Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Miałeś kontakty sexualne z osobnikiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja dodam od siebie tylko tyle że temat w którym użytkownicy mieli pisac czy "Mieli kontakty sexualne z osobnikiem swojej płci" zmienił się w poglądy o gejach, rasistiach, itp.
https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142244

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czester666

22

• Przemk0

9

• SixKiller

7

• RR

6

Top użytkownicy w tym temacie

no właśnie o to chodzi żeby była ciekawa wymiana poglądów i dyskusja na ten temat oraz z nim związane :)
https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142246

Do gejów,lesbijek,czarnych,żółtych czy różowych nic nie mam.

Osobiście gejów nie znam,ale nie uważam że są jacyś inni lub coś w tym stylu.

Denerwują mnie parady równości lub coś w tym stylu rozumiem,że chcą "zalegalizować" pedalstwo i lesbijstwo,ale większość ludzi boi się i brzydzi.

Niech geje i lesbijki będą,ale żeby nie ogłaszali tego całemu światu "O jestem gejem,a tamta pani z drugą to lesbijka".

Jak wcześniej powiedziałem geje lesbijki niech będą,a pewnie jest ich dużo,a my czekając na przystanku po autobus nawet nie wiemy że stoimy obok takiego kogoś,niech nie robią takiego czegoś że dwie baby lub dwóch mężczyzn całuje się publicznie ze sobą ponieważ to by wywołało jeszcze większą obraze.

Co do tzw. "Kolorowych" nie mam zupełnie nic.

Nie obchodzi mnie czy on się będzie całował z białą dziewczyną,jest człowiekiem takim jak ja,tylko ma inny kolor skóry.

https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142250

Nie było by parad itp gdyby społeczeństwo było inne i akceptowało ich ;) Po to są te parady ale niestety chyba odnoszą trochę inny skutek i ludzie jeszcze bardziej nie lubią ich ....
https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142254

Powinni zacząć uświadamiać młodzież i dzieci i uczyć w szkołach tolerancji ale to pewnie nie możliwe bo polska to niestety państwo katolickie ;/ a jak wiadomo homo jest wbrew religi ~~
Kalifornia: Obowiązkowe lekcje o homoseksualizmie dla dzieci od piątego roku życia!

Kalifornijski wydział edukacji zaaprobował nowy program szkolny obejmujący lekcje o homoseksualizmie, obowiązkowe dla wszystkich dzieci od piątego roku życia, z wyraźnym zastrzeżeniem mówiącym, że rodzice nie mają prawa wycofać dzieci z tych lekcji nawet w przypadku gdyby powoływali się oni na swoje przekonania religijne.

"Obowiązkowy program nazwany “LGBT Lesson #9″ przygotowany został we współpracy ze “specjalistami” z organizacji homoseksualnej Lesbian Gay Bisexual Transgender – LGBT. Podczas tej “Homoseksualnej Lekcji Numer 9″, dzieci będą poznawały definicje słów “tolerancja”,”gej”, “LGBT”, a w zajęciach grupowych przedstawione zostaną im “różne formy rodzin”, np. “Rodzinę Robiny: jej tatę Clifforda, jego partnera Henry oraz kotkę Robiny – Sassy”. Według przygotowanych przewodników dla nauczycieli, zadaniem prowadzącego jest rozmowa z uczniami i wskazanie na “różne formy rodziny”. “Jeśli uczeń odpowie, że jedna z rodzin przedstawionych w książce składa się z mamy, taty, dwójki dzieci i kota, należy potwierdzić, że niektóre rodziny rzeczywiście tak wyglądają” – stwierdza program dla nauczycieli, lecz od razu daje wskazówkę jak kontynuować rozmowę – “Po czym należy poprosić uczniów o wskazanie jak wyglądają inne rodziny.” Poradnik zaznacza, że nauczyciel powinien “Przypomnieć uczniom, że wszystkie formy i struktury rodzin są sobie równoważne.”

Dzieci w przedszkolu będą czytać książeczkę, w której dziewczynka przychodzi do nowej szkoły i zaprzyjaźnia się z koleżanką po tym jak jeden z chłopców odmawia z nią zabawy. Te niewinne z pozory dziecięce doświadczenia, będą odpowiednio reinterpretowane celem przeprogramowania dzieci w myśleniu, że każda znajomość osób tej samej płci ma mieć konotacje seksualne.

Drugoklasiści będą zapoznawali się z homoseksualizmem, bazując na książeczce o dwóch kurczakach, które “mają dwóch tatusiów”. Uczniowie o rok starsi obejrzą film pt “To jest rodzina”, w której przedstawiona jest para homoseksualna, zaś czwartoklasiści poznają książkę, w której 11-letni Robert mieszka sobie z dwiema mamusiami-lesbijkami.

Zadanie piątoklasistów będzie obejmowało m.in. “zidentyfikowanie stereotypów o lesbijkach, gejach, biseksualistach i transgenderystach”. Dowiedzą się również o tym, że “ludzie LGBT znacznie przyczynili się do wzrostu Stanów Zjednoczonych.” Poznają życiorysy “słynnych ludzi LGBT”, takich jak James Baldwin, Elton John, Ellen Degeneres, Christina Aguilera, Rep. Tammy Baldwin, Walt Whitman, Lance Bass, Rudy Galindo, Harvey Milk, Jose Zuniga czy Sheryl Swoopes.

Nauczyciele mają zadawać później prace pisemne, w których uczniowe wyjaśnią co oznacza każda litera skrótu “LGBT”, a następnie mają przedyskutować “niewłaściwe i obraźliwe stereotypy o ludziach LGBT i członkach ich rodzin”.

Rodzice pozbawieni zostali praw wycofania (opt-out) swoich dzieci z tych zajęć, a prawnik wydziału edukacji motywuje to mówiąc, że “Najbardziej rozważnym podejściem dla Wydziału Edukacji dystryktu szkół Alameda Unified School, w odniesieniu do proponowanych lekcji jest rekomendowanie zawiadamiania rodziców w nocie pisemnej, ale bez udzielenia im możliwości wypisania dzieci.” Na liczne protesty rodziców, wydział edukacji odpowiedział, że rozważy re-ewaluację programu szkolnego, ale dopiero po pełnym roku jego funkcjonowania.

Chcesz żeby u nas były takie odchylenia?

A propo tolerancji to polecam pierwszą wypowiedź wielkiej obrończyni różowych, największego błędu ostatnich eurowyborów szenyszyn (specjalnie tą sukę pisze z małej litery). (Chodzi o to co pisał SixKiller.)

http://www.youtube.com/watch?v=wbzof9L5f2E

czester666 piszesz o tolernancji dla pedalstwa- a czy u nas jej nie ma? Czy nie mogą oni normalnie chodzić po ulicy? Urzędy są dla nich zamknięte? Czy są poszukiwani przez policję za samo bycie ciotą? Mają takie same prawa jak reszta obywateli i jeszcze czegoś chcą więcej. I to ma być tolerancja?

Ostatnio widziałem w tv jak para gejów wypowiadała się że chciałaby, aby za każde nazwanie publiczne pedała pedałem można było podać pod sąd jako obraza odmnienności seksualnej. I to ma być równość? Jak ktoś mnie nazywa uczniem to w porządku, bo tak jest. Ale pedalstwa po imieniu nie można nazywać? Podobnie się robi jak z feministkami. Jak już mają równość to teraz chcą "równości" z przewagą dla nich.

A to że niektórzy nazywają te odchylenia po imieniu to nie jest powód żeby wychodzić na ulice. Jak coś mi się wymyśli i zrugam piekarza to ma on zbierać kolegów po fachu i urządzać parady? Tylko wystawiłby się na śmieszność. Ale jak widać różowi chyba lubią być wyśmiewani (to co pisał Alacer).

Jak wiadomo nie pisze tego o wszystkich gejach, ale o ich przedstawicielach, których zachowanie znam ze środków masowego przekazu.

https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142259

Powinni zacząć uświadamiać młodzież i dzieci i uczyć w szkołach tolerancji ale to pewnie nie możliwe bo polska to niestety państwo katolickie ;/ a jak wiadomo homo jest wbrew religi ~~
Kalifornia: Obowiązkowe lekcje o homoseksualizmie dla dzieci od piątego roku życia!

Kalifornijski wydział edukacji zaaprobował nowy program szkolny obejmujący lekcje o homoseksualizmie, obowiązkowe dla wszystkich dzieci od piątego roku życia, z wyraźnym zastrzeżeniem mówiącym, że rodzice nie mają prawa wycofać dzieci z tych lekcji nawet w przypadku gdyby powoływali się oni na swoje przekonania religijne.

"Obowiązkowy program nazwany “LGBT Lesson #9″ przygotowany został we współpracy ze “specjalistami” z organizacji homoseksualnej Lesbian Gay Bisexual Transgender – LGBT. Podczas tej “Homoseksualnej Lekcji Numer 9″, dzieci będą poznawały definicje słów “tolerancja”,”gej”, “LGBT”, a w zajęciach grupowych przedstawione zostaną im “różne formy rodzin”, np. “Rodzinę Robiny: jej tatę Clifforda, jego partnera Henry oraz kotkę Robiny – Sassy”. Według przygotowanych przewodników dla nauczycieli, zadaniem prowadzącego jest rozmowa z uczniami i wskazanie na “różne formy rodziny”. “Jeśli uczeń odpowie, że jedna z rodzin przedstawionych w książce składa się z mamy, taty, dwójki dzieci i kota, należy potwierdzić, że niektóre rodziny rzeczywiście tak wyglądają” – stwierdza program dla nauczycieli, lecz od razu daje wskazówkę jak kontynuować rozmowę – “Po czym należy poprosić uczniów o wskazanie jak wyglądają inne rodziny.” Poradnik zaznacza, że nauczyciel powinien “Przypomnieć uczniom, że wszystkie formy i struktury rodzin są sobie równoważne.”

Dzieci w przedszkolu będą czytać książeczkę, w której dziewczynka przychodzi do nowej szkoły i zaprzyjaźnia się z koleżanką po tym jak jeden z chłopców odmawia z nią zabawy. Te niewinne z pozory dziecięce doświadczenia, będą odpowiednio reinterpretowane celem przeprogramowania dzieci w myśleniu, że każda znajomość osób tej samej płci ma mieć konotacje seksualne.

Drugoklasiści będą zapoznawali się z homoseksualizmem, bazując na książeczce o dwóch kurczakach, które “mają dwóch tatusiów”. Uczniowie o rok starsi obejrzą film pt “To jest rodzina”, w której przedstawiona jest para homoseksualna, zaś czwartoklasiści poznają książkę, w której 11-letni Robert mieszka sobie z dwiema mamusiami-lesbijkami.

Zadanie piątoklasistów będzie obejmowało m.in. “zidentyfikowanie stereotypów o lesbijkach, gejach, biseksualistach i transgenderystach”. Dowiedzą się również o tym, że “ludzie LGBT znacznie przyczynili się do wzrostu Stanów Zjednoczonych.” Poznają życiorysy “słynnych ludzi LGBT”, takich jak James Baldwin, Elton John, Ellen Degeneres, Christina Aguilera, Rep. Tammy Baldwin, Walt Whitman, Lance Bass, Rudy Galindo, Harvey Milk, Jose Zuniga czy Sheryl Swoopes.

Nauczyciele mają zadawać później prace pisemne, w których uczniowe wyjaśnią co oznacza każda litera skrótu “LGBT”, a następnie mają przedyskutować “niewłaściwe i obraźliwe stereotypy o ludziach LGBT i członkach ich rodzin”.

Rodzice pozbawieni zostali praw wycofania (opt-out) swoich dzieci z tych zajęć, a prawnik wydziału edukacji motywuje to mówiąc, że “Najbardziej rozważnym podejściem dla Wydziału Edukacji dystryktu szkół Alameda Unified School, w odniesieniu do proponowanych lekcji jest rekomendowanie zawiadamiania rodziców w nocie pisemnej, ale bez udzielenia im możliwości wypisania dzieci.” Na liczne protesty rodziców, wydział edukacji odpowiedział, że rozważy re-ewaluację programu szkolnego, ale dopiero po pełnym roku jego funkcjonowania.

Chcesz żeby u nas były takie odchylenia?

A propo tolerancji to polecam pierwszą wypowiedź wielkiej obrończyni różowych, największego błędu ostatnich eurowyborów szenyszyn (specjalnie tą sukę pisze z małej litery). (Chodzi o to co pisał SixKiller.)

http://www.youtube.com/watch?v=wbzof9L5f2E

czester666 piszesz o tolernancji dla pedalstwa- a czy u nas jej nie ma? Czy nie mogą oni normalnie chodzić po ulicy? Urzędy są dla nich zamknięte? Czy są poszukiwani przez policję za samo bycie ciotą? Mają takie same prawa jak reszta obywateli i jeszcze czegoś chcą więcej. I to ma być tolerancja?

Ostatnio widziałem w tv jak para gejów wypowiadała się że chciałaby, aby za każde nazwanie publiczne pedała pedałem można było podać pod sąd jako obraza odmnienności seksualnej. I to ma być równość? Jak ktoś mnie nazywa uczniem to w porządku, bo tak jest. Ale pedalstwa po imieniu nie można nazywać? Podobnie się robi jak z feministkami. Jak już mają równość to teraz chcą "równości" z przewagą dla nich.

A to że niektórzy nazywają te odchylenia po imieniu to nie jest powód żeby wychodzić na ulice. Jak coś mi się wymyśli i zrugam piekarza to ma on zbierać kolegów po fachu i urządzać parady? Tylko wystawiłby się na śmieszność. Ale jak widać różowi chyba lubią być wyśmiewani (to co pisał Alacer).

Jak wiadomo nie pisze tego o wszystkich gejach, ale o ich przedstawicielach, których zachowanie znam ze środków masowego przekazu.

Co do nazywania tego to tak powinno być ,ja również uważam ze pedał jest określeniem obrazliwym i powinno się uznawać tylko pojęcie gej a nie pedał ,ciota itp itd

Co do filmiku i wypowiedzi to zgadzam się z tamtą panią.

Ten plan nauczania jest moim zdaniem dobry i powinni to wprowadzić może kolejne pokolenia były by normalne ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142260

czester666, jeśli dwa ostatnie zdania pisałeś szczerze to wypada mi tylko współczuć ignorancji. Jeżeli chcesz żeby tzw. normalni homoseksualiści zwalczyli "szowinistów orientacji seksualnej", czyli ludzi bez odchyleń na tle seksualnym to brak mi słów. Zastanów się też czy na pewno chcesz żeby Twoje dzieci uczone były w szkole, że co prawda chłopak może spotykać się z dziewczyną, ale prawdziwy związek to dwóch osobników tej samej płci (bo tylko tak mogą nauczać ludzie którzy mają takie poronione pomysły jak lekcje “LGBT Lesson #9″)? Czy będziesz szczęsliwy że nigdy nie dożyjesz wnuków, bo Twój synek, za przyzwoleniem tatusia, zwiąże się z innym facetem? Czy to byś nazwał normalnym pokoleniem, które notabene nie mogłoby się rozmnażać?
https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142272

WoW, temat mnie powalił. Dyskusja jest ciężka, to widze.

Czy to byś nazwał normalnym pokoleniem, które notabene nie mogłoby się rozmnażać?

Krew nie woda, więc w tą czarna wersje nie wierze. A pani Senyszyn jako przedstawicielka lewicy w ten sposób nabija swój kapitał polityczny. POza tym, czy ktokolwiek wierzy,że te wszystkie czarne przypuszczenia, proroctwa wysnuwane przez przeciwników homoseksualizmu wejdą w naszym kraju w życie? Prosze....u nas nie mogą być lekcje do wychowania w rodzinie, a co dopiero takie uprawnienia czy edukacja w duchu pro mniejszościowym. Co roku będą takie parady, co roku zobaczymy tam polityków, którzy walczą o elektorat. A w kraju się nic nie zmieni, gdyż zmiena musi iść od dołu, od mentalności ludzi.

Ktoś tu pisał, żeby spróbować też drzew, gówna, zwierząt..ja na to- Ktoś lubi pomarańcze a ktoś..... :P :P

https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142285

• Reputacja:   1

RR, nie zdziwiłbym się gdybym zobaczył na takiej paradzie naszego "pracowitego" premiera , Pana "Cudotwórcę" Donka Tuska ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142287

TakerFanKrk, no gdzie to by była gafa polityczna prawicowego premiera. On miał już kilka wpadek populistycznych tak to nazwe, lecz w taką nie wierze, by się mogła zdarzyć.
https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142289

• Reputacja:   1

RR, ale gdyby spadły mu notowania w środowiskach homoseksualnych to zapewniam Cię że mający świra na punkcie sondaży Donald sam pchałby się na sam przód parady ;)

Oczywiście ogłupiające dzisiejszą młodzież i ludzi w starszym wieku stacje telewizyjne na czele z TVN 24 nie wyemitowałaby tego żeby nie nadszarpnąć wizerunku naszego "wiecznie zapracowanego" premiera lub wręcz przeciwnie odtrąbiły by sukces że premier otworzył się na środowiska gejowskie czego nie potrafił uczynić "zły" Kaczyński ze swoją partią :)

https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142291

TakerFanKrk, z tymi sondażami masz racje, ale to parada geyów i lesbijek, pojawiając sie na której więcej by w sumie stracił, niż zyskał.
https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142367

TakerFanKrk, z tymi sondażami masz racje, ale to parada geyów i lesbijek, pojawiając sie na której więcej by w sumie stracił, niż zyskał.

prawda bo wiadomo jakie jest nasze społeczeństwo ;/zacofane;/

https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142380

jest nasze społeczeństwo ;/zacofane;/

Kwestia zacofania jest bardzo subiekywna. Dla nas, jest zacofane, dla innych- nawet liberalne. Nie jestem deterministą, lecz patrząc racjonalnie- jakie ma ono być? Jest jakie jest i ważne, by było dynamiczne, gdyż będzie z nim źle.

https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142388

czester666, nie poganiam, zastanów się dobrze, ale nadal czeam na odpowiedź

I publicznie proszę zmień do kurwy nędzy swoją sygnę.

https://forum.wrestling.pl/topic/16085-mia%C5%82e%C5%9B-kontakty-sexualne-z-osobnikiem/page/4/#findComment-142523

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...