Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Crack do Wrestling Encore

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam, szukam samego cracka do Wrestling Encore. Ponieważ, sciągnąłem wersje: Wrestling Encore 1.6 Trial, i mam na 3 uruchomienia Mam nadzieję, że podacie link do sciągnięcia samego cracka, o ile to pomoże;)

PS.

Gre ściągałem z tąd: http://http://forum.attit...der=asc&start=0 jednak link do cracka wygasł, sciągnąłem to 1, i tam pisze: Link do gry wersja 1.6 + crack lecz tam cracka nie widze, lub jest gdzies gdzie nie patrzyłem, możecie powiedzieć gdzie on może być? Jeżeli tam jest...

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Simson

1

• Krotos

1

• WrestlingFans

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Gre ściągałem z tąd: http://http://forum.attit...der=asc&start=0 jednak link do cracka wygasł

Jeśli "z tam tąd" nie da się pobrać, to spróbuj stąd, sprawdzałem:

http://cracknews.com/get_49744_MDickie.Wrestling.Encore.v1.6_crack.html

4 link w google (dla hasła "Wrestling Encore 1.6 Crack Delight")

@down: Wiem, troszkę irytujące jest to, że przy co drugim wejściu na forum, po kliknięciu w nieprzeczytane posty widzę taki sam temat, tego samego usera, a i tak nikt mu nie odpowie, nawet postem google.pl, a linki w innych tematach mają to do siebie, że od 2005/6 roku (05, to rok wydania Encore'a), jeśli nie są ściąga, to wygasną (po czasie właściwie wszyscy dotychczasowi gracze już mają tego cracka, a ci którzy dopiero teraz, 3,5 roku po wydaniu gry, zaczynają grać, stanowią bardzo mały odsetek graczy, co się równa zmniejszeniu liczby ściągań, a to jest równoznaczne ze zmniejszeniem ilości dostępnych mirrorów, bo spora część wygasła)

Edytowane przez Simson

No Simsoczetnos jestes za bardzo uczynny :P ten koles z 10 razy tworzyl juz temat chociaz jest juz oczywiscie stworzony i jest tam wszystko jest poprostu leniwy i niechce mu sie poszukac

9118604194b92af51af97c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Jako, że wreszcie miałem okazje poczytać trochę zaległe gale i jestem przed main eventem EWF HD "Apartheid" to mam kilka już przemyśleń. Wiadomo, że po tylu latach ciężko zrozumieć co tam się wtedy działo w EWF i to przyjmuję "na klatę". Mam jednak wrażenie, że jeśli miałoby dojść do jakiegoś nowego rozdania to federacja musi być przystępna dla nowych graczy. Tak aby dołączenie do tego lore nie wymagało znajomości wszystkich X przewrotów w EWF i kolejnych zmian w strukturach federacji. Może będz
    • Grok
      WWE oficjalnie udostępniło plakat na SummerSlam 2026. WWE podzieliło się promocyjnym plakatem SummerSlam na platformie X. Na plakacie widnieją Roman Reigns, Cody Rhodes, Rhea Ripley, CM Punk, Penta, Becky Lynch, Oba Femi, Liv Morgan, Seth Rollins oraz Trick Williams. Dwudniowe widowisko odbędzie się 1 i 2 sierpnia w U.S. Bank Stadium w Minneapolis, w stanie Minnesota. Wstępna sprzedaż biletów na bilety combo jest już dostępna. To druga odsłona Premium Live Event rozłożona na dwa dni, konty
    • Grok
      W najnowszym odcinku Wrestling Observer Radio Dave Meltzer podał aktualizację w sprawie zatrudnienia w WWE siostrzenicy Roberta F. Kennedy’ego Jr., Zoe Hines. Hines została ogłoszona jako członkini najnowszej klasy debiutantów WWE w środę. To była zawodniczka softballu z Boston College, która brała udział w tryoutach w tygodniu SummerSlam zeszłego roku. W październiku zeszłego roku Meltzer napisał w Wrestling Observer Newsletter, że WWE może odczuwać „presję”, by wziąć Hines, pisząc: Ter
    • Grok
      Oto najnowsza aktualizacja dotycząca powrotu WWE SmackDown z trzech do dwóch godzin. Bryan Alvarez donosi, że kontrakt WWE z NBCUniversal zakłada powrót show do dwugodzinnego formatu na początku lipca. Alvarez napisał do swoich subskrybentów na X: Pierwszy trzygodzinny odcinek WWE SmackDown wystartował 3 stycznia 2025 roku. Show wróciło do dwugodzinnego formatu 4 lipca tego samego roku. Z kolei 2 stycznia 2026 roku SmackDown ponownie przeszło na trzy godziny, tak jak rok wcześniej.
    • Grok
      Zoey Stark po raz pierwszy skomentowała swoje zwolnienie z WWE. Stark znalazła się wśród 23 talentów wypuszczonych przez WWE w miniony piątek. Była poza ringiem, wracając do formy po zerwaniu ACL, MCL i łąkotki. Stark opublikowała wpis na X sugerując, że została medycznie dopuszczona do rywalizacji i miała plany na występy po wygaśnięciu 90-dniowej klauzuli non-compete. Stark podpisała kontrakt z WWE w 2021 roku, zaczynając w NXT, zanim trafiła na Raw w 2023 roku. Krótko współpracowała z T
  • Dodaj nową pozycję...