Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na wczorajszym RAW do karty została dodana pierwsza walka

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10684578

Divas Championship Match

Maryse © vs Mickie James

Co do walki zapewne nie będzie najwyższych lotów jak to bywa w walkach Div..

Co do wyniku jestem pewny że Maryse straci pas...

Tego pojedynku co podałeś Streetovs to nawet nie ma uwzględnionego w karcie na WWE.com ;)

Uaktualniona karta:

http://i26.tinypic.com/33ng237.jpg

WWE Championship Triple Threat Match

Randy Orton © vs John Cena vs Triple H

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10727000

World Heavyweight Championship Match

CM Punk © vs Jeff Hardy

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10728490

Unified Tag Team Championship Match

Edge © & Chris Jericho © vs The Legacy[/i]

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10811858

ECW Championship Match

Tommy Dreamer © vs Christian[/i]

Edytowane przez TakerFanKrk
  • Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

20

• -Raven-

14

• Tomos

12

• Rem Mysterio

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

kolejna walka doszła, ale to sie robi nudne :D

Triple Threat Match WWE Champ; Triple H, John Cena, Randy Orton

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

W triple threat wygra Jasio, zobaczycie. Chociaż już mam dość tych jego walk o pas.

Nudaaa. :?

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

TakerFanKrk- ten pojedynek wyszedł po ostatnim RAW nagranym z wyprzedzeniem ;-) zobacz sobie na innych stronach z newsami.

Co do obecności Jasia, to patrząc na obecną forme i nudne walki HHH vs Orton to Jasiu będzie tam pewnie najlepszy :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Ale po co zakladać temat skoro jest tylko jedna walka zapowiedziana i to na dodatek div...

joga94 jeśli nie chcesz się wypowiadać na temat Div to ja Cię nie zmuszam.

Ale musisz zrozumieć że skoro jakaś walka już została zapowiedziana to miałem prawo temat założyć....

A może ktoś by chciał podyskutować o Divach?

A w ogóle: dziś jest taping Smacka więc na pewno dodadzą do karty jakieś walki więc przebolej jeszcze do jutra że karta jest taka a nie inna...

I ostatnia sprawa: zrozum że nie jesteś sam na forum i a ja nie będę dostosowywał tematu do Ciebie "bo jodze się nie podoba że jest jedna walka więc mam tematu nie zakładać"

Nie... Założyłem temat żeby każdy się wypowiedział a nie moja wina że karta jest taka a nie inna...

Tyle, nie będę dalej wchodził w dyskusje...

Edytowane przez TakerFanKrk

proponuje zmienić nazwę każdego meczu o pas WWE na "festyn żenady"

Cena doskonale pasuje do tego pojedynku, jak ma już być fatalnie to czemu nie ma maxa? :twisted:

Pewnie ten Triple Treat Match wyniknął z No Contest. Przecież młodzi fani Jasia by się pocięli gdyby Cena przegrał tak po prostu z Tryplem. Chciałem dłuższego runu Ortona ale chyba straci pas na rzecz Terminatora, no chyba że Trypel załatwił sobie u wujka McMana 14 World Championship. To już jest nudne Vince musi ruszyć troszkę głową żebym oglądał tą... federację. Osobabi które są uwzględnianie w walce o pas to Cena, HHH, Orton, Big Show i Batista. Nikt się inny nie liczy, a czemu by nie wrzucić tu Miza, ktory odegrałby się na Cenie po porażce na Bash? Gdzie inni młodzi utalentowani. Może Vince lubi oglądać w Main Evencie takich sztywniaków.

Divy - cóż Mickie (po Michelle McCool) stanie się drugą kobietą w historii WWE, która będzie nosiła drugi pas kobiet.

jasiek zostanie mistrzem i zacznie fuedować z ortonem

a Triple H przydał by sie jakiś odpoczynek bo w okół pasa kręci się od no way out ;/

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Niektóre opinie zawierane na forum stają się już do bólu nudne i irytujące. Np. :

proponuje zmienić nazwę każdego meczu o pas WWE na "festyn żenady"

Jeśli dla Ciebie walka z The Bash była festiwalem żenady to gratuluje. Konkretna walka, o wiele lepsza niż można było się spodziewać po tej dwójce. A wasze narzekanie na zapowiedający się Triple Threat? A kogo jeszcze można dać do tej walki? Jest na Raw jeszcze jakiś inny main eventer? Bo chyba nie Big Show? Ja rozumiem, szkoda że Evan Bourne nie dostał szansy na walkę o WWE Title, więc macie chłopcy powód do płaczu.

Dopóki nie wróci Shawn Michaels (a sądząc po zapowiedzi SummerSlam, to może nastąpić właśnie wtedy) nie ma kolejnej osoby, która mogłaby walczyć w main eventach Raw. No chyba że Mark Henry dostanie push (w końcu podłożyli mu wczoraj Ortona) ale to i tak byłoby jeszcze za szybko.

Dopóki nie wróci Shawn Michaels

jak wroci Michaels, jak wroci Michaels!

co z tego?

lubie HBK ale bez przesady. mielismy juz okazje ogladac jego feud z Randy'm.

narzeka sie na kontynuacje feudu na lini Orton/HHH... nie podobalo sie kiedy Orton feudowal z Batista.

a powrot HBK to ma byc niby jakis cud? ostatnia nadzieja RAW? nie sadze.

lubie Michaels'a. szanuje go jako wrestlera... ale wydaje mi sie ze jego powrot nie zrobi tutaj specjalnej roznicy.

publika troche poszaleje... zaczna mijac tygodnie i znowu zaczeloby sie narzekanie w stylu ze ogladajac kolejna juz walke Orton vs HBK ma sie uczucie de javu :D

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Chciałem dłuższego runu Ortona ale chyba straci pas na rzecz Terminatora,

Nie ma opcji, HIAC na SummerSlam miedzy Ortonem a HHH wydaje sie nieuniknione.

Proszę tylko, żebyście nie spolerowali wynikami Raw z następnego tygodnia. Do tego jest tag spoiler.

To, że HIAC jest nieunikniony wcale nie oznacza, że musi to być walka o pas. Tak samo było w zeszłym roku, HIAC było Main Eventem, a nic nie było stawką meczu. Dlatego też, tu dla mnie sprawa jest otwarta, kto wygra na NoC.

Ale po co zakladać temat skoro jest tylko jedna walka zapowiedziana i to na dodatek div...

Zastanawiałem się nad pewnym faktem: dlaczego nie oglądacie walk div, bo "nie pokazują nic ciekawego", ale oglądacie walki Ceny, by później marudzić o jego nikłych umiejętnościach, przecież to w zasadzie ta sama sytuacja. Przy okazji: czemu oglądaliście Monster's Ball na Slammiversary, skoro walczyły tam kobiety, przecież z założenia nic nie umieją.

Co do tematu, to fajnie, że Mickie zostaje trochę doceniona, bo od Summerslam odeszła głęboko w cień za Glamazon i Melinę. Mickie jest w grupie, która potrafi dobrze walczyć (Gail, Natalya, Beth, Melina, może Michelle i właśnie Mickie), zawsze fajnie mi się ją oglądało w ringu. Prawdopodobnie Maryse straci pas (chociaż może nie, Maryse w 2008 została bardzo solidnie pushowana, aczkolwiek pokonywała ją Gail Kim), spodziewam się w miarę niezłej walki.

Może Vince lubi oglądać w Main Evencie takich sztywniaków.

Target, target i jeszcze raz target. Po za tym czym Miz sobie zasłużył by wystąpić w walce o pas? Anybody... no? Nie ma odpowiedzi. Nie pokonał nikogo, jobbnął Cenie.

Ja rozumiem, szkoda że Evan Bourne nie dostał szansy na walkę o WWE Title, więc macie chłopcy powód do płaczu.

Nie rozumiem tego bumu na Bourne'a. Wiem, że posucha w WWE na high-flyerów, ale żeby od razu pchać go do Main Eventów - przesada. Jak na razie Bourne mnie nie przekonuje. Publika go lubi, ma skille, ale to nie wystarczy. Żadnego solidnego wypromowania (teraz przeszedł na RAW, to może coś zmienić), jego poziomu charyzmy nie znam, więc nie ocenie.

Na razie zapowiedziane są tylko dwie walki , ale można wysunąć już jakieś przypuszczenia . Trochę szybko zapowiedziano już walkę o pas WWE , ale to chyba zrozumiałe , bo w przeciągu tych kilku tygodni nic zapewne się nie zmieni . A triple threat match , to całkiem mądra opcja , na pewno lepsza od zwykłego pojedynku jeden na jednego . Zawsze w takich walkach sporo się dzieje , jest dramaturgia , finishery się sypią , więc pewnie nie będzie tak źle . Jak Orton zachowa pas , to chyba nie będziemy musieli specjalnie narzekać :) miszcz_94, wspomniał coś o Mizie ... No może i obecność Miza byłaby jakimś urozmaiceniem , ale chłopak by tylko był mięsem armatnim w tej walce ... Innych midcarderów ( MVP , Henry ) Vince w przeciągu kilku tygodni też nie zdoła podpushować na tyle , by byli oni wiarygodnymi kandydatami w walce o pas WWE .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg