Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak widzisz takiego osobnika to sprawa jest prosta. Podchodzisz i pytasz:

"Sorki, albo jesteś brzydką dziewczyną albo wyjątkowo zniewieściałym facetem. Jakiej dokłądnie jesteś płci?" I sprawa załatwiona, noł problemoł. 8)

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czester666

18

• Euz

16

• -Raven-

9

• midern

7

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra miałem nigdy nie wypowiadać się na temat żadnych kultur, ras i takich tam żeby nikomu nie podpaść i żeby banem nie dostać w czoło ale się wypowiem ;).

Tak więc EMO dla mnie to nic więcej jak zwykłe śmiecie, no może przesadziłem, śmieci są mądrzejsze. Jest to nowa kultura małych psychopatów co sobie wkręcają że nikt ich nie rozumie i seobie takie gówna do głowy wkręcają. Większość ich syfu jest z kultury skate, chodzi mi o spodnie rurki, koszulki polo, wszelkiego rodzaju czaszki i serca. Jedyne co w tych debilach jest od nich to te pedalskie fryzurki i jeszcze bardziej pedalskie makijaże. Wiem coś o tym bo pisałem pracę na ten temat z psychologii.

Jestem przeciwny przemocy ale jak widze takiego śmiecia na ulicy to pięść mi się sama zaciska i w myślach mam słowa "maniek daj kamienia" nie dość że to nie wygląda fajnie, to jeszcze robią z siebie pośmiewisko, kultura emo to zlepek różnych kultur społecznościowych jak i muzycznych, Emo twierdza że słuchają rocka i punk rocka. EHE od kiedy? Wiem że wielu z was się narażę ale jakby ode mnie to zależało to nalezało by takich tępić i zamykać gdzieś w pomieszczeniu bez klamek i kątów i niech się tną debile ile wlezie. Czemu ich tak nienawidzę, ponieważ nie wierze w ich mała kulturę, łosy natapirzone zafarbowane na czarno z toną lakieru, morda w makijażu, mój mop lepiej wygląda :/ .

moja młodsza siostra przez pewien czas miała faze na emo ale szybko jej to z głowy wybiłem, tępić takich śmieci i jeszcze raz tepić, rozumiem wolność słowa i takie tam pierdoły ale takich powinni ubezwłasnowolnić i nie pozwalać im zbliżać sie do jakiegokolwiek społeczeństwa. Jesteś emo nie znam cię ale od razu masz u mnie opinie śmiecia, tutaj widząc emo na ulicy zastanawiam się czy komory gazowe nie powinny powrócić ;). Swoją drogą emo to nigdy nie była subkulturą ale niestety zaczeła się robić, zróbmy coś z tym panowie zaciskać pięści i lać ich :) skoro tak narzekają że los jest dla nich nieszczęśliwy niech mają powody :). Tyle ode mnie

Emo... Prawdziwych emo uwielbiam, bo już się pocięli, a koledzy przynoszą im zwiędłe kwiatki na grób(przecież nie przyniosą żywych, jeszcze by się przestali smutać). Jak coś nie żyje to nie będzie wkurwiać. A czym tak denerwują Emosie? Chodzi takie bezpłciowe z toną makijażu na ryju w połowie zasłoniętym czarno-różowo-chujową fryzurą. Zakolczykowani bardziej od stada dorodnych muciek podążają za modą. Nie wiesz czy to dziewczyna, chłopak czy hermafrodyta. Zdjęcia z różowiótkim heloł kiti, robione od góry. Pewnie to są dzieła sztuki. Niech się nazywają jak chcą. Emo, Scene – jedna grupka idiotów chcących... właściwie czego oni chcą? Pokazać, że są smutni, cool i ogólnie krejzi? Gee, dajcie spokój. Jeśli w tą stronę idzie rozwój ludzkości to ja spieprzam w pierwszej możliwej międzyplanetarnej wyprawie kolonialnej :)

I tak jak Sin najchętniej bym takie stworzonka wytępił. Jakie jeszcze będą trendy w modzie? Może za rok emosów zastąpią dresy i każdy z tych debili będzie zapierdalał z nożykiem i okradał babcie. Pieprzona moda...

Edytowane przez BRKSTRM

Panowie mówiłem...oni się sami wybiją...

Aidąc waszym tokiem rozumowania co do wybicia bo wkurwia styl ubierania to musiałbym nawalac każdemu skejtowi, dresowi, emo...ni za dużo roboty?

Niech se chłopki żyją w nieświadomości. Jeszcze dojdzie do tego, że jak na przystanku będa się lizac dwa geje to im też najebiecie i co? (to apropo tematu o gejach) :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Venomus, nie bo geje przynajmniej są tacy od zawsze a emo to przejściowa moda o której nikt za rok góra dwa nie będzie pamiętał, a ludzie którzy uważają teraz emo za boskie, będą mysseć "o kur.... jak mogłem\am" być tak głupi\a .
ni za dużo roboty?
oj tam robota zawsze popłaca ;)

OMG dzisiaj widzialem jak koles z auta zapytal sie emo boya ktora godzina a ten do niego z ryjem " nie rozumiesz mnie !!!" po prostu slow mi zabraklo jest to zaburzenie psychiki albo mzoe chce sie jak najbardziej upodobnic do tych ludzi ale serio to co dzisiaj zobaczylem odejlo mi mowe :shock:
"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"

OMG dzisiaj widzialem jak koles z auta zapytal sie emo boya ktora godzina a ten do niego z ryjem " nie rozumiesz mnie !!!" po prostu slow mi zabraklo jest to zaburzenie psychiki albo mzoe chce sie jak najbardziej upodobnic do tych ludzi ale serio to co dzisiaj zobaczylem odejlo mi mowe :shock:

Może zegarka nie miał , bo szczęśliwi czasu nie liczą :twisted: .

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Coś mi się wydaje, że napisałeś to tylko by zaszpanować albo sobie nabić posta. Nie wydaje mi się, żeby ktoś był takim debilem, zeby tak powiedzieć.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

A mnie sie wydaje, ze niektorzy probuja na sile sie wpisac w popularny tutaj jak widac trend antyemo. Darujcie sobie teksty lepiej, ze to smiecie czy cos bo zachowujecie sie w ten sposob jak wyrosnieci gowniarze i nic wiecej.

Jak dla mnie to niech sobie robia co chca, jak lubia to niech sie tna, bija, wskakuja do piekarnika, dopoki nikt z nich nie sika na moja wycieraczke to w ogole nie jestem tym zainteresowany. Inna sprawa to to iz sam uwazam, ze wizualnie jest to ciezkie do przelkniecia ale co na to poradzic? Wiec moze wyhamujcie z ta dyskusja bo idziecie jak sadze w zla strone.

A mnie sie wydaje, ze niektorzy probuja na sile sie wpisac w popularny tutaj jak widac trend antyemo. Darujcie sobie teksty lepiej, ze to smiecie czy cos bo zachowujecie sie w ten sposob jak wyrosnieci gowniarze i nic wiecej.

Jak dla mnie to niech sobie robia co chca, jak lubia to niech sie tna, bija, wskakuja do piekarnika, dopoki nikt z nich nie sika na moja wycieraczke to w ogole nie jestem tym zainteresowany. Inna sprawa to to iz sam uwazam, ze wizualnie jest to ciezkie do przelkniecia ale co na to poradzic? Wiec moze wyhamujcie z ta dyskusja bo idziecie jak sadze w zla strone.

Może i masz trochę racji, ale z tą modą na antyemo też nie przesadzaj bo wyjdzie tak jak w temacie o gejach, że ten kto najbardziej nie lubi gejów jest gejem, to tutaj ten kto najbardziej nienawidzi emo robi to, żeby być modnym...

A tak btw. to dużo racji ma Venuś, bo w końcu prawdziwe emo tnie się tylko raz. :twisted:

Jeśli chodzi o panków to polubiłem ich poznając Biggusia :D

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

OMG dzisiaj widzialem jak koles z auta zapytal sie emo boya ktora godzina a ten do niego z ryjem " nie rozumiesz mnie !!!" po prostu slow mi zabraklo jest to zaburzenie psychiki albo mzoe chce sie jak najbardziej upodobnic do tych ludzi ale serio to co dzisiaj zobaczylem odejlo mi mowe

Hmm , trochę wydaje mi się to dziwne , ale na Nonsensopedii był identyczny przykład dialogu , jaki podałeś tutaj :P Może to przypadek ? :twisted: Jeżeli to była prawda , to już naprawdę jakiś skrajny przypadek .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Dobra miałem nigdy nie wypowiadać się na temat żadnych kultur, ras i takich tam żeby nikomu nie podpaść i żeby banem nie dostać w czoło ale się wypowiem ;).

Tak więc EMO dla mnie to nic więcej jak zwykłe śmiecie, no może przesadziłem, śmieci są mądrzejsze. Jest to nowa kultura małych psychopatów co sobie wkręcają że nikt ich nie rozumie i seobie takie gówna do głowy wkręcają. Większość ich syfu jest z kultury skate, chodzi mi o spodnie rurki, koszulki polo, wszelkiego rodzaju czaszki i serca. Jedyne co w tych debilach jest od nich to te pedalskie fryzurki i jeszcze bardziej pedalskie makijaże. Wiem coś o tym bo pisałem pracę na ten temat z psychologii.

Jestem przeciwny przemocy ale jak widze takiego śmiecia na ulicy to pięść mi się sama zaciska i w myślach mam słowa "maniek daj kamienia" nie dość że to nie wygląda fajnie, to jeszcze robią z siebie pośmiewisko, kultura emo to zlepek różnych kultur społecznościowych jak i muzycznych, Emo twierdza że słuchają rocka i punk rocka. EHE od kiedy? Wiem że wielu z was się narażę ale jakby ode mnie to zależało to nalezało by takich tępić i zamykać gdzieś w pomieszczeniu bez klamek i kątów i niech się tną debile ile wlezie. Czemu ich tak nienawidzę, ponieważ nie wierze w ich mała kulturę, łosy natapirzone zafarbowane na czarno z toną lakieru, morda w makijażu, mój mop lepiej wygląda :/ .

moja młodsza siostra przez pewien czas miała faze na emo ale szybko jej to z głowy wybiłem, tępić takich śmieci i jeszcze raz tepić, rozumiem wolność słowa i takie tam pierdoły ale takich powinni ubezwłasnowolnić i nie pozwalać im zbliżać sie do jakiegokolwiek społeczeństwa. Jesteś emo nie znam cię ale od razu masz u mnie opinie śmiecia, tutaj widząc emo na ulicy zastanawiam się czy komory gazowe nie powinny powrócić ;). Swoją drogą emo to nigdy nie była subkulturą ale niestety zaczeła się robić, zróbmy coś z tym panowie zaciskać pięści i lać ich :) skoro tak narzekają że los jest dla nich nieszczęśliwy niech mają powody :). Tyle ode mnie

ten wiek to sobie chyba wpisałeś z kapelusza :) Bo poglądy masz jak jakiś nietolerancyjny gówniarz. Uwierz mi że twoja opinia jest błędna i tacy ludzie są znacznie mądrzejsi od ciebie. Owszem wszędzie trafiają się debile co sie tną i użalają nad sobą , wśród zwykłych ludzi też.

"jesteś emo nie znam cię ale od razu masz u mnie opinie śmiecia"

człowieku rozbawiłeś mnie jak nie wiem :D błagam powiedz ze żartowałeś i nie jesteś aż tak ograniczony :D Wszystko co piszesz to głupie stereotypy i rzygać się chce jak się to czyta .... To podobnie jak ze skinami i opinią skini= naziole a to gówno prawda (wiem bo oglądałem dokument o tym ) Tak samo jest z tym , ludzie którzy nie mają zielonego pojęcia na dany temat i bazują na stereotypach piszą swoje "mądre" wywody -.-

żaaaaaal

a co do mody anty emo to oczywiście że prawda , juz dawno to zaobserwowałem , niestety na sobie bo sam jestem tak określany

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Fajnie, że przytoczyłeś przykład skinów. Akurat duch skinheadów z końca lat 60tych i 70tych, już dawno umarł. W Polsce najbardziej liczną grupą skinów są nazi-skini, którzy jak sami twierdzą mają poglądy nacjonalistyczne. Kochają Hitlera, bo uwolnił Polskę od żydów i innych mniejszości. Stereotyp skina nazisty, więc nie wziął się z dupy, więc Twoje porównanie jest gówno warte. W Polsce nie ma i nie było skinheadów z prawdziwego zdarzenia, takich którzy słuchali ska, chodzili elegancko ubrani w kapeluszach itd. Przecież skinheadami w Anglii w latach 70tych byli nawet murzyni. Co do emo, to to, że ich bronisz, kochasz, czy chuj wie cotam jeszcze, nie znaczy, że każdy musi to robić i sinmaker ma prawo ich traktować jak śmieci. Z resztą ja tak samo ich traktuje więc wiesz.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Większość ich syfu jest z kultury skate, chodzi mi o spodnie rurki, koszulki polo, wszelkiego rodzaju czaszki i serca

To chyba Ci się coś poprzestawiało... Akurat rurki to przeciwieństwo skejtów, bo z tego co wiem (a przez jakiś czas jeździłem na desce i obracałem się w środowisku wyłącznie skejtowskim) to według tej subkultury, im szersze spodnie/koszulka/buty tym lepiej :P Przynajmniej tak było pół roku temu gdy się jeszcze tym jarałem, teraz mi to wisi co tam robią ze sobą. Faktem jest, że coraz więcej emo przesiaduje na skejcie, jednakże nie jest to powodem, żeby jechać po skejtach.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

(a przez jakiś czas jeździłem na desce i obracałem się w środowisku wyłącznie skejtowski(a przez jakiś czas jeździłem na desce i obracałem się w środowisku wyłącznie skejtowskim)

O mamo, widze, ze poziom znajomosci tematu leci tutaj na leb i szyje. Tak wiec uprzedzjac od razu by mi cisnienie w bokserkach nie skakalo - deska =/= subkultura skejtow. I tyle, ktokolwiek napisze inaczej to nie ma pojecia o temacie w ktorym sie wypowiada.

Euz: nie sadzisz, ze traktowanie kogos jak smiecia jedynie z racji wyboru zyciowego jest bez sensu, zwlaszcza gdy jest on potencjalnie nieszkodliwy? Mozna powiedziec, ze ktos kto jest prawidzym emo jest idiota (bo obiektywnie jest) ale znow nie przesadzajmy w sile doboru słow gdyz nie watpie, ze znajdzie sie pare wartosciowych osob z tej grupy i wrzucanie wszystkie do najbrudniejszego worka jest kompletnym nonsensem jak dla mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 103 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 590 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Nie wiem czy obecnie w NXT jest tak naprawdę dla niej miejsce, więc logicznym ruchem będzie kierunek AEW/ROH - przynajmniej teraz. Zahaczając o Stardom - w tym roku jeszcze nie odpaliłem ich gali, ale już czekam z siurem w ręku aż w necie pojawi się dzisiejsza gala tj. All-Star Grand Queendom. Podobno wyszło kozacko, a do tego publika dopisała, bo było ponad 7 tysięcy ludzi. Świetny wynik
    • CzaQ
      Jak dla mnie - Na Backlash Orton wygra przez DQ i feud będzie kontynuowany. Na następnym po Backlash PPV Cena pojedzie Randalla sam albo z pomocą, w międzyczasie w trakcie tego feudu Cody będzie się 'leczył' i w końcu wróci albo po Ortonie albo po jakimś jeszcze przystanku, którego Cena odprowadzi w kwitkiem. Na ostatnim PPV Jasia Blondas go pojedzie, a na WM mamy Rhodes vs Rock. 
    • Mr_Hardy
      Thekla kończy z Japonią. Ciekawe gdzie trafi.   Ehh smutny news.
    • PpW
      Masz jakiś wyjazd lub plany na Majówkę i nie możesz być w Warszawie, na gali Ostatnia Prosta? Wbijaj na livestreama z show na nasze VOD! 📺🔥 Stream znajdziecie oczywiście pod adresem: ppw-ewenementpl.vhx.tv 👊 Na komentarzu @istociarz i @jokeroneandonly 🤩 Nie przegap tego wyjątkowego show i kup VOD z dostępem do livestreama z Ostatniej Prostej i biblioteką gal PpW w cenie czteropaka 🔥🔥🔥 Przeczytaj na fanpage.
    • KyRenLo
      Pierwsze Smackdown po Wrestlemanii. John Cena/Randy Orton na start: Ponowny numer z ponowną zapowiedzią. Za pierwszym razem wyszło dobrze i za drugim wyszło dobrze, czy za 10 też będzie to spoko? Nie wiem. Sporo czasu dostali i uważam, że wykorzystano godnie te minuty. Na koniec Cena dostaje RKO po nieudanym uderzeniu pasem. Fraxiom vs. Tych dwóch od Santosa: Przyjemna walka co wielkim zaskoczeniem nie jest. Kto widział parę razy Fraxiom w akcji ten doskonale wiedział, na co ich stać. Tiffy vs. Jade: Krótka gadka Tiffy znośna, natomiast krótka gadka Jade słabiutka. Sama walka mi się nie podobała. Pojawiła się Naomi, która przerwała pojedynek i załatwiła Jade. Później Tiffy została zaatakowana przez Jax. Nia nawet pozowała z tytułem. Matko ależ to było katastrofalnie złe. Znowu idziemy w Tiffy vs. Jax? Serio? Dajcie spokój. Czas na draft/Czas na szybkie wzmocnienia z NXT, bo niebieska tygodniówka w kwestii kobiet zamula potwornie. Chelsea vs. Zelina: Mierna walka z miernym wynikiem, ale co poradzić? Zelina nową mistrzynią. Szkoda gadać. Pojawił się Black, a Miz dostał Black Mass. Drew vs. LA Knight: Przeciętna walka. Solo zapodaje Samoan Spike i wrzuca do ringu byłego mistrza, ale Drew nie jest w stanie tego wykorzystać, bo Priest wyciąga go z ringu. Ostatecznie Drew kończy na rozwalonym stole. Później LA Knight i Priest załatwieni przez Fatu, i to oglądało się akurat spoko. Walka o pasy tag team: No wyszło wybitnie. Naprawdę pięknie. Walka, która powinna mieć miejsce na WM. Z drugiej strony nie dostaliby tyle czasu, ile na tygodniówce. The Street Profits nie tracą tytułów. Świetny Main Event. Podsumowanie: Czerwona tygodniówka znacznie lepsza.
  • Dodaj nową pozycję...