Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowe stajnie i TT

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Stajnie takie jak Legacy nowy tt Edge i Y2J albo DHS i Tyson Kidd są naprawdę niezłe i potrzebne dla WWE . Wiec pytanie do was co byś cie razem ze sobą połączyli a co połączone razem wam nie pasuje .

Moja propozycja to tt HBK i Morisson po prostu są tak do siebie podobni że HBK był by idealny mentorem dla JM .

Evolution nowe z 3H , .... no właśnie z kim może Batista hhmmm cieżkie pytanie bo E. kojarzyło mi sie zawsze z ostrymi koksami , może ktoś z was będzie miał pomysł :)

Reaktywacja w dobie kryzysu Nation of Domination :D czyli np. Shelton , R-Truht i C.Time MVP i WSM ;D mi na tyle starczyło wyobrazni może ktoś z was bedzie maiał lepsze pomysły

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bigdaneJ

5

• KoFiK

4

• -Raven-

2

• zduna2610

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobrze by było jakby WWE kwestionowało propozycje widzów, niestety tak nie jest. Takie tematy nic nie wniosą do świata wrestlingu, chociaż czasem warto powymyślać.

Wiadomo, że fajnie by było zobaczyć w Teamie HBK z Morrisonem. Ale czy nie dla "kariery solowej" WWE rozwiązało tag team z Mizem za pomocą draftu? Wydaje mi się, ze Morrison będzie kreowany na mistrza i nie będzie to mistrz tag teamów. (był top o Morrisonie więc sry)

Jeszcze dodam jaki osobiscie chciał bym tt. Na Smacku bardzo by mi się podobał team Rey & CM punk, i niesamowity feud z nowym Tag team Y2J Edge :twisted:

Nie wiem czemu ale od zawsze chciałem zobaczyć w tagu Kofiego Kingstona i R-Truth'a ,a więc z chęcią ujrzałbym ich razem walczących przeciwko Y2J i Edge'owi. Niestety jednym z problemów jaki by stał na drodze do uczynienia tego to to że Kofi jest na RAW.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

A więc moim zdaniem walki Tag Team w WWE nie cieszą się zbytnią popularnością, no ale większość obecnych gwiazd WWE zaczynał karierę od TT lub stajni. Mowa tu o takich gwiazdach jak Bracia Hardy, Triple H oraz Edge. Może i właśnie tak będzie w tym przypadku ale nie u wszystkich. A więc teraz stajnią od której zależeć będzie los fegeracji Vinca to The Hard Dynasty, są oni fenomenalni.

Moim zdaniem fajny byłby tt Rey&Jeff Hardy...Byłoby dużo walk z Edge'm i Y2J'em ;]

Moim zdaniem fajny byłby tt Rey&Jeff Hardy...Byłoby dużo walk z Edge'm i Y2J'em ;]

Edge wypadł co najmniej do końca roku z gry :sad:

RAW IS WAR

A może Stajnia Murzynów Kingston R-truth mark Henry itp.

A tak an serio na Raw jest Legacy narazie starczy ale na Sd ja bym z chęcią zobaczył Stajnię Edge Jericho i Hart Dynasty każdy z nich by miał pas fajnie by było.

11806779274e2ad9a9ac528.jpg

A tak an serio na Raw jest Legacy narazie starczy ale na Sd ja bym z chęcią zobaczył Stajnię Edge Jericho i Hart Dynasty każdy z nich by miał pas fajnie by było.

No bardzo możliwa jest stajnia samych Kanadyjczyków, ale powiedz mi jakie Hart dynasty mają pasy? bo nie pamiętam żeby jakieś mieli...

a tak na poważnie, to myślałem ze właśnie jak przyjdzie trump to będzie podzielenie na zwolenników Trumpa i Vinca, lecz dupa trumpa nie ma .

Swoja droga to sprawę z nim nieźle zwalili ten koleś mógł naprawdę coś ruszyć na RAW dotąd pamiętam to piękne zdanie "commercial free , no commercial...."

9118604194b92af51af97c.jpg

No bardzo możliwa jest stajnia samych Kanadyjczyków, ale powiedz mi jakie Hart dynasty mają pasy? bo nie pamiętam żeby jakieś mieli...

a tak na poważnie, to myślałem ze właśnie jak przyjdzie trump to będzie podzielenie na zwolenników Trumpa i Vinca, lecz dupa trumpa nie ma .

Swoja droga to sprawę z nim nieźle zwalili ten koleś mógł naprawdę coś ruszyć na RAW dotąd pamiętam to piękne zdanie "commercial free , no commercial...."

no tak ludziom jest bardzo potrzebny taki rozłam pod publiczkę

RAW IS WAR

A ja bym chciał żeby w koncu CM Punk przeszedł do konca ten swoj heel turn i żeby zakręcili jakoś tak story line aby Punk był w teamie z Y2J. Nie wiem czemu ale wydaje mi sie, że moglby to byc bardzo dobry tag team ;)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Punk był w teamie z Y2J

Dobre, dobre ale nie najlepsze^ :) Wydaje mi się, że WWE nie zdecydowało by się na taki sam drugi ruch, mam na myśli team Edge z Y2J. Poza tym wszystkim nie widzę również "brania" wśród widowni.

Tyle ode mnie :twisted:

Czemu by nie skombinować awaryjnego heel turnu trzeciego z Los Canadians: Christiana? Może to nie przejść, bo jak na razie Christian nie zraził do siebie kibiców (nie było go 3 lata, a że publika jest dosyć świeża, dlatego nie zna przeszłości Instant Classica), ale samo dołączenie do Y2J'a coś może zmienić. W dodatku WWE jakoś nawiązuje do Edge'a i Christiana (choćby segment na Backlash). Więc why not?

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Moja propozycja to tt HBK i Morisson po prostu są tak do siebie podobni że HBK był by idealny mentorem dla JM .

Ja bym chętniej zamiast tagu Michaels & Morrison zobaczył ich wspólny feud, np. pod szyldem "Classic Hartbreak Kid vs. New Hartbreak Kid XXI wieku" (coś a'la "zmiana warty", "Ty jesteś przeszłością - a ja przyszłością" itp.) :))) Jeżeli taki feud byłby przeprowadzony z głową (czyt. nie zajobbowali by na śmierć Johna) to Morrison bardzo ładnie mógłby na nim wypłynąć, tym bardziej że ostatnio Michaels nie robił problemów z jobbowaniem i mógłby się podłożyć Morrisonowi (John szybko mógłby w ten sposób znaleźć się na autostradzie do main eventów)

Co do tagów, to kanadyjski team Jericho & Christiana nie brzmi źle (dorzucić im tylko Hart Dynasty i mamy stajnię jak w mordę strzelił), zwłaszcza pod kątem kontuzji Edge'a.

Ogólnie jestem przeciwnikiem udupiania single wrestlerów w tagach, bo jest to dla nich krok wstecz. Wiadomo jak Vince traktuje tą dywizję oraz ile w WWE znaczą pasy tagów. Jeżeli jednak miałbym popuścić wodze fantazji i przymknąć oko na powyższe fakty, to z chęcią zobaczyłbym w tagu Swaggera z Benjaminem, ponieważ obaj prezentują podobne, zapaśnicze skillsy i mogłoby to się bardzo fajnie skomponować. Szkoda by jednak było w tym momencie udupiać Swaggera w tagu, kiedy jest dość mocno promowany jako single wrestler.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja bym chętniej zamiast tagu Michaels & Morrison zobaczył ich wspólny feud, np. pod szyldem "Classic Hartbreak Kid vs. New Hartbreak Kid XXI wieku" (coś a'la "zmiana warty", "Ty jesteś przeszłością - a ja przyszłością" itp.) :) )) Jeżeli taki feud byłby przeprowadzony z głową (czyt. nie zajobbowali by na śmierć Johna) to Morrison bardzo ładnie mógłby na nim wypłynąć, tym bardziej że ostatnio Michaels nie robił problemów z jobbowaniem i mógłby się podłożyć Morrisonowi (John szybko mógłby w ten sposób znaleźć się na autostradzie do main eventów)

ładna rozkmina :)

RAW IS WAR

Ciekawe, kiedy choć na chwile powrócš dwa teamy, które trochę zawojowały WWF. Po pierwsze, wielokrotni mistrzowie tag teamów czyli HArdys. No, jest to nierealne, gdyż Jeff ma push na mistrza (tak się kręci) a Matt ma tłuszcz.

Po drugie.....chce SSAĆ!!! i jestem na to przygotowany! :twisted: :twisted:

Ja bym chętniej zamiast tagu Michaels & Morrison zobaczył ich wspólny feud

Koło takiego feudy było blisko kiedy DX mierzyło się z Mizem i Morrisonem. HBK i Szaman SExu polowali na siebie z SuperKIcków. A czujecie tych dwóch panów na następnej Wrestlemanii?? By się działo. :D

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg