Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCIX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Wrestlepalooza numer 99 już jest. Jak zawsze zachęcam wszystkich [a nie tylko garstkę!] do jej komentowania, analizowania, oceniania, owocnego zgłębiania, zapoznawania się z nią i troszczenia się o jej pogodę ducha. W ten sposób uczcić można także Święto Rewolucji, które akurat dzisiaj wypada w Gambii.

Dnia 22 lipca 2009 r., w święto świętej Marii Magdaleny i w 177 lat od śmierci Napoleona II Bonaparte, w ósmym roku naszego panowania.

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Y2J

1

• mu

1

• Robespierre

1

• Milos

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem świeżo po lekturze gali. Było jeszcze lepiej niż poprzednio, wiele mistrzowskich segmentów. Świetnych walk. Zabawnych sytuacji. Po prostu to co kochamy w EWF.

Poza tym bardzo podoba mi się prowadzenie mojej postaci. No a dostać MindHammera to przecież żaden wstyd.

Pomysł z projektem "Wyspa" jest interesujący, czekam jak się rozwinie. Może być ciekawie.

Podsumowując, oby EWF nie zeszło z tego poziomu. Jest przepięknie i perfekcyjnie.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Styl:  Jasny

Cóż, gala świetna. Zresztą jak zawsze, trzeba kiedyś złapać dłuższ Loosing Streak :twisted: . Gratulacje ajstylesfan ogólnie za RP'a i za wygraną walkę, bo to w końcu chyba twój najlepszy RP był, czeka ciebie świetlana przyszłość, obyś tylko nie schodził z poziomu pisania rp'ów a tylko je poprawiał. No i tradycyjnie gratulacje NasJazz wygrana w Main Evencie to jest coś! A ciebie Scythe pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu, bo EWF bez Ciebie to nie EWF, po ostatnim "pseudoOświadczeniu" nabrałem do ciebie WIELKIEGO respektu. A EWF niech dalej trzyma ten świetny poziom, aż się zdziwiłem, że gala już jest. A no bym zapomniał o najważniejszym gratulacje Reebok aka Nathan, bo wygranie ze mną to już jest COŚ (żart :) )

W tym momencie otwierają się boczne drzwi i do biura wchodzi Szakal ze swoim metalowym kijem w ręku. Wrestlerzy widząc go wpadają w popłoch i uciekają głównymi drzwiami. Wszyscy.

Szakal – Chłopaki ja tylko kurwa żartowałem. Poza tym pomyliłem drzwi kurwa.

:lol:

7894118684ede4cf290d46.jpg

Mistrzostwo i właściwie nic więcej nie musiałbym dodawać, ale coś mi jednak mówi, że powinienem. A więc :

+ Szakal, Szakal, Szakal.. od kilku gal najbardziej aktywna i barwna postać w całej federacji.

+ komentarz Tony'ego, a przede wszystkim

Jan Kowalski – Nie masz dzisiaj ze sobą Władysława Gomułki?

Tony Hogański – On już nigdy nie przyjdzie tu ze mną. Postanowił wstąpić do zakonu franciszkanów.

:rotfl2:

+ dosłownie wszystko

+ brak minusów, jakichkolwiek. :D

Niesamowitym zaskoczeniem był dla mnie powrót Łowcy, nie ma co - jeżeli Scyther upora się z problemami do Paloozy 100 to ich walka w ME będzie jedną z najlepszych rzeczy w historii EWF.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Taki wysyp niespodzianek, że aż ciężko się pozbierać^^ Gala po prostu zajebista! Tony, Szakal, Esmeralda w szczytowej formie :) Motyw z Koreańczykami też niczego sobie :) Walki to też duży plus, było czuć ducha PCW! Szkoda, że przerwę robią sobie Scy, Whiped i Shambler :/

8363302634890420816486.jpg

Palooza z Warszawy to majstersztyk. Jedyne co średnio mi się spodobało to ogólnie motyw z Koreańczykami, nie oznacza to że jest źle prowadzony, po prostu jakś tak subiektywnie to odczuwam ;) Po za tym naprawdę rewelacja, szczególnie segmenty z Szakalem i jego dbałością o reputację skurwiela :)
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Nie lubię się powtarzać, ale znowu gala mnie zniszczyła. Bardzo, bardzo pozytywnie.

Cytować nie ma co, bo za dużo tego by było.

Opanujcie tylko trochę moją postać, bo wam nikt w rosterze nie zostanie :)

Tony Hogański – Brawo! Brawo! Akcja godna Luciano Pavarottiego!

Jan Kowalski – Dlaczego Luciano Pavarottiego?

Tony Hogański – Bo dzisiaj imieniny obchodzą: Bogodar, Bogudar, Benwenut, Bożdar, Bożydar, Cyryl, Jan, Joanna, Maria, Maryla, Samson, Teresa, Włodzisław i Włodzisława.

Jan Kowalski – Poraziłeś mnie tą wiadomością.

Tony Hogański – W związku z tym mam dla Nilsena i Knifera propozycję. Izzy od tej pory powinien nosić imiona Bogodar Cyryl, a Knifer Benwenut Samson.

Jan Kowalski – Na pewno przyjmą twoją inicjatywę z wielką radością.

Tony Hogański – Brawo! Brawo Benwenucie Samsonie! Tylko tak dalej!

Jan Kowalski – Nagle zostałeś jego fanem?

Tony Hogański – Jestem fanem tych zajebistych imion jakimi ich ochrzciłem. Gdyby Bogodar Cyryl wykonał jakąś ładną akcję to też bym go wspierał.

Jan Kowalski – Ciekawy sposób myślenia.

Tony Hogański – Pięknie ich ochrzciłem, prawda? Od dzisiaj mogą na mnie mówić Tony Chrzciciel.

Jan Kowalski – Tym sposobem Izzy Nilsen zwycięża.

Tony Hogański – Jaki Izzy Nilsen? Czy ty go obrażasz?

Jan Kowalski (trochę zdziwiony) – Ale o co chodzi?

Tony Hogański – To jest przecież Bogodar Cyryl! Sam go ochrzciłem i włączyłem do mojego zboru, mojej bożnicy i mojej synagogi.

Jan Kowalski – Zboru? Bożnicy? Synagogi?

Tony Hogański – Uważaj, bo rzucę na ciebie fatwę.

Jan Kowalski – Cóż za ekumenizm.

Tony Hogański – Bo ja jestem kurwa Harry Kryszna tego biznesu! Mów mi Toster, dobra? (zakłada swoje hollywoodzkie okulary)

Plus jeszcze wszystkie teksty Szakala :D

Gala na prawde dobra , dla mnie najlepsza walka to PKP match , super wszystko super , no i wygralem , najpierw dark match ale jednak , widzac program Wyspa myslalem i ze ja tam bede ale wychodzi ze ja lapie sie na gale hehe. Szkoda ze tyle osob ma przerwe ale wiadomo...wakacje...dobra robota panowie oby tak dalej.

Dawno temu zaczął kreować się gimmick Tostera i myślałem, że nic bardziej zajebistego się w EWF już nie przydarzy ... ale to, co wyczynia Szakal przebija wszystko. Ta postać obecnie jest genialna pod każdym względem (a to drapanie się po głowie metalowym kijem :D). I zdecydowanie ... nie jest postacią komediową.

Drugi plus - walki. Naprawdę wysoki poziom, napisane lekkim językiem, fajnie się to czytało.

Trzecia sprawa ... Kraven. Nie wiem czy to come back właśnie w stylu Szakala, bądź wcześniej Snake'a , ale jeśli czerwony wróci do erpowania to mamy giga przewrót i drżyjcie, skurwysyny.

Ogólnie szkoda Shamblera (coś szybko się SPoP wypaliłeś ;/) , no i Scy, ale ten drugi wróci ... zawsze skurwiel wraca :D

Pokój

• Urządzenie:  Windows

Cóż, gala świetna.

Jest przepięknie i perfekcyjnie.

+ Szakal, Szakal, Szakal.. od kilku gal najbardziej aktywna i barwna postać w całej federacji.

+ komentarz Tony'ego, a przede wszystkim

Szkoda, że przerwę robią sobie Scy, Whiped i Shambler :/

Palooza z Warszawy to majstersztyk.

gala mnie zniszczyła. Bardzo, bardzo pozytywnie.

dobra robota panowie oby tak dalej.

Szakal przebija wszystko.

:D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Jak widać EWF opanowuje żółta rewolucja. Projekt Wyspy od razu mi przypadł do gustu, bowiem parę lat temu z przyjemnością oglądałem na TVN polską wersję Robinsonów (szkoda, że nie doszło do kolejnej edycji). Trzeba teżś zapomnieć o honorowym komisarzu, który ostatnimi czasy rutynowo wręcz kradnie show. Z takim build-upem Palooza 100 musi być epicka, toteż pozostaje wykorzystać poprzedzające ją gale na wzmocnienie swojej pozycji.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Recenzja gali:

Segment upamiętniający PCW świetnie napisany, dokładnie tak wyobrażałbym sobie podobnego rodzaju uroczystość, realistyczna wypowiedź z lekką, zawsze mile widzianą dozą humoru.

Ogólnie sam pomysł zrobienia gali o tematyce PCW i przypominanie różnych ciekawych kwestii związanych z tym e-fedem uważam za świetny. To również potwierdza jaką wielką wiedzę na ten temat posiada nasz dobry duszek Facundo. Kudos.

Baaardzo fajny pomysł na angle z tymi Koreańczykami, ciekaw jestem jak to się rozwinie.

Wymiany komentatorów jak zwykle świetne, Hogański jest tak jak Jerry Lawler za dawnych heelowych czasów.

Wypowiedzi komentatorów są dowodem na to jak duże pojęcie o otaczającym go świecie, polityce, historii i wielu innych rzeczach ma ich autor.

Podobał mi się segment z moim udziałem, poza tym podoba mi się angle z Chiaki i jej metamorfoza:) Kolejny świetny pomysł.

Tony Hogański – Sympatyczna się zrobiła. Taka urocza. W różu jej do twarzy.

Jan Kowalski – Ale Whipedowi się to chyba nie podoba.

Tony Hogański – Bo jemu jest tylko w ryżu do twarzy. No i do tego takim z Korei Północnej. Nie zapominajmy też o wielokropkach i słówku „urocze” odmienianym przez wszystkie przypadki.

Nasz kochany King:) Zajebista wymiana:D

"Łyse i dobre serce" :DDD Szakal jest oczywiście genialny, nic dodać, nic ująć. Bardzo fajny angle z "postacią komediową".

Decyzja zbiorowego FTW Champa dość kontrowersyjna, bo mimo, iż ma to potencjał na ciekawy angle, to przez to cała sytuacja traci na realiźmie.

No no, ciekawa sytuacja z tym pasem, ale mam przeczucie, że ten angle mógł potrwać ciut dłużej.

Jestem zaszczycony, że nie dostałem wpierdol od Szakala:P Ale pewna rzecz mi sie nie podobała. Po przyjęciu Cuttera na płonący stół powinienem raczej być opatrywany przez lekarzy albo gdzieś leżeć obolały, a nie jak gdyby nigdy nic przychodzić uśmiechnięty do Esmeraldy, nie?:) Ogólnie segment był dobry, ale nie pasował w tym miejscu na gali. Poza tym moją pierwszą porażkę od powrotu też mógłbym jakoś przeżyć.

Pościg Vaclava przypomnial mi o tym jak Brad Pitt ścigał zabójcę w filmie "Seven", który przy okazji gorąco polecam:D

Brawa za świetne promowanie Mowera, mimo iż wrócił Kraven to Mower też miał swoje 5 minut po main evencie i wyrasta na jedną z najważniejszych postaci. Kudos.

Jak zwykle bardzo dobra gala:)

70480578844af90bfa37be.jpg