Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto będzie partnerem Y2J na NoC

Kto będzie partnerem Chrisa Jericho na NoC 09 ?  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto będzie partnerem Chrisa Jericho na NoC 09 ?

• 1. Dolph Ziggler
      12
    • 2. Chris Masters
      12
    • 3. Christian
      24
    • 4. Ted DiBiase
      7
    • 5. Donald Tusk ^^
      21
    • 6. Jericho będzie walczył sam
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zagłosowałem na Christiana, ale nie jestem na 100% pewny czy to będzie on... Może Ziggler?

A co może być w wrestlingu takie pewne?? :twisted:

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• marsko07

4

• B4K4

3

• jeffDHardy

3

• nirvana

3

Top użytkownicy w tym temacie

za każdym jest jakiś argument

-Ziggler - aktualny push jest argumentem za, jednak walczy już o pas IC co jest minusem

-Masters - wielkie wejście po powrocie? byłoby ciekawie, chociaż nie widzę ich wspólnie z Y2J w ringu

-Christian - jakaś historyjka o tym jak zastępuje dawnego partneram, Edge'a? możliwe, on najbardziej by mi pasował

-DiBiase - nie tyle co partner Chrisa w tej walce ale zdracja Rhodes'a podczas pojedynku, co byłoby finalizacją doniesień o jego face turn'ie

-Tusk - chce nam zrobić Irlandie z Polski, rzucił się na głęboką wode i zamiast Irlandi zrobi nam USA z wrestlingiem na czele. Donald Tusk - Człowiek z Pasami

Głos na Teda :P mam nadzieje że to będzie on :)

17604122554b61f252eba43.jpg

• Urządzenie:  Windows

Wiecie... Ted, ma przejść faceturn... Faceturn dołączając do jednego z trzech największych heeli w WWE? No chance in hell!

Ja się zastanawiam nad trójką Christian, Ziggla i Kane.

Christian - Kanadyjczyk, ostatnio trochę tweeneruje (atakowanie Dreamera od paru tygodni), pochodzi z Kanady, tak jak Jericho i Edge dawny partner Adama z tagu, więc może go "podmienić", może być sfrustrowany porażką z Tommym i będzie zdeterminowany, by zdobyć jakiś pas.

Dolph - Był ze dwa razy już w tagu z Jericho na Smackach, pomógł wcześniej Jericho i Edgowi rozwalić Mysteria, i podobnie jak Christian może wcześniej przegrać inny title match.

Kane - Wielki i ZŁY (EVIL). Do tego ten segment na Smacku, a podobnie jak Y2J "nie lubi" Reya.... do tego jeszcze smuty fanów, które kierowane są w stronę WWE z każdej części globu, które dotyczą "szmacenia" Jacobsa.

Z resztą... prawda zweryfikuje nasze przypuszczenia za jakieś 15-16 godz (walka o TT będzie gdzieś po środku karty)

Głosowałem na Cage'a BTW. Niech ktoś kto może, przerobi ankietę, żeby skończyła się chwilę przed NoC (czyli za kakieś 13 godz.), nie za 23.

Panowie i Panie ja myśle ze to bedzie ktoś kogo wogule nie bierzemy pod uwagę ;)

Może Swagger ? Młody "wilk" chcący czegoś więcej niż ECW championship .

A przy Y2J'u zdobył by większą sławę ;)

a z ankiety.... Hmmm .... myśle ze może to być Christian.Ostatnio wydaje mi sie że writerzy robią powoli tweenera a nie typowego face'a .

Edytowane przez Esespe

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Panowie

Panowie? Tylko?

"Cause I'm the game and I want to play..."

albo Y2J będzie walczył, sam albo z Christianem gdyby walczył z nim i zaliczyli by dłgi title run, dobrze by to prosperowało do powrotu Edga, który miał na początku 2010 przejść face turn
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Po dłuższej analizie stwierdzam że partnerem Chrisa na NoC może być nie kto inny jak Undertaker. Kiedyś na angielskiej stronie o wrestlingu przeczytałem że Chris ma pomagać Takerowi, przy czym może przejść face turne ale może to UT przejdzie hell turn jeśli to tego wo gule dojdzie. Być może Jericho przyjmie mroczny gimmick i będzie kimś takim jak Paul Bearer.

Ja chcialbym sie dowiedziec z jakiej racji Ted jest w ankiecie ???

chyba Cody co jest bardzo prawdopodobne (chociaz chcialbym go zobaczyc w pojedynczej karierze )

juz mowilem o swoim typie ale ankieta jest (wedlug mnie) beznadziejnie zalozona bo nie ma tu anie Kane ani Cody'ego czyli jest tylko 1 z 3 mozliwych wrestlerow do tagu...

9118604194b92af51af97c.jpg

Nie ma ani Kane'a ani Cody'ego bo jest Tusk(najbardziej prawdopodobny scenariusz) i Jericho bedzie walczył sam(najmniej prawdopodobny) . Rozmowa na smack'u z Kane'em i notka na twitterz'e Jericho, że parnter będzie ZŁY , świadczy o tym, że po prostu Kane ma być tylko takim, hmm jakby to powiedzieć, wstępem, bo to na pewno nie będzie on. Partnerem prawdopodobnie będzie ten, kogo jeszcze nikt nie uwzględnił w news'ach ani nie był w tag'u z Jericho lub nawet pokazany na back'u z nim np. tak jak Kane właśnie.

7894118684ede4cf290d46.jpg

Mnie też to przeszło przez myśl, to naprawdę może byc Taker, dajmy na to że wróci, Y2J zajarany, a tu klops i mamy zwrot akcji, Taker leje Jericho i mamy gotowy już wcześniej plotkowany feud na summerslam :) a co do sytuacji na backstage to Kane mógł powiedziec Jericho że Undertaker zgodził sie na partnerstwo ;) i dlatego Jericho był zadowolony. nie wiem co o tym sądzicie ale byłoby to logiczne w miare. Napewno to nie będzie Cody a tym bardziej DiBiase. Ted może obrocic się przeciwko Cody'emu ale jedynie w stonę swojego Face turnu, bo bycie partnerem Jericho to typowe przejście na stronę Heel'a.

Rzeczywiście najwięcej emocji jeśli chodzi o PPV wzbudza partner Y2J'a i to martwiące, bo walki o główne pasy nie zapowiadają się jakoś nie samowicie...

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

Panowie

Panowie? Tylko?

Sorki....ekhmmm... Panowie i Panie :twisted:

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Mnie też to przeszło przez myśl, to naprawdę może byc Taker, dajmy na to że wróci, Y2J zajarany, a tu klops i mamy zwrot akcji, Taker leje Jericho i mamy gotowy już wcześniej plotkowany feud na summerslam :) a co do sytuacji na backstage to Kane mógł powiedziec Jericho że Undertaker zgodził sie na partnerstwo ;) i dlatego Jericho był zadowolony. nie wiem co o tym sądzicie ale byłoby to logiczne w miare. Napewno to nie będzie Cody a tym bardziej DiBiase. Ted może obrocic się przeciwko Cody'emu ale jedynie w stonę swojego Face turnu, bo bycie partnerem Jericho to typowe przejście na stronę Heel'a.

Wątpię, żeby to był Taker. Powrót Deadmen'a zapowiedziany jest na połowę września, ale w sumie w WWE wszystko jest możliwe. Zgadzan się co do Teda. A co do tej rozmowy z Y2J'a z Kanem to już sama nwm, ale po prostu nie mam pojęcia o czym ta dwójka mogłaby ze sobą dyskutować

Rozmowa na smack'u z Kane'em i notka na twitterz'e Jericho, że parnter będzie ZŁY , świadczy o tym, że po prostu Kane ma być tylko takim, hmm jakby to powiedzieć, wstępem, bo to na pewno nie będzie on. Partnerem prawdopodobnie będzie ten, kogo jeszcze nikt nie uwzględnił w news'ach ani nie był w tag'u z Jericho lub nawet pokazany na back'u z nim np. tak jak Kane właśnie.

No dobra, to mnie trochę przekonało, ale nadal nie wykluczam Kane'a.

"Cause I'm the game and I want to play..."

HcK, ja też o tym pisałem... Kane jest zwodzeniem, bo gdzie efekt zaskoczenia gdyby już pokazali że to jednak Kane z którym wcześniej na oczach wszystkich rozmawiał Y2J. miss, dobrze kombinuje już kiedyś było coś takiego że ktoś poszedł do Kane'a zapytać się czy ON się zgodził, a Big Red Monster odpowiedział że na napewno się zjawi..... (chyba to było coś z Vickie w zeszłym roku ale nie jestem pewien). Ale z drugiej strony Undertaker przechodził po WM operacje a wątpie żeby tak szybko się zrehabilitował bo to w końcu tylko 3 miesiące, nawet cudowny Jasiu potrzebowałby troche więcej czasu na rehabilitacje.....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Mi sie wydaje, ze jego partnerem bedzie Masters. Na wielu stronach, forach wrestlingowych pisali, ze Masters ma wrocic do WWE na Night of Champions, a skoro nie ma go w zadnej innej walce (dziwne zeby byl :D), to musi byc w walce tag teamowej.