Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

@UP ja oglądam z WWE tylko PPV i tylko po to żeby nie być w tyle i sentymentu do WWF.

Ostatnio SummerSlam robi słabe gale, patrząc na kartę chyba nic się nie zmieni, ale może mecz Regala i Christiana, a także TLC coś nadrobi :)

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

12

• B4K4

12

• josser

10

• Koperek123

9

Top użytkownicy w tym temacie

Ej a ja mam pytanie gdzie o której można obejrzec SummerSlam

Ej a ja mam pytanie gdzie o której można obejrzec SummerSlam

podbijam nie ide jutro do pracy to bym obejrzał :)

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

w media corner macie streamy gdzie będzie można obejrzeć ^^ Ja też z kumplem dzisiaj oglądam!

o 2 w nocy będzie transmisja, a obejrzeć można min. na www.justin.tv

sports-----> wrestling ---->

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Jeśli ktoś chcę pooglądać SummerSlam w gronie znajomych z Attitude zapraszam do mnie na GG ( 9160720 ) lub do Patika ( 4384457 )

Jak narazie osoby które oglądają to :

Darksam

TakerFanKrk

Pupi

SwantonBomb

Neon78

Hardyboys

Patik421

krzychu 17b

lepek

Może nas być jeszcze więcej !!!

Nie wstydzić się tylko pisać ( czy to wróg czy przyjaciel zawsze może z Nami oglądać )

Do 02:00 HardyBoys ^^

94918442549c61671487c6.jpg

Się waham, spanie=praca jutrzejsza czy summerslam...mhhhhh, czy wygra we mnie mark Cryme Tyme? Lecz jak zaczne oglądać, to TLC match też wypadałoby obejrzeć. A przepraszam, a jakie będą atrakcje na tym PPV poza wrestlingowymi, gdyż jakoś nie śledziłem newsów z tym związanych?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Się waham, spanie=praca jutrzejsza czy summerslam...

Jakież to szczęscie mieć jutro wolne :D

• Styl:  Jasny

No i po gali zajebiście było podam wam Wyniki i super Info ujołem to w spoiler

Rey Mysterio d. Dolph Ziggler

MVP d. Jack Swagger

Chris Jericho i Big show d. Cryme Tyme. Y2j i big show mają nowy zajebisty theme.

Kane d. The Great Khali

DX d. Pricless

Christian d. William Regal

Randy Orton d. John Cena

Cm Punk d. Jeff Hardy

Undertaker powrócił i wykonał chokeslam na CM Punk'u !

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Ooo w końcu grabarz ;)).. Szkoda mi Dolpha i Szwagra ;/.. Gdzie mógłbym objerzeć te najciekawsze walki? Na utubie wszystkiego coraz mniej ;/..

• Styl:  Jasny

*Hbi*, justin.tv i wpisz WWE Summerslam 2009 Replay. ITd.

WWE Championship... Bajeczka ? Tak . 3 lub 4 razy walka była zrestartowana. Gdy cena założył STFU na Ortonie przybiegł fan i uderzył ich i ich rozdzielił. Szybko powędrował ze strażnikami.

MVP vs Jack Swagger tu prawie nic nie oglądałem jedynie widziałem Playmaker'a. Nie oglądałem bo Streamy padały !

World Heavyweight Championhip ! Wielkie DNO ! Znów odebrali pas Jeff'owi :lol: Robią z niego Mr. One Months Title.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Ale wejscie DX bylo swietne :D

Nie oglądałem wszystkiego ale....

Christian - William Regal:

Co tu dużo mówić... CT zje*** to co oboje mogli nam pokazać... szykuje się nowy feud na ECW, który mam nadzieję przyniesie kilka, extra walk...

DX - Legacy:

Konkret walka, naprawdę konkret... Miło się to wszystko oglądało... Wielkie brawa dla 4 panów... Czekam na dalsze posunięcia w ich konflikcie, jakieś śmieszne segmenty i ciekawe zakończenie feud'u..

CM Punk - Jeff Hardy:

Mi się walka podobała... W momencie po tym mega S.B. pomyślałem "Kur**, jednak nie podpisał..." a tu benc, Jeff wyskakuje od lekarzy i wbiega na ring, myślałem, że to jeszcze jakoś pociągną, ale zepchnięcie z drabiny i musiał być koniec...

POWRÓT DEADMAN'A... Stoi sobie Punk, a tu kamera najeżdza nagle na oczy Undertaker'a, który jak zwykle z odbytu pojawia się tam gdzie się nie da pojawić :D . Widok jego oczów- OMG O_o

Zwycięstwo Punk'a musiało być pewnie konieczne, żeby Undertaker mógł wrócić i poprowadzić taki feud, jaki mu się należy... bo przecież konflikt Taker'a i Jeff byłby bez sensu... Teraz Jeff pewnie odejdzie na ten urlop, lub zajmie się Tag Team'em... Zobaczymy..

Randy Orton - John Cena:

Znowu szmacą Ortona... głupie te motywy z restartami walki, nie łykam tego... Ale dwa plusy:

+ Brak Cody'ego i Ted'a...

+ "Cena Suc**", "RKO,RKO" , "Głośniejsze yeeee dla Randy'ego podczas wymiany ciosów" :twisted: - CENA CORAZ BARDZIEJ LUBIANY 8-)

pzdR ;)

No więc tak jak zwykle nocne oglądanie było chyba stratą czasu, powód ciąłe urywanie się streamów....

Walka 1. IC: - WG mnie walka lepsz niż na NoC, kilka ładnych akcji, pozwolili nawet Dolphinowi uniknąć kończącego Splash'u po 619 :D. Końcówka troche zjebana, takie Hurricanrany raczej nie kończyły walk ;/ Ogólnie in +.

Walka 2. MVP vs Swagger - średniak mało co zapadło mi w pamięc z tej walki :P, gdyby dodać Kofi'ego... Znana gadka..... Ocena: +/-

Walka 3. Unifed TT Champions: Jak dla mnie bardzo dobra walka, nie było tak żeby znacząco jedna strona przeważała na dłuższy czas. Końcówka jak zwykle zrąbana... sądze że feud powinien zostać jeszcze pociągnięty, dając na końcu pasy CT. Ogólnie oceniam na +.

Walka 4. Kane vs TGH: dzizus krajs... Czmu wrzucają Kane do takiej walki ;(

Drewno + Super Drewno = Totalna klapa, no może to DDT na Khalim.... Nie ma co walka: -

Walka 5. DX vs Legacy: Fajne wejście, dobra solidna walka, co więcej potrzeba... Nawiązali walke, DX nie zniszczyło ich czego można było się obawiać... W pewnym momencie nawet myślałem że jakimś fuxem wygrają młodzi... Legacy troche odrywa się od swojego "mentora" i może teraz lepiej bd wyglądały walki bez ciągłego DQ.....

Walka na duży: +

Walka 6. ECW Champions: No więc tak :D po pierwsze :lol: po drugie hmmm... musiało się coś stać bo wątpie żeby aż tak zeszmacili tą walke.... 12 sek :? :lol: :-x ... Dłużej zajęło mi napisanie tego.... Narodziła się nowa stajnia.... czekac tylko na ich nowych oponentów.... Ta walka nie podlega ocenie..............

Walka 7. WWE Champions: Nie było tak źle, ale kombinowanie z tym, że walka jest restartowana.... śmiech na sali :lol: ... Po pierwszym restarcie myślałem: "Jest Jasiu wygra, koniec Mr. 1000 Head Loock.... Ale jednak..... MINUTE PÓŻNIEJ.... to już jest żałosne.... Dobra oszukał ale muzyczka gra..... MIN PÓŹNIEJ.... No kur.... STF... no podda się.... ale kunra zaś ktos wleciał... kolejny restart bd.... RKO koniec...... Końcówka poraz 3 na tym PPV.... ZJEBANA !!! Walka pośrednio...

Walka 8. WHC... Przyznam markowałem Jeff'owi, ale zarówno liczyłem na powrót Deadmana, w razie przegranej... Były 2 akcje które zapadną na długo w pamięci... SuperPlex na drabine.... musiało boleć nie miłosiernie...i ten ich krzyk....:/ No i oczywiście Swanton Bomb z duuuuużej drabiny....tylko jedno mnie zastanawia czy CM zrobił unik czy co... Bardzo szybko wstał jak dla mnie.... No i niestety moje obawy się sprawdziły.... Jeff Hardy był 3 krotnym mistrzem świata, ale trzymał pas łącznie ok.... 8 tygodni..... Niech lepiej odpocznie te kilka miechów... POWRÓT DEADMANA BEZCENNE !!! To jest największy plus tego PPV jak dla mnie... Walka oczywiście najlepsza ze wszytkich.

Ogolnie PPV -4/6...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Cena coraz bardziej lubiany ?? (to da sie bardziej ?)

poprostu jak przy wymianie ciosow bylo łuuuuuu(heel heat) dla ceny i łaaaaaa (no chyba face pop...)dla ortona to robilem to z publiką... coraz wiecej kumatych ludzi oglada WWE wiec moze cos sie wkoncu zmieni

Rey Mysterio vs Dolph Ziglerr

Walka chyba za dobra jak na opener chociaz dolph duzo nie pokazal jak zwykle rey pokazal ze dalej potrafi nie tylko skleic dobra walke ale tez popisac sie spotami

wynik byl oczywisty ale w takiej formie Mysteria ogladac to przyjemnosc

Jack Swagerr vs MVP

walka z poczatku zapowiadala sie dobra szybkie wymiany ciosow i dobra wspolpraca obydwu panów. Niestety do czasu gdy MVP wyskoczyl za ring na swagera od tej pory zaczeli przynudzac (chyba zmeczenie juz nie mlodego MVP)

Zakonczenie zaskakujace ale wylaniajace nowego ME do walki z orotonem

YTJ/Show vs Cryme Time

z dobrej strony pokazal sie JTG no ale z showem w ringu duzo niee osiagniesz...

no i Jericho tez chyba wypadl z formy albo poprostu nie ten dzien.

Wynik byl oczywisty jak w 1 walce.

Kane vs Khali

dobrze ze walka krotka Kane staral sie jak mogl no i szczerze dobrze mu to wychodzilo no i swietne rozwiazanie co do finishera :P

Chokeslam na ktoryms z nich jest praktycznie nierealny

DX vs Legacy

Hmm walka czysto form money chociaz byly momenty gdy sie darlem "no pinuj cody pinuj !!! "

leecz byla to kolejna przewidywalna walka, lecz takze znosna .

Christian vs Regal

No nie udaruje sobie tego co zrobili byc moze problemy z sercem Regala mogly uniemozliwic mu pojedynek ale mozna to bylo inaczej zabookowac

o 23s. dlugo nie bede pisal.

Randy "Viper Orton vs John "Terminator" Cena

Zaczalem ogladac po namowieniu przez brata choc i tak z gory bylem "pewien" ze wygra niezniszczalny. nie wiem kot bookowal ta walke ale zrobil to idealnie i dyplomatycznie zarazem (Fani Ortona sie ciesza a Ceny wciaz maja go za boga)

Sam krzyczalem bodajze 3 razy "fuck u cena" po rzekomych DQ ortona.

i za kazdym razem gdy walka byla "zrestarowana" juz myslalem ze wygra jasio a tu niespodzianka i to miła.Booker zrobil cos z niczego poprostu wykrzusil z nich ostatni pot (nie uzywajac przy tym high riskowych spotów)

moze markuje pojedynkowi ale bardzo mi sie mazy heel turn Ceny

Jeff Hardy vs Cm Punk

Zaczalem ogladac ta walke z duzym entujzazmem glownie dla Punka, lecz po kilku akcjach obaj panowie zepsuli mi humor, zachowywali sie tak jakby walczyli ze soba pierwszy raz i to do tego na jakims zasranym treningu walke mozna najprosciej opisac tak "spot 20 sec. przerwy na macie spot przerwa ... itd. itd.

Jedyne co mi sie spodobalo to ten swanton na stol komentatorski.

Zakonczenie zalosne no i powrot Takera (że mu sie chce walczyc z takim Punkiem...)

czyli o WHC wszystko wiadomo Taker i Punk na kolejnych 3 PPV potem feud takera z Jericho z rozwiazaniem na Wrestlemanii.

9118604194b92af51af97c.jpg