Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Czyli jednak sie ukrywasz z tym co lubisz z powodu negatywnej opinii przypadkowo napotkanych osob... ok ...to teraz w polaczeniu z tym co teraz napisales post wyzej
chyba oczywiste ze w piewrszym bym nie wyszedł , a w drugim też nie bo sie boje , i nie chce tez za geja byc brany

mam lekki "mętlik" w głowie bo jeszcze na pierwszej stronie piszesz...

Mi się bardzo podoba ten styl i sam podobnie wyglądam ale nie uważam się za emo czy scene , w sumie mam to gdzies co inni myślą , dla nich mogę być nawet transwestytą....

no tak...tylko jednak wpierdolu nie chcę dostać mimo wszystko :D sporo dresów lazi tu itp

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czester666

18

• Euz

16

• -Raven-

9

• midern

7

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli mam być szczery to myślę tak . Po co w ogóle jesteś emo jeżeli boisz się wyjść i pokazać tak jak lubisz ? wtf ? to w końcu lubisz ten styl czy się go wstydzisz ? . Tak jak napisałem , nie mogę patrzeć na facetów w make-upie stylu emofilec , ale jeżeli już jesteście to sobie chodźcie po tym świecie :twisted: , ale przynajmniej to nie wstydź się swojego stylu . Takie jest moje przekonanie na ten temat . A jeżeli się boisz dresów to nie wiem noś ze sobą śrubokręt , bo połowa tych dresów jest tylko mocna w gębie wierz mi . :)

Ja nie lubiłem, nie lubię i nie będę lubił stylu emo.

Zazwyczaj wszyscy są ponurzy i zdołowani.

Często są negatywnie postawieni do życia.

Zazwyczaj wszyscy są ponurzy i zdołowani. Często są negatywnie postawieni do życia.

Tu macie trochę o emo z nonsensopedii. Oczywiście to są żarty.

Nonsensopedia to Polska Encyklopedia Humoru.

Mogą być tam rzeczy które obraziły by trochę emo, ale to tylko humor i ja nie oceniam emo aż w taki sposób, jak tam jest napisane.

(Chyba nie dostanę za ten link warna??)

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

• Reputacja:   284
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Jeśli mam być szczery to myślę tak . Po co w ogóle jesteś emo jeżeli boisz się wyjść i pokazać tak jak lubisz ? wtf ? to w końcu lubisz ten styl czy się go wstydzisz ?

A po co pierwsi Chrześcijanie byli w ogóle Chrześcijanami, skoro bali się na ulicach Rzymu manifestować swoją wiarę? W końcu co im zależało? Najwyżej skończyliby w Coloseum, zapoznając się bliżej z lwami, nie? :twisted:

Trochę głupie takie gadanie, że nie należy się wstydzić tego co się lubi, skoro w Polsce nietolerancja jest posunięta do tego stopnia, że za taką bzdurę (bo nie uważam, żeby taki emo robił komukolwiek krzywdę swoim wizerunkiem, poza samym sobą:) można na ulicy dostać po ryju.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja nie lubiłem, nie lubię i nie będę lubił stylu emo.

Powiedział to fan Jeff'a Hardy'ego. :D

Czemu większość z was nie na widzi emo?

Zrobili wam coś?

Czy po prostu jedziecie po nich bo to jest modne?

I czemu sądzicie, że emo to tylko płacze i się tnie?

Nie, nie jestem emo.

Mi emo/dresy/skini/metale/rolnicy/fani wrestlingu/ufo(dopisz wszystkie subkultury/kultury/sekty/religie itp.) nie przeszkadzają póki nie zabijają innych bo im tak kazali np.: Allach który przy pomocy Bin Laden'a każe zabijać Amerykanów wysadzając się w powietrze.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja NIENAWIDZĘ ignorancji językowej. Tak kuriozalnego zapisu prostego wyrazu jeszcze nie widziałem.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Nie to że nie lubię emo.

Źle to sformułowałem.

Nie przepadam za emo, ponieważ ich styl (czarny kolor, kolczyki itp.) przyprawiają mnie o dreszcze.

Owszem, widziałem emo bez kolczyków i już takich wole.

Jeśli mam być szczery to myślę tak . Po co w ogóle jesteś emo jeżeli boisz się wyjść i pokazać tak jak lubisz ? wtf ? to w końcu lubisz ten styl czy się go wstydzisz ?

A po co pierwsi Chrześcijanie byli w ogóle Chrześcijanami, skoro bali się na ulicach Rzymu manifestować swoją wiarę? W końcu co im zależało? Najwyżej skończyliby w Coloseum, zapoznając się bliżej z lwami, nie? :twisted:

Trochę głupie takie gadanie, że nie należy się wstydzić tego co się lubi, skoro w Polsce nietolerancja jest posunięta do tego stopnia, że za taką bzdurę (bo nie uważam, żeby taki emo robił komukolwiek krzywdę swoim wizerunkiem, poza samym sobą:) można na ulicy dostać po ryju.

dokładnie , bardzo dobre porównanie :) Przecież w dzisiejszych czasach od skinów można dostać nawet za kolor sznurowadeł w butach -,- wiem bo pewien punk opowiadał a co dopiero coś takiego. Skinów u mnie mało ale za to ile dresów + zwykłych prostaków a wszyscy przeciwko mnie . To tak jak by pomalować wróbla na czerwono np i wypuścić , zostanie zadziobany bo wygląda inaczej niż pozostałe wróble. Podobnie jest w polsce , nie mówię ze od razu wyjdę i dostane po ryju ale szansa jest duża.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

a ja tego syfu nienawidzę

nie nadziwiłem

i nienawidzić będę :evil:

Only True Oldschool Hardcore

a ja tego syfu nienawidzę

nie nadziwiłem

i nienawidzić będę :evil:

Only True Oldschool Hardcore

bardzo dużo do dyskusji wprowadziłeś :P

czester666, nie każ mi czytać, przecież mówiłem że pisałem o tym pracę więc znane mi są wszystkie aspekty które przedstawiłeś. Swoją drogą nie chcesz być brany za homoseksualistę a w jednym temacie mówiłeś że nie zaprzeczasz że kiedyś być może, będziesz całował się z chłopakiem bo wszystkiego trzeba spróbować, może też zjesz gówno bo trzeba wszystkiego spróbować? a wracając do tematu, boisz się wyjść żeby nie dostać wpierdzielu? nie zastanawiałeś się może że czas coś zmienić? wydorośleć? makijaże są dla homoseksualistów (no może artystów w telewizji ale oni przeważnie tylko puder używają. Zszokowałeś mnie że tak tutaj bronisz siebie a boisz się dresów :-x ok czyli rozumiem że boisz się wyjść a tutaj starasz się nam wmówić za wszelką cenę że twoja racja jest "bardziej twojsza niż mojsza? :D " dobra zostawmy ten temat ponieważ widzę że w każdym poście piszesz o sobię co innego więc nie mogę sobie na twój temat wyrobić zdania :P

będziesz całował się z chłopakiem bo wszystkiego trzeba spróbować, może też zjesz gówno bo trzeba wszystkiego spróbować?

to pierwsze może się skończyć tym drugim :twisted:

Emo nie może się określić, bo każdy z nich to nijaki człowiek.

W większości bez własnych poglądów, człowiek chorągiewka który swoim wyglądem chce przykuć uwagę innych, nawet zainteresowanie dresiarzy sprawia mu radość, dostanie wpierdol to się ciąć nie będzie musiał.

Chyba padają tu zbyt duże słowa... Emo są jacy są... Jak dla mnie, to styl / subkultura przede wszystkim śmieszna. Dziwnie wyglądają, zaburzają moje poczucie estetyki, ale jestem daleki od nienawiści. O wiele więcej negatywnych uczuć budzą we mnie obnoszący swoją seksualność geje, wspominani w innym temacie, emo natomiast... cóż, wyrosną z tego za parę lat, moda się zmieni i o stylu emo będzie pamiętać jedynie nonsensopedia ;)

ja tam za bardzo do takich ludzi nic nie mam , poprostu oni to lubią i nikt im tego nie zabroni lubić . Ale cięcie się dlatego że np. dostało się jedynke z testu w sql czy coś takiego to troche przegięcie.

Słyszałem, że nieraz tną się bez powodu.

Ja tam nie mam ochoty być emo ;)

Ta dyskusja została rozpoczęta, gdyż używając naszego wrestlingowego slangu- styl emo ma dużego pusha :D - we wszelkiego rodzaju mediach, jest lansowany wśród grup wiekowych gimnazjalnych, czy licealnych, bez względu na płeć. Do tak przebranych dzieciaków nic nie mam, moda przemija a poczucie gustu jest wieczne. A jakbym spotkał prawdziwego emo, to dałbym mu zapewnie lolka i zaśpiewał - Everything gonna be all right no :razz:

moda się zmieni

Otóż to. Niebezpiecznie jest wierzyć,że coś trwa wiecznie :)

[ Dodano: 2009-07-23, 00:03 ]

AAA i ludzie w necie to mają fantazje- ,,Hitler też był emo"! (małó kogo to ubawi)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 103 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 590 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Nie wiem czy obecnie w NXT jest tak naprawdę dla niej miejsce, więc logicznym ruchem będzie kierunek AEW/ROH - przynajmniej teraz. Zahaczając o Stardom - w tym roku jeszcze nie odpaliłem ich gali, ale już czekam z siurem w ręku aż w necie pojawi się dzisiejsza gala tj. All-Star Grand Queendom. Podobno wyszło kozacko, a do tego publika dopisała, bo było ponad 7 tysięcy ludzi. Świetny wynik
    • CzaQ
      Jak dla mnie - Na Backlash Orton wygra przez DQ i feud będzie kontynuowany. Na następnym po Backlash PPV Cena pojedzie Randalla sam albo z pomocą, w międzyczasie w trakcie tego feudu Cody będzie się 'leczył' i w końcu wróci albo po Ortonie albo po jakimś jeszcze przystanku, którego Cena odprowadzi w kwitkiem. Na ostatnim PPV Jasia Blondas go pojedzie, a na WM mamy Rhodes vs Rock. 
    • Mr_Hardy
      Thekla kończy z Japonią. Ciekawe gdzie trafi.   Ehh smutny news.
    • PpW
      Masz jakiś wyjazd lub plany na Majówkę i nie możesz być w Warszawie, na gali Ostatnia Prosta? Wbijaj na livestreama z show na nasze VOD! 📺🔥 Stream znajdziecie oczywiście pod adresem: ppw-ewenementpl.vhx.tv 👊 Na komentarzu @istociarz i @jokeroneandonly 🤩 Nie przegap tego wyjątkowego show i kup VOD z dostępem do livestreama z Ostatniej Prostej i biblioteką gal PpW w cenie czteropaka 🔥🔥🔥 Przeczytaj na fanpage.
    • KyRenLo
      Pierwsze Smackdown po Wrestlemanii. John Cena/Randy Orton na start: Ponowny numer z ponowną zapowiedzią. Za pierwszym razem wyszło dobrze i za drugim wyszło dobrze, czy za 10 też będzie to spoko? Nie wiem. Sporo czasu dostali i uważam, że wykorzystano godnie te minuty. Na koniec Cena dostaje RKO po nieudanym uderzeniu pasem. Fraxiom vs. Tych dwóch od Santosa: Przyjemna walka co wielkim zaskoczeniem nie jest. Kto widział parę razy Fraxiom w akcji ten doskonale wiedział, na co ich stać. Tiffy vs. Jade: Krótka gadka Tiffy znośna, natomiast krótka gadka Jade słabiutka. Sama walka mi się nie podobała. Pojawiła się Naomi, która przerwała pojedynek i załatwiła Jade. Później Tiffy została zaatakowana przez Jax. Nia nawet pozowała z tytułem. Matko ależ to było katastrofalnie złe. Znowu idziemy w Tiffy vs. Jax? Serio? Dajcie spokój. Czas na draft/Czas na szybkie wzmocnienia z NXT, bo niebieska tygodniówka w kwestii kobiet zamula potwornie. Chelsea vs. Zelina: Mierna walka z miernym wynikiem, ale co poradzić? Zelina nową mistrzynią. Szkoda gadać. Pojawił się Black, a Miz dostał Black Mass. Drew vs. LA Knight: Przeciętna walka. Solo zapodaje Samoan Spike i wrzuca do ringu byłego mistrza, ale Drew nie jest w stanie tego wykorzystać, bo Priest wyciąga go z ringu. Ostatecznie Drew kończy na rozwalonym stole. Później LA Knight i Priest załatwieni przez Fatu, i to oglądało się akurat spoko. Walka o pasy tag team: No wyszło wybitnie. Naprawdę pięknie. Walka, która powinna mieć miejsce na WM. Z drugiej strony nie dostaliby tyle czasu, ile na tygodniówce. The Street Profits nie tracą tytułów. Świetny Main Event. Podsumowanie: Czerwona tygodniówka znacznie lepsza.
  • Dodaj nową pozycję...