Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

old school vibe .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

byłem spokojny , opanowany . dookoła było ciemno i cicho , chłodno . chłodu jednak nie odczuwałem bo byłem dobrze ubrany , zresztą jak zwykle bo wole drogo ale dobrze , a nie tanio ale chujowo jak większość . lekko wilgotne , świeże powietrze przepełnione zapachem świeżej trawy ( weź , przestań ciągle myśleć o tych narkotykach . ) pozwalało mi oddychać tak głęboko , że nie pamiętam kiedy tak ostatnio oddychałem ( może kiedyś jak byłem w szwajcarii z tuanem , pamiętasz to jeszcze ? :D ) . troche odpoczynku dla płuc bo kto nie robi przerwy ten traci nerwy , pomyślałem sobie . w każdym razie .. stałem w ciemności , ledwo mogłem zobaczyć swoją ręke mimo , że miałem na sobie białą bluze z długim rękawem . założyłem do połowy kaptur na głowę po czym rozejrzałem się dookołą . dlaczego jestem właśnie tutaj ? otóż to specjalne miejsce .. tak , jak specjalną walkę miałem stoczyć już niedługo . dookoła czułeęm przestrzeń , chciałoby się powiedzieć , że nieograniczoną jednak ja dobrze wiedziałem gdzie jestem . a Ty też sie zaraz dowiesz to weź sie nie spinaj , co nie . ruszyłem przed siebie , było tak cicho , że gdybyś sie postarał to usłyszałbyś o czym myśle ..

- jednak zacznijmy od tego , gdzie jestem ..

w tejże chwili nad moją głową ' ożyły ' jupitery ( wracaj do gry , grażyna ! :twisted: ) , cała arena wypełniła się światłem , tak jasnym , że powiedziałbyś , że jest 12 w dzień . dookoła siebie widziałem potężny stadion piłkarski ze świecącymi pustką trybunami . każdy piłkarski zapaleniec od razu rozpoznał , że jesteśmy na santiago bernabeu . a jak nie byłęś to nie jedź już , trybuny są tak strome , że sie posrasz i jak wejdziesz to będą musieli po Ciebie wchodzić bo sie przykleisz do krzesełka .

- poznajesz to miejsce ? .. jeśli nie toś frajer , a nie były world champion . chociaż ... tak czy siak jesteś frajer . :twisted: ale po kolei , dojdziemy do tego punktu programu na pewno . first of all , chciałbym sie troche wytłumaczyć no bo : what tha fuck , whitey , gdzie są dziwki , kokaina , jointy , które to będziesz mi wypomiiiiiinał po swojemu , pieniądze , bogato urządzone wnętrza , kokaina , jointy , dziwki , limuzyna , którą będziesz mi wytykął palcem chociaż tak naprawde to tez byś taką chciał , gdzie kierowca , tuan i jego bułka za 2 euro , scotty i jego japońskie koleżanki , scyther i jego pusta butelka , kokaina , jointy , dziwki !? .. pewnie roiłoby się tu od nich bo zwykle dookoła mnie jets ich pełno .. ale dziś nie jest jak zwykle . nie jest jak zwykle odkąd dowiedziałem sie .. kto będzie moim rywalem na kolejnej gali .. - uśmiechnąłem sie do siebie . do tej pory cieszyłem sie za każdym razem jak o tym myślałem . - kto będzie moim rywalem na kolejnej gali ? myśle , że doskonale wiesz . i myśle też , że dla Ciebie to też nie jest jak zwykle . tylko , że dla Ciebie to norma . Ty zapierdalasz ciągle , ćwiczysz , doskonalisz skillsy , żyjesz jak prawdziwy profesjonalista , który nawet nie ma czasu dobrze posunąc swoją panienke bo musi hantlami cały czas machać . cóż ... :lol: prawda jest taka , że nie ćwiczyłem od 5 lat , a moja forma wciąż jest tak wysoka , że nawet gdybyś sie wpierdolił na drabine to takiej nie osiągniesz . ale .. właśnie , jest pewne ale . wyobraź sobie , że wiem , co chcesz o mnie powiedzieć . bo nie wymyślisz nic nowego , kurwa , nie wymyślisz nawet nic mało nudnego bo ja to wszystko już słyszałem . ale zgadnij co , 3 minutowy mistrzu : udowodnie Ci , że od a do z , po całej jebanej linii jesteś nieskomplikowana pizda . nie tylko na ringu ale również i poza nim , powtarzając te same , utarte schematy . a teraz , kiedy przyłączyłeś sie do ekipy z sherwood jesteś bardziej dziki niż zawsze , napierdalacie z leśnym w scrabble całymi nocami i przestawia Ci się coś , kurwa , w głowie . hehe , apropos scrabble : pewnie zastanawiasz się dlaczego zawsze , kiedy chcesz napisać ' psycho ' to wychodzi Ci ' pieprzony mistrz ' .. otóż , cioto robin hooda , odpowiedź jest prostsza niż Ci sie wydaje . ja ZAWSZE byłem Twoim mistrzem . nawet , kiedy łądowałem sobie do nosa deko kokainy , a w gardło lałem litry wódki to podziwiałeś mnie za to , co potrafie , za to , jak to robie i , kurwa , za to , że zawsze byłem od Ciebie lepszy . nie będe wchodził w szczegóły , tool . doskonale wiesz , co mam na myśli ale musisz też wiedzieć , że nie jestem typowym skurwysynem ... nie nie , chłopaku , dookoła pełno typowych frajerów , biały nie jest jednym z nich . biały wybija się ponad przeciętność tak wysoko , że już nigdy nie spadnie , kumasz ? a to dlatego , że nie będe Ci przypominał tego , co kiedyś , nie będe sie rozmieniał na drobne i przeszłość zostawie do przemyślenia i przewałkowania Tobie . bo pewnie poświęcisz jej sto procent czasu antenowego jaki dostaniesz ale cóż , pajacu . taka już kolej rzeczy , Ty będziesz powtarzał utarte slogany , a ja pokaże Ci jaką jesteś pizdą . bo tak , jak już powiedziałem .. dla mnie to nie jest normalna walka .

rozejrzałem się . dookoła mnie były tylko puste trybuny .. wyobraziłem sobie kępe suchej trawy przelatującą gdzieś w oddali , jak w tych starych , amerykanskich filmach .

- odkąd moje przekrwione oczy dostrzegły w smsie od tuana ( pozdrowienia matthew ) ksywe mojego rywala .. coś we mnie pękło . pomyślałem , że przecież musze w końcu Cie nauczyć , że nieważne z kim walczyłeś i nieważne , czy byłeś blisko mnie czy daleko , nieważne gdzie i kiedy ale zawsze wkurwiałeś mnie najbardziej z całej tej gromady frajerów . - mooooooże z wyjątkiem jupitera , pomyślałem se . :D - pewnie sobie pomyślisz , że pewnie to przez to , że jesteś dobry .. nic bardziej mylnego aczkolwiek posiadasz jakieśtam umiejętności , które pozwalają Ci wyskoczyć ponad średnią .. tylko Ty jeszcze chyba nie do konca zdajesz se sprawe z tego , co czega Cie ponad średnią . kiedy przez chwile wybijasz sie ponad przeciętność pojawiam sie ja , pierdolony biały skurwiel , który przez chwile potrafi sprowadzić na ziemie takich , jak Ty frajerów , którym wiele sie wydaje , dużo mówią ale mało robią . pewnie będziesz pierrrrrdolił , że jestem jednym z tych , co mało robią ale spójrz prawdzie w oczy , tool . mam fuck the world title , mój brat , od którego to podobno miałem niedlugo sie odwrócić ma world title , scotty 2 whiped ma evolution title , coś tu nie gra , przecież mieliśmy być najgorsi i najśmieszniejsi .. dlatego jestem tutaj . na tym stadionie , wiesz ? nie mam jointa w pysku i nie przepijam każdego słowa wódką . żeby Ci pokazać , że dla mnie to nie jest zwyczajna walka . ile pustych słów wypowiesz w tych wszystkich wywiadach , ile , kurwa , sloganów powtórzysz o białym , ile !? myśle , że nie więcej niż walk , które biały wygrał mimo , ze wszyscy dookoła wiedzieli , że on przeciez nie da rady , jest tylko ćpunem , który za wchuj hajsu kupuje sobie wódke i dziwki . swoją drogą : ide o zakład , że gdybyś mógł mieć taką dziwke to zakochałbyś sie w niej i przebierał jęzorem między jej nogami tak szybko , jak nim mielisz , kiedy wywiadów udzielasz . prawda jest taka , tool , że ja pije nieustannie , pale jointów tyle , że Ty pewnie nawet tyle nie zarabiasz kasy miesięcznie , ładuje sobie do nosa specyfiki droższe niż Twoja kobieta , wszyscy dookoła przypierdalają sie , że jestem bezczelnym , wkurwiającym alkusem , że pewnie nic już przez ten alkohol nie kumam i jedyne , co mam w głowie to następna kreska .. i spójrz na mnie , pajacu , fuck the world champion we własnej osobie . bo robie wszystkim niekontrolowany crash test , wchodze na ring i oni spotykają się z najebanym , nieobliczalnym tornadem , które unosi ich w góre po czym przypierdala nimi o mate w tak bardzo niespodziewanym momencie , że ich morale są jakby ktoś je wysłał w 2 letnią delegacje do nigerii . :/ jestem szybki , dynamiczny , nieobliczlny i kurwa mam nieprzeciętne umiejętności , które prezentuje za każdym razem , daje z siebie max i biore sobie to , co chce . jestem najebany więc nawet jeśli na przeciwko na ringu stoi jebany rottweiler to wchodze w niego na pełnej kurwie , jak kibice arki w kibiców widzewa , nie ma miejsca na frajerstwo , jestem pieprzoną maszyną do robienia rzeźni , a Ty jesteś kolejną świnią , która ma nadzieje , że może , kurwa , jej sie upiecze . upiecze Wam sie wszystkim , na jebanym ruszcie . a ja będe Was dźgał szpikulcem i polewał piwem , dla lepszego smaku , taaak to robie zawsze .

ruszyłem przed siebie , po wilgotnej trawie , zostawiając po sobie wgniecione ślady w trawie , która jednak po krótkiej chwili ' podnosiła ' się spowrotem tworząc piękną , nienaruszoną murawe .

- ale ta walka nie będzie taka , jak zawsze . nie wypije do jej zakończenia nawet łyka wódki , nie zapale choćby gwiiiizdeczka pieprzonego , ani nawet bucha z bonia , ani z fifeczki , z , kurwa , niczego , rozumiesz !? nie wciągne w nos ani ziarenka kokainy , będe trzeźwy , czysty i maksymalnie skoncetrwowany , moja motywacja sięga chmur , a to dopiero początek bo mam jeszcze do tej walki mnóstwo czasu . bo jeśli odejmiesz mi jointy , wódke i dziwki to moje życie kończy się na kopaniu w morde frajerni całego świata . a jeśkli akurat nie kopie żadnej szmaty Twojego pokroju w pyysk to odpoczywam . i rozmyślam , wiesz , rozmyślam o tym , jak bardzo Cie nienawidze i o tym , że zrobie pierdolone wszyyyyystko , co w mojej mocy , żebyś leżał bez zębów na ziemi i ledwo oddychał . i wtedy chce usłyszeć te ostatnie słowa , o których tyle czasu tak głośno pieeerdolisz , chce usłyszeć Twój pełen bólu głos , chce usłyszeć to , czego nigdy nie chciałeś przyznać chociaż doskonale wiedziałeś , że to prawda . chce usłyszeć to , czego zawsze się bałeś , do czego nie chciałes dopuścić i dotychczas Ci sie udawało . miałeś mega szczęście , że dopiero teraz do tego doszło , po tych wszystkich Twoich sukcesach i sukcesikach , kiedy to akurat byłem zajęty czymś innym ale co ma wisieć .. w koncu spadnie . chce usłyszeć , że jestem lepszy . bo ja to wiedziałem od zawsze ale Ty od zawsze umiałeś zyskac sympatie klaunów , którzy wierzyli , że jednak jest inaczej . zawsze miałeś ich wsparcie ale ... sam powiedz , tool ... tak , tak , ono nie pomaga . wiesz o tym , prawda ? ile razy miałeś za sobą całą jebaną arene wypełnioną po brzegi cieciami zdzierającymi gardło ? myśle , że troche tego było . i kilka razy na pewno pomogło , fakt ale myśle , że właśnie wtedy miałeś szczęście albo Twoim rywalem był ktoś pokroju jazzowskiego , który chce skompletować odciski pięści na ryju wszystkich członków children of sensi . :lol: ale co z tymi wszystkimi razami , kiedy nie pomogło ? kiedy miałeś za sobą cąłą jebaną arene i po 3 minutach straciłeś world title !? fakt , dało Ci to miejsce w historii ... ale bynajmniej nie mam na myśli w tej chwili historii mistrzów świata .. chodzi mi bardziej o jebany rekord w najkrótszym posiadaniu world title . :lol: jesteś tak śmieszny , że kiedy wygrałeś ten pas to świat na chwile stanął w miejscu , granica absurdu została przekroczona i los zrobił wszyyystko , co było w jego mocy , żeby wszystko wróciło do normy , to jest : żaden frajer world champem nigdy nie będzie . a w tej chwili dotyczy to także fuck the world title bo jeśli już go z kimś przegram to musi być to ktoś więcej niż gość , który w najbardziej żenującej i bezpłciowej ekipie ewf robi za partnera lidera do gry w scrabble . :/ to musi być ktoś inny niż Ty , a wiesz dlaczego ? bo nie dopuszcze do tego , żebyś wygrał tą walke . za ten caaały czas , w którym , kurwa , panoszyłeś sie po wszystkich arenach świata , opowiadałeś historie o przyjaźni i przeznaczeniu , opowiadałes bzdury o mnie , o moich ludziach ... to , co dostałeś 2 tygodnie temu od scythera to była pierwsza część Twojej zapłaty . wiem , że sie boisz drugiej części bo jak zobaczysz rachunek to Twoje spodnie nagle staną sie cięższe o 2 kilo brązowej , śmierdzącej kupy .

stanąłem na środku boiska . rozejrzałem się dookoła . miałem dokładnie tyle samo do jednej i do drugiej bramki .

- wracając do Twojej walki ze scytherem .. powiedziałeś przed nią , że będziesz mieć to szczęście , że jeśli staniesz na ringu ze mną to staniesz naprzeciwko mnie ... nic bardziej mylnego . szczęscie miałbyś gdybyś nigdy nie musiał wchodzić na ten sam ring , co ja . płakałeś opowiadając o wspomnieniach jakiegoś Twojego ' byłego ' , wypominałeś komuś jakeś straszne czyny ale to jest biznes , frajerze , nie ma miejsca na słabości i na słabych . jak jesteś słaby to wpierdolą Cie rekiny . a wypominać to możesz swojej panience , że nie doszła wczoraj w 3 minuty , pajacu . szczerze mówiąc jak to oglądałem , te Twoje śmieszne monoligo w telewizji to nudziłem sie tak bardzo , że chyba wolałem te lody z okazji soboty . i wiesz co , tool ? już wtedy wiedziałem , słuchając Twojego łkania , że Ty nie masz najmniejszych szaaans nawet na jakieś 5 minut przewagi w tej walce , a co dopiero na zwycięstwo ? scyther Cie ustawił jak psa , kurwa , w kolejce po resztki , które zostały nam z obiadu . jeśli masz inne zdanie to cóż , polecam Ci ewf archive tv , obejrzyj po raz kolejny tą walke i sprawdź sam , jak chujowo w niej wypadłeś . a to nie koniec złych wiadomości , panie 3 minuty . już wkrótce zobaczysz , co to znaczy upaść jeszcze niżej i przyjebac o mate jeszcze mocniej niż w podczas walki z moim bratem . nie to , że mój brat źle walczy czy tam słabiej ode mnie , ja po prostu mam Ci do udowodnienia pare rzeczy i zamierzam polecieć tak grubo , że wojtek mann przy tym mógłby być playmate playboya . motywacji wystarczy mi nawet do tego , żeby wytrzeć Twoją zasyfiałą mordą mur chiński od początku do konca , jestem tak zmotywowany , że gdyby było trzeba to wsiadłbym na rower i przeleciał rajd paryż dakar ciągnąc Cie , kurwa , na sznurku z tyłu . jestem tak zmotwowany , że gdybyś ukrył sie na szczycie wieży eiffla to przyjechałbym tam z pierdoloną wyrzutnią rakiet samonaprowadzających i włądowałbym Ci jedną z nich prosto w pysk . naaaet gdybyś , wzorem osamy bin bombina chooował sie gdzieś w afgańskich jaskiniach to wpadne tam , kurwa , po haszysz i przy okazji znajde Cie , wepchne Ci granat w gardło i wyrzuce zawleczke . go ahead , powymyślaj więcej bajeczek ze smutnym zakończeniem jak idol Twojej pop grupy , poopowiadaj historyjki o children of sushi , o tym jacy są słabi , chujowi , sprzedajni , dwulicowi i ogólnie to czego oni tu , kurwa , wogle szukają . hehe , children of success nie szukają niczego , my siedzimy i czekamy sobie spokojnie bo zaaawsze ale to zawsze znajdzie sie jakiś frajer , któremu sie wydaje , że jest johnem_mc clain'em i może zrobić wojne_jak wejdzie . jesteśmy jak te rosiczki pierdolone , czekamy na swoja ofiare , a kiedy ta sie pojawia .. coż , krótka piłka i chyba sam dobrze wiesz dlaczego jest tak , a nie inaczej . ja nie musze szukac sobie rywali , wiesz , nie musze sie przejmoooować , że nie będe miał z kim walczyć , zwróć uwage , że walki z psycho to nie tylko waaalki z psycho . to pierdolone wojny , z których niektórzy wracają w częściach i z których nie ma odwrotu , wracasz o własnych siłach jako wygrany albo wracasz , kurwa , w czarnym worku , nogami do przodu . ja nie odpuszczam , nie wybaczam i , kurwa , nie zapominam . pamiętam każde Twoje złe słowo o children of sensi , o mnie , o moich ludziach , o moim trybie życia , stylu bycia , dostaniesz wpierdol za te wszystkie chwile , kiedy patrząc Ci w pysk miałem ochote zwrócić obiad . a musisz wiedzieć , że ja na obiady byle gówna nie wpierdalam i nie zamierzam ich wyrzucać tylko dlatego , że jakiemuś niedopieszczonemu smarkowi zebrało się na wytykanie innym słabości . zresztą , panie 3 minuty : jakich słabości ? uważasz , że moją słabością jest zielsko , nie pale . uważasz , że kokaina , alkochol .. nic z tych rzeczy , pajacu , jestem czysty jak pierdolony skalpel przygoptowany do operacji . ba , powiem więcej : pójde dziś wieczorem do siłowni i będe tam siedział dopóki nie skonczy mi się czas , a póxniej wsiąde w fure , podskocze do warszawki , przebiore sie w lepsze ciuchy i spuszcze Ci taki wpierdol , że jak ktoś to nakręci i wrzuci na youtuba to wyrzucą ze względu na zbyt drastyczne sceny . będziesz sie odbijał od ringu jak jebana piłeczka ping pongowa , a ja będe dwoma paletkami naraz , obskoczysz wpierdol tak bardzo bolesny , że przez całe wakacje będziesz przechodził rehabilitacje . swoją drogą : o czym Ty , kurwa , wogle myślisz przed tą walką , chłopcze ? prędzej niż ze mną wygrasz zajdziesz w ciąże .

rozejrzałem się po raz kolejny dookoła , jakbym kogoś szukał .. popatrzyłem chwile w strone jednej bramki .

- to będzie wielki mecz . ale prawda jest taka , że jestem jak jebany inzaghi , który cały mecz stoi w miejscu i czeka na piłke . wyjebane mam wielce na to , czy Wam sie to podoba czy nie , czy zabijam futbol czy jestem najefektowniejszym zawodnikiem na boisku , cel jest jasny : wpierdolić Ci bramke . i choćbyś nawet był tak dobry i wytrzymał cały mecz to ja w 93 minucie mam jedną jedyną okazje i wpierdalam bramke , 1:o , Twoja drużyna idzie sie jeeebać . i ja jestem własnie jak taki supersnajper , pieprzony kat i wykorzystam tą jedną szanse , jaką dał mi los , żeby Ci wpierdolić takiego gola , jakiego jeszcze nikt nigdy Ci nie wjebał . efektownie , szybko , bez zbędnych podchodów , wjade w Ciebie jak gromada dresiarzy w metala tylko zamiast kijów mam ze sobą motywacje . nie pamiętam , żebym ostatnio tak sie bardzo przejął walką . pewnie zaraz sobie pomyślisz , że to przez to sie przejmuje , ze sie boje , że nie wygram . - haha , zaśmiałem sie na głos . - oczywiiiście , że wygram bo w tej walce nie ma miejsca na jakiekolwiek pomyłki , tak jak powiedziałem , cel jest jasny i klarowny , a konkretniej : rozjebac Ci tą fake mroczna twarzyczke po kolei o każdy samochód na parkingu , nie wyłączając syrenki szakala czy mojego porsche , nie ukrywam , że będzie mnie to kosztowąło sporo ale czego sie nie robi dla chwili , w której czujesz smak zwycięstwa . Ty nie poczujesz go na pewno , no .. chyba , że do tego czasu wynajdą jakiś pieprzony energy drink o takiej nazwie . nie masz najmniejszych szans bo jestem nastawiony na ostre napierdalanie od samego początku i będe Cie niszczył tak długo aż zostanie z Ciebie tylko kupa czerwonych , śmierdzących szmat , które bezwładnie będe podrzucał . a jak jestes taki mroczny to spróbuj sie w randce w ciemno , przynajmniej panienki od razu nie uciekną .. bo Cie od razu nie zobaczą . :lol: chciałbyś , żeby biały w walce z Tobą był jak ziarnko ryżu na czarnej kartce papieru .. wyobrażasz sobie , że bedziesz jak ten wiatr i zdmuchniesz to małe , białe ziarenko z powierzchni ... jednak musze Cie zmartwić , Tool . czarna kartka okej . bo jesteś tak płaski i nieskomplikowany , do tego wskakujesz w czarne ciuszki tak czesto jak emo kids .. jednak JA .. będe bardziej jak pierdolona , biała , trzystutonowa cegła . i niezależnie od tego jakim byłbyś wiatrem , halnym czy miałbyś na imie kathrina . gówno możesz mi zrobić . masz nie tylko nadzieje na dotrzymanie mi kroku w pojebanym tancu , jaki mam zamiar zaprezentować ale też myślisz , że uda Ci sie nie przegrać , ba ! zdaje Ci sie , że jesteś w stanie wygrać ale wiesz co ? od tego są tu takie skurwysyny jak biały . żeby udowadniać pajacom , że są tylko pajacami , od zawsze i na zawsze i nawet jeśli przez przypadek , dziwny zbieg okoliczności coś pozwoliło im uwierzyć , że jest inaczej .. psychozilla jets tu po to , żeby Ci odgryźć głowe i wyrwać kręgosłup , żeby wsadzić Cie do bagażnika i wywieźć na syberie , żeby ośmieszyć Cie przed wsyztskimi i obnażyć Twoje braki , a w najlepszym razie , żeby po prostu wysłać Cie do ośrodka odnowy biologicznej na pare dni . bo po tej walce będziesz tak obolały , jakby przebiegła po Tobie gromada słoni , pierdolony , wieśmacki ufoku . razem z Twoim kinder składem jesteście taką konkurencją dla children of sensi , że gdyby wpadła tu gromada przedszkolaków z adhd to narobiliby większych szkód , chociaż jakieś szyby by potłukli czy coś , a Ty .. cipo , umiesz tylko podpalać świeczki , grać w scrabbla i pierdolić w nieskonczoność o zasadach , przyjaźniach , zdradach i całym tym bagnie . i tym sie różnimy bo ja potrafie to całe bagno olać , wpść na 15 minut , odjebać swoje i jechać na urlop . a Ty będziesz sie rozdrabniał , analizował i komentowął każdy mój ruch , każde moje słowo . tylko , że mi sie już nie chce tego słuchać , tool . jesteś , kurwa , nudny niczym jebana agrotelewizja w dwójce ale wporządku , ja mam w sobie ognia za nas dwóch . i dzięki mnie ta walka będzie przejebanie dobra .

ruszyłem spokojnie przed siebie zostawiając ślady , które jednak po chwili znikały , prawie jakbym był zabójcą doskonałym .

- swoją drogą .. walka to chyba nienajlepsze określenie , co nie , bo wydaje mi sie , że do walki potrzebnych jest dwóch równorzędnych przeciwników . a tu mamy klasyczny przykład błędu w sztuce , ktoś po prostu sie pojebał i do wyścigu na 1/4 mili obok mojej porschawki podjechał rowerem . :/ nie wiem , czego oczekujesz po tej walce , śmieciu , ale moge Cie zapewnić , że wszystko , co powiedziałem moge w każdej chwili Ci wytłumaczyć ręcznie , jeśli czegoś nie kumasz to powiem najprościej , jak tylko potrafie : masz przejebane . pomaluje każdą pojedynczą ściane parkingu na czerwono , zgadnij skąd wezme farbe , pizdo ? :twisted: chcesz mnie wpierdolić spowrotem do zagrody !? a co Ty jesteś , kurwa , pies pasterski !? masz okazje sprawdzić swoje chujowe skillsy w walce ze mna , ile wytrzymasz ? 10 minut ? totalnego chaosu jaki wprowadze do Twojej psychiki , do najskrytszych zakątków wpierdole tyle paniki , że morale będą spierdalać Ci uszami jak ludzie z world trade center , z każdym momentem walki będziesz się czuł słabszy i chujowszy , będziesz sie czuł sobą . bo taka jest kolej rzeczy , śmieciarzu , ktoś wygrywa , a ktoś jest jebanym słabeuszem i obskakuje wpierdol . a od wuja psycho masz zapewniony mega wpierdol więc przygotuj kości na ostrą jazde , załóż pampersa dla dorosłych , przypudruj sobie nosek , pożegnaj kolegów z boysbandu i zapraszam , skurwielu na nawiększą rozpierduche , jaką kiedykolwiek widziałeś . i masz ten bonus , że będziesz w jej centrum . bo jesteś mniej skomplikowany od dialogów w pornosach , wkurwiasz mnie od zawsze swoim aroganckim zachowaniem i wyglądasz mi na szczyla , którego trzeba wytargać za ucho , żeby sie ogarnął . no to Cie tak wytargam za morde , że będziesz miał dość wrestlingu , dość psycho , dość pieprzonego sushi ! jeśli będziesz sie czuł pewniej to zaproś swoich koleszków , dwóch burdasów z sherwood załatwie jedną ręką , drugą ręką załatwie Ciebie i to w takim stylu , że jutro napiszą w gazetach , że jestem jebanym , najbardziej brutalnym skurwysynem , jaki kiedykolwiek wyszedł z zakładu . pojade Cie tak , żebyś w koncu potrafił realnie ocenić , ze nie masz żadnych szans w starciu z pierdoloną , białą lokomotywą pędzącą ponad 300 na godzine kiedy Ty stoisz na torach z kartką z napisem ' pozdrawiam mame ' , bum , nie ma Cie tutaj , chłopaku . wiesz , że nie będzie innej drogi , nie będziesz mógł uciec ani się poddać , będziesz mnie musiał pokonać , frajerze , żeby przeżyć to jako tako i zostać w jednym kawałku , czy Ty se zdajesz sprawe z tego , że to trudne tak bardzo jak ułożenie kostki rubika z zamkniętymi oczami używając nóg !? Ty sprawdziłbys się w tej roli jak inwalida z odicętymi konczynami dolnymi . Bo jesteś przy mnie nikim , ja błyszcze a Ty ? jesteś cieniem , jestem przy Tobie jak pieprzony wszechświat kiedy Ty prezentujesz się jak ziarnko soli . a walka ze mną jest jak gorąca woda dla ziarnka soli . zrobie to tak , żebyś już nigdy nie miał żadnych wątpliwości kto tu jest pan , a kto jest pies . a jeśli znowu zapomnisz o tym , kto jaką gra role w tym filmie to prosze , nie wracaj po dokładke bo jesteś tak chujowy , że musiałbym wysłać tam swojego psa , żeby Cie oszczał . raczej polecam bilobil . a żebyś nie zapomniał go wpierdalać to Ci wyryje to zderzakiem na jebanym czole .

- doskonale wiem , że czekasz na tą walke i liczysz minuty do jej rozpoczęcia , nie możesz usnąć w nocy i oglądasz cycate blondyny w live showach , wysyłasz smsy i dzwonisz do audio tele , żeby zabić czas bo masz nadzieje , że ta walka to pierdolona największa trampolina Twojego życia ale przestań marzyć , jeśli chcesz skorzystać ze swojej prastarej metody i odbijac się pokolei na innych w drodze na szczyt to musisz chyba ją troche dopracować bo jeśli chodzi o białego to jestem niczym pierdolony tester sprzętu : stestuje Cie , a że już teraz wiem , że sie nie nadajesz to zrobie to z tym większa przyjemnością , sprawdze Cie od początku do konca , od deski do deski , od zderzaka do zderzaka , cwelu , poznasz każdy kamyczek na tym jebanym parkingu i to bardzo dokładnie bo każdy centymetr kwadratowy podłogi będziesz oglądął z bliska . będziesz sie na głos modlił do Boga , żeby ta rzeźnia dobiegła konca ale Bóg Cie nie wysłucha , Bóg będzie akurat wtedy zajęty spuszczaniem Ci wpierdolu . nic nie jest w stanie mnie zatrzymać , nakręciłem sie na tą walke jak na roczny , płatny urlop w kolumbii , jak na jessice albe czekającą na mnie z kolacją i śniadaniem , jak na pierdolony canabis cup w amsterdamie , ciesze sie na samą myśl o tym . bo walki same w sobie sprawiają mi przyjemność zawsze , lubie wjechać na luzie i po0kazać , co umiem , pokazać , że rywal nie umie nic , a nawet jeśli cokolwiek to jest to zdecydowanie za mało , żeby wskoczyć na moje miejsce . bo bardzo jestem do niego przyzwyczajony i swojej pozycji byle frajerowi nie oddam . a swoją drogą .. to musi Ci być strasznie wstyd skoro jestem guru pokolenia ipoda i bravo girl , a Ty za wszelką cene chcesz zająć moje miejsce . musisz czuć sie bardzo chujowo wiedząc , że guru pokolenia ipoda i bravo girl ma fuck the world title , o którym marzysz całymi dniami wylewając siódme poty , żeby mi dorównać . zresztą tool , po co chcesz mi dorównać ? przecież stać Cie na znacznie więcej , jesteś pierdolony phantom , the phenom ! zakładam , że zmieciesz mnie z powierzchni ziemi samym tylko spojrzeniem , a kiedy dojdzie do rękoczynów będe musiał zeskrobywac swoje włąsne ścierwo ze ściany parkingu . no bo przecież ktoś tak świetny jak Ty powinien rozprawić sie ze mną bardzo szybko , jak pieprzony brudny i wygłodzony pies z kawałkiem mięsa . w końcu kiedy Ty , wieeelki mistrzu , kiedy Ty zdobywałeś world title ja przecież byłem nikim , tak samo jak scyther czy scotty . zasługujesz przecież na mase sukcesów , które pechowo dla Ciebie ktoś Ci zawsze pooodpierdoli sprzed nosa , ostatnio bubba boleśnie sie przejechał na przyjaźni z Tobą ale nie będe tego oceniał bo nie jestem pierdoloną wyrocznią .. ale może to TY powinieneś pomyśleć najpierw nad oceną swoich czynów zanim sie zabierzesz za pierdolenie o innych , co ? jesteś , kurwa , uczuciowy jak początkująca prostytutka , której trafił się bogaty banan ale opanuj sie , dzieciaku , to nie jest jebany sex telefon , tu musisz spiąć dupe , ćwiczyć , ćwiczyć , ćwiczyć i kurwa podziiiiiwiać mistrzów , kumasz !? w każdym razie .. czego ja wogle , kurwa , szukam w tej walce z byłym WORLD CHAMPEM !? przecież nie mam najmniejszych szans . :lol: chłopaku , jesteś śmieszny jak pieprzony wzrost naszego prezydenta , chciałeś ze scytherem pograć w kości i kurwa to byłaby jedyna opcja na zwycięstwo Twojej mizernej osoby ale sam wiesz , co było , sam wiesz , co scyther Ci pokazał . na Twojej kostce jest 6 na każdej ścianie ? to straszną chujnie grasz bo u mnie są cyferki od miliona w góre . wypadniesz tak kiepsko , że od następnej gali będziesz zaczynał od nowa , udowodnie Ci , szmato , że droga w dół jest prosta i lekka , w góre musisz wspinać się po kolejnych półkach , pokonując kolejnych rywali , być silnym i wytrwałym i co najważniejsze : być dobrym w tym , co robisz . a Ty ? Ty jesteś conajwyżej średni i pokaże Ci , że cały ten czas , który poświęciłeś na to , żeby dojść do tego momentu pójdzie sie jebać bo zdzruce Cie z tej półki na brudną i zimną ziemie jak pustą puszke od piwa , które wcześniej z nieskrywaną radością i frajda wychlam . 8) każdy z nas ma wyobraźnie , jedni wybujaną jak lowrider , a inni prostą jak konstrukcja joli rutowicz . Twoja wyobraźnia spłatała Ci nie lada figla skoro jesteś święcie przekonany , że dasz rade ze mną pograć na równym poziomie ale nie martw sie . wujas psycho jest tu od tego , żeby spokojnie aczkolwiek dosadnie tłumaczyć takim jak Ty śmieciom , że rzeczywistość jest zbyt brutalna , żeby mylić ją z wyobraźnią . w rzeczywistości jesteś przy mnie małym żukiem toczącym gówno w swoim kierunku . i mam na Ciebie tak długo wyjebane jak długo nie znajdziesz sie pod moim butem . a wtedy , nie zastanawiając się długo rozdepcze Cie moim dużym , białym butem i zostanie po Tobie tylko ksywa w rubryce ' 3 minuty world champion ' . bo pasujesz do tej walki jak arek ' gimbus ' weeman do wrestlemani .

stanąłem w jedne z bramek . odwróciłem się , przed sobą miałem całe boisko , kontrolowałem każdy jego pieprzony centrymetr .

- .. cóż , jako , że chciałbym iść troche .. poćwiczyć . ( a jak myślałeś , że do dziewczyn i narkotyków to jesteś jebanym prostakiem . ) puentując mój pełen nienawiści , pogardy i ironii monolog chce jeszcze raz Ci powiedzieć , tool , to , co najważniejsze . bo skoro przyłączyłeś sie do najbardziej żenującej stajni , jaka kiedykolwiek powstała , z wyjątkiem bad monsters ... :twisted: skoro przyłączyłeś się do tej stajni to pewnie Twój poziom inteligencji ogranicza się do wytykania błędów innym i bycia jebanym obserwatorem tego , w czym boisz sie brać udział więc będe tak miły i rozrzuce Ci na sylaby to , co ma największą wartość . apropos wartości : uważasz sie za CHUJ wie kogo , a tak naprawde , frajerku , to Ty gówno osiągnąłeś . nooo , chyba , że chcesz mi powiedzieć , że posiadanie world title przez 3 minuty jest zajebistym osiągnięciem , chyba jakbyś chciał sie ze mną zamienić to bym Cie wyśmiał , wole go wogle nie dotykać niż mieć przez chwile i oddać go jak cipa jakaś . gdybym go wygrał to nie dąłbym go sobie zagrać choćby skały srały , choćby pierdolony michael jordan wrócił do bullsów , a michael jackson do śpiewania , prędzej ta blada twarz wróci do dawnej formy niż Ty coś dużego osiągniesz . evolution title ? kurwa , wstydziłbym sie wpisać to sobie w portfolio , Ty cieniasie , tag team titles ? czyżbyś te zwycięstwa zawdzięczał Twoim partnerom ? bubba kradł Ci przecież pierdolone flesze i sławe , jak sam mówiłeś więc to chyba ON był tym mocniejszym pajacem w Waszej ekipie , a Twój ostatni triumf ? ... nie chce nawet wracać do tego myślami , przeszłość jest tylko przeszłością i wracając do niej pokazujesz jaki jesteś słaby .. więc wróce i przypomne Ci jaki jesteś słaby . :twisted: przypomnij sobie , kurwa , pieprzony cieciu , oprócz Twojego 3 minutowego szału po zdobyciu world title .. dzięki komu ostatnio mogłeś podnieść do góry jebany , złoty pas ? czyżby to był ten ćpun , psycho one ? nie wierze , kurwa , przecież jesteś tak dobry , że mógłbyś wszystkich nauczyć hardkoru , pozabierać im pasy i pozdrowić jeszcze przy okazji swoją panienke na wizji ! nie będe Ci wypominać , że byłeś tylko moją maskotką , ubezpieczającym tyły frajerem , którego omijają flesze , sława i wszystko , co sie w tym biznesie naprawde liczy bo nie widze w tym najmniejszego sensu . odpowiadała Ci ta rola i byłeś gotów grać ją dalej tylko , że byłęś dla mnie za słaby . wiedziałem , że przy kimś takim nigdy nie wygram world title bo jesteś tylko pierdolonym , lekko ponad przeciętnym robertem kubickim kiedy na mnie wszyscy wołają michael schumacher . zresztą spójrz prawdzie w oczy , jeśli nie masz dużo lepszego od Ciebie partnera to co Ty , kurwa wogóle znaczysz ? w leśnym emo składzie wszyscy jesteście podobni bardziej do wokalistek tokyo hotel niż do graczy walczących o najwyższe cele , chciałbyś być godnym rywalem dla najlepszych , a jesteś bardziej pierdolonym sparing partnerem jak nam sie nudzi . przez całą swoją kariere nie udało Ci sie zdobyć fuck the world title , które ja zdobywałem już dwa razy więc nie myśl sobie , że teraz jest najlepszy czas . bo najlepszy czas to miałeś tydzień temu , żeby iść do lekarza i kupić sobie l4 , pierdolone zwolnienie od wpierdolu . a teraz ? cóż , możesz tylko po raz kolejny spróbować wygrać fuck the world title . tylko co to za frajda próbować kiedy rezultat jest z góry znany jakby mierzył się muhhamad ali z pierdolonym tomaszem jacykowem . - ziewnąłem sobie bo nudził mnie jak wykłady z podstaw turystyki . - krótka piłka z mojej strony : nie masz czym spierdalać to spierdalaj czym prędzej , poddaj się lub zgiń . jak każda czarna dusza , która sprzeciwia się woli białej śmierci . dajel , pokaż mi , że jesteś lepszy i ewf tag team title wygraliśmy dzięki Tobie . dalej , pokaż mi , że jesteś lepszy i możesz mi zabrać fuck the world title . dalej , pokaż mi , że jestem tylko zepsutym , manipulującym innymi , nielojalnym skurwysynem , dla którego największą wartość ma sława , hajs i panny . dalej , pokaż mi to wszystko .

światła na satiago bernabeu zgaśły . a Ty nie mogłeś wyjść z podziwu , że ten pojebaniec jeszcze ciągle tyle umie .

- cóż . może następnym razem . - pomyślałeś sobie .

białe kreski zastrzeżone .

children of sensi corpz : jeden za wszystkich , wszyscy zajebani .

ewf 2oo9

pozdrów siostre . :twisted:

Edytowane przez mu
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

• Fedor124

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline