Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zaskakujące Transfery 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

C.ronaldo-real madryt

kaka-real madryt

Shunsuke Nakmura-Espanyol Barcelona

Dijbrill Cisse-Panatinaikos Athens

Karim Bezema -Real madryt

Carlos Tevez-Manchester City.... i wiele wiele innych zmian transferowych ale jak tu wierzyć piłkarzom Henry nie chcial opuscic Arsealu Bo to byl jego dom jak stwierdzil a jednak skusily go pienaiadze tak samo z Ronlado I Kaką .. czkeam na wasze opinie o trnasferch co was szokuje moze cos niepokij...podawajcie takze inne transfery naszej ligi jak i zagranicznej i ukarzcie swoje zdziwienie :)

"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

3

• miszcz_94

3

• D-mac

3

• mistico

2

Top użytkownicy w tym temacie

Czy transfer Nakamury był jakimś zaskoczeniem, bo dla mnie nie. Od dawna mówiło się o jego odejściu z Celticu, no i padło na Espanyol. Ale co do Cristiano i Kaki, Perez naprawdę zaskoczył i jestem pełen podziwu.

Tylko że więcej tych transferów odbyło się w tym roku ( 2010 ). W 09 zdziwił mnie Robinho który gra w ManCity. W tym roku oczywiście,

CR7 - Real ;

Kaka - Real ;

Tevez - ManCity ;

Owen - ManU ( Jeszcze nie oficjalne ) ;

:)

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Ale jednak nakamura chyba nigdy nie gral w La Ligue i to moglo byc zaskoczenie m czy da rade w hiszpani? ale to jest zawodowiec jak kazdy inny wie czekac tylko na przyzwyczjanie :)
"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"

Koper137, Owen już był zaprezentowany, zagra z numerem 7.

Teraz Real Madryt chce powalczyć o Ligę Mistrzów. Z takim składem jaki mają obecnie wiele na to wskazuje, że zdobędą może nawet potrójną koronę :D

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Teraz Real Madryt chce powalczyć o Ligę Mistrzów. Z takim składem jaki mają obecnie wiele na to wskazuje, że zdobędą może nawet potrójną koronę :D

Jeśli ktoś te gwiazdki umiejętnie poukłada, bo jakoś nie pamiętam, żeby poprzedni "galaktyczni" potrójną koronę wywalczyli. Co innego ManU, które bez jakiś kolosalnych transferów i nazwisk wywalczyło ligę, puchar i ligę mistrzów :) Dużo zależy tutaj od trenera... i od ego gwiazdeczek.

8363302634890420816486.jpg

miszcz skąd info o 7?

Dla mnie największym nie zaskoczeniem, ale mimo wszystko szokiem jest bezpośrednie przeskoczenie Teveza z United do City.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

a mnie jako kibica Wisły zaskoczył powrót Jopa :)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

luki,

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Owen

Manchester United

On 3 July 2009, it was announced that Owen had signed a two-year deal with Premier League champions, Manchester United. Owen had also been linked with Hull City, Stoke City, Everton, and Aston Villa, before signing for United, and he said that the approach from manager Alex Ferguson came from "out of the blue". At a press conference on 13 July 2009, Owen was handed the number 7 jersey previously worn by Cristiano Ronaldo.

Na prezentacji był w koszulce z numerem 19 lecz na konferencji prasowej, Ferguson ogłosił, że będzie nosił siódemkę po Cristiano Ronaldo.

mnie jako kibica Wisły zaskoczył powrót Jopa

A czy jako fan wierzysz że powrót ,,Jop twoja mać" przyda się waszemu zespołowi. Pamiętam, jakim niewypałem był powrót kilka lat temu Kuźby np.

Owen? Diamencik angielskiego futbolu znów wielkie? Oby, gdyż to fenomenalny piłkarz, ale wizyta w REalu, kilka kontuzji i coś się stało, że ta gwiazda upadła.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Owen? Diamencik angielskiego futbolu znów wielkie? Oby, gdyż to fenomenalny piłkarz, ale wizyta w REalu, kilka kontuzji i coś się stało, że ta gwiazda upadła.

No stało się i to było do przewidzenia. Owen zawsze był graczem, który szybko łapał kontuzje, a że były napastnik Newcastle grał na pełnych obrotach już w wieku 17-18 lat to po prostu organizm w końcu nie wytrzymał...Mam nadzieje, że skończą się jego problemy ze zdrowiem, bo zawsze podobała mi się gra Owena ;)

Mnie osobiście najbardziej zaskoczyły transfery drużyn Manchasteru. Idol kibiców Liverpoolu i symbol klubu przechodzi do znienawidzonego zespołu? Tevez przechodzi do rywala zza miedzy (życie to chyba będzie mieć gorsze niż Figo po trasnferze do Realu :) ).

1480916194a0b1a85edad5.jpg

A czy jako fan wierzysz że powrót ,,Jop twoja mać" przyda się waszemu zespołowi. Pamiętam, jakim niewypałem był powrót kilka lat temu Kuźby np.

Każdy powrót jest inny i nie ma co porównywać :) mam nadzieję, że się sprawdzi i nie trzeba będzie mówić przed TV "Jop Twoja mać", ale jakby się ktoś wcześniej mnie spytał, czy chcę go ponownie na Reymonta, to bym zaprzeczył :) na pewno się nie zmarnuje, a tylko pomoże, bo obrońców Wisła ma niewielu ... w sumie to Jop nie jest zły, tylko że jest strasznie wolny i to jest jego największa wada ... no ale zobaczymy jak to będzie, ja tam się cieszę. I tak pewnie nie będzie grał w podstawowym na środku obrony, kiedy głowacki i singlar dojdą do siebie. Ale przydałby się jeszcze ktoś ... i bramkarz jakiś, bo Pawełek raz wyciągnie coś fenomenalnego, a zaraz potem puści szmate ...

Mam nadzieję że szybko dobiegną końca czasy takiej polityki transferowej jaką teraz ma Wisła, gdzie ściąga się przeważnie graczy którzy nie mają klubu ... Jedynie Marcelo wypalił i teraz się napalają że każdy tak wypali jak on :) a tu prosze, wystarczy raz sypnąć kasą, i to wcale nie dużo, a jaki efekt (przykład Kirma 400k, czy wcześniej Jirsaka)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Dowiedzilem sie niedawno ze barca kupuje ibrahimovica !! brawo dla barcelony trafny wybor :)

Nie kupuje tylko wymienia za Samuela Eto plus dopłaca jakieś kosmiczne pieniądze. Nie rozumiem takiego postępowania. Samuel jest porządnym napastnikiem , zapewne trochę gorszym od Ibrahimovica , ale przy pierwszej lepszej sytuacji trzeba go zamieniać ? A co jeśli Zlatan nie wpasuje się w drużynę? Tak samo Real sprowadza same gwiazdy za 200 mln euro. Za taką kasę to z zawodników nie grających magiczny , ale porządny futbol można złożyć świetną drużynę. Ale to przekonanie że zawsze najlepsi są najbardziej opłacalni nigdy nie będzie dla mnie zrozumiałe.
Dwa razy się zastanów, zanim poczęstujesz się miodem podanym na ostrym nożu.

2349695364ab77fee2b70b.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...