Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rusłan Smirnow RP EWF HD "Aborcja"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

-No cóż, mój rodzimy las to to nie jest, ale warunki całkiem niezłe- Powiedział Rusłan Smirnow, wrestler EWF objęty programem "wyspa 2009", stojąc w lejącym się z nieba deszczu- Nie takie rzeczy widziałem na Ukrainie.

"Kacap" ruszył wolnym, wręcz spacerowym krokiem do szałasu, złożonego z gałęzi opartych o głaz i przykrytych wielkimi liśćmi.

-Zobaczmy, co oni mi tu dali...papierosy, wódka, zdjęcie Julli Tymoszenko portretowe, zdjęcie Julii Tymoszenko topless, skan stron ukraińskiego playboya z sesji Julią Tymoszenko, mój tomik wierszy o Julii, jeszcze trochę wódki...

Rusłan wziął butelkę w dłoń i przystawił do ust, jednym haustem opróżnił połowę zawartości butelki.

-Co ja tutaj robię, tysiące kilometrów od rodzinnego domu i od mojej ukochanej Julii...Wrestling, właściwie co ja wiem o tym, nie wiem jak to nazwać...na pewno nie sporcie. Bardzo śmieszne, spoceni faceci w gaciach biegają po ringu i udają że walczą, a banda idiotów cieszy się z tego

i komentuje na jakiś śmiesznych forach internetowych. W tych krajach zachodu to z dobrobytu im się w dupach poprzewracało...a u nas, na Ukrainie, tak nie wiele potrzeba do szczęścia: Wódka, fajki, coś do jedzenia i zdjęcie Julii, prości ludzie są szczęśliwi. Po co mi w ogóle to wszystko ? Mam nadzieję, że Julia od czasu do czasu zajrzy na EWF TV...

Dopiero teraz Ukraiński drwal spostrzegł przyczepioną do kamery kartkę "nagraj promo".

-Promo ? Żebym ja jeszcze...

Smirnow przerwał, gdyż zauważył przyczepioną do spodu kamery kolejną karteczkę: "Wiedziałem, że taki tępak jak ty nie będzie wiedział co to promo. Po prostu nawrzucaj ile się da swoim przeciwnikom i opowiedz jaki to jesteś zajebisty".

Zdumiony Rusłan jeszcze dwa razy przeczytał tekst zapisany na kartce.

- Dorośli ludzie, a karzą mi robić z siebie idiotę...Jak się to uruchamia...

Rusłan podniósł się i postawił uruchomioną kamerę i położył na jednym z kamieni leżących w szałasie, po czym usiadł na przeciwko niej:

-Nie wiem jak to się nazywa i po co to robię. Karzą mi obrażać moich przeciwników, których

na oczy nie widziałem, a obrażam jedynie pomysłodawców i realizatorów pomarańczowej rewolucji, karzą mi wychwalać siebie, kiedy jedyne co wychwalam to wdzięki Julii Tymoszenko...Diego Huarez, Cris Banito, Karl Daniels: nie znam was. Nie wiem kim

jesteście i mam nadzieję że nie zaboli was zbytnio stwierdzenie że mało mnie to obchodzi. Nie wiem czy któryś z was czytał taką książkę "Ojciec Chrzestny". Tam było dokładnie napisane, że całe te wojny gangów i zabójstwa to nic osobistego, to tylko biznes. Tak samo traktuję cały ten wrestling: z czegoś trzeba żyć, jedni żyją z pracy w banku, jeszcze inni walczą na ringach o pieniądze i sławę, a tacy jak ja czy wy wygłupiają się , udając że walczą. To nic osobistego panowie, po walce jeżeli tylko macie ochotę możemy się razem napić wódki. W walce jednak nie będę miał litości i będę starał się pokazać władzą szanownej federacji, że zasługuję na angaż. Pamiętajcie chłopaki, że to nic osobistego.

Rusłan na chwilę przerywa speech, zaciąga się tanim papierosem i bierze dużego łyka z

butelki z Ukraińską wódką z mety.

- Walczę bo musiałem uciekać ze swojego kraju, a w waszym nie ma popytu na ukraińskich

drwali, nawet z ogromnym doświadczeniem zawodowym. Mógłbym nic nie robić tylko pisać swoje wiersze, pić i palić, ale człowiek silny charakterem nie może się poddać. Ja nigdy się nie poddawałem, w chwilach trudnych dla kraju, takich jak pomarańczowa rewolucja stawałem na wysokości zadania i nie dałem się stłamsić. W ringu też się nie dam stłamsić: Sami widzicie że wyrobiłem sobie dużą siłę przez lata bycia drwalem. Broń Boże nie jest to chwalenie się, to nie leży w mojej naturze, ani w naturze żadnego Ukraińca, jesteśmy porządnym narodem. Mógłbym tak mówić długo i długo, ale gadać po próżnicy to sobie mogą dewotki na wsi oczekujące na mężów, a nie dorosły, poważny chłop...

Dopiero teraz Rusłan spostrzegł, że chwilę temu skończyła się taśma. "Dziadek Mróz" właśnie opróżnił jedną butelkę, druga kusiła, wystając z prostego, skórzanego plecaka.

-Nie wypada niby pić samemu, ani przed południem- powiedział Rusłan, spoglądając na swój

zegarek- Chociaż to jedyna moja przyjemność tutaj, więc... Здоров'я EWF ! (Zdrowie EWF)

Nie bierzcie ze mnie przykładu.
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

1

• Fedor124

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sam wiesz, że się nie popisałeś tak więc nie będę nic dodawał. Czekam, aż rozwiniesz skrzydła i wykorzystasz potencjał tkwiący w gimmicku drwala poety. :D
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg