Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

o.O ! Nowy partner dla Y2J! Ciekawe kto? Ja stawiam na... rey'a ;o? Co wy o tym myślicie :-)
  • Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

20

• -Raven-

14

• Tomos

12

• Krzychu

10

Top użytkownicy w tym temacie

o.O ! Nowy partner dla Y2J! Ciekawe kto? Ja stawiam na... rey'a ;o? Co wy o tym myślicie :-)

Ciekawe... rey ma walke z zigglerem o IC... obstawiam że będzie to The Undertaker :D a tak serio to zupełnie nie mam pojecia... może Hass, odcięli go od Sheltona...

11301703464970cd8e3af3a.png

• Styl:  Jasny

Raczej będzie to jedna z wyraźniejszych osób w WWE. Hass raczej takową nie jest i według mnie ma małe szanse na to.

Jeśli Y2J miałby stracić pas to nie szukano by dla niego partnera, a można by załatwić to np. zwykłą kłótnią. W Legacy DiBasie się wykrusza co także świadczy o tym, że Jericho może zaliczyć dłuższy run z pasami TT.

Według mnie tym partnerem Y2J będzie Shelton, The Miz albo Carlito. Ale kto wie może Kane :lol: fajnie to by wyglądało Y2J i Kane. A jęsli nie oni to może Big Show? :lol:

79997727449e4f42833dfe.jpg

Według mnie tym partnerem Y2J będzie Shelton, The Miz albo Carlito.

Jak dla mnie Miz jest najbardziej prawdopodobny ewentualnie Cm Punk albo Matt Hardy 8-)

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

• Reputacja:   1

Randy Orton vs. Triple H vs. John Cena - bardzo ciężko było mi wybrać przeciwnika dla RKO a tym samym zwycięzce mini turnieju na RAW. Sam finał był naprawdę całkiem w prządku pojedynkiem (myślę publika sporo podkręciła atmosferę), z trochę z czerstwym zakończeniem, ale to jest mniejsze zło dla większego dobra. Nie miałem ochoty oglądać kolejny raz RKO vs. Cena czy vs. Triple H a tutaj Triple Threat. Niby wciąż te same mordy przy tym pasie, niby też odświeżany kotlet z WM'ki XXIV, ale mam nadzieję iż ta stypulacja wyciśnie trochę więcej z nich niż wcześniejsze walki. Co do wyniku szczerze to... jebie mnie. Jeśli zmiana mistrza chociażby na John'a pozwoli na jakichś powiew świeżości w mian event'ach RAW to jestem za tym... oby tą świeżością nie był Big Show.

CM Punk vs. Jeff Hardy - jeśli chcą dalej robić z CM cipkowatego mistrza to już ich wola, co jest wielkim błędem czy też dać pas dla Jeff'a to mam jedną nadzieję. Ich walka z The Bash była po prostu średnia a jak na tę dwójkę to nawet poniżej. Tak więc nie zależnie od tego co booker'zy sobie wymyślą z wynikiem chcę zobaczyć kawałek ciekawego i zaciętego pojedynku.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

• Reputacja:   708
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Co do kilku postów mogę napisać jeden komentarz - :lol:

Face z heelem w teamie? No fucking way!!

Najlepiej, aby nowy partner był z SD - w razie rozpadu tag teamu możnaby zrobić sensowny feud pod to, że jeden coś zjebał i drugi go obwinia. TT partner Jericho MUSI być heelem - obstawiam Mike'a Knox'a, który jest na SD , na początku promowali go jako tako i zniszczył kilka osób, a teraz pomysłu na niego nie mają, gdyż w TV nie występuję i słuch o nim zaginął..

ew. Dolph by pasował, ale on będzie miał walkę o IC

W dobie kryzysu tag teamów w WWE po jaką cholere niszczyć kolejny tt?(Colonsów) :roll: I do tego szykuje się powolny, bo powolny, ale rozpad Legacy.. teraz pewnie stworzą kilka tagów z dupy i zarząd będzie myślał, że jest elo.. z tego co widzę to na tym forum znajdzie się kilkunastu o wiele lepszych writerów niż ci, którzy teraz są w McMahonlandii ;)

Co do NoC :

Divas Maryse vs Mickie - Maryse trzyma już długo pas i chyba go straci.. chociaż nigdy nic z divami nie wiadomo - ostatnio McCool zdobyła oba pasy i od razu Mickie miałaby uczynić to samo? hm.. poza tym do Maryse pasuje ten pas ;D Ale Mickie powinna być górą ;)

WHC Punk vs Hardy - mnie jakoś ostatnia ich walka na Bash nie porwała.. jakoś tak bez większych emocji.. tutaj też się dużo nie spodziewam, bo między panami nie ma chemii takiej jak w znakomitym storylinie Edge - Taker. Punk powinien obronić po jakimś kancie jak na heela wreszcie przystało..

WWE Mr. Headlock vs 4 moves vs Jestem zięciem prezesa - pan 3h lubi wygrywać w takich pojedynkach (co to dla niego 1 przeciwnik :P), ale myślę że do przyczyny straty pasa przez Ortona przyczyni się młody DIbiase i wtedy go jakoś sensownie wypromują jako single wrestlera i faceturnik :) A na razie powoli się na to zapowiada.. ale poczekałbym jeszcze do nastepnej gali. Na NoC Orton zostanie wykopany za matę i gdy będzie okazja zrobi tak jak na Raw w fatal four wayu o wakatujący pas.. (po wymianie finisherów wyjdzie Orton dorzuci RKO i spinuje któregoś).

TT EGO vs Priceless - tu sytuacja ma się ciekawie.. Edge'a nie ma.. wszystko zależy od tego kto będize nowym tt partnerem y2ja o ile w ogóle będzie kogoś miał na zastępstwo.. także się nie wypowiem, gdyby nie kontuzja Edge'a na pewno wygraliby tę walkę.

Reszta później to są oficjalnie zapowiedziane walki ;) Ciekawi mnie tylko przeciwko komu Kofi zmierzy się o pas - czy z samym Big Showem czy Triple Threat match z Evanem vs Showem.. a może ktoś inny?

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Postanowiłem wypowiedzieć się o walkach ^^

WHC Champ:

Poprzednia walka pana "Będę heel'em.. może" i "Znowu mi zabrali pas" w ogóle do mnie nie przemówiła. Koniec dla mnie z dupy, tyle razy dostawał w oko i AKURAT TERAZ kontuzja... Jeff jest szmacony w WWE jak dla mnie bo pas powinien mieć od dawna a cały czas mu ucieka z przed oczu. Walka zapewne zakończy się kolejnym kantem ze strony Punka a Jeff nie podpisze kontraktu z WWE i zrobi sobie przerwę.

WWE Champ:

Headlock vs 4 ataki vs Zięć... Kolejna nudna walka, która odbyła się milion razy, będzie jeszcze nudniejsza niż poprzednie walki towarzystwa. Wygra Orton po jakimś heelowskim ruchu, albo Trypel po interwencji Teda Jr. Cena raczej pasa nie dostanie bo nie ma podstaw feudowych na to... chociaż dzieci by się ucieszyły i zaczęły kupować więcej zielonego gearu :P

IC Champ:

Mam nadzieję na najlepszą walkę gali. Ci dwaj panowie potrafią bardzo dużo, Dolph jest wg mnie świetnym pół-heelem, Rey to wciąż dobry high-flyer. Cicho liczę na wygraną Dolpha w tej walce. Podoba mi się jego styl, jest bardzo dobrym zawodnikiem. Razem z Morrisonem wspaniały materiał na Main Eventa.

US Champ:

Tu nie ma co mówić. Walka będzie nudna wg mnie. Na początku Evan i Kofi zajmą się walką z Showem, potem kilka hf ruchów. Trouble in Paradise i Kofi kończy z wygraną na koncie.

Divas Champ:

Tu nie ma co mówić. Nigdy nie oglądam walk kobiet jeżeli nie są to Knockouts :P Dużo było mówione o tym, że McMahon lubi Maryse więc pozostanie ona Divas Champ. Mimo iż nie lubię Div w WWE to pasuje ona na Championa.

Unified TT Champ:

Edge kontuzjowany i ja jestem w rozpaczy bo jedna z moich ulubionych gwiazd będzie pauzować do końca roku albo i dłużej... Mam nadzieję, że nie dadzą jakiegoś dziada na jego miejsce bo TT wspaniale się zapowiada/ł. Najprawdopodobniejsze jest to, że Ted obróci się przeciw Cody'emu.

Ogólnie czekam tylko na pojedynek o IC. Resztę mam w dupie. Dziękuję :)

5944677854b349bd3406ba.png

z tego co widzę to na tym forum znajdzie się kilkunastu o wiele lepszych writerów niż ci, którzy teraz są w McMahonlandii ;)

kiedyś już napisałem podobnego posta ct wwe nadaje sie do wymiany powinni zatrudnić nowych z pomysłami bukerów + :-)

RAW IS WAR

• Reputacja:   1

bo między panami nie ma chemii takiej jak w znakomitym storylinie Edge - Taker.

Owszem Edge vs. The Undertaker był świetnym feud'em (mój roku 2008), ale jeśli mówisz o chemii na ringu pomiędzy tą dwójką to jak dla mnie jest trochę inaczej. Oboje są dobrymi zapaśnikami i o dobrą walkę nie ciężko. Z resztą nie boję się użyć stwierdzenia, że The Undertaker jest tak zajebistym zapaśnikiem, że każdym jest w stanie zrobić chociaż dobry pojedynek (patrz vs. Mark Henry z WM XXII). Baaa nawet z wielkim ceglakiem Batistą miał świetny program z bardzo dobrymi starciami. Tak więc można powiedzieć, że chemię na ringu z The Undertaker'em czuje każdy :)(wyjątkiem może być The Great Khali, ale ten pan to naprawdę jest antywrestler).

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

WHC Punk vs Hardy - chciałem tu napisać że to jest walka o World Heavyweight Championship ! jak dla mnie o takie pasy powinni walczyć zawodnicy co pasują przynajmniej do nazwy tego pasu ale to oczywiście wwe i ogólnie wrestling niebawem pewnie Hornswogle zdobędzie ten pas ale spoko :x

WWE Champ- znudzony tymi ostatnio modnymi TTM ale cóż poradzisz jak dla mnie ta walka powinna się zakończyć zawieszeniem pasa :shock: i zorganizowaniu turnieju który odbywał by sie na MNR a finał odbył by sie na SummerSlam :-) taka fantazja ogólnie tego meczu powinien wygrać 3H ale nic głupiego mnie już nie zdziwi np. wygrana Big Show :???:

IC Champ- Dolph i Rey fajnie by było żeby świński blondyn wygrał myślę ze dało by to bardzo dużo dla smackdown

US Champ- nudy ...... i jeszcze raz nudy sprowadzają Borna na raw i nie potrafią wykorzystać jego potencjału :sad:

reszty nie ma co komentować czekam na to aż wwe ogarnie ten cały syf posegreguje wszystko i da nowy zawodnikom pole do popisu :mad:

RAW IS WAR

US Champ- nudy ...... i jeszcze raz nudy 

Dlaczego nudy? Nudę to będzie resztę walk! Kofi wgra walke po zaciętym starciu z evanem! I obstawiam, ze zrobi cos w stylu rollupa na Szole ^^ :P

• Styl:  Jasny

WWE championship match : Dobrze że dodali Jasia do tej walki, trypel z ortonem to robi się już troche nudne. Stawiam na Jaśka chociaż wymiotować mi się chce ile razy miał WWE title :|

World Heavyweight championship match : Rematch :| To robi się również nudne, jeff jeszcze nie przedłużył kontraktu więc może wygrać.

World & WWE tag team championship match : Edg'a nie ma więc kto go zastąpi ?

Może będzie taka sama sytuacja jak rok temu na NoC, Mieszanka z tymi partnerami, Cody i Holly vs Ted Dibase . Może być tak ale nie sądze.

Divas Championship : Maryse za długo trzyma pas, więc wiadomo kto wygra....

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Urządzenie:  Android

World Heavyweight championship match : Rematch :| To robi się również nudne, jeff jeszcze nie przedłużył kontraktu więc może wygrać.

raczej nie ma szans żeby Vinni pozwolił dać pas komuś kto nie chce przedłużyć kontraktu ...

Szczerze to prawdopodobnie to przewinę całą galę do walki Tagów, ciekawi mnie kto będzie jego Tag-Team partnerem, i chyba to będzie jedyna walka na poziomie tego wieczoru - oczywiście jeśli bookerzy tego nie zwalą. No może jeszcze jako tako obejrzę Cm Punk Vs Hardy.

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

Mówicie John to John tamto.. On też zaczynał od początku nie odrazu był dopuszczany do walk o WWE Title.. To samo czeka tych młodszych..

Mariusz w Dark Matchu pokonał Cene, który powiedział "I Quit" w 44 sekundzie walki. Po czym Mariusz został WWE Championem!

http://ifotos.pl/mini/pudzian_ehxxna.jpg