Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Trenował go Micheals ale rowniez Regal.

Co do Burhilla to tylko trawie go z gminickiem Pirata.

A karta na SummerSlam wyglada bardzo slabo, od lat zreszta SS jest jakby zlewane przez zarzad WWE i daja slabe karty oraz w praniu beznadziejnie wychodzi, wzasadzie jedyna walka ktora moze wyjsc to Hardy vs Punk i moze MVP vs. Jack Swagger, choc nie wiem jak ci dwaj sie teraz prezentuja bo nie ogladam tygodniowek.

Reszta karty nieciekawa. A co do matchu Cena vs Orton, bede za daniem pasa Cenie poniewaz prezentuje sie obecnie lepiej niz Orton, nawet nie przypuszczalem ze to kiedys napisze ale tak to widze.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

12

• B4K4

12

• josser

10

• Koperek123

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Canada zawsze rządziła w amerykańskim świecie wrestlingu, pod tym względem. Z tym że Edge (jak dla mnie "król wszelkich stypulacji") ,ostatnio zamiast doleczyć nękające go kontuzje, dostawał pas a booking robił z niego "ciotę" przez co nieco stracił w moich oczach.

Andrew, nie patrz na booking, tylko na umiejętności. Wejdź sobie na jakiekolwiek zagraniczne forum i poczytaj opinie o Edge'u. Pojawiają się takie określenie jak "Ric Flair naszych czasów". To jest coś, co zauważyłem już w 2006 roku. Koleś potrafi naprawdę wypromować swojego przeciwnika. Poza tym rok w rok, we wszelkich rankingach na najlepsze walki roku w WWE, zawsze pojawiają się takie postaci jak HBK, Undertaker, Jericho i ... właśnie Edge. Taker i HBK już powoli biorą rozbrat z wrestlingiem, ze względu na swój wiek. Edge również nie jest pierwszej młodości, ale jeszcze 4-5 lat kariery na topie może mieć spokojnie przed sobą. To niesamowity worker, potrafi sklecić niezapomniany main event, a również podpromować mniej znanego zawodnika na zwykłej tygodniówce (porównaj sobie walkę Ceny z Mizem na RAW i Edge'a z Morrisonem na jednym z ostatnich smacków przed jego kontuzją). Zawsze gdy z kimś walczy, pomaga swojemu rywalowi wypaść dobrze. Osoby, które oglądały WCW w latach 97-98, mogą go porównać do Scotta Halla (pijaczyna dawał zabłysnąć nawet cruiserom, których w zamyśle Bischoffa miał po prostu zmiażdżyć). W dodatku ma największy talent aktorski ze wszystkich aktywnych wrestlerów (aktywnych tzn nie uwzględniam Austina i The Rocka, Foleya, Flaira itd). I właśnie obok Edge'a takimi workerami są Christian i Jericho (ringowo najlepszy ze wszystkich trzech).

Co do Burhilla to tylko trawie go z gminickiem Pirata.

Gimmick to jedno, umiejętności to drugie. Dopiero, gdy obejrzałem kilka epizodów ECW pod rząd, stwierdziłem, że Burchill to naprawdę kawał dobrego wrestlera. Ma bardzo cenną umiejętność przewidywania i błyskawicznego reagowania na pomyłki świeżaków. Dlatego też jobbuje młodym talentom na ECW.

A co do matchu Cena vs Orton, bede za daniem pasa Cenie poniewaz prezentuje sie obecnie lepiej niz Orton, nawet nie przypuszczalem ze to kiedys napisze ale tak to widze.

Mam dokładnie to samo. W 2007 roku nienawidziłem Ceny a za to ubóstwiałem Ortona. Teraz obu mam już dosyć. Typowi amerykańscy wrestlerzy, byle by ładnie wyglądać a jedno i to samo promo mogą wygłaszać przez cały rok bo i tak fani to kupią. Damn! A walki to tragedia, już dawno nie było tak kiepskiego main eventu Wrestlemanii jak ten z Ortonem w roli głównej.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Mam dokładnie to samo. W 2007 roku nienawidziłem Ceny a za to ubóstwiałem Ortona. Teraz obu mam już dosyć. Typowi amerykańscy wrestlerzy, byle by ładnie wyglądać a jedno i to samo promo mogą wygłaszać przez cały rok bo i tak fani to kupią. Damn! A walki to tragedia, już dawno nie było tak kiepskiego main eventu Wrestlemanii jak ten z Ortonem w roli głównej.

Nie wiem jak wy ale ja odnosze wrazenie ze oRton zle sprawdza się w zwykłych meczach ja zawsze widziałem go w bardziej hardcorowych akcjach jak walki w parkingu czy po prostu w bijatykach jakie miały miejsce w Feudzie z HHH czy walka Z Shanem.A tak poza tym to gdzieś wyczytalem ze ME PPV w ciągu ostatnich latach ciągle gromadzą te same osoby HHH jaśu i Orton :shock:

A i jusz sie nie moge doczekać waszych wypowiedzi Po Summerslam po Jeszcze Jeden dzień a tu już naprawde Ciekawe rzeczy i dyskusje można wyczytać ze sie niespodziewałem :grin:

Ja sądze że to Ortona te przydupasy tak szmacą.W 2007 kiedy miał ten dłuższy title run był spoko wygrywał większość walk samemu np z Jeffem na RR08 albo z Shawnem na Cyber Sunday 08.W tym roku może zaczynał fajnie (ten feud z Shanem)później wszedł Trypl i koniec.I od tamtego czasu walką w której mu nikt nie pomagał widziałem na RAW specjalnym w Fatal 4 Way.Gdyby nie było Ted'a i Cody'iego może by coś z tego wyszło a takto ciągle oni.Dla mnie to już jest nudne i już wcześniej o tym pisaliśmy że to już się nie podoba i wkurza.Więc chociaż że lubie Ortona chce żeby wygrał pojedynek Cena.Z tym żeby go nie trzymał przez rok :P

Gimmick to jedno, umiejętności to drugie. Dopiero, gdy obejrzałem kilka epizodów ECW pod rząd, stwierdziłem, że Burchill to naprawdę kawał dobrego wrestlera. Ma bardzo cenną umiejętność przewidywania i błyskawicznego reagowania na pomyłki świeżaków. Dlatego też jobbuje młodym talentom na ECW.

Nie kwestionuje jego umiejetnosci, choc facet szkoda ze nie wyszedl po za WWE, sprawdzic sie gdzies indziej, pojawial sie gdzies tam w Europie ale to zamalo.

Nie ogladam tygodniowek wiec nie wiem jak sie prezentuje teraz, dla mnie szmacony byl od poczatku, mimo iz wyplynal z OVW i tam byl mocno pushowany na glownego zawodnika dalej w WWE dostal bardzo fajny gimminick na fali Piratow z Karaibow, wszelkie predyspozycje do chociazby jakiegos podrzednego pasa i jak zwykle zjebany do roli jobbera, a teraz jeszcze do jobbera w najgorszym brandzie, niedlugo pewnie wywala go do FCW, to WWE wiec norma.

Co do Ortona to tu nie chodzi o to ze ma tam jakis przydupasow, tez nie chodzi o to ze odgrywa cwaniaka, ktory wygrywa fartem a przegrywa czysto, tylko o to ze gosc sie rozleniwil, dostaje pasy, jest main eventerem i spoczal na laurach, spadl jego poziom, przeciez to nie jest wrestler pokroju Batisty ktory np; od poczatku byl drewnem i po kontuzjach robil sie tylko coraz gorszy. Orton rokowal dobrze i tak spadl, doszlo do tego ze wole Jasia w ringu.

MVP i Swagger narazie prezentuja pewien solidny poziom jak na WWE, dlatego licze na ta walke, dziwne ze nie jest ona o pas podrzedny, jak zwykle dziwna rozpiska karty.

Jeff Harty chyba nie odejdzie, zreszta szkoda ze nie dopuscili Johnego Nitro do tej walki, mysle ze by podnioslo by to jej poziom.

Regal dobra dyspozycje ma dawno za soba, bedzie schematycznie raczej, jedyny plus to jaka stajnia z tego co czytam, wiecnawet pas dla Regala mialby w tym momencie sens.

Co ty gadasz Orton wygra z Jaśkiem bez problemu!!!!
WWE - moja radość

15423915214a9108d255b19.jpg

Bez problemu wygra?? No to widze że jakoś się wzmocnił...z problemem czasem i to dużym wygrywał jak miał przy boku Legacy a ty mówisz że pociśnie Jaśka bez swoich ziomków?Pomyliły ci się czasy jest 09 a nie 04 jak to wtedy Randy cisnął wtedy Evolution.Niestety to będzie 1 summerslam na którym wdupi pod rząd.I to 2 razy z Ceną ;d

Nie jestem od dziś jakimś fanem Ceny ale tak jak Street przynajmniej nie mam nic do niego więc ... jestem za nim. 8) Jeśli coś zmienią to znowu będe za nim...

Zrozum że gdyby tylko się ortonowi nie wiodło legacy mu pomoże a cena sam nie da rady. Orton nie idzie w przód tu się muszę zgodzic ale nadal dużo potrafi. Jaśek jest popisówką i nie da rady.(ja tak sądze)
WWE - moja radość

Zrozum że gdyby tylko się ortonowi nie wiodło legacy mu pomoże a cena sam nie da rady. Orton nie idzie w przód tu się muszę zgodzic ale nadal dużo potrafi. Jaśek jest popisówką i nie da rady.(ja tak sądze)

Czy, aby kolega nie zna całej prawdy o WWE? :P

A o Summerslam:

Już wcześniej to pisałem, że obecnie WWE powtarza w kółko to samo. Wszyscy mówią, ze wszystko przez erę "dla dzieci". Wg. mnie trochę ona wini, ale to nie jest powód tego co się dzieje. Wszystko przez zarząd WWE, który nie potrafi stworzyć czegoś nowego :sad:

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

MVP i Swagger narazie prezentuja pewien solidny poziom jak na WWE, dlatego licze na ta walke, dziwne ze nie jest ona o pas podrzedny, jak zwykle dziwna rozpiska karty.

Jeff Harty chyba nie odejdzie, zreszta szkoda ze nie dopuscili Johnego Nitro do tej walki, mysle ze by podnioslo by to jej poziom.

Regal dobra dyspozycje ma dawno za soba, bedzie schematycznie raczej, jedyny plus to jaka stajnia z tego co czytam, wiecnawet pas dla Regala mialby w tym momencie sens.

A ja włąsnie na tą walke jestem najmniej napalony i prawdopodobnie ją przewine Powód

MVP nigdy mi sie nie podobał jako wrestler po prostu pierwsze wrazenie zdecydowało i zawsze jego walki przewijam no chyba ze walczy z kims z Main Eventerów a co do Sweggera to oglądam jego walki ale pod warunkiem ze pomaga mu je kleić dobry wrestler jak choćby mecze Jack vs Christan a że MVP nie ścierpie to ten pojedynek jest na Końcu PPV (dla mnie) :-x

LooseCannon, właśnie ten niezwykły altruizm jaki wykazuje Adam plus fatalny i "nieumiejętny" booking jego postaci oraz forma którą pokazywał ostatnio w ringu, nieco zniechęciła mnie do niego i ciężko mu będzie odbudować moje zaufanie zwłaszcza ,że ponoć ma wrócić na ring jako babyface. Co będzie wtedy, czy będzie otrzymywał pas w wiarygodny sposób? Wiem że szlachetna postawa "sam nie zje a drugiemu da" zasługuje na pochwałę ,ale nie przypadku to by pomóc w promocji takiego drewna jak Jasiu Bezcenny( przepushowany przecietniak o co najwyżej midcardowym potencjale, nie rokujący żadnych nadzieji na przyszłość) kosztem własnej renomy.

Streetovs wykaż trochę inwencji i obejrzyj kilka pojedynków Jasia C. z Monday Night RAW w 2009 i zmienisz zdanie ,zapewne podrapiesz się po głowie i pomyślisz "kurwa mam chyba deja vu albo już to widziałem'' to powinno podziałać na ciebie jak kubeł zimnej wody i zmienisz swoją opinię że podoba Ci się w ringu. Jest tak scheatyczny że aż cię odrzuci od monitora chyba że trafisz na perełki - vs Hbk, vs Swagger(na drafcie) i vs ...uwaga The Miz(dzień po tym jak zmiażdzył go na PPV, "trzasnęli" jak na ich możliwości piękny match ).

Pacio_Fan źle oceniasz Jacka, on nie potrzebuje niczej pomocy by zrobić dobrą walkę, przynajmniej tak to wygląda z mojego punktu widzenia. Swagger sam potrafi poprowadzić walkę, co zasługuje na uwagę gdyż taki rookie to prawdziwa rzadkość, ewenement , wprawdzie jest jeszcze nieco "zielony" jeśli chodzi o inne skille tj. odgrywanie gimmicku, heelowej postaci czy praca z mikrofonem . To gość z prawdziwym potencjałem (oby tylko Vince tego nie zmarnował) , oprócz durnego gimmicku ciężko mu coś zarzucić. Nie na darmo ktoś napisał tutaj o nim "następca Kurta Angle".

Pacio_Fan źle oceniasz Jacka, on nie potrzebuje niczej pomocy by zrobić dobrą walkę, przynajmniej tak to wygląda z mojego punktu widzenia. Swagger sam potrafi poprowadzić walkę, co zasługuje na uwagę gdyż taki rookie to prawdziwa rzadkość, ewenement , wprawdzie jest jeszcze nieco "zielony" jeśli chodzi o inne skille tj. odgrywanie gimmicku, heelowej postaci czy praca z mikrofonem . To gość z prawdziwym potencjałem (oby tylko Vince tego nie zmarnował) , oprócz durnego gimmicku ciężko mu coś zarzucić. Nie na darmo ktoś napisał tutaj o nim "następca Kurta Angle".

Toteż mówie żę Walke Jacka mógłbym nawet spokojnie obejrzeć gdyby walczył z kimś z górnej pólki bo wtedy rzeczywiście on potrafi się pokazać

Już tak nie przesadzajcie z tym Jaśkiem :) koleś jest dobry i robi dobre show i o to w tym biznesie chodzi ;) a jeżeli chodzi o walkę Orton vs Cena to uważam ze będzie ona bardzo dobra ;)

wykaż trochę inwencji i obejrzyj kilka pojedynków Jasia C. z Monday Night RAW w 2009 i zmienisz zdanie ,zapewne podrapiesz się po głowie i pomyślisz "kurwa mam chyba deja vu albo już to widziałem'' to powinno podziałać na ciebie jak kubeł zimnej wody i zmienisz swoją opinię że podoba Ci się w ringu

A teraz znajdz gdzies moj cytat, w ktorym twierdzilem ze Cena jest dobry w ringu :?:

i podrap sie pozniej po glowie i pomysl "kurwa on nie napisał nic takiego" :wink:

A inwencje zostawiam na ogladanie tygodniowek CMLL/AAA/ROH/DG z WWE wystarcza mi same ppv ;-)

Walka Orton vs Cena bedzie ciekawa ale muszę się zgodzi z przedmówcami że wwe potrzebuje czegoś nowego . Ja rozdzielił bym pasy w tag team albo dołożył pas mixt.
WWE - moja radość