieslowi). Myślę że nie wygra żaden z Tagów a więc pozostaje tylko Suicide i Red, ten pierwszy posiadał ostatnio pas miał push a więc stawiam na Reda któremu się jakoś nie powodzi.

Abyss vs. Jethro Holliday

Dalsza kontynuacja feudu Abyss vs Dr.Stevie(czy jak mu tam). Feud sam jest ciekawy ale jesli walka będzie prowadzona w zwyczajnej stypulacji to raczej nie warta obejrzenia.

Hernandez vs. Rob Terry

Bardzo fajnie się zapowiada, Hernandez ostatnio bardzo pushowany podobnie jak Rob a więc myślę że ten kto wygra ten będzie dalej miał push. Stawiam na Rob'a który ma znakomite warunki no i walizkę którą mam nadzieję szybko wykorzysta.

Zajebiście ciekawie zapowiada się Steel Asylum match , w ciemno obstawiam , że będzie to najlepsza walka tej gali . Moim cichym faworytem jest Amazing Red , choć trzeba przyznać , że nie był on jakoś ostatnio mocno promowany w federacji . Trudno jest jednak wytypować zwycięzce , gdyż w ostatnich tygodniach cruisweighterzy prawie wogóle nie pokazywali się na tygodniówkach . Walkę Abyssa z Murdochem ( czy tam z tym Holiday'em ) pewnie przewinę . Ten żałosny feud z tym doktorkiem powinien się już dawno skończyć ... Edytowane przez Przemek_1991

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

W Steel Asylum raczej nie ma co liczyć na któryś z tagów. Pozostaje Suicide i Red. Kiedys już pisałem, że piekna byłaby walka Red vs Homicide, ale... jakoś nie wierze w jego zycięstwo. Zapewne namęczy się chłopak i przegra. Stawiam na Suicide'a.

Abyss vs Holiday- Bez stypulacji raczej nie zobaczymy ciekawej walki.

Rob vs Hernandez- Nie wyobrażam sobie aby ten koks wygrał z Hernandezem. Widziałem go w ringu tylko jeden raz ale... to chyba wystarczy. Gorzej niż Batista?

11301703464970cd8e3af3a.png

koks wygrał z Hernandezem

Czemu koks? On ma naturalne mięśnie był strongmanem czy tam kimś

Gorzej niż Batista?

Chyba sobie kpisz skoro porównujesz go do Batisty, u Deava po wystających żyłach można poznać że to jakaś lipa.

Bez stypulacji raczej nie zobaczymy ciekawej walki.

Dokładnie, ale sądząc po ostatnim IMPACT'ie to myślę że będzie trochę hardcoru, na pewno zadba o to Dr.Steve.

Gorzej niż Batista?

Przypuszczam, że Rem odniósł się do umiejętności Roba. Rzeczywiście Terry zbyt dużo nie potrafi, finisher swój tak sobie zrobił, ale ja widzę w nim ciutkę potencjału. Z tego co pamiętam powerslam wyszedł mu całkiem nieźle, dalszy trening coś może wykrzesać z Roberta.

bardzo pushowany podobnie jak Rob

Czy ja wiem? Rob zbyt pushowany nie jest, no poza tym, że obił 3D, odliczył Roode'a, ale na pewno to nie jest ten sam stopień pushu co SuperMex. Swoją drogą muszę przyznać, że nie spodziewałem się jeszcze miesiąc temu, że ktoś może czysto pojechać Joe, który pokonał samego Stinga. Hernandez to zrobił bez żadnego roll upu, w dodatku widać, że federacja pokłada w nim duże nadzieje. Myślę, że po Bound For Glory Hernandez powinien wykorzystać walizkę, bo sądzę, że na tej gali na bank ją odbierze (jest mocno wypromowany, zdecydowanie mocniej aniżeli Rob).

Co do Steel Asylum istnieją plotki, iż D'Angelo Dinero (czyli Elijah Burke) ma wystąpić w Steel Asylum, niektórzy mówią, że może wygrać tą walkę.

Kiedys już pisałem, że piekna byłaby walka Red vs Homicide

http://www.youtube.com/watch?v=s6p25tCxv5c&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etnawrestling%2Ecom%2Fcontent%2Fview%2F1221%2F84%2F&feature=player_embedded

TNA zrobiło Ci przysługę :)

Na Reda bym nie stawiał. Nie promują go zbytnio, został rozbity przez Joe, pokonał w takim sobie stylu Deanera, nie widzę go na górze klatki niestety. Ja obstawiam Danielsa (ciekawe są te pogłoski o kontuzji, bo ja osobiście nic takiego nie znalazłem), Sabina, bądź Dinero. Gdyby Daniels wygrał można byłoby poprowadzić jego feud z Joe (o ile ten wygra pas X Dywizji), dodamy do tego AJ'a, który jeżeli nie zostanie dołączony do feudu Kurt vs Sting zostaje bez storyline'u. Zwycięstwo Sabina pasuje mi, ponieważ Chris od dawna nie wygrywa nic indywidualnie. Gdyby Dinero został dołączony do walki i wygrał, od razu wypromowałoby go to nieźle, bądź co bądź Burke był w WWE, po czym można przypuszczać, że TNA go doceni.

Ciekawa sprawa ten kanał TNA na tubie. Sporo tych match'y tam jest, pierwszy raz to widzę :grin: To był materiał z iMPACT tak? Nie wiem, bo nie mam teraz czasu, rzadko oglądam tygodniówki. Dzięki K-Pel za match. Ładnie wykonany finisher Homicide'a :grin:

11301703464970cd8e3af3a.png

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To był akurat webmatch z TNA. Przeczytałem gdzies również, że TNA planuje wydac jeszcze jeden program tylko i wyłącznie dla dywizji X. Zawsze lepiej będzie oglądac ich w tv, a nie tylko jako zapchajdziura na PPV.

Co do samej gali to szykuje się ciekawe widowisko, niewiele potrzeba żeby pobić słabe VR 09. Jako match wieczoru spodziewam się Steel Asylum i wygranej Suicide - dość już chowania się za maską, mysle, ze KAz może się właśnie w tym matchu ujawnić.

Nie podchodziłbym również tak entuzjastycznie do walki Joe - Homicide. Joe w obecnym gimmicku jakoś mnie nie przekonuje i sądze ze ten match będzie taki na *** i tyle.

Ciekawi mnie również co zrobią z AJ'em bo jako jedyny z czołówki nie ma zabookowanego matchu na PPV. Możliwa jest jego interwencja w ME.

PS.

Ogląda ktoś w nocy PPV?

To był materiał z iMPACT tak?

To jest walka nagrana na tapingach iMPACT specjalnie dla tnawrestling.com. Rzeczywiście to przejście i wykonanie Gringo Killah wyszło bardzo dobrze :)

No już po gali... Muszę przyznać że gala była bardzo fajna, no i a samym początku chciałem podziękować DarkSam'owi za to że mi przez część tego widowiska towarzyszył.

Steel Asylum

No to tak co do pierwszej walki to była jedna z najlepszych walk tego wieczoru. Pełna ciekawych akcji między. Wydaję mi się że po niej będziemy mieli feud być może dobry D'Angelo vs. Suicide. No i wygrana Danielsa co mnie bardzo zdziwiło gdyż stawiałem na innego zawodnika. Mam nadzieję że po zdobyciu title shotu o pas X-Divis wygra go i zostanie zasłużonym mistrzem. Nie wiem czy coś z mymi oczami czy jak ale wydawało mi się że Daniels miał pomalowane oczy/rzęsy...

$50,000 Bounty Match

Cieszę się że walka nie była w zwyczajne stypulacji, bardzo ciekawe widowisko jednak nie tak ciekawe jak pierwsza walka. Jak dla mnie trochę za mało hardcoru, przede wszystkim zabrakło mi tu pinezek. Wynik był przesądzony gdyż te 50 baniek to premia dla jakiegoś zawodnika a tym zawodnikiem zdecydowanie był Abyss. No i to chyba koniec feud jednego z najsławniejszych doktorów na świecie, może teraz Steave(czy jak mu tam) będzie feudował z z Jethro Holiday'em.

TNA World Title Shot Briefcase Match

Ehhh... Poziom walki chuyowy, kilka chlotzline no i szybkim pin, wydaje mi się że Hernandez jest troszku za bardzo pushowany. Wątpię żeby tak szybko zdobył pas, a więc myślę że ta walizka zostanie mu odebrana, być może przez Matta Morgana.

New Japan's IWGP World Tag Team Title

Walka nie ciekawa, podobała mi się akcja gdy Williams wisiał na narożniku obok niego Brutus a Beer Money pociągnęli, myślałem że Kamasutre oglądam. No i wynik mnie nie dziwi gdyż Brytyjczycy za krótko mają pas a zasługują na to, myślę że nadal będą kontynuować ten feud za sprawą Erica.

TNA Knockouts Title

Walka nie była zła, była lepsza nawet od walki Rob'a z Meksykaninem. Nie które akcje mi się podobały, ale raczej większość należących do Cody'ego Deaner'a między innymi to całowanie no i klepanie Velvet, zajebiście czerwony tyłek. No i teraz nie wiem do kogo należy ten pas, do O.D.B która jest kobietą(chyba) czy do wieśnioka który spinował V.Sky. Muszę zobaczyć jak zakończy się ya cała sprawa z tym pasem. No i chyba czuję rozłam z Bjutiful Pipol.

TNA X Division Title

Walka także zajebista nie dziwie się że, Joe wygrał gdyż MEM potrzebowało tego pasu... Pełno ciekawych akcji, no i zastanawiam się teraz co będzie z Homicide który stracił pas, być może feud z Taz'em... Na pewno nie odzyska już swego pas, bo będzie walczył o niego będzie Daniels, będzie też feudował z Joe. Bardzo mnie ciekawi co zrobi TNA w związku z tym zawodnikiem.

TNA World Tag Team Title

Walka zajebista bardzo ciekawe akcji trochę hardcoru, no i nie oczekiwany koniec tego pojedynku. Dałbym głowę że pas powinien należeć do Teamu 3D ale skoro Joe wygrał pas to i oni nie moli przegrać a więc. Myślę że jak na razie MEM nie ma kandydatów do tych pasów, Beer vs. World Elite, a więc to nadal Team 3D będzie się o nie starał.

TNA Legends Title

A tu wielkie zaskoczenie gdyż nie spodziewałem się że dziadki zrobią tak fajną walkę. Tu też zwycięzca był przesądzony gdyż jego koledzy wygrali... Hardcoru mało ale krew poleciała, a pro po krwi to bardzo zajebiste krwawienie miał Mick. No i sam koniec walki jak dla mnie bardzo zaskakujący, a mianowicie to wejście Abyssa. Myślę że teraz Abyss będzie jednym z pretendentów do pasa Legends, a i skoro mówię o nim to muszę wspomnieć że wqurwiście bije brawo.

TNA World Heavyweight Title

No i upragniony ME. Walka bardzo dobra, najbardziej podobało mi się gdy Matt wykonał big buta(to się chyba tak nazywa) na Kurcie. Wynik mnie zaskoczył gdyż liczyłem na Matta lub na Hernandez który zdobył walizkę... Czyli myślę że rywalem Kurta będzie jakiś face raczej nie Matt i na następnej PPV wszyscy członkowie MEM stracą swoje pasy...

Steel Asylum

Świetna walka, dla mnie była najlepsza na tej gali. Każdy z zawodników się pokazał z dobrej strony i miał swoje "kilka minut". Angelo(czy tam Burke nie ważne) jak na debiut od razu pokazał się z najlepszej strony(tak swoją drogą w WWE o ile pamiętam cieniował. Spodziewana ale zasłużona wygrana Danielsa na którego obstawiałem w typerze.

Abbys vs. Holiday

Spodziewałem się jakieś słabej walki, a tu obaj zawodnicy mnie miło zaskoczyli. Dobrze ,że chyba skończył się już ten słaby feud z Doktorkiem, który od początku mnie nie przekonywał.

Hernandez vs. Rob Terry

WTF.. Rozumiem ,że Hernandez jest ostatnio mocno pushowany(zresztą zasłużenie) ale to była chyba lekka przesada. Zniszczył trzech Brytoli w 6 sekund. No ale mam nadzieje ,że teraz wykorzysta walizkę na jakiś znaczacy tytuł.

The British Invasion vs. Beer Money

Niezła Tag teamowa walka piwosze jak zwykle trzymali wysoki poziom. Nie było jakiś wielkich fajerwerków ale obie ekipy się dobrze spisały. Dobrze ,że pas został przy Brytolach bo te ciągłe zmienianie Japońskich pasów było już denerwujące.

Booker T and Scott Steiner vs. Team 3D

Dobrze ,że walka była NO DQ dzięki czemu zobaczyliśmy troche hardcoru a i nawet Steiner mogł coś pokazać( dziwne ,że się nie rozleciał tak swoją drogą). Fajne zamieszanie na końcu z jednoczesnymi pinami. Ogólnie walka nie najgorza dzięki stypulacji.

Mick Foley vs. Kevin Nash

Tu jak wyżej dobrze ,że była stypulacja bo dziadki mogły się pokazać z dobrej strony. Szczególnie Mick który moim zdaniem tylko w walkach NO DQ może pokazać wszytko co ma najlepsze. Spdziwałem się wygranej Mick'a ale widać MEM musi posiadać wszytkie pasy

Angle vs. Sting vs. Matt Morgan

Jeden z lepszych walk ostatnio w Main Evencie TNA. Ale całość walki psuje fatalna końcówka można ją było inaczej odegrać. Zwycięstwo kurta było pewne ale czy muszą go bookować na ciotę wstylu "Ortona", to chyba niepotrzene.

Ogólnie jedno z lepszych ostatnio PPV od Tna. Nie tak dobre jak Dastination X ale o niebo lepsze od Sacriface. W skali od 1-10 Hard Justice otrzymuje Solidne 6 z + ode mnie.