Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling Extra League (WEL)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Federacja : Wrestling Extra League (WEL)

Roster : Armagedon

PPV’s :

- Styczeń : New Year for New Champs

- Luty : In The Cage

- Marzec : Extreme Contest

- Kwiecień : Underground Battle

- Maj : Master Show (główne PPV ala Wrestlemania)

- Czerwiec : Revenge Of The Fallen

- Lipiec : Summer Contest

- Sierpień : The Great Escape

- Wrzesień : Over The Top Rope

- Październik : End Of The Line

- Listopad : Hell on Earth

- Grudzień : Final Fight

Pasy :

- WEL Championship

- WEL Hardcore Championship

- WEL Tag Team Championship

- WEL Noob Championship

- WEL Divas Championship

- WEL Legends Championship

Wrestlerzy :

- Triple H

- John Cena

- Randy Orton

- Jeff Hardy

- Shawn Michaels

- Edge

- Chris Jericho

- Big Show

- The Miz

- John Morrisson

- Christian

- Tommy Dreamer

- Bret ‘Hitman’ Hart

- Hulk ‘Holywood’ Hogan

- Ric ‘The Nature Boy’ Flair

- ‘Stone Cold’ Steve Austin

- AJ Styles

- Matt Hardy

- Undertaker

- Kane

- Rey Mysterio

Divy :

- Mickie James

- Lita

- Trish Stratus

- Beth Phoenix

- Maryse

- Nicki Bella

General Manager Gali : Ted ‘The Million Dollar Man’ DiBiase

Komentatorzy :

- Paweł Borowczyk

- Andriej Saprun

Wywiady przeprowadza : Eustachy Grachamka

Konferansjer : Jarosław Dżem

Theme WEL : Linkin Park - Faint

Tygodniowa gala Armagedon odbywać się będzie w środy (wirtualnie środy , realnie gale będą pojawiać się gdy będą ukończone ) . Gale PPV będą w soboty (taka sama sytuacja jak w przypadku tygodniówek) .

Gdy będą pojawiać się gale jestem otwarty na uwagi co do tego co należy poprawić , co jest dobrze a co źle . Jeśli , któraś z uwag będzie celna chętnie naprawię swoje błędy :D

Jest to mój początek jako booker więc nie wyżywajcie się na mnie jeśli ogólnie będzie do kitu . I nie odradzajcie mi pisania gal . I tak będe pisał :D

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Simson

1

• Karpin

1

• funciak

1

• kozica1111

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Jak na razie spodobało mi się dość rozsądne dobranie wrestlerów i div. Raczej nie będzie osób, które się mają marnować. Oczywiście nie mogę sobie wyobrazić niektórych zawodników ze starych wyjadaczy aktualnie na wysokim poziomie, ale gdyby zadziałać wehikułem czasu to może być porządnie.

• Urządzenie:  Windows

Federacja : Wrestling Extra League (WEL)

Roster : Armagedon

Po co nazywasz roster, skoro jest on tylko jeden?Chyba chodziło o "tygodniówkę"

Pasy :

- WEL Championship

- WEL Hardcore Championship

- WEL Tag Team Championship

- WEL Noob Championship

- WEL Divas Championship

- WEL Legends Championship

Za szczupły roster na tyle pasów... pogrubione wystarczą.

- Bret ‘Hitman’ Hart

- Hulk ‘Holywood’ Hogan

- Ric ‘The Nature Boy’ Flair

- ‘Stone Cold’ Steve Austin

- AJ Styles

Lipa, że jedyni wrestlerzy spoza WWE to 4 dziadków i tylko AJ :|

Komentatorzy :

- Paweł Borowczyk

- Andriej Saprun

Pięknie... "Boro" i Sapruń :P

Wywiady przeprowadza : Eustachy Grachamka

Konferansjer : Jarosław Dżem

Prawdopodobnie zestawienie nazwisk miało śmieszyć... nie na moje poczucie humoru.

Oczywiście nie mogę sobie wyobrazić niektórych zawodników ze starych wyjadaczy aktualnie na wysokim poziomie, ale gdyby zadziałać wehikułem czasu to może być porządnie.

Austinowi jedynie taki wehikuł pomógłby rozegrać pełnometrażową walkę, a Hoganowi pomogłoby jedynie cofnięcie się do czasów szkółki wrestlingu... patrząc na roster to przydałoby się też Cenie i Mizowi :P

Za ciekawie to jednak się nie zapowiada, ale zobaczymy co z tego wyjdzie :) Podreporować trzeba głównie roster, a i sypnąłby też jakiegoś CEO/Chairmana, bo jednak GM tylko czuwa nad przebiegiem gali, a musi być jeszcze jakiś autorytet. Mówię, zobaczymy po pierwszym Armagedonie :)

• 3 tygodnie później...

- Paweł Borowczyk

- Andriej Saprun

Andriej i Borowczyk hahahahahahaha :lol:

Jeff Hardy , Triple H , Rey Mysterio , John Cena

6818294984a8e8e78a6103.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      MJF, obecny AEW World Champion, niedawno skrytykował obecne ceny biletów WWE, promując przy okazji bardziej przystępne bilety na eventy AEW. MJF jest zapowiedziany na nadchodzące AEW Dynamite w El Paso w Teksasie 4 marca 2026 roku. W niedawno udzielonym wywiadzie dla sportowego dyrektora ABC-7, Adriana Ochoa, w stacji KVIA, podzielił się swoimi przemyśleniami na temat cen biletów WWE. Niedawno pojawiły się plotki, że sprzedaż biletów na WWE WrestleMania 42 spada z powodu wysokich cen. Choc
    • Grok
      Bianca Belair, która nie walczyła od WrestleMania 41, podzieliła się najnowszą aktualizacją dotyczącą powrotu po kontuzji. W najnowszych Stories na Instagramie Belair pokazała fragmenty sesji rehabilitacyjnych. W jednym z filmików skrzywiła się z bólu podczas fizjoterapii. Belair dodała, dzieląc się zdjęciem palca w bandażu: W zeszłym roku Belair zmierzyła się z IYO Sky i Rhea Ripley na WrestleMania 41 w Las Vegas w stanie Nevada, w starciu uznanym przez wielu za jeden z najlepszych mecz
    • Grok
      Do karty NXT Vengeance Day dodano nową walkę oraz stypulację. Podczas wtorkowego face-to-face Jaida Parker i Blake Monroe doszło do konfrontacji, w której Parker wyszła na swoje. Później w programie Monroe pojawiła się przy stole komentatorskim i rzuciła do Parker, że ta naprawdę ją wkurzyła, dodając, że ich rywalizacja zakończy się na Vengeance Day w Street Fight. Obie walczą ze sobą od zeszłego miesiąca – ich pierwsze starcie zakończyło się podwójnym count-outem, a Monroe uszkodziła szyję
    • Grok
      The Rascalz z AEW zostali ogłoszeni na walkę: na Joey Janela’s Spring Break X. Kilka godzin po ogłoszeniu pierwszego oficjalnego singles matchu Brodiego Lee Jr. Joey Janela’s Spring Break X będzie gościć The Rascalz (Dezmond Xaviers, Zachary Wentz i Myron Reed). W mediach społecznościowych ogłoszono właśnie, że to trio zmierzy się z ekipą YDNP i Marcusem Mathersem na Spring Break X presented by GCW – w piątek, 17 kwietnia 2026 roku. Janela podzielił się newsem o tym starciu w socialach
    • Grok
      To, co zaczęło się jako żartobliwa wymiana zdań między Jade Cargill a Rhea Ripley w weekend, szybko przerodziło się w coś bardziej mrocznego. Fightful Select PWInsider Wrestling Observer Radio Wymiana z weekendu doprowadziła do tego, że Ripley opublikowała w mediach społecznościowych: „Not having fun. Not friends. Learn to work and never lie to defame someone’s real human character by ‘breaking the 4th wall’.” Wiadomości WWE Bryan Rose Bryan Rose to redaktor z Kalifornii,
  • Dodaj nową pozycję...