Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pozbyc sie pionkow (Johnny Thornpike RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera pokazuje nam twarz Thornpike'a uśmiechającą się...Mężczyzna chwile zaczął się rozglądać po czym roześmiał się głośno.

Johnny Thornpike : Tak wiec pierwsze wrażenie zostało już wywarte...Johnny Thornpike powrócił do Extreme Wrestling Federation i jego powrót był piorunujący. Wygrana w pięknym stylu , ale to dopiero początek. Początek który dla wielu byłby już szczytem kariery , szczytem marzeń...szczytem nie możliwym do osiągnięcia. Jednak ja nie jestem jak tych wielu...Ja nie jestem jak te nic nie znaczące worki treningowe. Może wam się wydawać ze jestem dumny z mojego zwycięstwa , ze jestem dumny , szczycę się tym...gówno prawda...walka z Misterem Nalepem...walka z człowiekiem który...no właśnie , człowiek który nic , nigdy nie osiągnął , jedyne czym może się poszczycić to tym , ze awansował do roli worka treningowego w EWF. Jednakże nie przyjął tej porażki z ujma...był bardziej zadowolony z porażki niż ja ze zwycięstwa...kurwa czy ze mną coś jest nie tak czy po prostu nie potrafię docenić tego co dostaje...Teraz już sam nie wiem...(Twarz mężczyzny przybrała zagadkowy grymas) Jednakże...przybyłem tutaj z większymi aspiracjami...pas mistrzowski? Żeby to jeden był na moim celowniku. Ta walka wiele mnie nauczyła...wiele mi pokazała...kurwa sam wiele dostrzegłem. Wiem ze nikt mi tutaj nie pomoże...nikogo nie obchodzę , ani nikt mnie tutaj nie obchodzi. Mister Nalep...to tylko pionek na drodze , którą obrałem powracając do tej federacji. Tylko pionek...

Kamera przesuwa się ukazując ratusz miejski w Lublinie. Głos mężczyzny znów był słyszalny dla oglądających.

Johnny Thornpike : Lublin...kolejne skorumpowane miasto , pełne chciwych , żądnych władzy , głupich polityków i biznesmenów. Tak na prawdę gówno mnie ono obchodzi. Nie wiem kiedy uzyskało prawa miejskie i nie dbam o to. Nie wiem kto tu rządzi , jaka partia i o to tez nie dbam. Nie dbam tez o to ile ludzi tutaj mieszka i jak są nastawieni do innych mieszkańców. W waszych głowach pewnie pojawiło się pytanie...po co ja tutaj jestem? Właśnie tutaj w Lublinie odbędzie się Aborcja...kolejna gala EWF , właśnie tutaj dwudziestego szóstego lipca po raz kolejny zawodnicy tej federacji staną na przeciw siebie w czworokątnym ringu i poza nim by walczyć aż opadną z sil. Właśnie tutaj wszyscy tak zwani fani , hipokryci przed telewizorami i inni zobaczą jak wznoszę swój pierwszy mistrzowski tytuł w Extreme Wrestling Federation. Jednak żeby walczyć o EWF Daemusin Championship muszę wyeliminować najpierw pięciu zawodników. Biorę udział w walce z pięcioma innymi zawodnikami z kolejnymi pięcioma innymi pionkami na mojej drodze. Władze tej federacji dobrze wiedza kogo obstawiać w walce o mistrzostwo. No DQ match...walka bez zasad , walka w której mogę zrobić wszystko , walka w której mistrz oszustw jest nagradzany...nie może być piękniej. Nie dbam o to ilu przeciwników będę miał na swojej drodze...jednego , trzech czy pięciu...kurwa ja po prostu nie dbam o to , ja po prostu walczę. (chwila ciszy) Moi przeciwnicy...Pierwszy z nich...nie wiele mogę o nim powiedzieć...na pewno to ze książki Marks'a są od niego ciekawsze. Ten gość jest nijaki....ni ja ki...na ostatniej Paloozie stoczył walkę z Reebokiem...i wiecie co kurwa? Wielki Hendrixon przegrał ta walkę...szacunek do przeciwnika? A kto go w dzisiejszych czasach ma? Ja nie szanuje ich oni nie szanują mnie...Jimmy...lepiej zostań ze swoim chłopakiem i czatujcie dalej bo na Aborcji nie masz czego szukać...(Johnny rozejrzał się dookoła i zaśmiał się) Dalej...kolejnym moim przeciwnikiem jest Ieshige...muszę przyznać ze jak na razie moi przeciwnicy maja efektowne ksywki , imiona , gówno mnie obchodzi co. W sam raz dla was , dla fanów bez grosza wyobraźni. Pieprzony psychol...Shige...Ieshige...nie ważne. Tak jak ja zadebiutował ostatnio na Paloozie i ten w przeciwieństwie do Jimmiego wygrał swoja walkę. Nic mu to nie pomoże w walce ze mną. Jednak patrząc na innych przeciwników , to tego pieprzonego psychola wolałbym mieć po swojej stronie a tym bardziej jego panią manager , przyjaciółkę , żonę , nie wiem...pani Angel powinna...a zresztą ona wie co powinna. Ponadto na ringu stanąć ma jeszcze norweg , kolejny pokręcony człowiek na mojej drodze do zwycięstwa. Vegard Jacobsen czy jak mu tam...przegrał z Ieshige. Ponadto jeszcze Craig Crawford i Mister Nalep...Ale najważniejsze ze wszyscy moi przeciwnicy przebywają teraz w jednym miejscu...na tajemniczej wyspie....i dobrze kurwa bardzo dobrze. Panowie maja tam trenować....panowie maja tam walczyć...panowie maja tam przetrwać i nie zdziwi mnie jak kilku z nich nie doleci na nasza walkę. To są tylko pionki...piec pionków które chciałyby być takie jak ja....piec pionków które chciałyby osiągnąć tyle co ja....piec pieprzonych pionków które rozkurwie na ringu by moc walczyć dalej....

Kamera ukazuje złowieszczy uśmiech mężczyzny. Nagle przesuwa się i ukazuje Mariusza Max Kolanko zapisującego wszystko w notesiku.

Mariusz Max Kolanko : Dosyć często wymawia pan pojecie ''pionki'' dlaczego to?

Johnny Thornpike : Bo kurwa ostatnio grałem w amerykańska grę...

Mariusz Max Kolanko : A jaka jeśli mogę się dowiedzieć?

Johnny Thornpike : Chińczyka...

Kamera kończy nadawać...lecz to nie koniec materiału filmowego. Obraz znowu się zapala , widzimy biurko na którym leży jakiś pas mistrzowski , krzesło jest obrócone do ściany. Nagle osoba siedząca na tym krześle obraca się w kierunku kamery , Johnny Thornpike siedzi z założonymi rękoma i spogląda na ten mistrzowski pas.

Johnny Thornpike : Pas mistrzowski osetyjskiej federacji...pas który przeszedł mi kolo nosa. Pas którego nigdy nie było dane mi zdobyć , bo kiedy już miałem walczyć o niego to....to władze zniszczyły ta federacje. To były jednak dawne czasy...teraz mam szanse a raczej teraz wręczają mi kolejny pas w ręce. Deamusin Title tak? Popieprzona nazwa , ale pas mistrzowski musi należeć do mnie. Po wyeliminowaniu w pierwszej walce kilku osób dojdą kolejne dwie w następnej walce...Reebok i....Oscar Knifer. Oscar...czy my się nie znamy? Czy los kocha płatać nam figle? Kolejny raz zostaniesz ośmieszony przez kogoś z uwielbianej przez Ciebie dawnej stajni...Z tego co widziałem i słyszałem nadal umawiasz się ze swoja dziewczyna Paulem...życzę wam szczęścia ale musicie wyjechać do Holandii albo chociaż Kanady aby wam się poszczęściło...a Reebok? Cholera nie znam gościa...ale kurwa...nazywać się jak marka butów? Kurwa to chore....nie ważne zresztą jak się nazywacie...nie ważne czy jesteś Oscar Knifer , Reebok , Mister Nalep czy Bill Gates...wchodzisz ze mną na ring...wchodzisz do miejsca które jest moja domena....(Johnny się zamyślił)...Kolejna walka bez dyskwalifikacji , kolejna walka w której mogę wykorzystać cały wachlarz swoich umiejętności...cały wachlarz sztuczek za które żaden sędzia nie będzie się czepiał...zarząd EWF po raz kolejny chce pokazać jak mu na mnie zależy...Oscar...Reebok i ktoś jeszcze...panowie nie będę mówił ze życzę wam szczęścia...bo ono wam i tak nic nie da....po prostu....cieszcie się tymi dniami które zostały do Aborcji...bo to mogą być dla was ostatnie dobre dni....

Johnny roześmiał się w głos...nagle słychać pukanie do drzwi i kamera ukazuje jak jakaś koperta zostaje wsunięta dołem. Johnny podchodzi i podnosi kopertę na której jest napisane ''Od Króla''. Thorn Mouth otwiera drzwi ale tam już nikogo nie ma. Szybko otwiera kopertę i wyjmuje z niej list.

''Drogi Przyjacielu

Gratuluje pierwszej wygranej w Extreme Wrestling Federation

Winszuje Tobie tego i oczekuje więcej takich sukcesów

Pamiętaj ze gniew i niepotrzebna agresja osłabiają umysł

Przed Toba ciężka walka i radze Tobie skoncentrować się

Wiem ze jesteś dobry , lecz przez Twoja pychę tracisz wiele.

Mamoru''

Johnny Thornpike : Co to kurwa za żarty są...kto drugi raz bawi się ze mną...kto po raz kolejny uważa się za mądrzejszego ode mnie...

Johnny podchodzi do kamery która ciągle wszystko nagrywa i chwyta ja ręką po czym rzuca o ziemie...widać jeszcze jak mężczyzna wychodzi z pomieszczenia z trzaskiem drzwi po czym obraz gaśnie...

Oczywiscie zapraszam do komentowania jak i usprawiedliwiam sie za slaba dyspozycje...wiadomo wakacje i brak czasu na RP'a...

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Icon

2

• nathan

1

• Milos

1

• Ja Myung Agissi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

RP ciekawy, jednak wedlug mnie chaotyczny, jestes gdzies i gadasz, potem skads sie bierze Kolanko, a potem teleportujesz sie do pasa i dalsza czesc speechu. W ogole tego z Kolankiem, to nie lapie po co sie tam wzielo, bo jak to miala byc puenta wywiadu, to nie pasuje mi.

usprawiedliwiam sie za slaba dyspozycje...wiadomo wakacje i brak czasu na RP'a...

dokladnie o tym pisalem w RP mr. nalepa.

Oczywiscie zapraszam do komentowania jak i usprawiedliwiam sie za slaba dyspozycje...wiadomo wakacje i brak czasu na RP'a...

W EWF nie tłumaczymy się ;P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Faktycznie, speech jest bardzo dobry. Wypowiedzi na temat przeciwników naprawdę mogą ich zirytować :D Aczkolwiek brakuje nieco "oprawy" tj. wprowadzenia narratora w dziejące się wydarzenia (nie wiadomo, czy w pierwszej części stał sobie na chodniku Lublina, czy gdzie indziej, skąd się wziął Max Kolanko) i opisów miejsc, w których znajduje się Thornpike.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Faktycznie , chcialem skupic sie na speachu i pozostawilem slaba reszte...coz miejmy nadzieje ze to wystarczy :D