Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNAwEurosporcie(opinie o piątkowym 30-minutowym spektaklu:/)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja tam radziłbym wszystkim poczekać. Może za miesiąc, może za dwa, a może nawet za trzy, ale cos się ruszy. Wiadomo, że te dwa odcinki to był taki sprawdzian Eurosportu i następnych nie będzie przecież natychmiast... Tak jak już gdzies pisałem - moze być tak, że za jakiś czas znów zostaną wyemitowane dwa nowe odcinki, potem znów przerwa itd. Eurosport sprawdza też oglądalność tego typu "sportów" jak chocby wrestling pod kątem ewentualnego stworzenia w przyszłości kanału tematycznego ze sportami walki więc poczekajcie i nie panikujcie za w ostatni piątek nie było następnego odcinka Impactu. Pozdro.
  • Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FH

4

• Dejv

4

• Wee Man

3

• Pioro

3

Top użytkownicy w tym temacie

Hm. Dokładnie już obu komentarzy nie pamiętam, ale wiem, że jak na wrestlingowe show były takie jakby przynudzające. Nie było tej atmosfery, jak np. co piątek na Tele5 (WWE SD!). Janisz rzeczywiście przyćmił dobre komentarze obu panów (PO, FH). Za szybko moim zdaniem cała prawda o wrestlingu została ujawniona. Poza tym po tych wyjaśnieniach miałem ochotę wyłączyć telewizor i powiedzieć ze smutkiem "to rzeczywiście tylko fikcja". Oczywiście już od lat wiem, że wszystko jest planowane itd., ale panowie tak usilnie starali się o tym odbiorcom powiedzieć, że nawet głuchoniemy by to w końcu stwierdził. Ogólnie FH i PrzemkO pokazali, że całkeim nieźle radzą sobie w roli komentatorów, pokazali o klasę wyższy komentarz niż bardziej w tych sprawach doświadczony pan red. Janisz. Ogólnie wypadło nieźle, tylko proszę Was więcej wiary w swoje słowa i trochę żywszy komentarz, panowie :-) .

Pytanie: jeśli ewentualnie miałyby się odbyć kolejne transmisje TNA na ES, to kto będzie je komentował?

cytat: Janisz rzeczywiście przyćmił dobre komentarze obu panów (PO, FH)

cytat nr2: FH i PrzemkO pokazali, że całkeim nieźle radzą sobie w roli komentatorów, pokazali o klasę wyższy komentarz niż bardziej w tych sprawach doświadczony pan red. Janisz.

to w koncu jak to bylo?:) , kto kogo przycmil?:)

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Tommy użył tutaj ironii,czytaj kolejną linijkę... ;)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

cytat: Janisz rzeczywiście przyćmił dobre komentarze obu panów (PO, FH)

cytat nr2: FH i PrzemkO pokazali, że całkeim nieźle radzą sobie w roli komentatorów, pokazali o klasę wyższy komentarz niż bardziej w tych sprawach doświadczony pan red. Janisz.

to w koncu jak to bylo?:) , kto kogo przycmil?:)

Słowo "przyćmił" miało tutaj oznaczać...hmmm... kurcze, jak to powiedzieć...? :???: Chodzi mi o to, że gdyby Janisz nie "przyćmił" ( :wink: ) swoim słabym komentarzem (a mówił przecież głównie on) obu komentatorów, to ogólnie komentarz wyszedłby dobrze. Przyćmić, czyli:

"usunąć na drugi plan, przytłumić; przewyższyć"
:smile:

Więc dobry komentarz FH i PO wcale nie oznaczał tu, że "przyćmili" Janisza, wręcz odwrotnie :grin: .