Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNAwEurosporcie(opinie o piątkowym 30-minutowym spektaklu:/)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

miejmy nadzieje ze beda kolejne odcinki. Przy okazji ponawiam moja prosbe o umieszczenie tych dwoch odcinkow "po polsku" w internecie.

Jak ktoś będzie miał chęć rozpowszechnić gale, to mogę mu je przesłać. Chyba, że jest jakiś serwer do dyspozycji... wtedy mogę wysłać bezpośrednio ;).

117380471846b21e8779201.gif

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FH

4

• Dejv

4

• Wee Man

3

• Pioro

3

Top użytkownicy w tym temacie

Jakby coś, to mogę udostepnic swój server ( nieograniczone miejsce i transfer) i udostepniać te gale...

"So many are overnight sensations, so many wrestlers are so-called World Champions, so many wrestlers have the so-called power right there. But none of those wrestlers are me!"

Witam

nie moglem obejrzec w piatek Impactu ale dzieki uprzejmosci Goloba zrobilem to wczoraj i o to moej refleksje:

- praktycznie komentarz byl podobny do Przemk0'a napoczatku nerwy drobne pomyleczki ale to jest normalne jak na debiutanta - moim zdaniem komentarz byl na rownym poziomie co tydzien temu - czyli gratuluje bylo spoczko - jak napierwszy raz w tV Super - pozdrawiam i mam nadzieje ze cie kiedys jeszcze uslysze ...

a teraz co mi sie nie podobalo i nie ma tu rzadnej zloscliwosci czy zazdrosci tylko zauwazylem - chyba kazdy zauwazyl ze kolgea FH strasznie duzo razy uzywa pewnego zwrotu ;-) chodzi mi doslownie o to jego "yyyyyyy" :-)

0:58 "yyyyyyyy ... tak wrestling glownie polega na yyyyy na pokazaniu ..."

obliczylem ze srednio "yyyyy" pojawia sie co 10-15 sekund srednia zmienia Janisz

;-)

yyyy tak wiec bylo spoko yyyy mam nadzieje ze uslyszymy was jeszcze yyyy w niedalekiej przyszlosci

pozdrawiam

78269406145f2cb280ea01.jpg

he Kilah, wlasnie kogos takiego jak ty nam potrzeba.

No pewno ze udostepnij na swoim serwerze te "polskie gale" bylo by super.

Pozatym nie tak dawno rozmawialismy na temat umieszczania na jakims wlasnym serwerze tych RAWow i Smackow ktore zajmuja 200 mb ale bardzo krotko wisza na necie. Gdybys byl tak mily i mogl udostepnic z 300 mb swojego serwera na potrzeby szerzenia wrestlingu wwsrod polskich fanow to mialbys giga plus i szacunek.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Obydwa komentarze były dobre. Szkoda tylko ze formuła prowadzenia musi byc taka nudna bardziej w formie zartu to powinno byc prowadzone(jak kiedys na pewnym programie polskim wcw)ale ogolnie jest dobrze. A błedy to sie zawsze zdaza szczegolnie jak na zywo.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

no dawaj Killah, prosze o udostepnienie :)

...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Tak... komentarz w formie żartu uświadomiłby tylko tych wszystkich ludzi, którzy wtedy właczyli Eurosport, że wrestling to cyrk... komentarza w formie żartu możemy oczekiwać w WWE, gdzie JR i Jerry Lawler dopowiadają tylko ludziom to co się dzieje na ringu, a większość czasu i tak poświęcają wzajemnej polemice... tylko oni mogą sobie na to pozwolić, bo ludzie w USA mają pojęcie na temat tego czym jest wrestling, a w Polsce trzeba to tłumaczyc wszystkim poza niewielką grupką liczącą 200 osób. Nie ukrywam, ze też taki komentarz bardziej by mnie urządzał niż komentator + ekspert, ale nie tędy droga, miną długie lata zanim ludzie zrozumieją, że to rozrywka i będzie można zająć sie komentarzem w stylu amerykańskim.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Tak... komentarz w formie żartu uświadomiłby tylko tych wszystkich ludzi, którzy wtedy właczyli Eurosport, że wrestling to cyrk... komentarza w formie żartu możemy oczekiwać w WWE, gdzie JR i Jerry Lawler dopowiadają tylko ludziom to co się dzieje na ringu, a większość czasu i tak poświęcają wzajemnej polemice... tylko oni mogą sobie na to pozwolić, bo ludzie w USA mają pojęcie na temat tego czym jest wrestling, a w Polsce trzeba to tłumaczyc wszystkim poza niewielką grupką liczącą 200 osób. Nie ukrywam, ze też taki komentarz bardziej by mnie urządzał niż komentator + ekspert, ale nie tędy droga, miną długie lata zanim ludzie zrozumieją, że to rozrywka i będzie można zająć sie komentarzem w stylu amerykańskim.

and that it's true dam true!

576009130413fce83f1b12.jpg

Dzisiaj też będzie gala na Eurosporcie ??

nie ;) tamte odcinki byly pilotażowe, zeby sprawdzic jaka jest ogladalnosc...co dalej sie okaze ;)

Niestety z tego co udało mi się dowiedzieć przed nagraniem Bushido (na którym się nie nagadałem:P) TNA raczej nie będzie na Eurosporcie.

18 marca, o 23 ma być powtórka gali z 25 lutego, i na razie to tyle...

46204812740b7d45acaa48.gif

• Urządzenie:  Android

No to się naoglądaliśmy :/

1005187806541accfacb3d6.jpg

Cholera :( A taką miałem nadzieję na wrestling w TV...Damn...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

A juz mialo byc tak pieknie ... :???:

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

i tak bym sciagal dalej. bede staral sie wrzucac impacty na media silver

14412508044c725aa0e19e.gif