Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Cudze chwalicie, swego nie znacie... Nie pamiętam, aby ktoś tworzył specjalne tematy, kiedy umierali choćby Czesław Niemen czy Jan Machulski... Podobnie jak Street, uważam, że Jackson był pedofilem. To, że rodzice wycofali pozwy, to żaden dowód - pieniążki od dobrego wujaszka na pewno zrobiły swoje... Zmarł, bo robił idiotyczne rzeczy ze swoim organizmem, mówi się trudno... Ot, kolejny obywatel Stanów Zjednoczonych "powiększył grono diabełków"...
  • Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

3

• luki

3

• TakerFanKrk

3

• nasjazz

2

Top użytkownicy w tym temacie

HcK napisał(a):
Operacje robił ponieważ miał chorobę białaczko-podobną?

Białaczka to choroba układu krwionośnego, która z wypryskami skórnymi nie ma nic wspólnego. Daleki jestem od osądów jego osoby i spekulowania czy był pedofilem czy też nie. W sprawie nie zapadł prawomocny wyrok tak więc dla mnie ona nie istniała. Poza tym, wedle zasady, że o zmarłych mówi się albo dobrze, albo wcale warto by podkreślić, że oprócz wielkiego wpływu na muzykę Jackson pomógł też wielu ludziom. [*]

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Urządzenie:  Windows

Cytat
Poza tym, wedle zasady, że o zmarłych mówi się albo dobrze

Szkoda, że Atti zapomniało o tej zasadzie po śmierci Benoit - to tak na marginesie...

• Reputacja:   1

Mówili w telewizji że przez te liczne operacje wybielające Jackson całkowicie pozbawił skórę barwnika...

RR napisał(a):
  Beholder napisał(a):
Temat się mu należy, choćby ze względu na to, jak szalenie popularnš był osobš

Prawda, ja widze wszystkie wszystkie jego dziwactwa, zboczenia, nieszczęcia itd, lecz załozylem ten temat gdyż Jackson był osobš niesamowicie ważnš dla całego przemysłu muzycznego.

No tak, przecież jesteśmy na forum muzycznym.
  KENTA napisał(a):
Co z tego że był pedofilem...
Człowieku proszę Cie, zastanów się zanim cos napiszesz.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

luki napisał(a):

A ty nie masz się do czego przyczepić ? Bo taka jest prawda patrzmy na to jaką robił muzykę a nie czy był pedofilem , chorym psychicznie człowiekiem czy kimkolwiek...był świetnym artystą to jest ważne.

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

luki napisał(a):
No tak, przecież jesteśmy na forum muzycznym.

Ogólna Dyskusja

Rozmowy na każdy temat z wyjątkiem wrestlingu.

luki napisał(a):
:twisted: Edytowane przez nasjazz
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Wyrazy współczucia ... - człowiek taki sam jak my. Grzech czasem nawet "ciężki", nosi w sercu każdy z nas, nie tylko on. Pedofilia to rzecz okropna lecz wybaczyć, też trzeba umieć.

[*]

It's Easy Bein' Sleazy

KENTA ja nie patrzę jaką muzykę robił, ani kim był, ale na to co Ty wypisujesz. Patrząc na Twoją datę urodzenie to powinieneś już nie żyć :P, ale wyobraź sobie że przykładowo do Twojej małej siostrzyczki wpada jakiś pedofil i powtórz to jeszcze raz.

tak offtopem :twisted: :

http://img411.imageshack.us/img411/7597/ofiarapowodzi.jpg

Edytowane przez luki

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Urządzenie:  Android

A co wy kurwa o nim wiecie? Nie wiecej niz Fakt czy Super Express. Nie zostal skazany to nie byl pedofilem, co to za teoria spiskowa, ze wylozyl w chuj hajsu, ty, a moze ludzie wyczuli, ze leca takie ploty to postanowili sie wzbogacic, tej? To nie byl kamien milowy w dziejach muzyki, to byl glaz swietlny. Ema.

ja do Jacksona nic nie mam. Nieudowodnili mu pedofili, więc jest czysty. Muza jego jest dość twórcza i wogóle. Był jednym z największych promotorów POPu. W latach 90tych robił show, do którego świat był nieprzyzwyczajony i dla tego odkrył coś całkiem nowego ( z podkreśleniem wyrazu "nowego" 8-) ). Nazwali go królem, więc wypadało by mieć do niego jakiś szacunek, szczególnie po śmierci...

"R.I.P Jackson!", jakby to powiedział 17-0.

Pozdro

HUSTLE

LOYALTY

RESPECT

166610022549806dab42cb3.jpg

Ludzie... Jackson miał albinizm, już w czasie nagrywania Thrillera malował skórę, żeby nie było widać plam na jego twarzy, wtedy jeszcze ciemnej, w czasie nagrywania albumu "Bad" już musiał się malować na biało. Co do tego czy był pedofilem... Ja w to osobiście nie wierze... Poza tym należy mu się szacunek za to co zrobił dla muzyki. Rozumiem, że tutaj większość siedzi głównie w metalu, ale trzeba uszanować zdecydowanie jednego z najlepszych muzyków, jaki przechadzał się po estradach. Jego muzyka przełamała pewien trend - w latach 80 praktycznie się nie puszczano muzyki osób o ciemnej karnacji skóry i to nie spowodu tego, że byli gorsi niż biali...

{*}

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Valur napisał ważną rzecz - w świetle prawa Jackson jest niewinny, a ocenianie jego moralności (tylko) na podstawie doniesień prasowych jest cokolwiek ryzykowne. Ponieważ kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą, bardzo łatwo z każdego - również z wypowiadających się w tym temacie - zrobić pedofila, narkomana czy alkoholika. Ale żeby było jasne - pisanie "co z tego, że był pedofilem" (bez względu na to, czy był, czy nie) to nie tyle ignorancja, co brak rozumu.

Nigdy nie byłem zapalonym Jacksonowcem, ale skoro już ktoś założył taki temat, wypada mi napisać: spoczywaj w pokoju.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Nie wiem czy Jackson był pedofilem czy nie, ale należy mu się szacunek. Głównie za muzykę, a nie to co zrobił z sobą[*]. Edytowane przez Hrystek
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Rick Knox jeden z moich ulubionych sędziów.
    • MattDevitto
      Oprócz dwóch walk o walizki, gdzie składy wciąż są niepełne na ppv zobaczymy (na dziś): WWE Women's Intercontinental Title Match Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch Tag Team Match John Cena & Logan Paul vs. Cody Rhodes & Jey Uso
    • Mr_Hardy
      Nie zawiodłem się. PPV sprostało moim oczekiwaniom. Nie będę się rozpisywał walka po walce bo mi się nie chce. Buy In jak zawsze fajne, przyjemne. A tym razem było jeszcze fajniejsze dzięki tag team matchowi pań, które wszystkie 4 bardzo lubię. Tak jak można było się spodziewać Mercedes Moron niestety znowu wygrała i walki w Texasie przeciwko Toni równie dobrze może nie być tylko niech Storm odda jej pas. Na 1000% Toni Strom przegra na All In. Mega mega mega mnie wkurwia booking Mercedes. Jest przebookowana. Kciuk w górę dla Ricocheta za koszulę Shingeki no Kyojin, którą miał podczas wywiadu w trakcie pre show. The Don Callis Family vs Paragon przed ostatnią walką? Moim zdaniem dziwny wybór. Powinni tutaj dać np. Okada vs Bailey. Main Event dowiózł. Świętna walka między Hangmanem a The Aerial Assassinem. Czy Adam pokona Moxleya w Texasie? Być może, myślę, że są na to większe szanse niż to, że Toni obroni pas przeciwko Moron. Anarchy In The Arena Match Anarchy In The Arena Match. Kurde jakie to było świetne. Nie pamiętam kiedy ostatnio czułem taką ekscytacje oglądając walke. Super mi się to oglądało, przez całą walkę gęba mi się cieszyła. Bodies od Drowning Pool dodało mega klimatu tej walce. Nie będę tu opisywał każdej rzeczy z tej walki bo tego nie da się opisać to trzeba zobaczyć.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 11 Data: 27.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Numazu, Shizuoka, Japan Arena: Kira Messe Numazu Publiczność: 668 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #661 Data: 26.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Tampa, Florida, USA Arena: Yuengling Center Format: Taped Data emisji: 29.05.2025 Platforma: Peacock Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...