Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ziggler będzie dalej feudował z Khali tyle że dojdzie jeszcze Kane do tego foudu. Tak samo jak było Cena-Big Show-The Miz. To już większe szanse ma Matt Hardy. :P

17604122554b61f252eba43.jpg

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

20

• -Raven-

14

• Tomos

12

• Rem Mysterio

10

Top użytkownicy w tym temacie

Zigger będzie walczył przeciwko Reyowi o pas IC, a Christian z Dremerem o ECW.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Zigger będzie walczył przeciwko Reyowi o pas IC, a Christian z Dremerem o ECW.

No i w końcu mamy dobrego przeciwnika dla Dolpha. Miejmy nadzieję że Rey go dobrze poprowadzi ;D

Nie wiem co z tym Dolphem wam sie porobiło i z jego feudem z Reyem jak dla mnie mało prawdopodobne ale może kto wie .

2 sprawa to że większość pisze że Cena znowu bedzie wwec bo mało kto go tu lubi że ile on może wygrywać mi sie wydaje że może bo np 3H wygrywał więcej razy niż Cena i to mi bardziej się znudził widok Huntera trzymającego pas .

3 sprawa o pasy wwec i whc powinny sie włączyć ze 2 nowych zawodników bo wszystko sie powtarza .

4 sprawa przydał by sie spowrotem pas hardkorowców zawsze to wieksza rozrywka .

Nie wiem czemu tak pisze ale po ostatnim Bashu nabrałem niechęci do wwe . Jak tak czytam forum to myślę ze tutaj by powstał 10 razy lepszy creativ team niż ten co ma wwe

:razz:

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

• Styl:  Jasny

Pas Hardcore? Jak sobie to wyobrażasz? W walkach o ten pas używano by dwóch krzesełek i po kilku uderzeniach jeden z zawodników wygrywa... Mimo, że byłbym zwolennikiem takiego pasa to nie bardzo chce patrzeć na tak częste walki extreme według WWE.

bigdane(J), faktycznie z naszego forum dało by się złożyć całkiem niezły CT :)

A wracając do tematu uważam że walka Dolpha i Rey'a będzie najlepszą walką na tej gali. Całkeim niezła może być również walka Christiana oraz Dremera o ECW. Reszta walk jak dla mnie nie będzie za bardzo ciekawa.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Według założeń NoC wszystkie pasy maja być do wygrania, wiec ciekawe jak Egde i J2Y będą walczyć jeśli Rated-R Superstar doznał kontuzji oczywiście jeśli to potwierdza.

Rey vs Dolph, Punk vs Jeff, czyli wszystkie walki ze SD! będą trzymać poziom, ale Raw będzie h*jowe, bo widząc HHH i Jasia przeciwko RKO mam ochotę na rzyganie. Ciekawe kto dostanie walkę z kofim o US Champ, bo jeśli Show to ja podziękuje i przewinę.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

No nie wiem co do tego Smacka, Dolph to nie jest w końcu y2j, a walka CM z Jeffem może być tak samo żenująca jak na Bashu, w tamym roku jakaś walka nie została rozegrana i została rozegrana na tygodniówce, ale teraz wątpię, myślę, że będize nowy tag team partner (a raczej na pewno) dla Chrisa ale ciekawe kto...?

8434236214bec043e1f826.jpg

Edge na HałsSzoł skręcił kostke, wydaje mi się że, wroci do samej gali i zawalczy.

Co do NoC, parę walk dobrych, reszta nie. Kurde brakuje mi tego WWE chociażby z przed 3 lat :(

I jeszcze powiem, że najlepsza walką na Night of Champion będzie Punk z Hardym.

Tyle ;]

w tamym roku jakaś walka nie została rozegrana i została rozegrana na tygodniówce

Tyle, że było to walka o pas, który oficjalnie nie wszedł jeszcze w życie, bo chodziło o Divas Championship. W dodatku pierwsza walka o niego nie miała miejsca na tygodniówce, jak mówisz, a na Great American Bash. Oprócz niej wszystkie walki odbyły się tak jak powinny.

Pas Hardcore? Jak sobie to wyobrażasz? W walkach o ten pas używano by dwóch krzesełek i po kilku uderzeniach jeden z zawodników wygrywa... Mimo, że byłbym zwolennikiem takiego pasa to nie bardzo chce patrzeć na tak częste walki extreme według WWE.

No masz racje ale jak by ECW puszczali po 23 to by było bez przypału :smile:

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

• Reputacja:   182
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Edge na HałsSzoł skręcił kostke, wydaje mi się że, wroci do samej gali i zawalczy

Edge zerwał ścięgno Achillesa, więc na gali na 99% nie zawalczy. A co do walk, które mają się odbyć, to najciekawsza wydaje się walka Ziggler vs Rey. Reszta - nuuuuda.

6427638215a28716991f4b.jpg

To będzie 3 walka Rey'a która może ukraść show.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Sorry, pomyliłem się. Edge będzie nie obecny w (ekhm) dłuuuuuugo:| Szkoda, że najlepszy hell w WWE ma, kontuzje. I co będzie po NoC na Smacku ?-.^ Powiem odrazu : oioioioi :(

Jak narazie na WWE COM zostały potwierdzone tylko dwie walki na NOTC tak więk tylko do nich się odnoise.

Divas Championchip

Maryse© vs Mickie James: Jak dla mnie na ring może wbiec sobie pies i zdobyc pas. Jedynym słowem gówno mnie obchodzi ta walka , tak jak wszystkich zresztą.

WHC Championchip

CM Punk© vs Jeff Hardy: Jak powszechnie wiadomo Jeff nie podpisał nowego kontraktu z WWE więc wynik tej walki jest oczywisty. Wygra Punk albo przez sprytny kant , albo przez chamskie DQ. Tak czy owak po NOC stanie sie on 100% hellem. Jeśli mam dywagowac dalej na następnym Smacku Jeff powie że ma już dośc i rezygnuje, to uczyni z Punka naprawde znienawidzonego przez nastoletnich fanów Hardyego gościa. Jest to tym bardziej prawdopodobne gdyż Edge ma kontuzje i najprawdopodobniej nie zobaczymy go do stycznia 2010 , tak więc Punk ma duże szanse zostac głównym hellem na SD.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg