Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jim

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Gdzieś, 2 dni przed galą.

Widzimy zamek. Duży, stary zamek. Kamera wjeżdża przez ogromne owalne drzwi, przez hol do dużego pokoju wystrojonego w pociesznym wiktoriańskim stylu. Przy kominku, w którym pali sie piękny zółto-niebieski płomień widoczny jest czerwony, pewnie klasycystyczny fotel. Siedzi tam nikt inny jak Reebok z papierosem w ręku. Nikogo innego w pokoju nie ma.

Reebok: Witam was. Pewnie jesteście ciekawi gdzie jestem. Otóż, na zaproszenie jej wyokości przybyłem do Wielkiej Brytanii, mojej osobistej Mekki, aby odebrać buty specjalnie wytworzone z okazji mojej przegranej wygranej. Co więcej zostały one nazwane moim imieniem. A zaprosiłem was z kilku powodów. Po pierwsze wygrałem przegrałem, więc chciałbym przeczytać wam wiersz, który się spłodził w ekstazie po walce.

Wyciąga z kieszeni wymiętoloną, wygniecioną kartkę i czyta:

"Zjawiło się w nocy, całkiem niespodziewanie,

nie wiedziałem co to jest, ale wzbudziło moje porządanie

a ciekawość, ktorej jestem pełen nie pozwoliła zapomnieć

musiałem to dotknąc, choćby spojrzeć.

Podchodze krok, krok bliżej, to jest nierealne,

minęła sekunda, czuję jakby minął rok, to genialne,

Ochhh tak... To uczucie, dawno go nie doznałem,

prawie jakby allah chciał mój trud wynagrodzić rajem

Ale to nie to, to nie bóg, to raczej szatan

nie wiem, wiec pytam: Czym jestes? A ono: Wypierdalaj."

Chowa tąże kartkę spowrotem do kieszeni, pociąga papierosa.

Reebok: Wiersz, o tak, piękny. Już w dzieciństwie ciągneło mnie do tego typu sztuki. Ale na szczęście dla wszystkich teraz mogę łączyć przyjemne z pożytecznym, być znakomitym zapaśnikiem oraz niecodziennym poetą. To nie wszystko co dla was przygotowałem na dzisiaj, teraz. Nie jestem pewien czy będę w stanie zagościć w waszych odbiornikach jeszcze przed samą galą, ponieważ mam naprawdę wielu fanów w kraju teadrinkerów. Na tą okazję zaprosiłem specjalnie tutaj moją ulubioną panią prezenter, Veslane Obrenowić.

Wstaje...

Rbk: Przejdźmy do innego pokoju.

Kamera wjeżdza do pokoju obok. Pokój ten nie jest tak duży jak poprzedni. Na oko 34,87 metrów kwadratowych. Nie ma kominka, ale jest duże okno, otwarte. Firanka lekko powiewa w wietrze. Veslana, już gotowa, z kartką i długopisem siedzi na drewnianym taborecie, natomiast jak możemy się spodziewać fotel, bardzo podobny do tego w poprzednim pokoju, jest dla Reeboka.

- WEJSCIE REKLAM-

Reebok: Jesteś gotowa?

Veslana: Ta, pospiesz się, bo za 2 godziny mam samolot, a nie mam czasu na ceregiele.

Rbk zasiada na krześle, wyciąga pudełko z papierosami..

Reebok: Poczestujesz się?

Veslana wykrzywiając twarz do granic możliwości daje do zrozumienia, że nie.

Reebok: Ale chyba nie będzie ci przeszkadzało, jak ja...?

Veslana wykrzywiając twarz do granic możliwości daje do zrozumienia, że tak.

Reebok: No dobra (Chowa pudelko, rozsiada się wygodnie), więc zaczynajmy.

Veslana: To jest na żywo, ogarnij się.

Operator odlicza palcami.. 5... 4... 3... 2...

Veslana: Dzień dobry państwu, znajdujemy się nigdzie indziej jak w posiadłości królowej Elżbiety w Wielkiej Brytanii na specjalne zaproszenie Reeboka.

Reebok: Cześć wszystkim.

Veslana: Już wszyscy wiemy co cię tu sprowadza, z tego co widzę to szczęściarz z ciebie, za dobrze ci się powodzi, ale mimo to chcesz pojechać na kolejną Wrestlepalooze, dlaczego? Oraz czy wiesz, że to będzie ogromny błąd?

Reebok: Powoli, nie denerwuj sie, odpowiem na wszystkie twoje pytania, tylko najpierw zapytałaś dlaczego wybieram się na Wrestlepalooze, no cóż, jade tam przede wszystkim by odzyskac honor. Jako, że ostatnia walka była triplem, a odpadłem jako drugi, czuję się zeszmacony. Spinowałem Knifera, postać, o której nic nie wiedziałem wcześniej, a ponoć była a może i nawet jest legendarna w EWF, ale sam do teraz nie rozumiem jakim cudem, taki dziwak jak Pan Nielot mógł ujarzmić lwistą moc rbk, knah'msayin. Nieważne. Teraz jadę na Wrestlepalooze, by pokonać Jimmiego Hendrixona, człowieka-legendę, boga, mojego osobistego autoryteta muzycznego, natomiast bardzo miernego zapaśnika mogącego pochwalić się jedynie melodyjną ksywką. Co najśmieszniejsze, nie pobawimy się w ringu przed publicznością. Odegra się to na parkingu przed halą. Jedynie co moge wam obiecać to to, że jeżeli zaparkujecie samochód w złym miejscu, może on zostać przelakierowany na czerwono.

Veslana: O, jaki jesteś buńczyczny, ale nie sądzisz, że Jimmy Hendrixon jako bardziej doświadczony zawodnik rozszarpie cię?

Reebok: Nie. Co więcej jestem pewien, że ani razu nie dotknie mnie swoimi obtłuszczonymi łapami. Ostatnio w szatni zauwazyłem, że przesadził w swojej diecie, więc nie zdziwiłbym się gdybyście ujrzeli go w pieknym biustonoszu Prady, chyba, że gościu woli toples. Informuję, nie oceniam.

Veslana: Dobra, dobra, a co jeżeli znowu taki pewny siebie nie odniesiesz sukcesu?

Reebok: Mowię ci, to niemożliwe. Od ostatniej walki ćwiczyłem pod okiem kogoś kogo dobrze znacie, ale jeszcze nie jesteście gotowi poznać kim jest. Nauczył mnie na razie niewiele, ale czuję, że nauczył mnie wszystkiego co będzie mi potrzebne by rozprawić się z takim ananasem jak Jim, hehe, Jim, śmiesznie mi się skojarzyło, ogladaliście American Pie? Był tam podobny nieudacznik

Veslana: Nie, ja oglądam tylko mongolskie tańce w żelatynie. Na koniec, mam pytanie osobiste, mogę?

Nie czekając na odpowiedź...

Veslana: Gdzie jest Ewa?

Reebok: U swojej matki?

Veslana: Dlaczego? Czy to ma coś wspólnego z waszym związkiem?

Reebok: Jest u swojej matki, bo kocha swoją matke.

Veslana: Rozumiem, że przez swoje zarozumialstwo nie chcesz odpowiedzieć na to niewinne pytanko, więc jako profesjonalna prezenterka nie proszę o odpowiedź, chyba, że jednak chcesz koniecznie..

....

Veslana: Nie to nie, jak to mówią buc to buc, a na debila trzeba sobie zasłużyć, z Wielkiej Brytanii specjalnie dla państwa Veslana.... Dobranoc.

-REKLAMY-

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nathan

1

• Ja Myung Agissi

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widać poprawę :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg