Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Incydenty z udziałem publiki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ciekawi mi jakie incydenty z udziałem publiki były w histori wrestlingu. Czy zdarzyło się kiedyś tak że jakiś kibic wtargnoł na ring albo uderzył jakiegoś wrestlera gdy ten bił się poza ringiem ? Ogólnie chodzi mi o takie nieplanowane interwencje.

Do napisania tego tematu skłoniło mnie obejrzenie ostatniego RAW-u gdzie w Main Event w pewnym momencie podnosi karton z napisem o ile dobrze wyczytałem "FUCK THE FCC". Za chwile dopada go ochroniarz i wyrywa karton i zabiera mu chyba coś jeszcze. Pare chwil później widac jak gościu się tłumaczy i po chwili go wyprowadzają. Jak ktos sciagał ostani RAW w wersji jednopłytowej WWE Raw 2-28-05 SER.avi to ten incydent zaczyna sie na 1:22:40.

A tak swoją droga co znaczy FCC ?

144004719641ae563a63fbe.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ziutek

2

• Hartfan

1

• Rabol

1

• Dejv

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

jais czas temu fan wtargnal na ring i przewrocil drabine na ktorej byl Eddie Guerrero

14412508044c725aa0e19e.gif

FCC to ci ludzie ktorzy decyduja w stanach co nadaje sie do puszczenia w tv a co nie, a nastepnie wala w stacje telewizyjne karami pienieznymi. Za najmniejsze przewinienie ;)

To samo tyczy sie radia. Howard Stern wisi im kilka dziesiat milionow dolarow.

4302049614329261d90190.jpg

Ciekawe jakie konsekwencje czekają tego biednego chłopaczynę

144004719641ae563a63fbe.jpg

Było pare takich incydentów głównie w federacjach Amerykanskich.W WCW jak sie nie myle Chris Jericho zostal zaatakowany przez kogos z publiki.Calkiem niedawno (z pól roku temu okolo) w IWA MS miala miejsce sytucja w ktorej podczas walki jakis gosciu z publiki wdarl sie na ring i uderzyl wrestlera (podbil mu oko).Na ring wbiegl Ian Rotten który próbowal niesfornego fana zciagnac z ringu jednak ten zaczol sie troche szamotac na co zareagowali inni wrestlerzy tej federacji którzy wybiegli z szatni.Gosciu od razu zmiekl i zszedl z ringu.Oczywiscie nie obejrzal juz gali do konca :) .

Ziutek: Howard Stern jakis czas temu podpisal najwyzszy kontrakt w historii radia... Z firma ktora droga satelitarna bedzie puszczac jego programy. I tam bedzie mogl mowic do bolu, co mu slina na jezyk przyniesie... Nikt nie bedzie juz go cenzurowal :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Z tego co pamiętam to podczas jednej gali TNA, a mianowicie walki 3 Lives Kru na ring wbiegł kibic i chciał się bić z Team Canada ale wyszli bo BG James i Konnan chcieli mu pomóc.

20003137424285fb9541ec1.jpg

co ??? komu BG Jamec i Konnan chcieli pomoc ? kibicowi ? :grin:
...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Jeśli takie cos miało miejsce to na pewno był to tylko angle, przecież pewne osoby z publiczności sa podstawione żeby robić takie sztuczne zamieszanie... mam nadzieję, że zdecydowana większosc z Was o tym wie :P

1005187806541accfacb3d6.jpg

Sterna nikt nie cenzurowal ,nie bylo zadnego cenzurowania jego słow gdyz jego program leci na zywo ,poprostu tylko bym karany za to co mowil ale i tak on nadal zbytno nie zwarza i jest regularnie karany przez FCC (no moze juz troche sie kontroluje) i daltego podpisal kontrakt z Sirius'em , i tak jak napisal Hartfan tam bedzie mogł mowic co chce

a jesli chodzi o incydenty z publika to jakos teraz nie moge sobie nic specjalnego przypomniec,chociaz pamietam akcje jak Vince McMahon przypadkowo uderzył laską Zacha Gowen'a jednego z fanów,i to napewno nie bylo zaplanowane ,dzialo sie to wtedy jak Vince mial feud z Gowen'em i chcial w jego kierunku rzucic jego laska ,Zach stał na rampie ,a Vince spudłowa i dosał panienka siedzaca w pierwszym rzedzie centralne w glowe

576009130413fce83f1b12.jpg