Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   396
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wg mnie, faktycznie partnerem Jericho może być Swagger. Jest to świetny wybór (chociaż Christian byłby jeszcze lepszym), bo przy takim starym lisie jak Jericho - młodzik nieźle się podpromuje, będzie bardziej widoczny w liczących się walkach (sądzę, że pasy tag team zyskają przez to, że posiada je ktoś tak wypromowany jak Y2J i będą się o nie toczyć choć trochę bardziej ważne feudy) i później - spokojnie Vince będzie mógł zacząć go sprawdzać, jak poradziłby sobie w main eventach.

Jeff wygra i przedłuży kontrakt, jest to pewne w 90%.

Jeff nie przedłuży kontraktu i przegra. To jest pewne na 99% (Hardy wkurwił się nagabywaniami Vince'a i podobno mu powiedział, żeby nawet nie przedstawiał mu kolejnej oferty, bo i tak jej nie weźmie pod rozwagę)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

20

• -Raven-

14

• Tomos

12

• Krzychu

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

hardy boyz napisał/a:

Jeff wygra i przedłuży kontrakt, jest to pewne w 90%.

Jeff nie przedłuży kontraktu i przegra. To jest pewne na 99% (Hardy wkurwił się nagabywaniami Vince'a i podobno mu powiedział, żeby nawet nie przedstawiał mu kolejnej oferty, bo i tak jej nie weźmie pod rozwagę)

Jeżeli sprawdzi sie to co mowisz Raven to zrobie sobie ołtażyk z Twoja ksywką i bede skladał Ci ofiary w podzięce. Mam dość chumorzastych wrestlerów ;) Jak jeff dojrzeje z chęcią zobacze go jako mistrza a poki co to Sayonaaaraa !!

Co do Tag team partnera Y2J faktycznie było by genialne rozwiazanie jakby dali mu Swaggera, chłopak ma haryzme i mogłby wiele wnieść do walk. Plus przy Jericho nawet Cene wszyscy by kupili jako super zapaśnika :P On z każdego zrobi gwiazde. Tak samo z resztą jak HBK czy UNDERTAKER xD

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Jeżeli sprawdzi sie to co mowisz Raven to zrobie sobie ołtażyk z Twoja ksywką i bede skladał Ci ofiary w podzięce. Mam dość chumorzastych wrestlerów Jak jeff dojrzeje z chęcią zobacze go jako mistrza a poki co to Sayonaaaraa !!

Widzisz, dla Jeffa wrestling to tylko praca i ja jestem w stanie go zrozumieć, że może czuć się wypalony i chcieć zrobić sobie odpoczynek od wrestlingu.

Tu nie chodzi o humory - Jeff od dawna stawiał sprawę jasno, że wrestling nie jest dla niego pracą na całe życie (Vince doskonale to wiedział) i nie wie czy chce do końca wiązać z nim swoją przyszłość.

Dla mnie jako fana nie jest to zbyt fajne, bo lubię postać Jeff'a i z chęcią obejrzałbym jego dłuższy run z title'em. Z drugiej jednak strony - rozumiem Hardy'ego, bo ja także nie chciałbym w życiu robić cały czas czegoś na co nie mam ochoty. W końcu życie to sztuka wyboru...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Jeżeli sprawdzi sie to co mowisz Raven to zrobie sobie ołtażyk z Twoja ksywką i bede skladał Ci ofiary w podzięce. Mam dość chumorzastych wrestlerów Jak jeff dojrzeje z chęcią zobacze go jako mistrza a poki co to Sayonaaaraa !!

Widzisz, dla Jeffa wrestling to tylko praca i ja jestem w stanie go zrozumieć, że może czuć się wypalony i chcieć zrobić sobie odpoczynek od wrestlingu.

Tu nie chodzi o humory - Jeff od dawna stawiał sprawę jasno, że wrestling nie jest dla niego pracą na całe życie (Vince doskonale to wiedział) i nie wie czy chce do końca wiązać z nim swoją przyszłość.

Dla mnie jako fana nie jest to zbyt fajne, bo lubię postać Jeff'a i z chęcią obejrzałbym jego dłuższy run z title'em. Z drugiej jednak strony - rozumiem Hardy'ego, bo ja także nie chciałbym w życiu robić cały czas czegoś na co nie mam ochoty. W końcu życie to sztuka wyboru...

Zgadzam sie z Tobą. Tylko boje się, że przez to, że Vince bedzie chcial zadowolić dzieci i marków bezssensownie pozbawi Punka mistrzostwa po to by Jeff mógłby się nim nacieszyć przez miesiąc czy krócej. Już by mi nawet nie przeszkadzało to ze mi Jeff nie pasuje jako mistrz ale żeby potrzymał ten pas dłużej bo wkurzają mnie już te częste zmiany. I tak te pasy już są ostro szmacone w WWE. Latają z jednego na drugiego jak śmierdzace bąki w windzie. To jest jeden z glównych powodów dla których nie chce by Punk teraz przegrał. Mogli by pociągnąć spokojnie jeszcze ten story line i dopiero pózniej dać pas Jeffowi.

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Dla mnie Punk mógłby teraz (gdy nie ma Edge'a) królować na SD! rozwalając kazdego wrestlera niebieskiego brandu. Niech CM trzyma pas przynajmniej do powrotu Undertakera. Wtedy mógłby zaistnieć jakiś feud na tej linii, podkreślam NOWY feud :grin: Jak na razie nie widzę potrzeby zmiany posiadacza pasa.

11301703464970cd8e3af3a.png

Obawiam się, że jeżeli Jeff ma odejść, to możemy zapomnieć o heel turnie Punka (cholernie szkoda... :sad: ). Własnie na taką ewentualność Vince trzymał go ciągle w statusie tweenera. Bardzo możliwe, że McMachon, aby dać klapsa Hardy'emu i uwiarygodnić Punka jako mistrza - czysto zajobbuje Jeffa na NoC.

Człowieku z batistą w podpisie Może się czepiam, ale to aż boli czytać takie posty. Proszę Cię, zgadzasz się że WWE to żenada, po czym piszesz że i tak strasznie Ci się podoba. Sorry ale to sprzeczne i dla mnie niezrozumiałe.

Post wygaśnie, żeby nie robić zbędnego syfu. Koniec offtopu

Uruchom mózg człowieku to nie boli :lol: :lol: zgodziłem się że to prawie jak moda na sukces. Żal mi ciebie człowieku. A co do Batisty to odezwał się gościu który ma na avatar różową świnke czy co to jest :lol: :lol: jak jakiś gej :lol: :lol:

17604122554b61f252eba43.jpg

michal9433 jesli kiedykolwiek wniesiesz do jakiejs merytorycznej debaty chociaz procent tego co wnosi Ram to dopiero bedziesz mogl tutaj pyskowac.

Jeff nie dostanie pasa, pogodzmy sie z tym. Vince nie jest idiota by dac tytul komus kto nie wiadomo nawet czy jutro bedzie dalej pracowal. Lepiej niech CM trzyma tytul jak najdluzej bo jak juz ktos wspomnial, te zmiany pasow dobijaja.

Bardzo lubie jeffa , i jako jego fan chciałbym aby wygrał ,ale skoro ma odejsc to wolalbym aby punk zatrzymal pas na dluzej .(Ciagle mam nadzieje ze to jakis fake z tym kontraktem i ze WWE przygotuje jakas niespodzianke zwiazana z jeffem)

:)

Hardy boyz 4ever

120101294a6cec78ddae6.jpg

michal9433 jesli kiedykolwiek wniesiesz do jakiejs merytorycznej debaty chociaz procent tego co wnosi Ram to dopiero bedziesz mogl tutaj pyskowac.

Ale to on zaczął :)

Edytowane przez michal9433

17604122554b61f252eba43.jpg

Ty nawet po polsku nie umiesz poprawnie napisac wiec moze lepiej zamiast zganiac na innych zastanow sie najpierw nad soba i przestan robic offtop.

Kurcze, to co ostatnio odwala WWE to istna żenada.

Zgadzam się z tobą :) To naprawde prawie jak moda na sukces hehe :lol: Ale i tak strasznie mi się podoba WWE :)

Człowieku z batistą w podpisie :-) Może się czepiam, ale to aż boli czytać takie posty. Proszę Cię, zgadzasz się że WWE to żenada, po czym piszesz że i tak strasznie Ci się podoba. Sorry ale to sprzeczne i dla mnie niezrozumiałe.

Post wygaśnie, żeby nie robić zbędnego syfu. Koniec offtopu

czepiasz się batisty a sam masz w tym miejscu napis slipknot

rest in peace

1905138634a44f0a78b2ad.jpg

Może jaśnie państwo raczą zakończyć offtop (jak to brzmi?!?!) i wrócą do NoC.

WWE Championship

Psinominator pokona złego "Wajpera" i będzie żył długo i szczęśliwie z pasem.

WHC Championship

Punk obroni pas, a Jeff zrobi sobie przerwę, czyli heel turn do końca.

Intercontinental Championship

Myślę, że Dolph pokona Reya i będzie dłuuuugi title run.

TT Championship

Ted dojdzie do Chrisa i powtórka z rozrywki.

Divas Championship

Mickie zdobędzie pas i wróci do szczytu formy.

ECW Championship

Tommy pokona Christiana i obroni tytuł.

----------------------------------------------------------------------------

Ogólnie gala zapowiada się średnio, bo brak No-Dq i ciekawych stypulacji, ale cóż WWE 4 KIDS :(

Jeśli masz coś do mnie : I've got 2 words for ya!!!

Życiem kieruje szczęście, nie mądrość. - Cyceron

Hey, [you] tell me how Your life is better than mine...

15962289644a34bbfe79a05.png

Jeśli chodzi o przerwę Jeffa, to mi się właśnie przypomniała (powtarzam to po kimś, bo pamiętam jak to kiedyś przeczytałem gdzieś, więc nie musiecie temu na 100% wierzyć) "przerwa" Kurta, który też nie przedłużył kontraktu, żeby "móc spokojnie i bez obowiązku walk na zawołanie" odpocząć dłuższy czas, by potem lepszy w pełni sił wrócić. Ale jednak ten zamiast odpocząć to bez klauzury podpisał sobie na luzie kontrakcik z TNA.

Tyle, że Kurt wspominał o tym, że TNA jest dobrym miejscem do odpoczywania (mniej napięty terminarz), toteż można traktować przyjście Kurta do TNA jako ów urlop o którym mówił :)

Hardy'ego to raczej nie czeka, podczas pobytu w TNA dobitnie pokazał, że wrestling nie jest dla niego najważniejszy, czyli to o czym mówił Raven (nie pokazywał się na galach, na których miał zabookowaną walkę, co powoduje, że mam o nim podobne zdanie co Sinner - mógł to jakoś oznajmić, a nie po prostu nie pokazywać się na gali).