Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wzloty i Upadki. (Jimmy RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Kamera przechodzi przez kolejne dzielnice, aż tu w końcu wlatuje przez ogrodzenie, przechodzi przez lekko uchylone drzwi, po schodach wlatujemy na górę i przechodzimy przez ścianę do pokoju Jimmy’ego Hendrixon’a. Jimmy jak nigdy siedzi bardzo skupiony przed komputerem i piszę. Kamera robi zbliżenie na monitor, a nam ukazuje się stare dobre okienko jakiegoś tam komunikatorowego komunikatora.

Pierre(wiadomość przychodząca) – Cześć Jimmy

Jimmy(pisze na klawiaturze) – Cześć Pierre. Jak widziałeś, przegrałem swoją walkę na WP ale to mnie nie podłamało, wręcz bardziej zmotywowało. Ten wypierdek natury miał po prostu szczęście, nie dość, że przez całą walkę dominowałem to i tak los musiał się odwrócić w jego stronę, ale cóż przestańmy mówić o tym co było. Zaczekaj wrzucę jakąś muzyczkę na ucho.

Pierre – Nie ma problemu, nigdzie się nie wybieram.

Jimmy otwiera przeglądarke DesertFox po czym Kamera robi max zoom i mamy szanse zobaczyć na jaką stronę wchodzi Jimmy. „WWW.YouWorld.com”. W wyszukiwarce wstukuje następujące słowa. „Jimi Hendrix – Hey Baby and In From the Storm” i zaczyna słuchać

Jimmy(pisze na klawiaturze) – Dobra zarzuciłem bardzo ciekawą piosnkę i możemy gadać. Zatem o czym mówiłem? A tak… Cóż na następnej WP mam walkę z jakąś marką Odzieży i Butów itp.. Dla mnie ten chłostek nie stanowi przeszkody, a jedynie rozgrzewkę. Reebok hmm, jakiś głupi niedorozwinięty dzieciak który uważa się za niggaz, bo jego ulubionymi przedmiotami są Kastety i CO?! Rękawiczka (Jimmy zaczyna się ironicznie śmiać). Ma jakiegoś „managera” którego poznał w barze… Pewnie się trzyma jego jak lep psiego ogona. No cóż, dla mnie, nie jest on jakimś wymagającym przeciwnikiem. Poszturcham go trochę, poobijam jak młodego i w końcu przypnę. Reebok, próbuje grać czarnucha, ale przy naszej walce pokaże kto tu mógłby być prawdziwym niggazzz. Jak można się nazywać Reebok? Przy pierwszym lepszym spotkaniu ktoś może go po prostu zbesztać i zrównać do poziomu z ziemią… A nie sorry, on już jest zrównany z poziomem ziemi, w końcu to Reebok, marka butów itd. Bardziej się zainteresuje podczas naszej walki, książką Marks’a niż samym przeciwnikiem… Od kiedy to ja miałem aż tak słabego przeciwnika? A no tak, ostatnim był Flying Man którego zniszczyłem, teraz walczy z jakimiś nic nie wartymi „zawodnikami” o ile tak można o nich powiedzieć.. Tak więc niech pan But się strzeże, bo podczas walki zostanie wgnieciony w ziemie, wdeptany, wciśnięty. Prawdopodobnie mój but jest większy od jego głowy, no ale cóż, tak już los ustawił i muszę trochę sił zostawić na tego buciora. Nie mam sił nawet rozmawiać o nim. Podczas swojego debiutu to prawda, przegrałem, ale się nie poddałem i się pnę w górę. Cóż, każdy szydzi z Pucharu Szczęściarza, ale to jest przynajmniej krok od zdobycia większego trofea. Reebok mi w tym nie przeszkodzi, stanie mi na drodze to go osobiście zbluzgam i zrównam z ziemią. Palooza w Warszawie więc czas wyruszać. Pierre przyjeżdżaj pod mój dom, pojedziemy razem.

Po nieokreślonym czasie

Jimmy i Pierre wychodzą z samochodu i widzą dużą grupkę ludzi która się zebrała na parkingu

Jimmy – O! Widać, że jednak przeczytali moje ulotki.

Pierre – No, widać.

Jimmy przechodzi przez barierki i wskakuje na samochód stając na dachu i zaczyna przemawiać

Jimmy – Jak wiecie, a może nie wiecie? Mniejsza z tym, jeśli nie wiecie to się dowiecie. Tu w Warszawie mam ustaloną walkę, Gdzie?? (Cisza wśród ludzi) No właśnie, na parkingu. (Jimmy wskazuje palcem na samochody) Te wszystkie samochody, będą moją zabójczą bronią, swojego przeciwnika Reeboka(po wymówieniu tych słów gdzieniegdzie można usłyszeć śmiechy). Tak właśnie tak, Reebok’a. Będę obijał jego właśnie o nie. Samochodziki nie będą już w nienaruszonym stanie, jak zacznę tego małego niedoświadczonego grzybka o nie obijać. Będą wzloty jak i upadki, zrobię z nim wszystko co będę chciał, przecież on nawet nie umie dobrze zamknąć pięści a się rzuca do walk. Powiadacie, że co? Że on mniej waży i to dlatego ja przegram? Moje jedno uderzenie w niego będzie jak jego dziesięć uderzeń we mnie. Hmm. A kto wie, może gdzieś w samochodzie będą kluczyki? Więc Reebok niech się lepiej modli, bo jak już dostane jego w swoje ręce to nie popuszczę. Muszę w końcu się odegrać po mojej ostatniej przegranej. Unicestwić, Zniszczyć, to są moje motywację na moją walkę. Złamie mu kilka kończyn, a w końcu pokonam go nokautem prosto pomiędzy oczy. EWF ma szczęście, że wzięła tak utalentowanego zawodnika jakim jestem ja, nie groźni mi są rywale z niższej półki, tak dobrze usłyszeliście z niższej półki. Na wyższych przyjdzie jeszcze czas mam nadzieje, że za niedługo. Reebok po naszej walce będzie miał w swojej duszy jedynie smutek i żal, przez to, że chciał się zmierzyć z lepszym, większym, masywniejszym, ZWINNIEJSZYM, silniejszym, szybszym od siebie samego. Pewnie teraz jest w skowronkach bo nie wie co go czeka, ale ja już mu przygotowałem specjalną niespodziankę, zniszczyłem Armie Prus, zniszczyłem Flying Man’a który to jest bardziej utalentowany od niego, choć ciężko mi to przez gardło przechodzi, zdobyłem Puchar Szczęściarza, więc co mi ten mały chłystek może zrobić? Chyba jedynie buty wyczyścić, hmm jestem ciekawy jaki nosi rozmiar butów, a no tak przecież on sam jest bucem, butem i bóg wie jeszcze czym. Jak mu zagram solówkę i przypierdolę mu w ten kurewski łeb od razu odechce mu się ze mną walczyć, lecz ja nie jestem aż TAK łaskawy i nie pozostawię go. Zostawię go w bólu i cierpieniu jakiego jeszcze nie był w stanie poczuć. Ciekawe czy Pan Nigga nauczył się nowych słów po angielsku, bo jak na razie to dało mi się usłyszeć „Aight, Aight” „Yo, Yo, Yo, Yo” i „Wat, Wat”. Kurwa, co to ma do cholery być? O nie, żeby on mnie nie obrzucił bluzgami podczas walki bo ze śmiechu to po prostu nie będę mógł walczyć! Jaksie Watty, Arigaty i tym podobne jego słówka. Dobra koniec tego żmudnego gadania, trzeba jechać na Paloozę.

Kilkanaście minut później

znajdujemy się pod halą gdzie to ma się odbyć WP. Jimmy wchodzi do środka a naszym oczom okazuje się wieeeelki korytarz, a na samym końcu Ulryka, która to już aż podskakuje ze szczęścia, że będzie mogła przeprowadzić wywiad z przyszłym mistrzem.

Ulryka – Witam Jimmy, czy byłbyś w stanie powiedzieć kilka słów o swoim przeciwniku i ogólnie o walce?

Jimmy – Czy ja byłbym w stanie?? Ja zawsze jestem w stanie, mój przeciwnik to głupi nikczemny łotr, a walka odbędzie się na parkingu pełnym samochodów, które po walce nie będą w normalnym stanie. Tyle.

Obraz ciemnieje i ukazuje się nam słynne śnieżenie

---------------------------------------------------

Tradycyjnie zapraszam do komentowania. RP długością może nie imponuje, bo jakoś nie miałem formy ;) . Mogę obiecać, że następny już będzie na poziomie.

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

2

• nasjazz

1

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

No, no wszystko ładnie. Długi, ciekawy speach do Reeboka. Cały tekst fajnie lekko się czyta. Tylko wg. mnie podczas speachu do fanów, widzowie mogliby trochę heel heatować Jimmy'emu.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Ja wiem, że możesz lepiej na KA wygrałeś walkę, to była najważniejsza gala w roku, będzie lepiej ale nie olewaj eRPów. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Styl:  Jasny

King of Kings, to nie to, że olewam RP'y. Ale na następny raz na pewno już lepiej napiszę :) .

7894118684ede4cf290d46.jpg

RP długością może nie imponuje, bo jakoś nie miałem formy ;)

Więc jak będziesz w formie, będzie też rada wujka Jazzowskiego :P

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg