Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FH Newspack #37 (2005.03.11)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wrestlerzy obecni na galach ECW, WWE/USA Network, Spike TV/Hall of Fame, Ted DiBiase, Orton vs. Undertaker, WrestleMania 21, Pride Bushido

Tak wygląda lista potwierdzonych wrestlerów i osób związanych z ECW, którzy wystąpią na gali ECW Reunion organizowanej przez Shane'a Douglas'a 10 czerwca w Filadelfii, PA - Francine, Sabu, JT Smith, Terry Funk, Justin Credible, Tracy Smothers, Johnny Grunge, Gary Wolfe, Bill Alfonso, Raven, Sandman, 911 oraz Todd Gordon. Natomiast 12 czerwca na gali ECW One Night Stand organizowanej przez WWE powinni się pojawić: Dudley Boyz, Tazz, Rob Van Dam, Tommy Dreamer, Al Snow, Rhyno, Tajiri, Spike Dudley, Rey Mysterio, Chris Jericho, Eddie Guererro, Chavo Guererro, Dean Malenko, Chris Benoit, Simon Dean (jako Nova) oraz Nunzio (jako Little Guido), warto zauważyć iż wszystkie te osoby mają podpisane kontrakty z WWE, poza nimi mogą wystąpic jeszcze New Jack, Tracy Smothers oraz Tony Mamaluke jak również byli sędziowie ECW - John Finnegan, Mike Kehner i Jim Molineaux. Organizacją (creative directors) zajmą się Jim Ross, Stephanie McMahon, Tommy Dreamer oraz John Laurinaitis, a Paul Heyman będzie pełnił funkcję konsultana (creative consultant).

Coraz bardziej prawdopodobne wydaje się, że od wrzesnia tego roku WWE wróci na antenę USA Networ z takimi programami jak RAW, Sunday Night Heat, Velocity oraz Experience. Po wielu miesiącach negocjacji WWE zdecydowało, że nie dojdzie do przedłużenia umowy ze Spike TV i jeżeli cos nei zmieni się w ostatniej chwili to za pół roku WWE zostanie usunięte z ramówki tego kanału.

Spike TV jednak miło zaskoczy jeszcze fanów, gdyż stacja pokaże wprowadzenie do WWE Hall of Fame Hulk'a Hogan'a. Poza Hulksterem nowymi członkami Hali Sław zostaną również: Cowboy Bob Orton, Nikolai Volkoff, Paul Orndorff, Jimmy Hart, Iron Sheik i Rowdy Roddy Piper. Na ceremonii obecni będą m.in. Stone Cold Steve Austin, Triple H i Vince McMahon.

Jak już wiecie WWE oferuje Ted'owi DiBiase pracę jako road agent oraz jako członek creative teamu. Nie można jendak stwierdzić, że tak się stanie gdyż podobnie było już z Kevin'em Sullivan'em, który to był brany pod uwagę do podobnej funkcji, ale nie zaczęto z nim nawet rozmów wbrew internetowym plotkom, że Sullivan zacznie pracę na Royal Rumble. Poza DiBiase brany pod uwagę jest również Road Warrior Animal (Joe Laurinaitis).

WWE w tym roku dało małą plamę z walką Randy Orton vs. Undertaker, gdyż jest ona już od jakiegoś czasu w wielu miejscach promowana, a praktycznie dopiero w ostatni poniedziałek Orton oficjalnie rzucił challenge Undertakerowi i nie było w tym nic zaskakującego gdyż większośc fanów już wiedziała, że taka walka dojdzie do skutku.

Już na dniach do oficjalnej karty na WrestleManię 21 powinny zostać dodane takie dwie walki - Chavo Guerrero Jr. © vs. Paul London o WWE Cruiserweight Title oraz Big Show vs. Akebono w walce Sumo Challenge.

Tak jak podano na ostatnim SmackDown!, w przyszłym tygodniu na tej gali pojawi się Randy Orton w celu podpisania kontraktu na mecz z Undertakerem.

14 kwietnia organizacja Pride zorganizuje szóstą już edycję gali Bushido, oto karta na ten show:

- Fedor Emelianenko vs. Tsuyoshi Kosaka

- Aleksander Emelianenko vs. Ricardo Morais

- Ikuhisa Minowa vs. Gilbert Yvel

- Ryuta Sakurai vs. Murilo Bustamante

- Luis Fermino vs. Luis Azeredo

- Daijyu Takase vs. Daniel Acacio

- Czteroosobowy tuniej, którego zwycięzca awansuje do turnieju Middleweight: Dean Lister vs. Akira Shoji oraz Amar Suloev vs. Paulo Filho.

Zwycięzca tego mini turnieju na Pride Bushido nie dość, że będzie musiał stoczyć dwie walki jednego wieczoru to będzie miał tylko 9 dni na przygotowanie się do głównego turnieju Middleweight. Ogólnie karta na Bushido nie prezentuje sie źle i wygląda na to, że Pride i Fedor mają problemy kontraktowe za sobą co zaowocuje najpewniej walką Fedor vs. Mirko Cro Cop na gali z 26 czerwca.

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Romo

4

• Viruss

3

• Hartfan

2

• FH

1

Top użytkownicy w tym temacie

dzięki za newsy!

hehe..kolejna "perełka" się szykuje na Wrestlemanie (Chavo vs London),szczeże to juz obecna karta bardziej mi się podoba niz zeszłoroczna

458954520447d6ce7641a4.jpg

Ale szkoda, że w tym wielkim ladder matchu nie będzie stawką pas...

w sumie jeszcze fajniej by było, gdyby to był elimination match :)

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

obsada ECW Reunion bardziej mi sie podoba :) wwe zjebie gale z ecw
...

• Urządzenie:  Android

A ja sie nie umie doczekac az zobacze Akebono :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Reputacja:   1

Romo: no zobaczymy, wydaje mi się że WWE tego tak nie zostawi i jeszcze poczyni jakieś kroki do sprowadzenia największych gwiazd ECW. Shane Douglas ma tę przewagę, że jego show nie będzie firmowane przez żadną inną federację, a wielu zapaśników najprawdopodobniej nie będzie chciało się pojawić na One Night Stand, ponieważ jest organizowane właśnie przez WWE i osoby Paula Heymana czy Tommy'ego Dreamera, które będą przecież odpowiedzialne za jego organizację nie będą tutaj żadną zachetą. Mówi się, że ludzie, którzy wystąpią na show Douglasa będą mogli także wystąpić na show WWE, jeśli okazałoby się to prawdą (chociaż najprawdopodobniej TNA nie pozwoli Ravenowi na występ u konkurencji, a nie wiadomo także czy sam zapaśnik by tego chciał) PPV organizowane przez WWE mogłoby wypaść całkiem okazale (mają w końcu Heymana, któremu na pewno w głowie już zrodziło się milion pomysłów). Żałuje tylko że oba show odbędą sie tuż po sobie... poza tym uważam, że WWE wybrało złe miejsce, domem ECW (przynajmniej dla mnie i wielu innych fanów) zawsze bylo i pozostanie ECW Arena.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Zgadzam sie z Sixkillerem.Jednak co do osoby Raven'a to z tego co wiem to nie jest on zainteresowany wystepem na gali ECW pod szyldem WWE podobnie jak Sandman.

no tak SixKiller :)

i ma racje Raven, za takie traktowanie go w wwe

...

Wielka szkoda ze obie gale ku pamieci ECW nie moga odbyc sie jako jedna... Tu i tu gwiazdy, legendy tego fedu... Wielka szkoda, ze beda to 2 gale...

Karta na WM XXI jest niezla... Gala zapowiada sie interesujaca oby tylko poziom walk byl na przyzwoitym poziomie.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Te PPV z ECW czyli tym razem ECW Reunion robią świetne z wieloma dobrymi i znanymi wrestlerami. Dobrze by było jakby WWE wróciło na antene USA Networi znowu zagościło na Spike TV, bo mam do tej stacji sentyment :) . Co do zapowiedzi walki Orton vs Undertaker to dali plamę, ale uważam że ta walka, jak i cała WrestleMania 21 będzie super. Głównie przez Randyego Ortona, bo lata świetności już minęły ale może zrobi dobrą walkę i jeszcze ta odmienna walka Sumo Challenge Big Show vs Akebono.

20003137424285fb9541ec1.jpg

• Urządzenie:  Windows

WrestleMania 21 będzie super. Głównie przez Randyego Ortona, bo lata świetności już minęły ale może zrobi dobrą walkę

Chyba chodzi Ci o Takera, bo Orton ma 24 lata i trudno mowic, ze swietnosc ma "za soba"

Mefisto: czytajac twoj wpis wnioskuje ze nic nie wiesz o WWE... Masz sentyment do USA Network... Ehhh Masz 13 lat Skad mozesz pamietac wrestling na tej stacji ?

No i text o Ortonie...

No comments

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Mefisto....who ?????

Mark or stupid ???

Maybe both :PPPP hehehe

WM 21 prezentuje sie dobrze :D Mam nadzieje ze nie bedzie niespodzianek w postaci takich asow gali jak np Lesnar i Goldberg rok temu......

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

A ja jeszcze tylko wszystkim przypomne ze WM XX tez na papierze prezentowala sie zajefajnie a kazdy wie jak bylo :-)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

mefisto looooooooooooooooooooooooooooooooool

dla mnie obojetne gdzie bedzie leciec wwe, co to za roznica ?

...