Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zacytuję pewne słowa, które dokładnie oddają to, co mam na myśli:

Przez ostatnie lata... 

...wszyscy się z niego tylko śmiali. W filmikach na Youtube w różnych "śmiesznych" filmikach ktoś wklejał jego obecne zdjęcia i było super zabawnie. Teraz nagle wszyscy piszą jaki był wielki i płaczą. Świat hipokryzji - tyle. W Polsce 99% ludzi to hipokryci. Kogo byś nie spytał na ulicy przed śmiercią co myśli o Jacksonie - powiedziałby - mam z niego zwałę... jak on wygląda, porażka! 
Teraz ten sam człowiek powiedziałby, że jest mu smutno i że Michaela będzie mu brakowało. W ostatnich latach tylko się z niego śmiano, a nikt na poważnie nie brał jego złego stanu jego zdrowia.

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

3

• luki

3

• TakerFanKrk

3

• nasjazz

2

Top użytkownicy w tym temacie

Nic dodać nic ująć.

Co do popu to jest to jeden z nielicznych gatunków którego nie lubię jak i disco polo,ale życzę muzyce pop takiego poziomu jak muzyka MJ.

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

Odeszła ikona popkultury. Jackson potrafił połączyć świetnie skomponowaną muzykę, teksty i taniec, aby pokazać światu jak wygląda muzyka pop na najwyższym poziomie. Świat stracił wielkiego Artystę.

Wiem, że niestety każdy ma prawo do swojego zdania, ale niektórzy z was powinni przestać szczekać.

2097541974d29f370d001a.jpg

• Reputacja:   1

Co by nie mówić o Jacksonie to jednak za jakiego byśmy go nie uważali jedno mu się udało- jest i będzie popularny po śmierci, a co za tym idzie dla wydawców jego płyt, jego śmierć może przynieść wytwórniom płytowym ogromne pieniądze..

Czasami mam nawet wrażenie że wytwórnie tylko czekają na zgon tego czy innego artysty w celu zarobienia dodatkowych pieniędzy na samym tylko nazwisku...

Cytat
Rzeczywiśćie szkoda mi Ludzi którzy wyśmiewali się z niego niemiłośniernie jak parodiowano go w Amerykańskich Filmach a teraz Mówią że Nie mogą się z jego smiercią pogodzić,szkoda mi też osób które zaczynaja dopiero słuchac Jacksona i Buforują stare piosenki i koncerty __ Lepiej pożno nic wcale.Przynajmniej jest jeden plus Smierci MJ-włanczam VIVE i wszystkie Hity(wszystkie jego piosenki) Nic tylko słuchać

A ja tylko dla dodania że wtorkowy pogrzeb odbędzie się w Staples Center, gdzie nie tak dawno odbyło się Monday Night RAW. Maja już ponad 1 mln chętnych żeby pożegnać Michaela.

Dwa linki nie o MJu, tylko o tych co go opłakują (naturalnie nie wszystkich to się tyczy, ale ok 99% ludności).

http://www.joemonster.org/mg/albums/new/090702juw/wzmienilo_sie.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=aPUrrzkWtyw&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ejoemonster%2Eorg%2Ffilmy%2F17472%2FJon%5FLajoie%5FMichael%5FJackson%5Fis%5FDead%5Fpolskie%5Fnapisy%5F&feature=player_embedded

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Zajebista piosenka a w dodatku oddaje 100% prawdy...

8434236214bec043e1f826.jpg

Teraz (w sumie to już jakiś czas temu) niby okazało się że trumna Michael'a Jackson'a na pogrzebie była pusta i że nie pochowano go na cmentarzu Forest Lawn. Ale to wszystko sie pogmatwane zrobiło.
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Ten akcent z córką Jacksona na pogrzebie był dla mnie strasznie niesmaczny i na pokaz. Dziecko się męczy, a oni jej mikrofon do gęby przytykają.
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Odszedł jeden z (według mnie) najlepszych artystów 20 wieku... nie wierze w historyjki o pedofilii bo nigdy nic sie nie stalo jego dzieciom nie pochwalam jego zmqainy barwy skory lecz mial chorą i mozna spekulowac czy wolal miec biale plamki na czarmnej skorze czy na bailej i nic ale przez to oszpecil sobie twarz.. zgadzam sie z przedmowca Paris bardzo przezyla smierc ojca a oni jesze ją trzymali zeby gadala do tego mikrofonu, Jacko nie chcial aby Paris zajmowala sie kareiera swiataowa ale jednak ona wybrala droge w ktorej napsize piosenke o zmarym ojcu i to jest dobre :) ale tak pozatym hołd przybyło mu oddac wielu znakomitych piosenkarzy i piosenkarek takich jak Madonna....Szkoda mi troche tego iż byl uzalezniony od leku dzialajacego jak morfina i to jego przedawkowanie moglo spowodowac smierc a jezeli lekarze wiedzilei ze Michael jest uzależniny od tego i nie reagowali moga trafic za kratki jak poweidzila śledczy " Za zamordowanie króla popu" Dla mnie byl wielkim czlowiekem [*] R.I.P
"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"

Nie trawilem go jako czlowieka...

Czarny nigdy nie bedzie bialy;]

Poza tym te afery z pedofilia, na pewno jest tam jakies zdzblo prawdy

Osobna sprawa to jego muzyka: muzyka Jacksona byla, jest i bedzie, nie ma watpliwosci.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • Mr_Hardy
      Rick Knox jeden z moich ulubionych sędziów. Polecam posłuchać, ciekawy podcast.
    • MattDevitto
      Oprócz dwóch walk o walizki, gdzie składy wciąż są niepełne na ppv zobaczymy (na dziś): WWE Women's Intercontinental Title Match Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch Tag Team Match John Cena & Logan Paul vs. Cody Rhodes & Jey Uso
    • Mr_Hardy
      Nie zawiodłem się. PPV sprostało moim oczekiwaniom. Nie będę się rozpisywał walka po walce bo mi się nie chce. Buy In jak zawsze fajne, przyjemne. A tym razem było jeszcze fajniejsze dzięki tag team matchowi pań, które wszystkie 4 bardzo lubię. Tak jak można było się spodziewać Mercedes Moron niestety znowu wygrała i walki w Texasie przeciwko Toni równie dobrze może nie być tylko niech Storm odda jej pas. Na 1000% Toni Strom przegra na All In. Mega mega mega mnie wkurwia booking Mercedes. Jest przebookowana. Kciuk w górę dla Ricocheta za koszulę Shingeki no Kyojin, którą miał podczas wywiadu w trakcie pre show. The Don Callis Family vs Paragon przed ostatnią walką? Moim zdaniem dziwny wybór. Powinni tutaj dać np. Okada vs Bailey. Main Event dowiózł. Świętna walka między Hangmanem a The Aerial Assassinem. Czy Adam pokona Moxleya w Texasie? Być może, myślę, że są na to większe szanse niż to, że Toni obroni pas przeciwko Moron. Anarchy In The Arena Match Anarchy In The Arena Match. Kurde jakie to było świetne. Nie pamiętam kiedy ostatnio czułem taką ekscytacje oglądając walke. Super mi się to oglądało, przez całą walkę gęba mi się cieszyła. Bodies od Drowning Pool dodało mega klimatu tej walce. Nie będę tu opisywał każdej rzeczy z tej walki bo tego nie da się opisać to trzeba zobaczyć.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 11 Data: 27.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Numazu, Shizuoka, Japan Arena: Kira Messe Numazu Publiczność: 668 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...