Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

wasza karta Na WrestleMania21

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

siema!

tak bym widział "moja" Karte Na Wrestlemania 21:

Raw Championhip:

HHH vs BATISTA

SmackDawn! Championhip:

Street Fight Match:

special Reefery:Mick Foley

JBL vs JOHN CENA

KURT ANGLE vs SHWAN MICHAELS

Raw vs Smack Down! match:

Two-out-of-three Falls Match:

CHRIS BENOIT vs BOOKER T

BiG Man Match:

BIG SHOW vs KANE

Legenda vs Legenda Killer:

UNDERTAKER vs RENDY ORTON

Last Man Standing Match:

CHRIS JERICHO vs EDDIE GURRERO

Special Match:

THE ROCK vs EDGE

InterContinental Championhip:

SHELTON BENJAMIN vs CHRISTIAN vs MATT HARDY

United States Championhip Smack Down!

PAUL LONDON vs BILLY KIDMAN

Tag Team Match Championhip Smack Down!

TABLES MATCH

Dudley Boyz vs Charlie Hass/Renne Dupree

Cruiserweight Championhip

LADDER MATCH:

Chavo Guerrero vs Rey Misterio vs Funaki vs Nunzio vs Shannon Moore vs Spike Dudley

I dzięki takiej karcie juz mamy najlepszą gale w historii wrestlingu :D

a jak widzice swoja karte na wrestlemanie 21???[/b]

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sixter

6

• SixKiller

3

• Rabol

3

• Dejv

3

Top użytkownicy w tym temacie

Mam pewne obiekcje czy najlepszą, no ale mniejasza z tym ;).
https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16528

Ja to widzę tak :P

1. Batista vs Triple H - RAW Championhip

2. Stone Cold vs The Rock vs Mick Foley - Street Fight

3. John Cena vs JBL - Smackdown Championhip

4. Kurt Angle vs HBK - 2 out of 3 falls match

4. Chavo Guerrero vs Paul London - Ladder Match

5. Rey Mysterio and Eddie Guerrero vs Billy Kidman and Booker T

6. Chris Jericho vs Chris Benoit vs Shelton Benjamin - InterContinental Championhip

7. Undertaker vs Randy Orton

8. Kane vs Gene Snitsky vs Matt Hardy

9. Christian vs Edge

Albo taka karta - wogóle niemożliwa jeśli chodzi o zrealizowanie, ale pomarzyć możba ;)

1. Triple H vs Jeff Jarret - Raw Champion vs NWA-TNA Champion

2. JBL vs John Cena vs Randy Orton

3. Abyss vs Kane - Hell in Cell/no DQ match

4. DDP vs Kurt Angle vs HBK - 2 out of 3 falls match

5. Booker T vs Benoit vs Jericho vs Benjamin - InterContinental Championhip

5. Six man elimination match - Chavo Guerrero vs Amazing Red vs Paul London vs Billy Kidman vs Petey Williams vs Low-Ki

6. Hardcore Match - RVD vs Raven vs Mick Foley

7. Ultimate X match - Aj Styles vs Tajiri vs Primetime

8. TLC - Rey Mysterio and Eddie Guerrero vs AMW vs Edge and Christian vs Jeff and Matt Hardy

9. Batista vs Alpha Male

10. The Rock vs Ron Killings

Ah - taka gala to moję marzenie ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16531

dziwne, wrzucasz do swojej wymarzonej karty Tajiriego a Christofera Danielsa nie. Fakt mozna byc fanem Tajiriego mozna byc fanem kazdego, ale zawsze trzeba miec powod ku temu. Jakos nie widze powodow dla ktorych na dzien dzisiejszy mozna byc fanem Tajiriego, ale to moze wlasnie czyni Tajiriego czlowiekiem z tylko jedna wada: brakiem zalet.

Napisalem na dzien dzisiejszy bo dzis Tajiri moze byc rezerwowym Eugene'a, badz doreczycielem ciastek a jutro mega gwiazda zwyciezca Royal Rumble, cholera wie czym.

moja wymarzona karta na WMXXI mogla byc byc dowolna chocby taka

1. Triple H vs Steven Richards world hevyweght championship

2. JBL vs Kurt Angle

3. whatever

4. whatever

5. whatever

W sumie obsada nie ma znaczenia, wazne zeby walki byly dobre, nie musza byc nawet dlugie, zeby byly krotkie ale zeby byly dobre, zeby Kane zakonczyl swoja walke Choke slamem z lin. Zeby Batista wykonal mega press up slam i wywalil przeciwnika w trybuny, zeby HBK i Kurt Angle pobili rekord szybkosci w wykonywaniu kolejnych akcji.. zeby to nie byla koljna Taboo Tuesday, Unforgivven i inny shit.

Czuje ze wrestlemania bedzie taka jak rok temu z jednym malym defektem, nie bedzie The Rocka, szkoda. Jesli WMXXI dorowna chociaz jednej z ostatnich gal TNA to i tak bedzie dobrze. Miejmy tylko jedna ndzieje, miejmy nadzieje ze Batista wygra i poprawi swoje mic skillsy.

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16532

sixter daj spokój... równie dobrze ja mogę napisać - wrzucasz do swojej karty JBL, a Chrisa Benoit nie. Pomijam już fakt, że w main evencie uwzględniłeś wrestlera, który w WWE nie jest nikim innym jak zwykłą zapchajdziurą. Ja lubię Tajiriego... za co? Za to, że podobały mi sie jego walki w ECW, za to, że jest jedną z bardziej humorystycznych postaci w WWE i podczas niektórych segmentów z jego udziałem można paść ze śmiechu. Teraz bym chętnie poprosił Ciebie o napisania powodów, dla których lubisz Bradshawa (jeden argument już znam - Twojm zdaniem jest dobrym heelem, powiedzmy, że zgadzam się z tym w jakimś stopniu... proszę o kolejne).

PS: Wybaczcie off topic

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16557

po pierwsze ja nie wrzucilem wielu ludzi do swojej karty wiec nie wymieniaj tylko Chrisa Benoita, praktycznie nie wrzucilem nikogo.

po drugie moj powyzszy wpis dotyczy mniej obsady WMXXI tylko jej jakosci, wiec napisalem ze w main evencie moze nawet wystpic Richards ktory faktycznie jest zapochaj dziura, ale Tajiri nie jest lepsza, jest zywa zapchajdziura bo to czy Steven Richards zyje nie ma pojecia a Tajiri przejal spuscizne po Eugenie.

Po trzecie oto kolejne argumenty za JBL'em.

Podobaly mi sie praktycznie wszytskie jego walki w obornie tytulow na PPV. Fakt to glownie zasluga jego przeciwnikow no ale samemu tez musial cos zrobic, walki ogolnie z jego udzialem wygladaja sprawnie ,sa dobre jak na maineventy.Za to dziwne ze nie widzialem ani jeden dobrej walki JOhna Ceny, to dziwne ze z Bookerem T nie bylo ani jednej dobrej walki, natomiast Booker T vs JBL to byl match przywoity na *** (3 gwiazdki w mojej surowej skali ocen od 1 do 4)

Kolejny argument to swietne wczucie w role. Bardzo dobre mic skillsy, ostatnimi czasy nie mam okazji ogaldac SD w calosci ale ogladam na tele 5 i coraz bardziej widze ze on poczul sie jak JBL a nie Bradshaw. Pozatym dobrze realizuje tą role jako powierzyl mu Vince, kilka segemtnwo z jego udzialem bylo naprawde smiesznych.

Kolejny argument, ofiarnosc. Nie jestem taki pewien czy john Cena zgodzil by sie na ciecia zyletka i ostre bumpy.

Ten jeden argument o tym ze JBL jest dobrym hellem to jakby wypadkowa wszytskich tych czynnikow ktore wymienilem. Dobremu wrestlerowi do bycia dobrym wrestlerem wiecej nie potrzeba.

Krotko mowiac JBLowi dano pienidzae w postaci zaufania a on ich nie przepil nie puscil w cholere tylko zainwestowal i nawet cos tam wygral ugruntowujac swoaja pozycje.

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16559

w tej chwili temat raczej nie ma sensu, bo karta na WM21 jest juz w duzej mierze zaklepana...

ale skoro pomarzyc zawsze mozna, to:

1) Maria & Stacy vs Torrie & Joy - Naked Bush Match

2) Muhammad Hassan vs Nunizio - Foreigner Match

3) Trish Stratus vs Lita vs Victoria - Women Championship Triple Threat Match

4) Kane vs Snitsky vs Heidenreich - Monster Match

5) Chavo Guerrero vs Eddie Guerrero vs Ray Mysterio jr vs Chris Benoit

6) Regal & Tajiri vs Edge & Christian vs Randy Orton & HBK - World TT CHampionship Match

7) Abyss & Lobo vs Hardyz - Special Invitation Match, Fans Bring The Weapons Match

8) Hurricane vs Rosey vs Eugene vs Doink - Dumb Match

9) Batista vs HHH - World Heavyweight Championship Match - special referee: SCSA

10) Cena vs JBL vs Big Show vs Taker - WWE Championship Match

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16566

sixter - podobnie jak w przypadku debaty o Triple H widzę, że nie ma o czym rozmawiac. Obejrze wszystkie SD!, które posiadam i postaram się doszukać tych śmiesznych segmentów z JBL, bo albo moja pamięć jest zawodna, albo takowych w ogóle nie było... choć poczucie humoru może być różne. Pozdrawiam
https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16569

ostatnio byl jakis motyw z agro culture man of the year, innym razem motyw Shanone'a Moorea ktorego JBL wrzucil do maszyny losujacej jako jedynego przeciwnika.

No a juz motyw z kapeluszem na rusztowaniach wymiatal.Fakt JBL wygladal mega glupio ale smiesznie.

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16574

Sixter: Tajiri ma naprawde mocną zalete - jest dobrym wrestlerem tylko kłopot w tym że WWE go totalnie szmaci i nie pozwala rozwinąc skrzydeł.Chyba każdy kto widział Tajiriego w akcji w ECW powie to samo co ja.Śmiem nawet twierdzić że Tajiri w pewnym momencie był jednym z najbardziej lubianych wrestlerów ECW (wystarczy posłuchać jak ludzie skandowali jego xywke podczas co bardziej charakterystycznych lub stiffowych akcji).Niestety Tajiri jest kolejnym wresltlerem w WWE który jest cieniem samego siebie :sad: .
https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16576

sixter smieszne to bylo niegdys gtv - motyw w kiblu val venisa i big showa to dla mnie jeden z najlepszych i najsmieszniejszych segmentow - a te z JBL nie sa smieszne a raczej zalosne .
https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16580

hmm....mi sie ostatnio podobal segment w TNA, jak Hall i Nash udawali meksykanow :D
https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16582

Z JBL'em podobał mi się segment z dinozaurem,w Japonii :D

Ogólnie to nie znoszę go.

Segmenty niezłe ma ostatnio TNA (KoW rulez :P)

A najfajniesze to moim zdaniem segmenty z Hurricanem w 2002,2003 roku.

Ale to chyba nie do tematu,nie?

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16585

No to dopisuje swoje wymarzone matche:

Dave Batista vs Triple H (o pas HW)

Shawn Michaels vs Kurt Angle

Chris Benoit vs Y2J vs Booker T vs RVD (#1 contendership)

Shelton Benjamin vs Muhamad Hassan (o pas IC)

Undertaker & Kane vs John Heidenreich & Gene Snitsky

Edge vs Randy Orton

Eddie Guerrero vs Luther Reigns

John Cena vs Carlito Cool (o pas US) - Ladder Match

Big Show vs John Layfield (o pas WWE)

Eugene & Regal vs La Resistance vs Christian & Tomko (o pasy Tag Team) - Cage Match

Basham Brothers vs Charlie Haas & Mark Jindrak (o pasy WWE Tag)

The Rock vs Hulk Hogan - King of Hollywood Match

Mick Foley vs Ric Flair

Rey Mysterio vs Funaki vs Chavo vs Paul London

Kenzo vs Orlando Jordan vs Rene Dupree

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16735

dziwne, wrzucasz do swojej wymarzonej karty Tajiriego a Christofera Danielsa nie. Fakt mozna byc fanem Tajiriego mozna byc fanem kazdego, ale zawsze trzeba miec powod ku temu. Jakos nie widze powodow dla ktorych na dzien dzisiejszy mozna byc fanem Tajiriego, ale to moze wlasnie czyni Tajiriego czlowiekiem z tylko jedna wada: brakiem zalet.

Napisalem na dzien dzisiejszy bo dzis Tajiri moze byc rezerwowym Eugene'a, badz doreczycielem ciastek a jutro mega gwiazda zwyciezca Royal Rumble, cholera wie czym.

I tym wlasnie udowodniles ze pomimo czasu spedzonego tutaj, czytania postow ludzi ktorzy mogli by cie czegos nauczyc, pomimo setek pytan zadanych w question zone - nie nauczyles sie zupelnie niczego, wciaz jestes tym samym markiem ktorym byles kiedy po raz pierwszy ujrzales wrestling na oczy, wciaz nie masz pojecia co robi booker a co robi writer i wciaz ich ze soba mylisz, wciaz widzisz danego wrestlera w taki sposob w jaki WWE kaze ci go widziec. Nie wiem o co chodzi, moze to za trudne wszystko jest dla ciebie do ogarniecia, moze nie idzie ci czytanie ze zrozumieniem.

Moglbys przynajmniej przestac oceniac cos lub kogos o czym nie masz zupelnego pojecia. Ledwo zaczales WWE ogladac, bo przed rokiem nie wiedziales nawet ze wrestling poza WCW istnieje, i oceniasz go na podstawie tego co zobaczyles podczas roku ogladania WWE.

I tak, wiem, ze nawet jeslibys ogladnal wszystkie jego walki z ECW to i tak nic by to nie dalo, bo pojecie "talent" w wrestlingu to dla ciebie czarna magia, a kogos takiego jak Kurt Angle uwazasz za wrestlera z umiejetnosciami, bo tak uwaza ogol, wiec uznales ze cos w tym musi byc.

Wiec przestan oceniac umiejetnosci wrestlerow, bo najprosciej w swiecie nie masz do tego prawa. Mozesz oceniac gimmicki czy storyline'y, ale nic poza tym, bo nie masz o niczym innym najmniejszego pojecia przez co notorycznie piszesz bzdury ktore albo ludzi wkurwiaja, albo zmuszaja ich do histerycznego smiechu.

https://forum.wrestling.pl/topic/1601-wasza-karta-na-wrestlemania21/#findComment-16739

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Szkoda, bo to moja jedna z ulubionych zawodniczek w Marigold
    • Mr_Hardy
      Kouki Amarei wypada z akcji na długi czas 😞 z powodu zerwania więzadła krzyżowego przedniego.        
    • Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
  • Dodaj nową pozycję...