Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

wasza karta Na WrestleMania21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sixter

6

• SixKiller

3

• Rabol

3

• Dejv

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rabol chyba powrócil na dobre i jak zawsze wali prosto z mostu :D .

sixter zrozum, temat brzmi WASZA karta na wrestelmanie 21, wiec kazdy wpisuje co mu sie podoba

a czy Daniels jest lepszy od Tajiriego to bym sie sprzeczal (widac nie widziales jego wystepow w Japoni czy ECW). Dlaczego nie mozna byc jego fanem, dlatego ze WWE go zeszmacilo (tak samo jak Ravena, AJ i wielu innych). Pewnie Tajiri zostal w WWE bo ma kontrakt i stale pieniadze, ale mam nadzieje ze kiedys przejdzie do TNA bo tam ponownie bedzei starym dobrym Tajirim z czasow ECW :)

rownie dobrze mozna sie czepiac Cieibe czemu dalec Steven Richards (ktory jest kompletnym przecietniakiem jakich wielu)

pozdrawiam

...

najpierw cytat do ktorego sie odniose, swoja droga lubie takie polemiki

"I tym wlasnie udowodniles ze pomimo czasu spedzonego tutaj, czytania postow ludzi ktorzy mogli by cie czegos nauczyc, pomimo setek pytan zadanych w question zone - nie nauczyles sie zupelnie niczego, wciaz jestes tym samym markiem ktorym byles kiedy po raz pierwszy ujrzales wrestling na oczy, wciaz nie masz pojecia co robi booker a co robi writer i wciaz ich ze soba mylisz, wciaz widzisz danego wrestlera w taki sposob w jaki WWE kaze ci go widziec. Nie wiem o co chodzi, moze to za trudne wszystko jest dla ciebie do ogarniecia, moze nie idzie ci czytanie ze zrozumieniem.

Moglbys przynajmniej przestac oceniac cos lub kogos o czym nie masz zupelnego pojecia. Ledwo zaczales WWE ogladac, bo przed rokiem nie wiedziales nawet ze wrestling poza WCW istnieje, i oceniasz go na podstawie tego co zobaczyles podczas roku ogladania WWE.

I tak, wiem, ze nawet jeslibys ogladnal wszystkie jego walki z ECW to i tak nic by to nie dalo, bo pojecie "talent" w wrestlingu to dla ciebie czarna magia, a kogos takiego jak Kurt Angle uwazasz za wrestlera z umiejetnosciami, bo tak uwaza ogol, wiec uznales ze cos w tym musi byc.

Wiec przestan oceniac umiejetnosci wrestlerow, bo najprosciej w swiecie nie masz do tego prawa. Mozesz oceniac gimmicki czy storyline'y, ale nic poza tym, bo nie masz o niczym innym najmniejszego pojecia przez co notorycznie piszesz bzdury ktore albo ludzi wkurwiaja, albo zmuszaja ich do histerycznego smiechu."

po pierwsze Rabol przez ostatni rok nauczylem sie bardzo wielu rzeczy zwiazanych z wrestlingiem, choc nie jest to niczyja zasluga z tego forum, lecz moja wlasna, gdyz poswiecilem wiele czasu na ogladanie WWE przez ostatni rok.

I teraz oswiadczam ci ze mam pelne prawo do komentowania umiejetnosci wrestlerow tak jak kazdy... masz prawo wejsc ze mna w dyskurs, jak kazdy, nikt tu w koncu nikogo kneblowac nie bedzie.

Czy widze wrestlerow tak jak pozwala mi na to Booker i writer, niestety, podkreslam niestety tak, taki punkt widzenia przyjalem w wypadku Tajiriego. Jak napisalem we wpisie powyzszym Tajiri obecnie jest nikim i trudno jest go wielbic ,badz wpychac go do wielkich gal, aczkolwiek jak napisalem powyzej potrafie sobie wyobrazic Tajiriego na kazdym stopniu rozwoju wrestera, od midacrdera kim obecnie jest po jobera, po upper midcardera. Nie takie awanse juz widzialem. To co poakzal Tajiri przez ostatni rok pozwala mi na stwierdzenie Tajiri to zwykly przecietniak , Tajiri jest sredniakiem, nie nadaje sie do budowania zadnych angli wokol niego, moglbym pisac tak jeszcze przez kilka linijek.

Teraz z innej beczki, wiesz rabol co daje mi prawo do komentowania wszelkich apsektow dzialnosci wrestera , mimo mojego krutkiego stazu sledzenia WWE? potencjal kazdego z nich. to jak sie rozwija, to co soba reprezentuje w ringu, to czy sprawdza sie w zadaniach jakie mu sa powierzane.

Szkoda ze ta dyskusja toczy sie wokol tak nieciekawej postaci jaka jest Tajiri , bo mi trudno jest poiwedziec cos na temat Tajriego, mozliwe ze w ECW byl bogiem, niestety tej boskosci nie zauwazaja ani Bookerzy, ani writerzy ani tym bardziej ja, byc moze Tajiri posiada wiele wspanialych cech, na ktorych pokazanie nie dostal szansy, ale jest to dowodem tego ze albo sa lepsi od niego czytaj w ECW rowniez by sie sprawdzili, albo WWE prowadzi tak perfidna samobojcza polityke ze prawdziwym perelka nie daje dojsc do glosu tylko tlamsi je w zarodku.

Ktos zaraz zacznie buczyc, Triple H ciagnie za sznurki, blokuje pushe dla Rvdiego i Bookera T, a takim ludziom jak Tajiri to tym bardziej nie da sie wykazac. Trudno bylo by mi z tym polemizowac, no ale skoro sa lepsi zdaniem fachowcow jakimi nie watpliwie jst zaloga WWE, to czemuz to ja osobiscie milabym im nie wierzyc skroo w pewnym stopniu zgazdam sie z prowadzona przez nich polityka.

Z innej beczki. Ja nie uwarzam Kurta Angle'a za swietnego wrestera dlatego ze Booker mi tak wmowil czy writer , ja go uwazam za swietnego wrestera bo... i tu nie potrzebuje roku wpatrywania sie w ekran wystraczy mi 20 minut walki kurt Angle vs Chris benoit i wszystko nagle staje sie jasne. Nie powiem ze ktos mi ta walke wmowil, fakt, ktos ja napisal, no ale drogi rabolu , we wrestlingu istotna sprawa jest wykonawstwo, a Kurt Angle jest w tym dobry.

Na koniec powiem ze stesknilem sie za toba.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Ok, mam na to rade. Znalazlem cos w sam raz dla ciebie. Rozwaz zakup tego produktu, moze uda sie znalesc gdzies za free. Bez tego nic z ciebie nie bedzie, i do konca zycia bedziesz zadawal debilne pytania w question zone :/

http://www.mslit.com/details.asp?bookid=0786530251

Zaopatrz sie w to jak najpredzej.

4302049614329261d90190.jpg

rozumiem ze dla ciebie wszystko co trudne to debilne, matma byla debilna, polak byl debilny. Pytania na ktore nie znam odpowiedzi tez sa debilne.

ah Rabol, ty nigdy nie przestaniesz mnie obrazac ale ja juz sie przyzwyczailem do dykusji na tym forum w kotrych brak argumentow argumentowany stara sie byc hamstwem, choc kurcze na mnie to nie dziala i w odroznieniu do ciebie nie uwazam sie za wszech wiedzacego i bardzo chetnie bym do polecanej przez ciebie ksiazki zajrzal.

Sixter: Tajiri nie byl bogiem w ECW.Byl jednak bardzo dobrym wrestlerem na którego milo bylo popatrzec podczas walki.Mozna bylobyc pewnym ze jak sie widzialo karte na dana gale ECW w której widniala walka Tajiriego to mozna bylobyc pewnym ze walka bedzie bardzo dobra.Szkoda ze oceniasz Tajiriego tylko z punktu widzenia tego co on soba prezentuje w WWE.Zreszta slusznie mówisz ze nic soba nie pokazuje w WWE bo taka jest przykra prawda jednak nie jest to wina tego wrestlera tylko tego jaka WWE jest federacja - nie pozwalaja mu sie wybic bo wola takiego Cene czy Ortona a Tajiri jest dla nich tylko malym Japonczykiem takim zapchajdziura ktoremu sie nie nalezy zaden pas w tej federacji czy zaden powazny feud itp,itd.Szkoda Sixter ze nie widziales Tajiriego w akcji w ECW - postaraj sie nadrobic to bo warto zobaczyc pare walk z jego udzialem a i pewnie zmienisz zdanie o tym niedocenianym wrestlerze.

Nie przestane cie obrazac dopoki ty nie przestaniesz mowic o czyms o czym nie masz namniejszego pojecia, oraz pierdolic bzdur typu "ogladanie wwe przez rok wiele mnie nauczylo", bo wiecej nauczylbys sie przeczytajac jeden Trash Talk FH'da, a jedyne czego nauczyles sie od WWE to widzenie wrestlerow w taki sposob w jaki WWE kaze ci ich widziec.

4302049614329261d90190.jpg

poraz kolejny sie powtarzasz.

Swoja droga czytam wszystkie Trash Talk, a pisanie ze niczego sie nie nauczylem to wredny text niechetnej mi osoby pokroju textu Boryssa " Przemko minoles sie z celem, spaliles na calej lini".

Ty Rabol nalezysz do jednostek bardzo apodyktycznych, tak bylo zawsze, kiedy ktos nie zgadzal sie z toba ty go delikatnie mowiac odrzucales, traciles do niego szacunek, rzucales niemilymi epitetami.

Roznica miedzy nami polega na tym ze ja potrfaie zrozumiec twoja niechec do Goldberga, Hogana ,JBL'a bo ty przeciez nie jestes glupcem nie dasz sobie amatorskim writerom i bookerom wcisnac kitu. Ale ja to rozumiem szanuje twoje zdanie. Ty natomiast uwazasz ze twoj poglad jest jak najbardziej sluszny a kazdy kto sie z nim nie zgadza jest markiem, slepym glupcem.

• Urządzenie:  Windows

skonczymy ta dyskusje zamknieciem tematu :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja jak zawsze na żywo bo już kwestia przyzwyczajenia że każde PLE (poza SNME przez reklamy) na żywo choć karta zupełnie nie zachęca. - Lyra vs Becky : walka będzie świetna jak ostatnio ale coś feud mnie nie kręci i to będzie po prostu solidna walka ale jednak powtórka z ostatniej gali. - Tag Team Match : 2 gości których nie trawię więc mam nadzieję że to będzie zamykało galę to sobie wyłączę przed walką i zaoszczędzę czas na sen. - Walizka Kobiet : super skład. Dla mnie o ile nie wygra Ripley czy Naomi to będzie dobrze. - Walizka mężczyzn : nie podoba mi się skład. Almas to nudny jobber więc nie, Penta nie pasuje mi jakoś na głównego mistrza choć go bardzo lubię, LA Knight trochę mnie nudzi i mimo wszystko też nie widzę go z głównym pasem. Grande jest dobry i Gable zasługuje na swój moment ale kolejny raz, myślę bardziej o mid-cardowym pasie, no i jest duże ryzyko że któryś meksykanin przeszkodzi mu w walizce i neseser kolejny raz będzie zmarnowany. Rollinsa nie chcę bo nie lubię jak byli mistrzowie i ME zdobywają walizkę (zwłaszcza że rok temu McIntyre już ją miał) + znowu ryzyko nieudanego cash-inu. Zostaje Solo który udowodnił że jest za krótki na ME i jak za dużo się na nim opiera to nie daje rady. Także kto by nie wygrał to i tak nie będzie mi pasowało. Zamiast tego dałbym skład np : Cobb/Fatu, Black, Dominik, Gable (w sumie może być o ile nie wygra), Breakker i np Axiom/Fraser dla latania (i pyk mamy 3 z RAW i 3 ze SD, gwarancja dobrej walki i ciekawy zwycięzca)
    • Nialler
      Ja to w sumie cały maj nie oglądałem wrestlingu (obejrzałem tylko double or nothing), ale MITB to choćby skały srały nie odpuszczę jak bardzo ciulowe to by nie było.  Narzekacie, że tylko 4 walki na PLE? I będzie to trwać pewnie ze 3h45m? A myślicie, że reklamy kabanosów, gier, filmów czy czegokolwiek to trwają 30 sekund? Nie będzie tu jakiś wrestling nam reklam przerywać!
    • Jeffrey Nero
      Z tego co pamiętam to pojawiła się też w WWE w story Kane i Bryana jak mieli chyba tą terapię.
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Dzisiaj świat wrs obiegła informacja, że niedawno bodajże w wieku 44 lat zmarła aktorka, która grała w TNA postać sławnej Claire Lynch. Chyba każdy fan fedki pamięta to story i z czym ono się wiązało. Niestety dość szybko z powodu hejtu jaki wylał się na tę zatrudnioną do tej roli aktorkę skrócono storyline, który od początku był dla mnie słabym pomysłem. Pamiętam, że z czasem pojawiały się doniesienia, że miała ona dużo nieprzyjemności ze strony fanów i żałowała, że zgodziła się na angaż w TNA. Szkoda, że jej losy tak się ostatecznie potoczyły. RIP.
  • Dodaj nową pozycję...