Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czyli jednak sie ukrywasz z tym co lubisz z powodu negatywnej opinii przypadkowo napotkanych osob... ok ...to teraz w polaczeniu z tym co teraz napisales post wyzej
chyba oczywiste ze w piewrszym bym nie wyszedł , a w drugim też nie bo sie boje , i nie chce tez za geja byc brany

mam lekki "mętlik" w głowie bo jeszcze na pierwszej stronie piszesz...

Mi się bardzo podoba ten styl i sam podobnie wyglądam ale nie uważam się za emo czy scene , w sumie mam to gdzies co inni myślą , dla nich mogę być nawet transwestytą....

no tak...tylko jednak wpierdolu nie chcę dostać mimo wszystko :D sporo dresów lazi tu itp

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czester666

18

• Euz

16

• -Raven-

9

• midern

7

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli mam być szczery to myślę tak . Po co w ogóle jesteś emo jeżeli boisz się wyjść i pokazać tak jak lubisz ? wtf ? to w końcu lubisz ten styl czy się go wstydzisz ? . Tak jak napisałem , nie mogę patrzeć na facetów w make-upie stylu emofilec , ale jeżeli już jesteście to sobie chodźcie po tym świecie :twisted: , ale przynajmniej to nie wstydź się swojego stylu . Takie jest moje przekonanie na ten temat . A jeżeli się boisz dresów to nie wiem noś ze sobą śrubokręt , bo połowa tych dresów jest tylko mocna w gębie wierz mi . :)

Ja nie lubiłem, nie lubię i nie będę lubił stylu emo.

Zazwyczaj wszyscy są ponurzy i zdołowani.

Często są negatywnie postawieni do życia.

Zazwyczaj wszyscy są ponurzy i zdołowani. Często są negatywnie postawieni do życia.

Tu macie trochę o emo z nonsensopedii. Oczywiście to są żarty.

Nonsensopedia to Polska Encyklopedia Humoru.

Mogą być tam rzeczy które obraziły by trochę emo, ale to tylko humor i ja nie oceniam emo aż w taki sposób, jak tam jest napisane.

(Chyba nie dostanę za ten link warna??)

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeśli mam być szczery to myślę tak . Po co w ogóle jesteś emo jeżeli boisz się wyjść i pokazać tak jak lubisz ? wtf ? to w końcu lubisz ten styl czy się go wstydzisz ?

A po co pierwsi Chrześcijanie byli w ogóle Chrześcijanami, skoro bali się na ulicach Rzymu manifestować swoją wiarę? W końcu co im zależało? Najwyżej skończyliby w Coloseum, zapoznając się bliżej z lwami, nie? :twisted:

Trochę głupie takie gadanie, że nie należy się wstydzić tego co się lubi, skoro w Polsce nietolerancja jest posunięta do tego stopnia, że za taką bzdurę (bo nie uważam, żeby taki emo robił komukolwiek krzywdę swoim wizerunkiem, poza samym sobą:) można na ulicy dostać po ryju.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ja nie lubiłem, nie lubię i nie będę lubił stylu emo.

Powiedział to fan Jeff'a Hardy'ego. :D

Czemu większość z was nie na widzi emo?

Zrobili wam coś?

Czy po prostu jedziecie po nich bo to jest modne?

I czemu sądzicie, że emo to tylko płacze i się tnie?

Nie, nie jestem emo.

Mi emo/dresy/skini/metale/rolnicy/fani wrestlingu/ufo(dopisz wszystkie subkultury/kultury/sekty/religie itp.) nie przeszkadzają póki nie zabijają innych bo im tak kazali np.: Allach który przy pomocy Bin Laden'a każe zabijać Amerykanów wysadzając się w powietrze.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja NIENAWIDZĘ ignorancji językowej. Tak kuriozalnego zapisu prostego wyrazu jeszcze nie widziałem.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Nie to że nie lubię emo.

Źle to sformułowałem.

Nie przepadam za emo, ponieważ ich styl (czarny kolor, kolczyki itp.) przyprawiają mnie o dreszcze.

Owszem, widziałem emo bez kolczyków i już takich wole.

Jeśli mam być szczery to myślę tak . Po co w ogóle jesteś emo jeżeli boisz się wyjść i pokazać tak jak lubisz ? wtf ? to w końcu lubisz ten styl czy się go wstydzisz ?

A po co pierwsi Chrześcijanie byli w ogóle Chrześcijanami, skoro bali się na ulicach Rzymu manifestować swoją wiarę? W końcu co im zależało? Najwyżej skończyliby w Coloseum, zapoznając się bliżej z lwami, nie? :twisted:

Trochę głupie takie gadanie, że nie należy się wstydzić tego co się lubi, skoro w Polsce nietolerancja jest posunięta do tego stopnia, że za taką bzdurę (bo nie uważam, żeby taki emo robił komukolwiek krzywdę swoim wizerunkiem, poza samym sobą:) można na ulicy dostać po ryju.

dokładnie , bardzo dobre porównanie :) Przecież w dzisiejszych czasach od skinów można dostać nawet za kolor sznurowadeł w butach -,- wiem bo pewien punk opowiadał a co dopiero coś takiego. Skinów u mnie mało ale za to ile dresów + zwykłych prostaków a wszyscy przeciwko mnie . To tak jak by pomalować wróbla na czerwono np i wypuścić , zostanie zadziobany bo wygląda inaczej niż pozostałe wróble. Podobnie jest w polsce , nie mówię ze od razu wyjdę i dostane po ryju ale szansa jest duża.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

a ja tego syfu nienawidzę

nie nadziwiłem

i nienawidzić będę :evil:

Only True Oldschool Hardcore

a ja tego syfu nienawidzę

nie nadziwiłem

i nienawidzić będę :evil:

Only True Oldschool Hardcore

bardzo dużo do dyskusji wprowadziłeś :P

czester666, nie każ mi czytać, przecież mówiłem że pisałem o tym pracę więc znane mi są wszystkie aspekty które przedstawiłeś. Swoją drogą nie chcesz być brany za homoseksualistę a w jednym temacie mówiłeś że nie zaprzeczasz że kiedyś być może, będziesz całował się z chłopakiem bo wszystkiego trzeba spróbować, może też zjesz gówno bo trzeba wszystkiego spróbować? a wracając do tematu, boisz się wyjść żeby nie dostać wpierdzielu? nie zastanawiałeś się może że czas coś zmienić? wydorośleć? makijaże są dla homoseksualistów (no może artystów w telewizji ale oni przeważnie tylko puder używają. Zszokowałeś mnie że tak tutaj bronisz siebie a boisz się dresów :-x ok czyli rozumiem że boisz się wyjść a tutaj starasz się nam wmówić za wszelką cenę że twoja racja jest "bardziej twojsza niż mojsza? :D " dobra zostawmy ten temat ponieważ widzę że w każdym poście piszesz o sobię co innego więc nie mogę sobie na twój temat wyrobić zdania :P

będziesz całował się z chłopakiem bo wszystkiego trzeba spróbować, może też zjesz gówno bo trzeba wszystkiego spróbować?

to pierwsze może się skończyć tym drugim :twisted:

Emo nie może się określić, bo każdy z nich to nijaki człowiek.

W większości bez własnych poglądów, człowiek chorągiewka który swoim wyglądem chce przykuć uwagę innych, nawet zainteresowanie dresiarzy sprawia mu radość, dostanie wpierdol to się ciąć nie będzie musiał.

Chyba padają tu zbyt duże słowa... Emo są jacy są... Jak dla mnie, to styl / subkultura przede wszystkim śmieszna. Dziwnie wyglądają, zaburzają moje poczucie estetyki, ale jestem daleki od nienawiści. O wiele więcej negatywnych uczuć budzą we mnie obnoszący swoją seksualność geje, wspominani w innym temacie, emo natomiast... cóż, wyrosną z tego za parę lat, moda się zmieni i o stylu emo będzie pamiętać jedynie nonsensopedia ;)

ja tam za bardzo do takich ludzi nic nie mam , poprostu oni to lubią i nikt im tego nie zabroni lubić . Ale cięcie się dlatego że np. dostało się jedynke z testu w sql czy coś takiego to troche przegięcie.

Słyszałem, że nieraz tną się bez powodu.

Ja tam nie mam ochoty być emo ;)

Ta dyskusja została rozpoczęta, gdyż używając naszego wrestlingowego slangu- styl emo ma dużego pusha :D - we wszelkiego rodzaju mediach, jest lansowany wśród grup wiekowych gimnazjalnych, czy licealnych, bez względu na płeć. Do tak przebranych dzieciaków nic nie mam, moda przemija a poczucie gustu jest wieczne. A jakbym spotkał prawdziwego emo, to dałbym mu zapewnie lolka i zaśpiewał - Everything gonna be all right no :razz:

moda się zmieni

Otóż to. Niebezpiecznie jest wierzyć,że coś trwa wiecznie :)

[ Dodano: 2009-07-23, 00:03 ]

AAA i ludzie w necie to mają fantazje- ,,Hitler też był emo"! (małó kogo to ubawi)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...