Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zdobyc Pozycje (Johnny Thornpike RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Uwaga pisze z niemieckiego komputera , nie mam polskich liter , za te utrudnienia przepraszam. Krotko? Trudno , od czegos trzeba w koncu zaczac.

Johnny Thornpike wrocil zmeczony po dlugim , intensywnym treningu do pokoju hotelowego. Jakis gosc chcial do niego podejsc ale inny go powstrzymal. Johnny go tylko zlustrowal wzrokiem i pokrecil glowa. Wszedl do swojego pokoju zadowolony z siebie z rezultatow ktore osiagnal nasilowni. Tak jest gotowy , na pewno. W koncu jest no.1 contender o HVW World Championship. W koncu dostal to na co zaslugiwal od poczatku swojego pobytu w High Voltage Wrestling , dostal swoja szanse a raczej...dostal swoj tytul. Johnny usmiechnal sie pod nosem , wiedzac ze walka z Damage'm bedzie bardzo ciezka , ale co to dla niego. Dlugo tak rozmyslal , lecz w koncu , znuzony po ciezkim wysilku , poszedl spac.

Nastepnego ranka spakowal sie i udal w kierunku hotelowego parkingu , teraz podszedl do niego czlowiek ktory dzien wczesniej powstrzymal tego drugiego od zagadania do Thorn Mouth'a.

Pracownik Hotelowy : Panie Thornpike , panie Thornpike.

Johnny Thornpike : Czego znowu? Autograf? Kurwa ile jeszcze?

Pracownik Hotelowy : Niestety chodzi o cos innego. Musze pana powiadomic iz pan Balicki juz nie placi za pana pobyt tutaj i albo bedzie pan placil sam albo musi pan zabrac swoje rzeczy z tego hotelu.

Johnny Thornpike : Jak to ? Jak to nie placi? Co Ty teraz pierdolisz? Przeciez kazedmu mieszkajacemu...czekaj ...

Pracownik Hotelowy : Pan Balicki dzwonil wczoraj do nas i powiedzial abysmy panu to przekazali , wczoraj nie chcielismy pana denerwowac bo widzielismy ze pan jest meczony.

Johnny przestal sluchac goscia z hotelu i wyciagnal komorke. Poszukal w pamieci telefonu i dzwoni...

Johnny Thornpike : Co Ty sobie wyobrazasz? Za co mam sobie fundnac hotel? Umawialismy sie kurwa inaczej!

Piotr B. : Sluchaj , Johnny to koniec.

Johnny Thornpike : Jaki koniec? Jaki koniec? Jeszcze z Toba kurwa nie skonczylem , to dopiero poczatek , dopiero uslyszysz...

Piotr B. : Nie rozumiesz mnie...z HVW jest koniec...

Johnny Thornpike : ... Co? Jak to kurwa koniec? Nie , czekaj , jak to koniec? HVW dopiero co ruszylo z kopyta , dopiero co wrocilismy a Ty mowisz ze koniec? Nie , ja czegos tu nie rozumiem , masz najlepszych zawodnikow na swiecie , mnie...Damage'a , Husara i mnie. Co Ty pierdolisz z tym koncem?

Piotr B. : Zauwaz ze hala sie juz nie zapelnia , ludzie nie chca ogladac naszej gali.

Johnny Thornpike : Jak to puste , masa kretynow przychodzi i piszczy jak niedorozwoje widzac Scorpa czy innego Knifera , wez mnie nie wkurwiaj , jaki inny dasz mi powod zamkniecia mojej federacji?

Piotr B. : Twojej? Ekhm...Johnny , po prostu niestety ten biznes przestal mi sie oplacac , przykro mi , teraz pozostalo mi tylko zyczyc Tobie i innym powodzenia w przyszlosci , dacie sobie rade.

Piotr sie rozlaczyl a Johnny spogladal ciagle niedowierzajac w ekran komorki. Johnny spojrzal sie z niesmakiem na pracownika hotelowego. Ten jakby sobie przypomnial o czyms wyjal jakis list zza pasa.

Pracownik Hotelowy : A panie Thornpike , ktos zostawil niedlugo po telefonie od pana Balickiego list do pana , nie wiem kto to byl , kazal tylko panu ten list dac , dokladnie przewidzial pana zachowanie , mowil ze po telefonie mam dac panu ten list.

Johnny Thornpike : Co? Dopiero teraz mi to mowisz ? Kto to byl? Dawaj ten list (Johnny zabral list z rak pracownika hotelowego i otworzyl szybko zaczal czytac) Johnny , przyjacielu...wiedzialem ze tak sie stanie...zalatwlem Ci prace...Mamoru? Co to kurwa ma byc? To jakis zart? Kto to przyniosl ?

Pracownik Hotelowy : No...jakis wysoki...nie znalem go...

Johnny Thornpike : Kurwa...zostawia wam list czlowiek ktory nie zyje? Co to za cyrk , powiedz mi zaraz kto zostawil ten list , bo nie recze za siebie!

Pracownik Hotelowy : Wysoki , muskularny...

Johnny Thornpike : Mial korone , kurwa mial korone?

Pracownik Hotelowy : Ja...ja nie pamietam...

Johnny Thornpike : Gowno tam wiesz...dobra spadaj , to jest przeciez cyrk. (Johnny odbiera dzwoniacy telefon)

Glos w sluchawce : Johnny , przyjacielu , czas na Ciebie , HVW , n.K.w. to wszysto minelo , teraz pozostalo Ci jedno wyjscie. Zalatwilem Tobie to wyjscie....EWF....powodzenia....

Johnny Thornpike : Kto Ty jestes? (glos w sluchawce sie rozlaczyl a facet z hotelu juz odszedl). Nie mozliwe...przeczytalem list od martwego czlowieka , dostalem anonimowy telefon od czlowieka ktory nazywa mne swoim przyjacielem , kurwa paranoje.

Johnny wsiadl do swojego auta i ruszyl przed siebie. W glowie mial metlik , wszystko jak twierdzil bylo niczym cyrk. Koniec z HVW , Mamoru a przede wszystkim pozbawienie go mistrzostwa na ktore zasluguje , a raczej jak sam uwaza , jest mistrzem. Wszystko to minelo...Teraz Johnny musi zaczac od nowa swoja przygode , raz kolejny , raz kolejny musi zmierzyc sie z nowymi przciwnikami , okolicznosciami , jak on tego nie lubial. Gdzie teraz jechac? Johnny wiedzial dokladnie , do Warszawy , gdzie bedzie odbywac sie kolejna Wrestleopaloza. Musial zobaczyc sie z zarzadem EWF...

Kilka godzin minelo , lecz Johnny nawet tego nie zauwazyl , pograzony w myslach , pedzil przez polskie drogi , majac gdzies ze jego samochod mogl nie wytrzymac tych jakze dobrych drog. Dotarl w koncu do Warszawy , dojechal do miejsca gdzie odbywac sie ma gala i znalazl tymczasowe biuro. Wszedl dosc szybko i nerwowo od razu sekretarka go zaczepila.

Sekretarka : A Pan Thornpike , oczekiwalismy pana , myslalam ze zjawi sie pan kilka dni pozniej , gdyz znany jest pan ze swojego olewactwa spraw , tak mi pan zostal przdstawiony.

Johnny Thornpike : Wszystko jedno , o co tutaj chodzi? Dostalem list od niezyjacego czlowieka , mowiacego ze zalatwil mi kontrakt tutaj w EWF? O co tutaj kur...de chodzi (Johnny ledwie kontrolowal swoja zlosc). Mozesz mi to paniusiu wyjasnic?

Sekretarka : Nie wiem nic o Mamoru , prosze pana , wiem ze nie zyje ale na pewno on nie zalatwial pana kontraktu. Od razu po ogloszenia upadlosci przez High Voltage Wrestling , pana kontrakt , panskie bio i oczekiwane zarobki zostaly przeslane na nasz Fax i zarzad sie od razu zgodzil.

Johnny Thornpike : Co? Ze co kurwa? Moje zadania , kontrakt , jak ja o niczym nie wiem? O co tutaj we wszystkim chodzi? (Johnny wyrwal z rak sekretarki jego kontrakt jak sie okazalo) Zarobki...gdzie one sa? No...no dobra niech wam bedzie ze moge na razie dla was pracowac , ale musicie mi to kurwa wszystko wyjasnic , bo nie recze za siebie , jak mogliscie wykorzystac postac Mamoru zeby mnie tutaj sprowadzic...to jest chore...

Sekretarka : Jak juz mowilam , nikt o tym nic nie wie , nikt na pewno nie wykorzystalby pamieci o Mamoru by sprowadzic nawet Alexa Scorpa a co dopiero pana.

Johnny Thornpike : A co uwazasz ze ja gorszy od Scorpa jestem? Oj paniusiu grabisz sobie...dobra niewazne...prosze tylko o jedna wiadomosc....jaki pas na poczatek dostalem za cel? Ktore mistrostwo jest na szali w mojej walce?

Sekretarka : Ekhm...walczy pan z Misterem Nalepem , nie walczy pan o zaden pas. Do widzenia...

Johnny wygladal na wscieklego i taki byl , wyszedl glosno trzaskajac drzwiami. Z jednej strony byl zadowolony , gdyz mial lepsze zarobki niz w HVW z drugiej strony...gdzie jego walka o mistrzostwo? On jeszcze wam pokaze. Wychodzac zostal zaczepiony przez jakiegos dziennikarza.

Dzennikarz : Pan Johnny Thornpike? Moge na chwile , jestem dziennikarzem z lokalnej gazety i nastepny numer jest poswiecony tylko EWF...Z roznych zrodel dochodzily sluchy ze pan wraca do EWF i widze ze to prawda. Dowiedzialem sie juz ze walczy pan z Misterem Nalepem. Co pan o nim sadzi i w ogole co pan sadzi o swoim powrocie? I dlaczego EWF nie zwerbowalo Alexa Scorpa czy Nickiego Damage'a ?

Johnny Thornpike : A kim oni tak na prawde sa? Co mnie obchodzi dlaczego ich nie zwerbowali? Mam Tobie odpowiedziec dlaczego? Bo wiedzieli ze jedna osoba z calego HVW jest godna uwagi , tak na prawde tylko Johnny Thornpike moze zasilic szregi EWF i EWF wie ze nikogo wiecej nie potrzebuje. Damage , Husar , oni tylko byli dodatkami do mojej wielkiej kariery , tak na prawde nigdy ich nie potrzebowalem , nigdy , ale wiedzialem ze ta dwojka ma jakis potencjal i ze bez mojej pomocy nic nie osiagnie. Teraz gdzie oni sa? Gdzie jest Husar , Damage , Scorp , Knifer ? Kurwa gdzie? Nie ma juz ich , teraz tylko na tej scenie zostalem ja , bo EWF wie ze tylko ja jestem wart tego. Aczkolwiek EWF popelnia pierwszy powazny blad , kim do diabla jest Nalep? Czlowieku , ten gosc nie osiagnal nic i nie osiagnie nic , juz po samym nazwisku to moge stwierdzic. Czy go widzialem? A po co mialbym go ogladac? Zobacze go tylko na chwile na ringu , piec minut...piec minut daje gosciowi maksymalnie w ringu ze mna, zresta wiekszosc zawodnikow tyle by ze mna wytrzymalo. A jakim bledem zaszczycilo nas EWF? Proste , bledem ich bylo danie mnie do tak nic nie znaczacej walki? Gdzie moje obiecane mistrzostwa? EWF podpisalo ze mna kontrakt wiedzac ze w HVW mialem obiecana walke o World Championship i EWF powinno wlasnie od tego zaczac w dawaniu mi walk. Trudno juz ochlonalem , teraz bede usial jak to wiele osob mi zapewne powie , zdobyc pozycje. Co oznacza kurwa zdobyc pozycje? Uwierz mi ze nie bede mial z tym problemu , spojrz na mnie , po prostu spojrz na mnie i nie odpowiadaj , ja juz zdobylem odpowiednia pozycje. Mister Nalep , czlowieku , jestes po prostu pierwszym szczeblem do mojej kariery w EWF.

Johnny odszedl zostawiajac za soba dziennikarza.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Icon

3

• NalepRKO

2

• mu

1

• Ja Myung Agissi

1

Top użytkownicy w tym temacie

zresta wiekszosc zawodnikow tyle by ze mna wytrzymalo

Założymy się, że nie ? :twisted:

Nie żebym nie doceniał potencjału byłego pretendenta do hvw world title, ale liczyłem na więcej. Wejście smoka to to na pewno nie jest... Speech mizerny, a reszta rp skłania mnie do pewnej refleksji. :)

Mianowicie - kiedy wchodzę do tematu i widzę, że 3/4 rpa zajmuje dialog, w którym każda kwestia ma po dwa zdania, już wiem, że udany on być nie może. Z moich wielomiesięcznych obserwacji wynika, że dialogi te są głównie o duperełkach typu "jak fajnie było dziś na siłowni", "co jadłem na śniadanie". Więc radzę z nich zrezygnować.

Tyle od former evo champa. :tancze:

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Haha dobrze mi wrzucasz xD

[ Dodano: 2009-07-12, 23:18 ]

Ja się nie spisałem na medal ,mogłem szybciej zacząć pisać a nie na ostatnią chwilę:P

Ja dodam od siebie tylko krótki tekst, bo sam jestem skromnym lowcarderem więc nie jestem autorytetem.

Dodam jeszcze, że te urocze "dialogi ze swoim menadżerem/kolegą/przyjacielem/tag partnerem w jakieś knajpie z dodatkiem piwa i obowiązkową wizytą na siłowni" nie są eRPami z prawdziwego zdarzenia, ale zrozumienie tego faktu to już wyższy poziom e-fedowego wtajemniczenia. Z tego złudnego przeświadczenia można było się uwolnić poprzez kontakt z najlepszymi, kontakt którego niektórzy sami się pozbawili. Wszelkie teorie o ewolucji formy pisania RPów osobiście uważam za bzdurne.

Tekst dodany abyśmy się wszyscy dalej rozwijali, może powoli ale do przodu. Mój tekst można wyśmiać ale cytat prosze traktować ex cathedra, a więc jest nieomylny. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Do Nasjazz , po pierwsze :

To ze Johnny uwaza ze jest najlepszy ja tak nie musze , hehe gram ta postacia i staram sie w nia wcielic wiec po prostu Johnny stawia sie na pierwszym miejscu i tak dalej. Co do spodziewania sie wiecej czy mniej od bylego no.1 contendera ja tez spodziewalem sie wiecej , chcialem poprosic o dzien wiecej na napisanie rp'a , lecz widzac rp przeciwnika doszedlem do wniosku ze ze tezmusze oddac i troche przyspieszylem pisanie jak i skrocilem moje przewidywania.

Wiem ze slabo wyszlo i te smieszne dialogi , lecz tak jak King napisal a raczej wywnioskowal...przyszedlem tutaj aby udoskonalic swoje skille :)

Do Swanton Bomb : No offence , po prostu taka gra :)

The Icon ale ogółem fajnie Ci to wyszło :PP

• Urządzenie:  Windows

Dlugo tak rozmyslal , lecz w koncu , znuzony po ciezkim wysilku , poszedl spac.

:lol: na tym skonczyłem czytać . :lol:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Dlugo tak rozmyslal , lecz w koncu , znuzony po ciezkim wysilku , poszedl spac.

:lol: na tym skonczyłem czytać . :lol:

Wlasciwie , wyjete z kontekstu...brzmi masakrycznie :D