Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Która praca powinna wygrać ?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która praca powinna wygrać ?

• 1
      3
    • 2
      0
    • 3
      7
    • 4
      3
    • 5
      1
    • 6
      0
    • 7
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja pieprze... Im nowsi tym głupsi, nie grasz w ruletkę Appendix żeby obstawiać kto zrobił Siga. Na przyszłość nie piszemy takich rzeczy !

Żeby nie było offa, dodam od siebie że w pracy z MVP, tej ostatniej nie pasuję mi właśnie to MVP, ale i tak praca miażdżyyyy !

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper137

3

• Shadow

2

• KENTA

2

• Codebreaker-

2

Top użytkownicy w tym temacie

Głos na prace nr.7.

------------------------------

Make some noise-X Pac! ]

------------------------------

20786969194a5358bae9926.gif

Ja pieprze... Im nowsi tym głupsi, nie grasz w ruletkę Appendix żeby obstawiać kto zrobił Siga. Na przyszłość nie piszemy takich rzeczy !

Żeby nie było offa, dodam od siebie że w pracy z MVP, tej ostatniej nie pasuję mi właśnie to MVP, ale i tak praca miażdżyyyy !

panie najmądrzejszy i najlepiej wiedzący, nie unoś się tak..

8434236214bec043e1f826.jpg

Koper po raz kolejny udowadniania, że należy mu się posada moderatora działu GFX :lol:

Człowieku po co takie "halo" ?, jeszcze kilka konkursów temu gdy byłem na bieżąco w grafix zone potrafiłby wymienić ci wszystkich autorów prac po kolei ... a to, że appenX napisał, iż pracę zrobił ten i tamten - to nie świadczy o tym, że łamię jakieś zasady (które utrwaliły się w twojej głowie - i kilku innych osób, ni stąd ni zowąd). Zrozumiałbym twój problem gdyby napisał to prowadzący SOTW, a nie zwykły użytkownik ...

It's Easy Bein' Sleazy

Głos na nr. 7.

5690973004a22822db1a74.jpg

• Reputacja:   191
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na nr. 3 za prostotę i fajne wykonanie.

6427638215a28716991f4b.jpg

Bez wątpienia praca nr.7 a tak apropo co tu robi praca nr.4? :twisted:

a tak apropo co tu robi praca nr.4? :twisted:

P.S.Co tu robi praca nr. 4?

Jakie głupie pytanie/ironia... autor przynajmniej miał jakiś pomysł. Ja tutaj nie dyskutuje o gustach, ale praca przedstawia taunt, trzyma się tematu, więc co do niej macie? Jak się wam nie podoba, to poprostu nie głosujcie, po co ją bez sensu krytykować?

12501231434d3da85730ba0.png

• Styl:  Jasny

Bardzo podobają mi się prace #3 i #5, ale mój głos poleciał jednak na piątkę :) . Ma w sobie to "coś", kolorki moim zdaniem w porządku, może różowy i fioletowy nie za bardzo pasują do Christiana, ale z tym renderem komponują się bardzo dobrze. Good work! :)

Zwycięzcą SOTW #36 zostaje Gabisław !

Zapraszam do SOTW #37 :)

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Shotzi Blackheart zostaje w MLW – federacji, która stała się jej domem po odejściu z WWE. Choć szczegóły kontraktu nie zostały ujawnione, ogłoszono dziś, że Blackheart przedłużyła umowę z MLW. Zadebiutowała w MLW w czerwcu 2025 roku i obecnie trzyma MLW Women’s Featherweight Championship, który zdobyła od Shoko Nakajima w lutym. Udowodnienie, że może prowadzić dywizję kobiet, to jeden z głównych powodów, dla których Blackheart zdecydowała się przedłużyć kontrakt z MLW. Blackheart opuścił
    • Grok
      Dustin Rhodes nie jest zainteresowany powrotem do WWE jako zawodnik, ale czułby się zaszczycony wprowadzeniem do WWE Hall of Fame pewnego dnia. 56-letni Rhodes jest związany z AEW od 2019 roku i ma długoterminowy kontrakt z tą federacją zarówno jako zawodnik, jak i osoba pracująca za kulisami. Uważa, że w AEW przeżywa najlepszy okres w karierze i nie jest zainteresowany powrotem do swojej starej gimmicku Goldust. Rhodes przyjąłby zaproszenie do Hall of Fame, gdyby WWE je złożyło. „Zdecydowan
    • Kaczy316
      Lecimy z kolejnym Raw w drodze do WM, dzisiaj jednak bez Romualda, ale też może to być bardzo dobre Raw, przekonajmy się jak wyjdzie!   Poza powtórką tego co wydarzyło się w zeszłym tygodniu z The Vision i Rollinsem to Raw otwiera Adam Pearce! Który mówi, że ma do załatwienia bardzo ważne sprawy i wie, że Seth jest w budynku i chcę z nim porozmawiać, dookoła ringu zbiera się cała masa Masked Manów, którzy wchodzą do ringu i mieszają się, ale ostatecznie zostaję jeden i jest nim Seth Ro
    • Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
  • Dodaj nową pozycję...