Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW powinien zostać Christian.

TGKvs Kane-heh kiedy zaczynałem oglądać wrestling tak na poważnie (tak bardzo) czyli okolice 06-07(zjebane czasy/znaczy 06 jeszcze takie ale 07 KIDS ERA BEGINS)to pamiętam że Khali chyba walczył z Kanem ale to chyba było w 06 i wtedy to jakoś zjadłem.Ale dziś nie sądze bo tak jak wcześniej pisałem KIDS ERA.Tak to można by było coś wykombinować aby ten pojedynek był zjadliwy ale skoro to ma być zwykły mecz a gale prawdopodobnie będę oglądał na live to masakra.Ale dam jakoś rade. 8-)

3 słowa "twoje posty rządzą"

tak na powaznie to czekam az dadza walczyc o pasy komus z umiejetnosciami bo jedyny jako tako jest Mysterio na chama można jeszcze dodac punka ale to kompletnie na przymus.

Mam nadzieje ze po summerslam o pas zacznie walczyc Taker albo Shaman sexu (co sie rowna z odejsciem hardego)

na RAW sytuacja jest beznadziejna pas zapewne powedruje do terminatora (co widac po tygodniowkach) a feudowac bedzie ... hmmm no wlasnie znowu z ortonem ??? moze heel turn batisty or something naprawde nie widze zadnej przyszlosci dla WWE title

Odwrotna sytuacja jest z USA championship a to dlatego ze Midcard jest dosc solidny

Primo, Carlito, Swager to solidni midcarderzy (chociaz ten ostatni odrazu dostal duzego pusha, potem pas ECW a potem jakos to zwolnilo..)

9118604194b92af51af97c.jpg

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

12

• B4K4

12

• josser

10

• Koperek123

9

Top użytkownicy w tym temacie

(chociaz ten ostatni odrazu dostal duzego pusha, potem pas ECW a potem jakos to zwolnilo..)

Zwolnic musiało gdyż przeszedł na jakże silny, nadpushowany i rozgwieżdżonym RAW. Poza tym, wkwadracie prezentuje się Jack dobrze, lecz trochę brakuje mu pozaringowych umiejętności, cech, plusów itd

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Tupak, midern, wiem że wam markom(!) mocno odbiegający swoim stiffowym stylem walki ,od tego co prezentują inne gwiazdy WWE, Regal zawsze będzie "śmierdział", bo np. nie wykonuje swantom bombu, nie ma dziwnych szmacianych badziewi na rękach i giba się pod titantronem jak wasz kochany Jeffrey, ale nie piszcie bzdur że walka Regala czyli najlepszego oprócz Y2J'a technika w WWE z Christianem - ostatnimi czasy najlepszym workerem prcującym u McMahona będzie słaba.

Słabe to są wasze wypociny i w ten sposób tylko się błaźnicie i zaniżacie poziom.

Nie można by tego zrobić np. tak " nie lubie tego rodzaju wrs który oferuje mi Regal ,bo nie nudzi itp."?

• Reputacja:   1

Ja pójdę nawet dalej jeżeli chodzi o Regala. To jeden z najbardziej wyrazistych, charyzmatycznych i barwnych zawodników w WWE. Walczy bardzo brutalnie, sprawia wrażenie twardziela ukrytego pod maską pozornej delikatności, związanej z odgrywaniem gimmicku (te "szlacheckie" gesty, ubiór, akcent). Jego walka z Christianem będzie dla mnie jednym z tych jasnych punktów Summerslam. Właściwie to jedyną ciekawszą będzie moim zdaniem TLC (a narzekajcie sobie na Jeffa ile chcecie, faktem jest, że chłop w ladder matchach potrafi pokazać kawał widowiska). W dodatku Regal dorobił się własnej stajni, i to z dwoma gośćmi, którzy w WWE nie mają prawa stanowić mięsa armatniego z racji swojej postury. Heelowa stajnia w brandzie to zawsze dobry pomysł, wprowadza nieco zamieszania i nowych możliwości na storyline'y. Regal jest o lata świetlne przed Sheltonem jeżeli chodzi o umiejętność pokręcenia atmosfery w feudzie i generowanie heatu, tak więc to w tej chwili najlepszy przeciwnik dla Christiana.

Christianem - ostatnimi czasy najlepszym workerem prcującym u McMahona

Rozszerzyłbym to o jeszcze dwóch Kanadyjczyków: Jericho i Edge'a. Jeszcze rok temu Taker i HBK ale ostatnio obaj weterani mocno przestali się udzielać.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Regal może się pokazać z dobrej strony i teraz doszedłem nawet do tego że mógłby zdobyć ECW title tylko po to żeby podpushować stajnie :D I wtedy Christian mógłby coś takiego założyć i mamy ciekawy feud 2 stajni.

andrew199, ja już nawet po nickach nauczyłem się na czyje posty nie ma sensu zwracać uwagi, bo tylko marnuje czas...

Niestety dziś tak wyszło, że mam kaca... może dlatego nie zrozumiałem tego posta

Regal może się pokazać z dobrej strony i teraz doszedłem nawet do tego że mógłby zdobyć ECW title tylko po to żeby podpushować stajnie I wtedy Christian mógłby coś takiego założyć i mamy ciekawy feud 2 stajni.

Co ten Christian ma zakładać? O czym Ty piszesz?

11301703464970cd8e3af3a.png

I wtedy Christian mógłby coś takiego założyć i mamy ciekawy feud 2 stajni.

A z kim by ten Christian miał tworzyć tą stajnię ?

Mnie dziwi to , że nie została zapowiedziana żadna walka o pas US . WWE samo strzeliło sobie samobója dając Kofiemu przeciwników typu Big Show i nie dając mu jakiejkolwiek szansy na zaprezentowanie swoich mic skilli . Miał walczyć ze Swaggerem , do tej walki jednak nie dojdzie , na ostatnim RAW Miz się odgrażał , że chce powalczyć o ten pas , ale wątpię by dodaną do tej dość obszernej karty jeszcze jedną walkę . Całkiem ciekawie zapowiada się walka o pas ECW . Komuś może się nie podobać sposób w jaki walczy Regal ( przypomina mi Swaggera ) , ale nie należy od razu mówić , że walka będzie ch***wa . Z całej karty nie podoba mi się tylko jedna zapowiedziana walka pomiędzy Kane'm , a Khalim , ale sama gala pewnie będzie bardzo dobra.

Edytowane przez Przemek_1991

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Reputacja:   1

Obejrzyj ostatni odcinek ECW to wszystko stanie się jasne. Albo przeczytaj poniższy spoiler:

W main evencie ostatniego ECW mieliśmy Regal&Kozlov vs Christian&E.Jackson. Podczas walki Jackson obrócił się przeciwko Christianowi i razem z Regalem i Kozlovem tauntowali w ringu. Może to być zalążek powstania heelowej stajni na ECW. I to nie w stylu "mój stary był sławny, bullshit" czy "konkurs na to kto najbardziej przypomina Edge'a", ale stajnia gdzie każdy stanowi indywidualność. Trzech gości, każdy innej narodowości, każdy mający swój styl. W dodatku WWE nie zwykło robić jobberów z gości postury Kozlova i Ezekiela, także na ECW może zrobić się naprawdę ciekawie a jakby to ująć z markowego punktu widzenia: Christian ma przechlapane. Ten epizod warto obejrzeć też ze względu na świetną walkę Burchilla (jeden z najbardziej niedocenianych wrestlerów w WWE, świetny worker, atletyczny, umie prowadzić rywala i wyratować go w razie popełnienia błędu, jak w jednej walce z Yoshim) z Hurricanem.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Regala czyli najlepszego oprócz Y2J'a technika w WWE z Christianem - ostatnimi czasy najlepszym workerem prcującym u McMahona będzie słaba.

Popieram zresztą sam wcześniej podobnie pisałem odnośnie tej walki

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Luzz to był mój tylko taki pomysł a wy już się czepiacie Rem i przemek.A stajnie mógłby założyć z dreamer'em i helmsem np.

andrew199, ja już nawet po nickach nauczyłem się na czyje posty nie ma sensu zwracać uwagi, bo tylko marnuje czas...
przecież jest taka fajna opcja "ignoruj" nad postem który czytasz, zaznaczasz i masz osobnika z głowy, zamiast jego wypocin masz ładny spojler - "czy chcesz przeczytać post ignorowanego użytkownika?". Prostsze niż uczenie się nicków.

Komuś może się nie podobać sposób w jaki walczy Regal , ale nie należy od razu mówić , że walka będzie ch***wa .

Esencja tego co chciałem napisać w poprzednim poście.

Zauważyłem że Regal albo się w ogóle nie pojawia

albo dostaję nagle coś dużego z dupy, tak samo było z KoTR :???:

Nie czepiam się jego umiejętności ale konsekwencji przyznawania takich wyróżnień

Nie pojawiał się tylko w Tv ,ale zapieprzał w dark matchach(nawet w swojej ojczystym kraju), zajrzyj do "raportów". Nieco niewdzięczna robota rozbudzić publikę,zrobić walkę, zebrać heat i iść do szatni. William ma swoją renomę i cały czas ciężko pracuje pomimo swoich problemów z sercem(stąd też nieobecności) , jest rozpoznawalny, utytułowany i charyzmatyczny, stąd te wyróżnienia. Również jego kariera trenerska zasługuje na uwagę, nazwiska wychowanków mówią same za siebie: Brian "American Dragon" Danielson, Cm punk, samoa joe , Chris Hero, Brian Kendrick.

sprawia wrażenie twardziela ukrytego pod maską pozornej delikatności, związanej z odgrywaniem gimmicku (te "szlacheckie" gesty, ubiór, akcent)
Odgrywanie gimmicku jak najbardziej na plus, jednak uważam sam gimmick za zbyt stereotypowy - taki nieco flegmatyczny angol, jako Lord Steven z WCW, prezentował się o wiele lepiej.
Rozszerzyłbym to o jeszcze dwóch Kanadyjczyków: Jericho i Edge'a.
Canada zawsze rządziła w amerykańskim świecie wrestlingu, pod tym względem. Z tym że Edge (jak dla mnie "król wszelkich stypulacji") ,ostatnio zamiast doleczyć nękające go kontuzje, dostawał pas a booking robił z niego "ciotę" przez co nieco stracił w moich oczach.

Wracając do SSlam walka Regal vs Christian będzie lepsza niż ME po raz enty Jasiu vs Orton.

Którzy to znają się jak łyse konie a mają problemy by razem skręcić coś co jest adekwatne do ich obecnego monster pushu. Jedyne czego jestem pewien (z pozytywnych rzeczy) to kilka near fali i próbka bajecznego sellingu Ortona który to zawsze cieszy moje oko oraz dewastowanie Ceny i to by było na tyle, chyba że którys dołoży coś do swego move setu.

Pokazu techniki, brawlu i serii spotów na pewno nie uświadczymy ,bo zamiast tego dostaniemy headlocki by Randy i utarty schemat w wykonaniu Jaśka. Liczę na to że to jednak Randy zatrzyma pas i obejdzie się bez dalszego rozwoju sytuacji, ewentualny feud tych panów na chwilę obecną byłby jedną z ostatnich rzeczy którą chciałbym oglądać.

Co do Burchilla

Jest to mój drugi ulubiony zawodnik. Fakt, że tak go szmacą po prostu mnie krzywdziXD Koleś ma wszystko co potrzebne (nawet kurwa mać posturę!) a Vince nie daje mu szans... Przykre

Cofam to co mówiłem o Regalu. Wypowiedziałem się w ten sposób dlatego, że go po prostu nie znałem. Nadrobiłem już trochę z wiedzą i wiem, że świetny z niego zawodnik. Sory za ignorancję.

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Wracając do SSlam walka Regal vs Christian będzie lepsza niż ME po raz enty Jasiu vs Orton.

Masz 100 procentową rację. Przy dobrym bookingu tej walki pojedynek tych wrestlerów może wyjść bardzo dobrze aczkolwiek osobiście cudów nie oczekuję (WWE już niejednokrotnie mnie zawiodło). A co powiecie na takie rozwiązanie- Edge wraca po kontuzji i mamy reaktywacje tak teamu Edge i Christian który zacząłby feudować z Big Showem i Y2J ewentualnie z Hardy Boys?

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Masz 100 procentową rację. Przy dobrym bookingu tej walki pojedynek tych wrestlerów może wyjść bardzo dobrze aczkolwiek osobiście cudów nie oczekuję (WWE już niejednokrotnie mnie zawiodło). A co powiecie na takie rozwiązanie- Edge wraca po kontuzji i mamy reaktywacje tak teamu Edge i Christian który zacząłby feudować z Big Showem i Y2J ewentualnie z Hardy Boys?

A może 3 teamy razem? ^^

5944677854b349bd3406ba.png

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Również jego kariera trenerska zasługuje na uwagę, nazwiska wychowanków mówią same za siebie: Brian "American Dragon" Danielson,

A Danielson nie jest czasem wychowankiem Michaelsa? Tak coś kiedyś czytałem...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg