Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mister Nalep - "W poszukiwaniu schodów na szczyt"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mister Nalep ze swoim wielkim przyjacielem a zarazem bratem Pawłem szczęśliwie dopłynął do brzegu Wyspy, wyjeli swoje swoje walizki i zeszli na ląd.Następnie pojechali w głąb przepięknej Wyspy podstawioną limuzyną, aby odpocząć w hotelu "Islands Holidays" znanym lepiej pod inicjałami I.H. .Kiedy wrestler już się obudził poszedł na spacer w głąb lasu umiejscowionego w samym sercu Wyspy.

Mister Nalep: Mam nadzieję, że nie wyskoczą mi tu żadne Czarne Mamby czy inne skośno-ocze stwory jakże azjatyckiego urodu.Mam również nadzieję, że obydwu Koreom nie będzie chciało się właśnie teraz testować swoje rakiety na Morzu Japońskim...(po chwili zza krzaka wychodzi ojciec polskiego zapaśnika).

Mister Nalep nie dowierzał własnym oczom i zanucił po nosem: "Co Ty tutaj robisz..."

O: Witaj synu

MN: Ty mnie ciąglę prześladujesz, znikaj stąd...Tutaj jest niebezpiecznie.

O: Co Ty nie powiesz, niebezpiecznie hahahahaha

MN: Dobra czego chcesz.Mów szybko bo idę na podwieczorek

O: Czyżby? Tylko mi nie mów, że przyszedłeś tutaj tylko po to żeby się wrócić i pójść coś przekąsić...

MN: A co Ty sobie myślisz, że przyszedłem tutaj do Ciebie? Mister Nalep zaatakował swojego ojca wykonując mu RKO a następnie powiedział " To samo zrobię z moimi przeciwnikami na ringu jeśli tylko wejdę mi w drogę...Zapamiętaj! Nigdy nie wchodź mi w drogę!"

Mister Nalep poszedł sobie jakby nic się nie stało i spotkał swojego przyjaciela.

P: Gdzie byłeś? Szukałem Cię

MN: Miałem nie przyjemną rozmowę z ojcem i stało się coś, co nie powinno się stać.

P: Co masz na myśli?

MN: Pobiłem go i wykonałem na nim RKO (powiedział wyraźnie okazując skruchę)

P: Coś Ty zrobił !? Podniosłeś rękę na swojego ojca!? Na naszego ojca?

MN: To nie miało być tak, on wyprowadził mnie z równowagi...Pójdę go przeprosić.

P: Jestem nieodpowiedzialny.

MN: Stul pysk i chodź ze mną.

P: Nie mów tak do mnie bo sobie tego nie życzę !

MN: Kurwa mać...Nie wiem co się ze mną dzieję...To wszystko przez ten Dark Match...Thornpike...Tak to przez niego...Dorwę Cię bydlaku szczególnie za to co powiedziałeś o moim nazwisku!

P: Co ma do rzeczy Johnny?

MN: A to już do jasnej cholery Johnny?

P: Błagam Cię, przestań! I weź się w końcu w garść...Chodź do taty!

Nalep z bratem poszli do swojego ojca, aby Nalep go przeprosił...

Po długich rozmowach ojciec z synem podali sobie dłonie i jak widać mocno je uścisneli patrząc sobie w oczy.Wygląda na to, że wszystko wróciło do normy...Tylko co stało się z Nalepem? Jak widać jest bardzo zdenerwowany rozwojem sytuacji na ubiegło tygodniowej paloozie.We troje wrócili do hotelu a następnie przeprowadzili rozmowę.

MN: Walczę z pięcioma zawodnikami ! Muszę przejść dalej...

O: Jasne synu weź się w garść i dołóż tym gnojkom.Nie pochwalam Twojego zachowania wobec mnie ale wybaczyłem Ci i pamiętaj będę tam z Tobą

MN:Dzięki tato.Więc kim są moi przeciwnicy oprócz Thornpike?

P:Niejacy wrestlerzy to: Jimmy Hendrixon, Ieshige, Vegard Jacobsen(to chyba duńczyk powiedział lekceważącym głosem brat Nalepa) i Crawford(to ten przyjemniaczek, który lubi lizać dupę wszystkim "z góry".

MN: Ok rozprawię się z nimi wszystkimi a na koniec zostawię sobie Johnny'ego.

P: Jeżeli przejdziesz dalej czekają na Ciebie: Oscar Knifer, Reebok i "Twój partner z owej walki" najprawdopodobniej Thornpike albo Crawford.Chodź nie lekceważyłbym Jacobsena.

O: Pokonasz ich Nalep ! Wierzymy w Ciebie! Dokop tym gnojkom bo są za dużo z przodu.

MN: Zajmę się nimi tato spokojnie...Paweł wielkie dzięki za info o tych nędznych lalusiach.

P: Nie ma sprawy.

Wszyscy się rozeszli i poszli do swoich pokojów...Mister Nalep jest bardzo pewny siebie i wygląda na to, że się uspokoił i wie na czym stoi.Z niecierpliwością czekamy na rozwój gali...Spod I.H. Mariusz Mix Kolanko...Dziękuję za uwagę :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

3

• nathan

1

• Ja Myung Agissi

1

• m_mo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Zasne usmiechniety :)

Piec.

MN: To nie miało być tak, on wyprowadził mnie z równowagi...Pójdę go przeprosić.

P: Jestem nieodpowiedzialny.

MN: Stul pysk i chodź ze mną.

Zwróć uwagę na pisownię, bo utrudnia to czytanie. Powinno być "Jesteś" a nie "Jestem". Taki szczegół ale zawsze.

Po drugie, chyba nie o taką wyspę chodziło włodarzom - limuzyny? hotele? podwieczorki? WTF!

P.S.

Primo: faktycznie literówka :P

Secondo: To co jest na Wyspie to może być wszystko...Chyba muszę gdzieś się wyspać?

A tak na serio to ja nie wiem o jaką Wyspę im chodziło...To co jest na niej to sprawa mojego eRPa...

edit: O kurdę nie doczytałem punktu c) ...To wygląda na to, że sam zbudowałem hotel :lol:

A tak na serio to ja nie wiem o jaką Wyspę im chodziło..

To można zrozumieć

To co jest na niej to sprawa mojego eRPa...

Wszystko ładnie pięknie ale to jest "Projekt wyspa". Wszystko masz wyraźnie opisane w temacie z kartą na Aborcje. Nie sądzę, że zostalo to wymyślone po to aby ktoś "uskuteczniał" lans, to jest chyba jasne prawda?

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Wiem, wiem ... Nie doczytałem :razz: