Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rbk RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Dwa dni wcześniej.

Znany wszystkim pokój z koszmarów. Znane wszystkim krzesło z koszmarów. Znajdujemy się w gabinecie dentystycznym. Przerażająca, otaczająca biel. Reebok siedzi na podwyższonym krześle, a, jak łatwo wywnioskować, dentystka działa przy jego jamie ustnej.

Reebok : Auuuu!

Dentystka: Spokojnie, proszę siedziec, już konczę.

Reebok : No wycią.... AUU!

Dentystka : Juz, juz! Wcale nie było tak źle, prawda? Może chce pan lizaka na osłodę

Reebok : A dziękuję, skuszę się.

Dentystka : Zwariowałeś chyba, cukier niszczy zęby. W ogóle to wypierdalaj, wierciłeś się cały zabieg.

Reebok: Ale o co..

Dentystka: No wypierdalaj! Zapłacisz w recepcji. Poza tym rozwiązał ci się but.

Reebok: Co?!

(Pojebani są ci dentyści, zawsze tak myślałem)

Wychodzi, zmierza do recepcji.

Dzisiaj.

House Show 2 dni przed EWF HD 'Aborcja', Wrocław, Dolny Śląsk.

Jedna z początkowych walk wrocławskiego House Showu, klasyczna walka w stylu pewnej amerykańskiej dużej federacji, gdzie mały zawodnik jest wprost maltretowany przez wyglądającego jak wieżowiec bliskowschodniego olbrzyma. Nigdzie nie widać sędziego. W pewnym momencie zaczyna rozbrzmiewać dość charakterystyczny dźwięk gitar. Macie rację, to nikt inny niż Jay-Z i jego numer "Nigga please" zwiastujący rychłe pojawienie się Rbk... Wychodzi i on, podnosi prawą rękę ku titantronowi i zmierza w kierunku ringu, pare metrów przed nim zaczyna biec i dość frywolnie wślizguję się na miejsce walki dwóch mało znanych zapaśników. Widząc dominacje wielkoluda i brak sędziego nie może stać bezczynnie i atakuje. Po paru kopnięciach w brzuch rzuca przeciwnikiem o liny, ten w furii, odbijajac sie, usiłuje wykonać spear, jednak z największym trudem Rbk zatrzymuje hultaja i w nieludzkich męczarniach udaje mu się go podnieść i wykonać Joshi Piledriver! Otumaniona publiczność przygląda się niecodziennemu widokowi w ciszy... Olbrzym leży bez życia, a służby ratunkowe już sprawdzają jego stan fizyczny, natomiast dwóch ochroniarzy w tym samym czasie wynosi filigranowego, ledwo oddychającego cruisera.

(Nie ma to jak wykonać dobry uczynek, nie lubie tak ustawionych, słabo przeprowadzonych i niepomysłowych walk)

Sięga do kieszeni i wyciąga białą rękawiczkę z czarnym dość małym napisem na kciuku "rbk". Zakłada ją na lewą ręke i łapie leżacy tuż przy linach mikrofon.

Rbk : Nie sterylne tutaj wszystko takie... yuk.

Po parosekundowej sprzeczce z mikrofonem, w końcu ten się poddał i Rbk zdołał go włączyć.

Rbk: Witam 71! Pewnie się nie spodziewaliście, że zobaczycie mnie tutaj, ale cóż... Jestem! Mam pewność, że wszyscy oglądałiście ostatnią Wrestlepaloozę Heh... O tak, to było coś wielkiego. Coś z czym nie mieliśmy dawno doczynienia. A teraz jest tu, i wy wszyscy jesteście jego uczestnikami, wy wszyscy tworzycie teraz historię . Tamta gala była pełna niespodzianek. Pieknie się rozpoczęła. Pokazałem całemu światu, całej Polsce, że potrafię dotrzymać słowa, a gdy postanawiam coś, to robię wszystko aby osiągnąć swój cel. Pokazałem każdemu dzieciakowi od małego, otyłego blondynka na przedmieściach Nowego Jorku do prawie-milionera wegetującego w slumsach w Bombaju, że chęci to 67% sukcesu, a ostatnie 13% to zbieg okoliczności. Nie mogę ukrywać, że moja walka była wielkim, pięknym zaskoczeniem, pięknej przedjubileuszowej Wrestlepaloozy.

- REKLAMY -

Reebok: Wielka postacią tej gali był tez Szakal O, widzę, że go lubicie. Przyznam wam, że też go lubiłem wcześniej. Wcale nie kłamałem, że nie uważam go za postać komediową. O nie, wcześniej uważałem go za poczciwego staruszka, który zamiast przez EWF zesiwieć, niestety stracił wszystkie włosy < parę osób, jakby wprost wyciągniętych z reklamy Garniera zaśmiało się na widowni >. Ale po tym co zrobił na ostatniej gali, nie ukrywam zdziwił mnie. Zaatakowal Izziego Nilsena, Oscara Knifera i mnie. Tak, 'bo nie jest kurwa postacią komediową'. Komedia. Poza tym jest mi winny 18 dolców + bilet w dwie strony do US and A, bo skruszył mi zęba. To już nie jest komedia. Tak jak nie jest komedią następna gala. Tu dopiero zaczyna się biznes. Jak to mówią, kości zostały rzucone... A to wszystko odbędzie się na nowej gali EWF ABORCJA! Teraz w HD Ale nazwa aborcja, no cóż, jest trochę dziwna To raczej nie o to chodzi. Aborcja to wstęp. To preludium. To przedsmak, przed czymś dużo większym... ważniejszym... spektakularniejszym... Wrestlepaloozą numer 100! O tak, podzielam wasze podniecenie, też nie mogę się doczekać, ale odbędzie się ona dopiero we wrześniu. Nie mogę tak długo siedzieć bezczynnie. Dlatego w międzyczasie zajmę sie mniej ważnymi sprawami... Bo nawet reaktywowany PCW Stolica Title nie może równać się setnej Wrestlepaloozie. To będzie dla mnie zaszczyt otrzymać ten pas po świetnej walce, o tak, otrzymać spuściznę ludzi takich jak Mind Mower, Y2J, Shambler czy w końcu Lord D.U.P.A, Kubuś Puchatek i Super Marek. Nie będzie to łatwe, nie musicie mi tego mówić, tymbardziej, że do ostaniego momentu nie wiem z kim się zmierzę, jedynym pewnym przeciwnikiem jest nikt inny jak Oscar Knifer, chociaż, Tony Hogański nazwałby go Benwenutem Samsonem, hehe, kojarzycie go? Bo ja bardzo dobrze. Człowiek, który ostatnio podzielił mój los, został znokautowany w napaści naszego, 'kurwa nie komediowego' komisarza Szakala. Mam nadzieję, że nic mu się nie stało i będzie w pełni sił. Ponieważ zamierzam stoczyć walkę mojego życia i pokazać, że mimo, iż Aborcja to wstęp do wielkiego święta, to będzie godnym wstępem. Benia pamiętam też z innego powodu. Walczyliśmy raz przeciwko sobie... O tak, pamiętam tą walkę bardzo dobrze. On też napewno pamięta ją dobrze, ponieważ jest pierwszą i do 27 lipca tego roku jedyną osobą w EWF, która przekonała się co oznacza Reebok's Flavour [superkick]. Hell yeah! Poznał tą zabójczą broń, która doprowadziłą do jego upadku. Mimo to, nie zamierzam go lekceważyć. Wiem czym jest sport i wiem jak przewrotny może być.

- REKLAMY -

Reebok: Dwóch kolejnych potencjalnych przeciwników wybierze mi los. Równie przewrotny jak sport. Wybierze spośród sześciu zawodników, z czego czterej to jeszcze otumanieni blichtrem i przepychem świata EWF Ieshige, gość z Norwegii Vegard Jacobsen, tajemniczy żmijak Mr Nalep i Craig Crawford. Ze względu na brak doświadczenia i to, że wszyscy ci czterej zawodnicy biorą udział w morderczym i wyczerpującym reality show specjalnie dla waszej uciechy możnaby uznać, że mają małe szanse. Nic bardziej mylnego, w mojej walce przeciwko Beniowi i Nielotowi mówiono, że odpadnę jako pierwszy, mimo to udało mi się spinować Samsona. W mojej walce przeciwko Jimmowi, mówiono, że nie mam z nim szans, a ja mimo to go pokonałem. That's sport folks. Powoli zaczynasz mnie irytować... Możliwe, że są bardziej doświadczeni i silniejsi od reszty swoich przeciwników, ale Thornpike ponoć był na jakiejś kolonii wypoczynkowej w Osetii, przez co ma ogromne braki w treningach, poza tym obaj ci zawodnicy to ludzie bez zasad, którzy nie powinni mieć wstępu tutaj, w tak oświecone miejsce.. Brzydzę się faktem, że należymy do tej samej federacji. Brzydzi mnie sam fakt, że oddychamy tym samym powietrzem. Ale to się zmieni. Jimmiego już raz pokonałem. Zrobię to po raz kolejny. Thornpike'a, który jedyne co potrafi to obrazić w dość prosty, i mam na myśli prostacki sposób swojego przeciwnika ,ewentualnie pokonam, bez problemu. EWENTUALNIE, bo przecież bardzo prawdopodobne jest, że odpadnie już w 6-man elimination matchu. Tymbardziej, że popatrzcie na mnie, na jednej ręce mam rękawiczkę natomiast na drugiej mam...... coś czym traktuje takie szumowiny jak Thornpike czy Jimmi. Zwykle gram fair play, mam zasady, wpojone od najmłodszego, ale jeżeli będę do tego zmuszony wykorzystam fakt, że jest to No-DQ match. Pokażę wam, że nikt inny niż ja nie zasługuje na reaktywowany pas PCW. Będę prawdziwym mistrzem. Waszym mistrzem. Możecie na mnie liczyć!

Ściąga z rąk kastet i rękawiczkę, wkłada do kieszeni i schodzi z maty kierując się w stronę backstage'u. Po drodze zbija jeszcze piątki z niektórymi fanami. Zmierza spokojnym krokiem, twardo stąpając po ziemii. Już nie słyszy ogromnego wrzasku publiczności, słyszy swoje myśli. Boi się trochę, ale jest pewny siebie, przecież tylko głupcy się nie boją. Jest pewny, że Aborcja to będzie duży krok. O tak, będzie.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nathan

1

• nasjazz

1

• HcK

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Ta cała akcja z dentystką nie potrzebna, więc można byłoby ją wyrzucić. A tak ogólnie to jest lepiej od poprzedniego i prawdopodobnie następny będzie również lepszy od tego, bo widzę, że z każdego RP'a coraz bardziej się rozwijasz. :)

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Styl:  Klasyczny

Widać, że kumaty z Ciebie chłopak i wiesz o co w tym wszystkim chodzi. Jeżeli poświęcisz więcej miejsca w speechu na wytknięcie wad przeciwników będzie dobrze. Jeśli natomiast chodzi o segment z dentystyką.. fanem takich wstawek nie jestem, więc moja opinia może być nieobiektywna, ale lepiej odpuść, bo być może Polska służba zdrowia nie stoi na najwyższym poziomie kultury, ale lekarz mówiący "wypierdalaj" to zdecydowanie przesada.
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg