Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler czerwca

Kto zasługuje na ten tytuł?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Kofi Kingston
      5
    • Triple H
      0
    • Chris Jericho
      34
    • Jeff Hardy
      7
    • Christian
      5
    • Kurt Angle
      11
    • Tara
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   375
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Jericho, za świetny feud z Rey'em, walki z krasnalem, które ratowały mierne PPV's oraz jego świetną heelową postawę na Smack'u (plus: ekstra speeche, zdobycie pasów Tag Team itp).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

1

• Nikuś

1

• Karpin

1

• Midian

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mimo wszystko Kurt, choćby za to, że z niesamowitym zaciekawieniem czekałem na następny iMPACT.

Wahałem sie między Kofim, Chrisem J. a Christianem. Kofi zdobył pas U.S, wygrywał chyba wszystko co mógł, raz dano mu szansę przy mikrofonie i wg mnie ja wykorzystał całkiem nieźle.

Chris - to co poprzednicy.

Ale jednak ja głoś oddaje na Christiana. W maju praktycznie każda jego walka była co najmniej dobra. Świetnie poprowadził młodszych (Tyson Kidd, DH Smith), a efektem były naprawdę dobrej jakości walki na miernym ECW. Nic dodać nic ująć. Bardzo dobra forma zawodnika, który tworzy dynamiczne pojedynki.

Głos na Y2J'a za świetny feud z Rey'em oraz jego walki z nim, które uratowały niejedno PPV.

Głos na Kofiego za zdobycie US Champa. Wygranie o ile mnie pamięć nie myli wszystkich walk w czerwcu. Oraz pokaz umiejętności przy mikrofonie.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Głos na Kingstona, za zdobycie pasa Stanów Zjednoczonych, co może być kolejnym krokiem naprzód w jego karierze.- trochę tutaj markuje :P

Inaczej, głosowałbym na Y2Ja, który pokazywał klasę przez cały czas, ostro walcząc z REyem, tworząc najciekawszy tagteam ostatnich lat z Edgem, będąc świetnym przy mikrofonie.

No ale głos na possitive vibration :grin:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Głos na Jericho za świetny feud z Rey'em i zdobycie pasów Tag Team.

Głos tak jak większość na Jericho, za świetnie krojone walki i git majonez feud !:)

8434236214bec043e1f826.jpg

• Reputacja:   1

Głos na Y2J'a za świetne walki z Judgment Day, Extreme Rules i The Bash i feud z Reyem ;)

Każda z tych walk w moim odczuciu trzymała podobny poziom ;)

Oczywiście zapomniałem dopisać: dodatkowy plus dla bookerów SmackDown ;)

Widać że jeśli się postarają to potrafią zabookować trzy dobre walki na trzech PPV pod rząd :]

Głos na Chrisa udowodnił w tym miesiącu, że jest jednym z najlepszych aktualnie występujących wrestlerów (świetne walki z Reyem)

Chris Jericho za genialny( jak na WWE) feud z Reyem i zdobycie Unified Tag Team Championship.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...