Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   284
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

A tak off-topicowo: Nie sądzicie, że dziwnym jest, że na forum wrestlingowym 2 najaktywniejsze tematy ostatnich dni dotyczą gejów i emo a nie wrestlingu??

Wręcz przeciwnie - świadczy to tylko o tym, że jesteśmy prawdziwymi ludźmi renesansu a nie tylko jednowymiarowymi fanatykami wrestlingu, którzy poza nim - nie potrafią porozmawiać na jakikolwiek inny temat :twisted:

A tak na serio - najbardziej zapalne tematy to standardowo: polityka, religia, sport (zwłaszcza kluby sportowe) i preferencje seksualne. Zapodaj taki temat a ostrą wymianę zdań i kontrowersyjne opinie masz jak w banku :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czester666

18

• Euz

16

• -Raven-

9

• midern

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

W takim wypadku nieźle musi być porąbana cała zgraja aktorów, piosenkarzy, prezenterów telewizyjnych i innych męskich celebrytów, których jak widzisz w kinie czy na ekranie telewizora, to mają więcej tapety na gębach niż laska, która siedzi obok ciebie.

Wiesz, gdyby nie nakładano na nich tony tapety, to w filmach twarze by im się świeciły jak psu jaja :twisted: , to samo się tyczy wszelkiego rodzaju celebrytów, poza tym takie zachowanie się nazywa metroseksualizm, akurat przeciwko tej "grupie społecznej" nie mam nic dopóki nie przesadzają,z dbaniem o siebie, bo chłop, który się boi się dotknąć silka , bo będzie brudny to jest moim zdaniem przegięcie.

i co, mam napierdalać takiego kolesia na ulicy, tylko dlatego, że ja sam nigdy bym nie wyskoczył w takich "palestynkach

Sam, kiedyś jak byłem mały to zdarzyło mi się wyjść z domu w palestyńskich cichobiegaczach, chociaż teraz, sandałki uważam za konkretny obciach, to jakoś przez myśl, nie przeszłoby mi, żeby kogoś takiego przekopać, z takiego powodu. Poza tym kto tu mówi o napierdalaniu emo , nie lepiej sobie na nich pojeździć? Przecież, sami mówią, że nikt ich nie rozumię, to tylko będę ich utwierdzał w tym przekonaniu.

Poza tym kto tu mówi o napierdalaniu emo

Poczytaj sobie dokładnie wszystkie wpisy. Sporo było głosów, że takie osoby jak emo to tylko napierdalać albo do gazu. Dla mnie nie jest to normalne.

to samo się tyczy wszelkiego rodzaju celebrytów, poza tym takie zachowanie się nazywa metroseksualizm, akurat przeciwko tej "grupie społecznej" nie mam nic

Jak jest więc różnica pomiędzy aktorem paradującym w Międzyzdrojach w pełnym makijażu a szczylem z podmalowanymi oczami na ulicy? Jeżeli już uznajemy malowanie się za gejowskie, nie przystojące mężczyźnie zagrywki, to zarówno jednego jak i drugiego (z Twojego punktu widzenia) należałoby nie tolerować. Nie zauważasz tu pewnej hipokryzji (wymalowana znana osoba jest ok, ale emo na ulicy to pewnie pedał, biseks albo transwestyta)?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Najlepiej będzie przeprosić wszystkich emo z forum (jeżeli w ogóle są takowe), za to, ze ich nie rozumiemy. Może wśród moderatorów akurat znajdzie się jakichś dobrodziejski obrońca tej subkultury i zechce wszystkich przeciwników zwarnować za niechęć do nich? Nie ma to jak kontrowersyjne tematy czestera...

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Euz - niechęć niechęcią (nikt nie każe Ci ich przecież kochać. To wolny kraj...), ale nawoływania, że należałoby ich po prostu napierdalać na ulicy, uważam po prostu za szczeniackie, żałosne zagrywki. Gdybym ja miał prać wszystkich, którzy mnie w jakiś sposób irytują, to nie starczyłoby mi czasu na cokolwiek innego :twisted:

Napierdalanie nic nie da, niech się sami potną jak to ktoś ładnie powiedział :D

U mnie jest podobnie o czym już pisałem... irytują mnie też polscy skinheadzi, drechy itd Nigdy w życiu żadnemu takiemu nie powiedziałem prosto w twarz co sądze o jego wyglądzie czy poglądach tylko zatrzymałem to dla siebie ew porozmawiałem o tym z kimś 'normalnym'.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Nigdy w życiu żadnemu takiemu nie powiedziałem prosto w twarz co sądze o jego wyglądzie czy poglądach tylko zatrzymałem to dla siebie ew porozmawiałem o tym z kimś 'normalnym'.

Wątpię raczej czy z kimś normalnym...po prostu bałeś się wpierdolu za zwrócenie uwagi. Nazywajmy rzeczy po imieniu, nie ma w tym nic wstydliwego.

Raczej nikt nie powiedział by do grupy skinhedów, że są pojebanymi nazistami bo efekty byłyby opłakane, nie? :P

A ja się przyznam, że nosze sandały ale tak jak trza: bez skarpeten, apage z takimi! :twisted:

Ale fakt, przystopujmy z gnojeniem bo jak tak pomyślec to niektórzy mają rację i gdy zakłądam koszulke z wrestlerem to manifestuje "Patrzcie, ja ogłądam wrestling czopy!" ki wtedy trza byc gotowy na krytykę i bronic swoich tez/wierzen/stylu życia...

Ale, ale...zabrakło nam tu najważniejszego: głosu kogoś z tej subkultury. Trochę głupio tak gnoic wszystkich emo bez dania im szansy obrony. Ale chyba ze znalezieniem emo na forum będa problemy, więc mamy impas...

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

W Polsce nie ma i nie było skinheadów z prawdziwego zdarzenia, takich którzy słuchali ska, chodzili elegancko ubrani w kapeluszach itd. Przecież skinheadami w Anglii w latach 70tych byli nawet murzyni.

Osoby o ktorych mowisz czyli eleganciki w kapeluszach byli w zasadzie na duza skale tylko w Anglii , do polowy lat 70-tych i to raczej mowiono na nich modsi niz skini, choc to fakt pozniej sie troche wymieszało.

Skini z prawdziwego zdarzenia to footbolowi hooligani, słowo Skinhead pierwszy raz uzyto na mlodych krotkoscietych hooliganow stadionowych w Angli ubranych w robotnicze stroje z martensami na nogach w polowie lat 60-tych. Okreslenia uzyl bodajze dzienikarz BBC.

Pozniej jednak slowo tak sie przyjelo, ze odnosili sie do niego czesc modsow, punkow czy inne grupy ktore dorabialy sobie rozne ideologie czy muzyke od ska, regge, rock, metal, hc a nawet pozniej techno. Doszly tez ideologie najwczesniej to ideologia NS( patriotyzm, nacjonalizm wsumie juz cechowal pierwszych skinow), a pozniej inne nawet mala grupka komuchow tzw; Red Skins.

Co do murzynów, to zaden murzyn nie byl nazywany skins, czarni którzy ubierali sie w ta mode skinowska nazywano RudeBoys, choc pozniej naywano tez tak czesc bialych ktorzy stylizowali sie na ta mode.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Poczytaj sobie dokładnie wszystkie wpisy. Sporo było głosów, że takie osoby jak emo to tylko napierdalać albo do gazu. Dla mnie nie jest to normalne.

Tak ja tak mówiłem i dalej to podtrzymuje :P

Rudolf jak to dla ciebie jest styl skate to gratulacje :twisted: bo może mnie poprawisz ale skate nie słuchają hip hopu :P

Czester i nie nie zmieniłem wieku to jest mój wiem rzeczywisty, zacofanie? nazywaj to jak chcesz ale to moje poglądy i naśmiewając się z nich robisz to samo co niby wszyscy inni przeciwko tobie ;) .

Dla mnie ta kultura jest dziwna wzięła się chej wie skąd, i wpierdzielają swoją krzywą ideologię życia która jest zaczerpnięta z innych kultur, więc wyjaśnij mi co to jest styl EMO? bo z tego co napierdzielasz cały czas to nie powiedziałeś nic nowego nic, co mogli by sobie "przywłaszczyć" EMO, muzyke którą podałeś wcześniej to żadne emo :P też tego czasami słucham, fryzury no może ok ale to już była np przy The Cure, makijaże? większość muzyków je robi i to tez nie jest emo, trampki? nie nie są emo więc wymień mi jedną rzecz, jedno zachowanie U CIEBIE które ty uważasz za EMO. Bo ja to widzę że masz zachowania jak Punk, Metal Skate a po prostu wpierdzielasz sobie krzywe fazy że to twój styl i nie mów mi że jesteś taki i koniec. Swój styl wziełeś od jakiejś kultury więc nie możesz powiedzieć "to jestem prawdziwy ja" a jeżeli tak to ładnie jesteś zacofany. Tak więc słucham

Jak jest więc różnica pomiędzy aktorem paradującym w Międzyzdrojach w pełnym makijażu

Ja tutaj widzę sporą różnicę, aktorzy, nakładają na siebie tapetę, po to żeby poprawić wygląd, czasami są w stanie ukryć nie doskonałości czasami nie, ale do pana wafla, jak można takiego kogoś porównać do człowieka, który sobie z dupy wyjął powód, żeby malować ryja, wygląda jak jakieś malowidło, to niby upiększa kogokolwiek?! Takie coś to może przejść ale u clown'ów ,nie u przeciętnego człowieka.

szczylem z podmalowanymi oczami na ulicy

Mi nie chodzi o takich emo o jakich mówisz , tylko o takich co chodzą z wymalowanym ryjem jak np, czasami Hardas , czyli morda w 2 kolorach... To są dopiero zjeby, a nie z podmalowanymi oczyma. Bo, na takich jest sposób, tzw metoda na piękne niebo...

Ja tam nic nie mam do emo... ani do innych subkultur itp ale wkurzają mnie ludzie którzy mówia łeee emo a kurwa kochają takiego Jeffa Hardy wiem że dziwne porównanie ale wydaje mi sie że on też emo jest ;) właściwie to sam nie wiem ale wiem to że wali mi to i np z takim czesterem chętnie bym pogadał czy przeszedł się po mieście i nic bym się nie wstydził a nie będe zwracał uwagi na innych ludzi niech każdy robi to co chce ja nikomu nie zwracam uwagi za wygląd i mi też nikt nie zwraca chociaż jestem gruby :] dlatego 3 maj się czester i szacun za to że masz odwage pokazywać swoje fotki i swoje zdanie ^^ PzDr

Tak ja tak mówiłem i dalej to podtrzymuje :P

Rudolf jak to dla ciebie jest styl skate to gratulacje :twisted: bo może mnie poprawisz ale skate nie słuchają hip hopu :P

Czester i nie nie zmieniłem wieku to jest mój wiem rzeczywisty, zacofanie? nazywaj to jak chcesz ale to moje poglądy i naśmiewając się z nich robisz to samo co niby wszyscy inni przeciwko tobie ;) .

Dla mnie ta kultura jest dziwna wzięła się chej wie skąd, i wpierdzielają swoją krzywą ideologię życia która jest zaczerpnięta z innych kultur, więc wyjaśnij mi co to jest styl EMO? bo z tego co napierdzielasz cały czas to nie powiedziałeś nic nowego nic, co mogli by sobie "przywłaszczyć" EMO, muzyke którą podałeś wcześniej to żadne emo :P też tego czasami słucham, fryzury no może ok ale to już była np przy The Cure, makijaże? większość muzyków je robi i to tez nie jest emo, trampki? nie nie są emo więc wymień mi jedną rzecz, jedno zachowanie U CIEBIE które ty uważasz za EMO. Bo ja to widzę że masz zachowania jak Punk, Metal Skate a po prostu wpierdzielasz sobie krzywe fazy że to twój styl i nie mów mi że jesteś taki i koniec. Swój styl wziełeś od jakiejś kultury więc nie możesz powiedzieć "to jestem prawdziwy ja" a jeżeli tak to ładnie jesteś zacofany. Tak więc słucham

Ja noszę co mi się podoba , słucham też czyli ogólnie "core" np deathcore,metalcore oraz punka. Make up nie robię codziennie , nigdy nie robiłem jedynie do zdjęć do tego na ulice żadko tak wychodziłem wymalowany. Włosy mam jakie mam , długa grzywa , boki krótsze i tył. NIe określam się jako emo ani scene. To inni mnie tak nazywają . Owszem nie zaprzeczam ze moj wyglad skalda sie z elementów różnych styli ,sam tego nie wymyśliłem przeciez.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=scene poczytaj

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Urządzenie:  Windows

Make up nie robię codziennie , nigdy nie robiłem jedynie do zdjęć do tego na ulice żadko tak wychodziłem wymalowany.

To ... znaczy, ze po co w ogole robisz make up? Do zdjec czyli mam rozumiec, ze podrywasz dziewczyny za pomoca ... Naszej-Klasy? Czyli malujesz sie ale wstydzisz sie pozniej siebie i nie wychodzisz na ulice z "tapeta" na twarzy? Czy zaczales tak mowic, zeby jakos wyjsc z sytuacji, ze wiekszosc ma Cie za emo ktorych sporo osob poprostu nie toleruje? Nie jest to jakikolwiek atak tylko czysta ciekawosc bo jakby nie patrzec to zauwazylem, ze Ty odpierasz troche ataki na emo co sprowadza mnie do tego, ze nie do konca nim jestes.. bo wedlug opisow jakie tutaj juz zdazylismy wypisac typowy emo pocialby sie z powodu, ze go wiekszosc nie toleruje na forum...

50608915156a3743c1fa34.jpg

Make up nie robię codziennie , nigdy nie robiłem jedynie do zdjęć do tego na ulice żadko tak wychodziłem wymalowany.

To ... znaczy, ze po co w ogole robisz make up? Do zdjec czyli mam rozumiec, ze podrywasz dziewczyny za pomoca ... Naszej-Klasy? Czyli malujesz sie ale wstydzisz sie pozniej siebie i nie wychodzisz na ulice z "tapeta" na twarzy? Czy zaczales tak mowic, zeby jakos wyjsc z sytuacji, ze wiekszosc ma Cie za emo ktorych sporo osob poprostu nie toleruje? Nie jest to jakikolwiek atak tylko czysta ciekawosc bo jakby nie patrzec to zauwazylem, ze Ty odpierasz troche ataki na emo co sprowadza mnie do tego, ze nie do konca nim jestes.. bo wedlug opisow jakie tutaj juz zdazylismy wypisac typowy emo pocialby sie z powodu, ze go wiekszosc nie toleruje na forum...

Po prostu podoba mi się make up u faceta (artystyczny jak i normalny) i to nie ma związku z orientacją ani emo. Nie podrywam też w ten sposób nikogo.

Czyli malujesz sie ale wstydzisz sie pozniej siebie i nie wychodzisz na ulice z "tapeta" na twarzy?

Można tak powiedzieć , na ulicy byłem zaledwie z 5 razy może wymalowany. Maluje się do zdjęć ale nei zawsze oczywiście , czasami tylko.

Wykonuję 2 typu face paintu

artystyczny - http://img198.imageshack.us/img198/8913/dsc03049vtu.jpg

zwykły - http://photos.nasza-klasa.pl/20296379/4/other/std/4beba49c05.jpeg

chyba oczywiste ze w piewrszym bym nie wyszedł , a w drugim też nie bo sie boje , i nie chce tez za geja byc brany

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Urządzenie:  Windows

Czyli jednak sie ukrywasz z tym co lubisz z powodu negatywnej opinii przypadkowo napotkanych osob... ok ...to teraz w polaczeniu z tym co teraz napisales post wyzej

chyba oczywiste ze w piewrszym bym nie wyszedł , a w drugim też nie bo sie boje , i nie chce tez za geja byc brany

mam lekki "mętlik" w głowie bo jeszcze na pierwszej stronie piszesz...

Mi się bardzo podoba ten styl i sam podobnie wyglądam ale nie uważam się za emo czy scene , w sumie mam to gdzies co inni myślą , dla nich mogę być nawet transwestytą....

50608915156a3743c1fa34.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 589 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
    • CzaQ
      Pierwszy Smak Dauna w tym sezonie!    - Dżon Szczyna zaczyna. Serio? Teraz numer z 'lepszym' przywitaniem będzie powtarzany cały czas? Wychodzi Orton. Cena vs Randall? Nowe, nigdy nie było  Ale trzeba przyznać, że z odmienionymi rolami. Gadka... szczerze? TO jest lepsze niż banter między Ceneuszem i Codym, bo tu jest chemia i historia. No i tak jak każdy się spodziewał... mamy walkę na Backlash. Spodziewam się DQ.   - Wychodzą Meksykanie... a ich rywalem będzię Frazer i Axiom debiutujący z NXT. Nazwę ich tag Air-Frajer  Wow nowi wygrali, zaskoczenie.   - O kurwa Ciampa bez brody.    - Stratna mistrzyni wbija <sex> I oczywiście Jadeitowa się wpierdala. Jest i walka. ALe przeszkadza Naomi co było do przewidzenia - feud nie jest zakończony. Nia też się czai.   - NEW US Champion Jakub Grubas. Solista wygląda jakby urwał się z jakiegoś boysbandu z lat 90-tych  Ofkoz są spięcia. Wychodzi Rycerz z LA.... i Drew?    - Celina vs Brzydula a propos pasa US tyle, że kobit. Vega nową mistrzynią. Skoro nowy sezon to zaczniemy z przytupem, a więc zmianami właścicieli pasów - postawili na bezpieczną opcję bezużytecznego belta.   - O kurwa BACK IN BLACK! Aleister Black is back baby. To akurat dobra wiadomość. Tylko zaś wkurwia z tą soczewką. Miz poskładany, a elegancki stary theme song rozbrzmiewa po hali.    - Knight vs Drew o miano pretendenta do pasa US. LA nie ma szans. To będzie albo Drew vs Jakob albo triple threat. Ale wkurwiony Ksiądz przerywa walkę. Mistrz też się pojawia... czyżby Fatal 4 Way? Jescze lepij.   - TLC o pasy TT. KURWA CZEMU NA SD A NIE NA WM?!?!?!  MCMG vs DIY z chujowym nowym themem i bez brody Tomka vs Ulicznicy. Coś tam się działo, jak na tygodniówkę dobra walka. Ale chujowy spear na kolana z drabiny xD No to nie jest Edge. Niestety mistrzowie bronią, a Ford Escort się męczy ze zdjęciem pasów z karabinku. Chujowo.    Przyznam szczerze bawiłem się lepiej niż u czerwonych choć mniej się działo choć fajniej. 
    • Caribbean Cool
      ALe niby z kim mialby sie niby bic? Miz to jak zyga kiedys czy korbin ludzie na przestawke na poczatek. Midcard heelow jest dosc mocno obsadzony. Nwm, jedynym lepszym kandydatem moglby byc Shinskie, ale ten jest jeszcze nizej w hierarchii.   Drew dopiero co byl na szczycie a do samoancow nie ma podjazdu poki co. Ludzie, tez pamietaja w jakiej dupie byl Black w aew.  Moge sie zalozyc o skrzynke piwa, ze Blacku bedzie jesCze jednym z 5 topowych face'ow na sd, co najmniej. A zeby nie bylo...nigdy jego fanem nie bylem. Plus zawsze mnie wkurwial ten hujowy theme.
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 7 Data: 26.04.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Port Messe Nagoya Exhibition Hall #2 Publiczność: 887 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MattDevitto
      Śmiało może  z Mirkiem zakładać team średniaków
  • Dodaj nową pozycję...