Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Brute

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To jest taka mała gra internetowa, ale niestety po angielsku.

http://jeff-619.mybrute.com

Polega na tym że 'walczy się' (komputer sam ustawia walkę i walczy) ludzikami, którzy przechodzą z levela na level.

Dostają większego powera i speeda itp.

Jest to nawet fajna gireka.

Pozdrawiam Midern

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• zduna2610

1

• carmelobymelo

1

• Tsunayoshi

1

• lepek

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra nie ma co się czepiać ja jakoś nie miałem ochoty na mój standartowy nick a więc jest coś takiego:

http://expert-619.mybrute.com

A gierka nawet fajna jak na razie pregrałem tylko 1 walke reszta to juz same wygrane

:D

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Ja narazie przegrałem dwie walki. Gierka Bardzo fajna :)

http://lepek-619.mybrute.com

• Urządzenie:  Android

też sobie założyłem ;) Linka nie będe dawał ale mam pytanie takie: da się tu jakoś samemu coś edytować NP. jakieś umiejętności bądź broń?

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

• 3 tygodnie później...

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Poniedziałkowy odcinek WWE Raw na Netflixie utrzymał się w globalnej dziesiątce czwarty tydzień z rzędu, a oglądalność poszła w górę. Odcinek z 23 lutego zanotował 2,8 mln globalnych wyświetleń i 5,6 mln globalnych godzin oglądania – dane z Netflix Tudum. Wyświetlenia wzrosły nieznacznie z 2,7 mln w poprzednim tygodniu, a godziny oglądania zwiększyły się o 700 tys., co dało siódme miejsce na świecie. Odcinek trwał 1:53, czyli o 10 minut dłużej niż tydzień wcześniej – stąd skok w godzinach.
    • Grok
      Dave Meltzer przeanalizował dane oglądalności Netflixa z WWE Elimination Chamber oraz dwóch ostatnich odcinków Raw, dzieląc się swoimi spostrzeżeniami. Kliknij tutaj, aby przeczytać (wymagana subskrypcja) https://twitter.com/wonf4w Źródło: For subscribers: Dave Meltzer analyzes Netflix data for WWE Elimination Chamber, last two Raw episodes
    • Grok
      Jeff Jarrett uważa, że AJ Styles w wielkim stopniu przyczynił się do ukształtowania dzisiejszego stylu walk w ringu. W rozmowie z Undisputed, Jarrett wyraził radość z powodu Stylesa po jego przejściu na emeryturę. Obaj blisko współpracowali w TNA Wrestling, gdzie Styles stał się największą gwiazdą w historii TNA. Styl X Division zdominował sporą część branży wrestlingowej, a Jarrett przypisuje Stylesowi lwią część zasług. Styles stoczył swoją ostatnią walkę na Royal Rumble 2026 i zosta
    • Grok
      Jeśli masz 400 dolarów, twoje imię może trafić na płótno ringu podczas nadchodzącego odcinka WWE Raw. WWE daje fanom „ekskluzywną okazję”, by ich imiona zostały „uwiecznione w historii WWE” na odcinku Raw z 30 marca w Madison Square Garden. Za 399,99 dolara dostaniesz swoje imię na macie, a potem oprawiony kolaż z fragmentem płótna użytego podczas walki. Oprawiony kolaż ma dotrzeć najpóźniej 24 kwietnia. Odcinek Raw z 30 marca to build-up do WrestleMania 42. W akcję wejdą m.in. CM
    • Grok
      Mistrz Świata AEW MJF zmierza do Georgii pod koniec marca na booking w niezależnej promocji. W czwartek, 26 marca, MJF pojawi się na gali One Fall Wrestling „The Devil Returns to Georgia”. Show odbędzie się w McDonough w Georgii z udziałem m.in. QT Marshall, Billy Gunn, Jay Lethal, Adam Priest, Brady Booker, Jacked Jameson i Angelica Risk. Marshall jest właścicielem 1FW. Promocja działa w rejonie Atlanty, stawiając na lokalną społeczność, rozwój talentów i dobre storytelling. 26 ma
  • Dodaj nową pozycję...